2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ANNE: YAY

Akrep bir çocuk, Yay bir anneye sahipse, karşılıklı saygının ve kişisel sınırların korunması gereken bir aile ilişkisi meydana çıkar. İki taraf birbirlerinin özel hayatlarına ve ilgi alanlarına saygı duymayı başarabilirse, iki yakın arkadaş gibi olur anne-çocuk.

Yay, çeşitlilikten yenilikten ve iyimserlikten yanadır. Akrep de aile ilişkilerini kuvvetlendiren bu deneyimlerden keyif alır. Yay anne çocuğuna duygusal ağırlığından kurtulmayı ve biraz eğlenmeyi öğretebilir. Yay, Akrep'in çok inatçı ve saplantılı olduğunu düşünebilir, Akrep ise, Yay'ı çok özensiz bulabilir. Anne-çocuk bu gerilimi yeni şeyler deneyerek, gezerek dağıtabilirler.

ıııııııııııımmmmmmmmmmmm problem :D

gel bakalım ufaklık bi orta yol buluruz eheueheue :D

sağol canım

rabbimden hayırlısı ama ikiz istermiyim bilemiyorum...allah esirgesin genelde birisi daha az gelişiyor falan sorun olabiliyor...olursada kabulumuzz elbette...yok canım bizim ikizler baba tarafından...kısmet inşallah sağlıklı sıhhatli doğsunda bebişlerimizz...:49:

ıkız olsun tek olsun sağlıklı olsun canım ennnn önemlisi :)

hem hamılelık güzel bişey zor da olsa :) tek tek doğrumak daha keyifli eheueheu :27: :1:

Aynen geçtiğimiz cumt. günü benden de 5 tüp kan aldılar birde idrar tahlili, bu cumt. tekrar gideceğim keseyi gördük, bu sefer inş. kalp atışlarını. uyku yapıyor dimii bende çok uyuyorum. ayy kıyamam oğluşuna ..

hmm ıyı o zaman boşa gitmedi kanım:1: ıns bende heyecanlıyım
ay kızlar bırde ıs yerınde durumlar karısık bırımımın degısme durumu var degısmezsede sımdıkı bırımım baska bı semte tasınacak yanı hangısı hayırlı bılemıyorum benım ıcın eger hamıle oldugumu soylersem bırımımı degsıtrımezler cunku bsk yrd yogun bır yer ama soylemezsemde baska bı semte gıdıcem oglusum burda krese gdııyor cok heyecanlıyım lutfen bana dua edın hakkımızda hayırlısı neyse o olsun:52::52::18:

ay kızlar bırde ıs yerınde durumlar karısık bırımımın degısme durumu var degısmezsede sımdıkı bırımım baska bı semte tasınacak yanı hangısı hayırlı bılemıyorum benım ıcın eger hamıle oldugumu soylersem bırımımı degsıtrımezler cunku bsk yrd yogun bır yer ama soylemezsemde baska bı semte gıdıcem oglusum burda krese gdııyor cok heyecanlıyım lutfen bana dua edın hakkımızda hayırlısı neyse o olsun:52::52::18:

canım benm hakkınd hayırlısı olsun, senin için hangisi iyise o olsun, bende çalışıyorum bakalım hem hamilelik hem iş nasıl gidecekk

canım hakkında hayırlısı olsun ınsallahh :)

bizde de güzel haberler var inşallah umdugumuz gibi giderse çalışmam gerekmıycek :)

bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım

canım hakkında hayırlısı olsun ınsallahh :)

bizde de güzel haberler var inşallah umdugumuz gibi giderse çalışmam gerekmıycek :)

bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım

saol canım :34:
ay ne guzel sen de ıstemıyorsun snaırım calısmak :26:
bende aslında arada düşünüyorum ısı bırakmayı ama devlet ısı zorda gırınce bı turlu karar veremıyorum ama 2ncı cocuktan sonra ucretsız alıcam duruma gore bakıcam ben de

saol canım :34:
ay ne guzel sen de ıstemıyorsun snaırım calısmak :26:
bende aslında arada düşünüyorum ısı bırakmayı ama devlet ısı zorda gırınce bı turlu karar veremıyorum ama 2ncı cocuktan sonra ucretsız alıcam duruma gore bakıcam ben de

canım yok ya ıstemıom cidden çalışmak işte ev borcumuz var bzıım onu ödüyroduk bi de

şimdi yanı evde boş oturacagıma çalışayım durumu ıle çalışlıyorum :) yoksa ölüp bayılmıyorum yanı

inşallah yaza doğru yenıden hesaplattrıma yapıcaz ve taksitlerımız düşünce ben calsımadan da yürütebılıcez

inşallah su an öle gözüküüo planlar :) doğurana kadar calıscam ama en azından ıs yerınde mesgulıyet oluyo

evde gecmez bu 9 ay eheuheue :D

merhaba güzel hamişler nasıl gidiyor bende bol bol uyku var sürekli uyumak istiyorum 12 de yastmıştım 14:00 da uyandım çok uyuşuk oldum

hayırlısıyla keseni görürsün inşallah canım
ayshe çalışırken çok zor kızımda bende çalışıyordum çok zor olmuştu bu sefer evdeyim

hayırlısıyla keseni görürsün inşallah canım
ayshe çalışırken çok zor kızımda bende çalışıyordum çok zor olmuştu bu sefer evdeyim

evet canım kaybettıgım bebegıem hamıleykende calısyordum göbegın büyüyo otur kalk
bide göbek büyürken kasınıo ya gerıldıgı ıcın ay kasınıo kasıyamıyosun :)
belın agrıyo ayakalrın şişio ilk zamnaalr istifra fln zor baya ama napalım en azındna
bi sorun olmazsa ınsallah doğuma kadar calısayım dıyorum :) canım Allah yardımcımız olsunn

izlar merabalar bende araniza geldim:))) normalde son adetim 25 ocak ama gec yumurtladim ben baya (ovulasyon testi)yle takipteydik ordan anladm boylece ona gore calistik ve elhamdulillah oldu haftaya doktora gdicm dun kan degerm 252 ydi cuma bidaha yaptiricam muhtemel pazartesi keseyi gormeye gidicem:)10 gun gec yumurtladim hesabima gore 3 veya 5 subat sayilicak simdilik 3 diyelim doktorun dedigine gore ben size soylerim opuyorum kizlar hepinizi:) bebislerimizi sag salim elimize alalim insaallah:):1::nazar::nazar::49:

izlar merabalar bende araniza geldim:))) normalde son adetim 25 ocak ama gec yumurtladim ben baya (ovulasyon testi)yle takipteydik ordan anladm boylece ona gore calistik ve elhamdulillah oldu haftaya doktora gdicm dun kan degerm 252 ydi cuma bidaha yaptiricam muhtemel pazartesi keseyi gormeye gidicem:)10 gun gec yumurtladim hesabima gore 3 veya 5 subat sayilicak simdilik 3 diyelim doktorun dedigine gore ben size soylerim opuyorum kizlar hepinizi:) bebislerimizi sag salim elimize alalim insaallah:):1::nazar::nazar::49:

hayırlı olsun canım :) yıne de hesaplama son adet tarıhıne göre yapılır :)

degerıdne ıyıyımıs maşallah :nazar: sağ salim kucakalrsın ınsallah :)

canım yok ya ıstemıom cidden çalışmak işte ev borcumuz var bzıım onu ödüyroduk bi de

şimdi yanı evde boş oturacagıma çalışayım durumu ıle çalışlıyorum :) yoksa ölüp bayılmıyorum yanı

inşallah yaza doğru yenıden hesaplattrıma yapıcaz ve taksitlerımız düşünce ben calsımadan da yürütebılıcez

inşallah su an öle gözüküüo planlar :) doğurana kadar calıscam ama en azından ıs yerınde mesgulıyet oluyo

evde gecmez bu 9 ay eheuheue :D
anladım canım bende ıste gelecek kaygısı yuzunden yoksa calısmasam bı sekıdel gecınırız yanı bızde ev kredısı ödüyoruz
aslında bayanlara mesaı saatlerı daha esnek bı sı olsa super olur su dıyanet olsa mesela ama ben calısamadım yaa sen naptın hayrılısı bakalım
Bugün bende muayeneye gidiyorum ilk muayenem dua edin bana..Görüşürüz...

hadı bakalım canım hayırlı haberlerle donersın ınsallah:34:

hayırlısı olsun canım güzell haberlerle geel emii :)

Tatlım çok sevindimm bizde öpüyoruz senii güzel haberlerle gel sende emii :49:

Back
X