2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kizlar benim bat 4 martti.1 martta lekelenmeler oldu cok az olunca test yaptim pozitif cikti.5 martta aile hekimine gittim 72cikti hcg.doktor haftaya carsamba gel yine olcelim tam kesin olsun dedi.sizin hcg kac cikti benimki cokmu dusuk? bide lekelenme olunca acaba kimyasal gebelikmi diyom.gerci lekelenme yok 2 gundur.

canım regle 3 gun kala lekelenmen olmus genelde regle 3 veya 7 gün kala gelen lekelenmeler

yesleşme kanaması oluyo ama yerleşme sayılması cıın devam etmemesı lazım ıo zaman devam etmısmıydı

lekelrın su an var mı ?? hcg çok da düşük değil aslıdna düşüklüğünden yukseklıgınden daha oınemlısı

gün aşırı ıkıye katlayuıp katlamaması yanı sen 1 gun sonra tekrar test yaptırsan ve sıonucun 144 cıksa

srun yok demektir anlatabıldımmı :) hersey yolundadır ınsallah canım sıkıca tutunur bebısın :)

kızlar ben de akrep burcuyum,kısmet olursa kuzucuğumla aynı burç olucaz yani.şöyle izah edeyim : bebişlerimizin çenesi çok kuvvetli olacak,herşeye bir yorumu olan hazır cevap,zeki ve espirili olacaklar.kesinlikle haklarını yedirmeyecekler kimseye.girdiği her ortamda kendini hemen hissettirecek ve ilgileri üstüne toplamayı başaracaklar.ama kızdı mı fena kızacaklar,dediğim dedik olacaklar ve doğru bildiklerinden asla şaşmayacaklar.fakat bir o kadar vicdanlı ve yardımsever,anneye baya saygılı evlatlar olacaklar.....:1::1::1::1::1::1::1:

aa ne güzel :) aslında ne güzel özellıkelri varmış şimdi ekşi sözlükte

akrep burcu ınsanı kısmını okuyorum da neler yazmıslar piii :D :D :D

bir de çok güzel yüzlüolurmuş bu burcun insanları hımm :D

sağlıkla bi kucağımıza alsak ıns. çok merak edıyorum nası olucak sesi gözleri tenı yüzü :)

kime benzıycek ayy çok heyecanlıyım :52:

Son düzenleme:
canım regle 3 gun kala lekelenmen olmus genelde regle 3 veya 7 gün kala gelen lekelenmeler

yesleşme kanaması oluyo ama yerleşme sayılması cıın devam etmemesı lazım ıo zaman devam etmısmıydı

lekelrın su an var mı ?? hcg çok da düşük değil aslıdna düşüklüğünden yukseklıgınden daha oınemlısı

gün aşırı ıkıye katlayuıp katlamaması yanı sen 1 gun sonra tekrar test yaptırsan ve sıonucun 144 cıksa

srun yok demektir anlatabıldımmı :) hersey yolundadır ınsallah canım sıkıca tutunur bebısın :)

4 gun cok az oldu ama2 gundur yok cok sukur.beni doktor kuskulandirdi biraz.degerin dusuk,hamilelik, olabilirde olmayabilirde haftaya carsamba bidaha bakalim dedi.

canım uyku konusudna bend eöyleım kafayı bi koydummu uyyorum saatlerce :)

canım akrıdnan mı baktı ultrasoın senın bebeıs buyuk gozukrudu o baya eksı bi ult aletı sanırırm
ay o idrara sıksıma die bi olay kalamdı kı artyık bakırelere bakıoalr öle :D
ısnallah kendı doktoruna git canım aa şaşırdım :)

canım mthfr 1298 hafif olanıymıs ama g20210a yı ılk kez sende duyuyorum
677 ct lermz aynı zaten sende fgaktörlerde sorun cıkmadı mı benım gfaktçrler düşük ya hep bi de anti trombin antıjenım
bakıldı mı sneın o degerlerıen ? ben henuz hematologuma gitmedım son gittiğimde hamıel kalrı kalmaz bi kadın doğumcuya git
iğnenı yazır demıstı normalde aspirin kulalnıyorum ama gebelıkte ıgne ıste

inşallah 10-12 gun sonra hematologuma gıdıcem bakalım ne dıcek iğneye senın iğnende değişikmıs
send etoplamda 4 ml alıson gund e2 milden 2 iğne aynıs ayılrı
canım bana kadın doğumcu sölemedı hematologum daha teshısı koydugu an söyledi yasak üzülerek söyluyorum
ama senı oracıkta kaybederiz bebek de belkı kurtulur benı yanlsı anlama senı uyarmak cıın söyluyorum
durumun riskli dedi....safra kesesi amelıyat ı oldum ben ondna önce 4 ünite faktör ilavesi yaptılar.
sonra alındım amelıyata sonrada sık sık kotnrol ettıler. böyle ıstee

inşallah sağlıkla kucaklarız bısde bebekelrımızı daha once kaybın var mı senın hastalıgını nasıl analdıalr ?

canım,benim bir tane düşüğüm oldu.doktorum bana hemen genetik kan testinin yapılması gerektiğini söyledi ve o yönlendirdi beni.kan testi yaptırdığımızda da bu sonuçlar çıktı.fakat ben hamile kalmadan bir ay önce başladım iğnelere.o zaman gün aşırı bir tane vurunuyordum.hamile kalınca sabah akşama döndü.ama dediğin gibi seninkiyle aynı hesaba geliyor 4 ml oluyor yani.ben de gdince bi doktoruma sorayım bakalım o ne diyecek,ama büyük ihtimal o da sezaryen der.
canım siz keseyi ne zaman gördünüz.satına baktım da seninle hemen hemen aynı bebişlerimiz,yani seninki benimkinden 1 gün büyük :)

sağlıkla bi kucağımıza alsak ıns. çok merak edıyorum nası olucak sesi gözleri tenı yüzü :)

ben de çok heyecanlıyım canım yaaa:1::1::1::1:en çok da cinsiyetini merak ediyorum,kız mı erkek mi???ama hiç farketmez tabi sağlıklı olsun,aklı fikri yerinde olsun da...ya bi prensesimiz olacak ya da bi yakışıklı prensimiz:9::9::9:

canım,benim bir tane düşüğüm oldu.doktorum bana hemen genetik kan testinin yapılması gerektiğini söyledi ve o yönlendirdi beni.kan testi yaptırdığımızda da bu sonuçlar çıktı.fakat ben hamile kalmadan bir ay önce başladım iğnelere.o zaman gün aşırı bir tane vurunuyordum.hamile kalınca sabah akşama döndü.ama dediğin gibi seninkiyle aynı hesaba geliyor 4 ml oluyor yani.ben de gdince bi doktoruma sorayım bakalım o ne diyecek,ama büyük ihtimal o da sezaryen der.
canım siz keseyi ne zaman gördünüz.satına baktım da seninle hemen hemen aynı bebişlerimiz,yani seninki benimkinden 1 gün büyük :)

analdım canım evet sor mutlaka doktoruna

ben de aspirin kullanıyrodum ıste aspirini bıraktım ısnallah gidinc aspirinıde ıceımmı dıe sorucam
bazı arkadaslar hem aspirine hem iğneye devam edıoalrmıs cunku

4 gun cok az oldu ama2 gundur yok cok sukur.beni doktor kuskulandirdi biraz.degerin dusuk,hamilelik, olabilirde olmayabilirde haftaya carsamba bidaha bakalim dedi.

çok şükür canım :) gectıyse sorun yok aama dediğim gibi degerın gunasırı ıkıye katlaması lazım
testı dun yaptrdysan ayrın bi daha yaptrsna bakalımm artmısmı hem senıden şüpheelrın gıderr

ben de çok heyecanlıyım canım yaaa:1::1::1::1:en çok da cinsiyetini merak ediyorum,kız mı erkek mi???ama hiç farketmez tabi sağlıklı olsun,aklı fikri yerinde olsun da...ya bi prensesimiz olacak ya da bi yakışıklı prensimiz:9::9::9:

canım yta bende merak edıyorum ama cinsiyet içime erkek doğuyo nedense bakalım eşimde

erkek hissedio daha erken ama :D bakalım dediğin gibi sağlıklı hayrılıolsn da :)

selam kzılar bende hastaneden geldım aslında kendı doktorumda randevum haftaya crs ama bı kan tahlılı fılan yaptırayım dedım tek testle duramadım o da kucuk bı devlet hast oldugundan ultarsonda göremedı dedıo gelısmıs deıl bunlar erken oldugu ıcın goremedım dedı baska ultrasondan randevu evrdı o da ayın 12 sıne tuvaletıne sıkısıp gelcen dedı:1: yuh dedım gelısmısı bu mu en ıyısı ben bun agıtmedyım haftaya kendı doktoruma dedım ama kan ve ıdrar sonuclarımı alcam tabı kendı doktoruma gostermek ıcın 5 tüp kan aldırlar yaa:44:

onun harıcınde bende bı halsızlık uyuma ıstegı varkı sormayın resmen mallastım ben ya :1:töbe ama dun aksam 7 bucukta bı yattım sabaha kadar ıste bıde kucuk oglum var uzuluyom yavruma :14:ıns bıranonce gecer su bulantı depresıf hallerde alsıırım sızde ne var ne yok:31:

Aynen geçtiğimiz cumt. günü benden de 5 tüp kan aldılar birde idrar tahlili, bu cumt. tekrar gideceğim keseyi gördük, bu sefer inş. kalp atışlarını. uyku yapıyor dimii bende çok uyuyorum. ayy kıyamam oğluşuna ..

Kızlar benim akrep bebişimle uyumum ANNE: OĞLAK

Akrep bir çocuk, Oğlak bir anneye sahipse, aile iletişimleri oldukça rahat ve tutarlı olacaktır. Her ikisi de aile içi ilişkilere ve sevgiye önem verir. Çekingenlik ve başkalarına olan güvensizlikleri bu anne-çocuğu dış dünyaya kapalı bir aile yaşantısına çekebilir.

Aile içinde çok iyi anlaştıklarından diğer insanlarla olan iletişimlerinin gelişmesi zaman alabilir. Akrep, zaman zaman Oğlak'ı çok duygusuz bulabileceği gibi, onun sayesinde kendi duygularını kontrol etmeyi de öğrenebilir. :31:

ay tatlım inş.. yaa :) yerim ben o bebişleri yeriimmm

kızlar benim akrep bebişimle uyumum anne: Oğlak

akrep bir çocuk, oğlak bir anneye sahipse, aile iletişimleri oldukça rahat ve tutarlı olacaktır. Her ikisi de aile içi ilişkilere ve sevgiye önem verir. çekingenlik ve başkalarına olan güvensizlikleri bu anne-çocuğu dış dünyaya kapalı bir aile yaşantısına çekebilir.

Aile içinde çok iyi anlaştıklarından diğer insanlarla olan iletişimlerinin gelişmesi zaman alabilir. Akrep, zaman zaman oğlak'ı çok duygusuz bulabileceği gibi, onun sayesinde kendi duygularını kontrol etmeyi de öğrenebilir. :31:

heee :d öyle mıymıss

nerden baktın canım bende bakayım :)

BURÇLARA GÖRE ANNELER

Koç anne 21 Mart-20 Nisan :

O masalcı bir annedir, çocuklar için bir oyun arkadaşı. Her akşam masallar anlatacak, masalların sihirli dünyasını çocukları için oluşturmaya çalışacaktır. Belkidisiplin sağlamak için ısrar edecektir, bazen sinirli olacaktır ama öfkelerini çabuk unutacaktır. Çabuk öfkelendiğinde kırıcı olabilir. Yine de bunu unutup çocuklarıöpücüklere boğarak masallar anlatacaktır.

Boğa burcu anne 21 Nisan-21 Mayıs :

Annelik onun sakin yapısına çok yaraşır. Çocuklar büyüdükçe sertleşen bir anne ile baş başa kalsalar da bu anneler şefkatli ve koruyucudur. Çocuklarını disiplinleyetiştirmek isterler. İtaatsizliğe, tembelliğe ve düşüncesizliğe dayanamazlar. Yıllar onu anne imajından kurtarıp çocuklar için iyi bir arkadaş kılacaktır. Ama genellikleçocukların büyüme ve gelişme dönemlerinde aileleri ile olan olağan problemleri nüksetmeye başlayınca, boğa annenin disiplin yanlısı karar ve tutumları çocukları ilearasında hoş olmayan anılara sebep olabilir. Yine de şakacı ve müşfiktirler, her türlü tehlikeye karşı çocuklarına kalkan olmak isterler, eğer çocuğu hasta ise günlercebaşında sabahlayabilecek dayanırlıktadırlar.

İkizler burcu anne 22 Mayıs-21 Haziran:

Güleryüzlü, eğlenceli bir anne olacaktır. Çocukları çok sevmesine rağmen onların kendisini kısıtlamasına izin vermeyecektir. Kafasında gerçekleştirmeyidüşlediği binlerce proje nedeniyle çocuklarına ayıracak çok vakit bulamayacaktır ama sevgisini kanıtlaması zor olmayacaktır. Çocuklar da onu örnek alıpbağımsızlıklarına düşkün, hayal gücü kuvvetli olabilirler. Çok hoşgörülü olmasına rağmen ders konusunda başarı bekler.

Yengeç burcu anne 22 Haziran-23 Temmuz:
Fedakar bir anne, çocukları için kabuğundan çıkıp güçlü bir dayanak, güvenilir bir sığınak olur. Aile onun için çok önemlidir. Sıcak yuvasının odağıçocuklardır. Onlar için her türlü rahatı sağlar, güvenilir bir sığınak yaratır. Bazen zararlı olabilen bu durum, çocuğun dış dünyaya uyumunu zorlaştırabilir. Annesininsağladığı rahatı dışarıda bulamayan çocuklar uyumsuzluk problemi yaşayabilirler. Bu çocukların yuvalarından uçmaları uzun zaman alabilir.

Aslan burcu anne 24 Temmuz-23 Ağustos:
Çocuklarının üstüne aşırı sevgi ve şefkat duymalarına rağmen çok düşmezler. Çocuklarının hatalarını kolayca göremezler, ama söz konusu olan kendilerineduyulacak saygı olunca sertleşebilirler. Kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmezler, iş hayatını ve çocukları ile ilişkilerini dengeli bir biçimde yürütebilirler. Geneldeçocuklarını şımartır ama cezalandırmayı da bilir. Onlarla arkadaş olur, oyunlar oynar ama söz dinlemeyi de öğretir.

Başak burcu anne 24 Ağustos-23 Eylül:
Çok çabuk çocuk sahibi olmazlar. Annelik duygusunu tatmin etme ihtiyaçları yok gibidir. Ama anne olduklarında, disiplinli ve titiz bir annedir. Çocuğunu aslakirli göremezsiniz. Şakacı ve nazik, tatlı bir havaları vardır, çocuklar onlara güvenir ve sevildiklerini bilirler. Rahat, disiplinli ama sevgisini gösterebilen bir annedir.

Terazi burcu anne 24 Eylül-22 Ekim:

Terazi burcu anne için çocukları eşinden sonra gelir. Ama çok sevecen ve şefkatli bir annedir. Gerektiğinde de serttir. Çocuklarını hiçbir zaman ihmal etmez,ama anne olmayı büyük olasılıkla eşi istediği için istemiştir. Çocuklar eşini dinlemezse öfkelenecektir. Çocukların babalarına saygısızlık yapmasına izin vermeyecektir.Çocuklar babaları şımartmadığı sürece derli toplu, terbiyeli olacaklardır.

Akrep burcu anne 23 Ekim-22 Kasım:
Çocuklarını sevmelerine rağmen sevgisini gösteremeyebilirler. Çocuklarının yüksek hedefleri olmasını ve başarılı olmak için çabalamalarını ister. Çocuklarınızor durumlara karşı hazırlar ve mücadele etmeyi öğretir. Çocuklarının yeteneklerinin körelmesine izin vermez. Ama çocuklarının kusurlarını görmeyecektir. Onlarınmutlu olmasını engelleyen kim olursa olsun eşi bile olsa hakkından gelecektir.

Yay burcu anne 23 Kasım-22 Aralık:

O çocuklar için iyi bir arkadaş olacaktır. İlk önceleri biraz korksa da sonra öğrendiği bu işi çok iyi yapacaktır. Kendisi gibi dürüst olmalarına önemverecektir. Neşeli olmalarını sağlayacaktır. Çocuklar çok güzel giydirilecektir ama bunun onun için pek önemi olmayacaktır. Rahat bir insan olması eğitirken kendinebazı sınırlamalar getirmesine neden olmalı, mesela disiplin kuralını uygulamayı öğrenmeli. Bazen patavatsız sözleri çocukları kırabilir ama o bunu çok tatlı bir cazibeyleatlatır. Neşeli ve uyumlu olmaları dolayısıyla çok cana yakın bir ev sahibesidir, konukları sever. Konumu ne olursa olsun herkesle muhabbeti vardır.

Oğlak burcu anne 23 Aralık-20 ocak:
Terbiyeli, görgülü, itaatkar çocuklar yetiştirmek isteyecektir. Çocuklarına tutumlu olmayı, kaliteye saygı duymayı öğretecektir. Şımartmaktan yana değildir.Çocuklarıyla ilgilenecek, onları dinlemek isteyecektir ama öpücükler dağıtmayacaktır muhtemelen. Çocuklar özgürlükleri için mücadele ettiğinde aralarındagerginlikler olabilir. Çocuklarını kaybetme ile karşı karşıya kalırsa inadından vazgeçip çocuklarını tercih edecektir.

Kova burcu anne 21 Ocak-19 Şubat:
İlk önceleri annelik onları şaşırtır. Kendini o küçük insana adamak zor gelebilir. Kendini ona adasa bile biraz mesafeli davranır. Çocukların üstüne aşırıdüşmezler. Çocukların yaptığı herşeyi doğal karşılar, pek cezalandırmaz. Sevgi gösterileri yapan bir anne olmayacaktır ama her davranışta kusur da aramayacaktır.Arkadaşça konuşacak, davranışlarıyla örnek olacaktır. Ev ödevlerine yardım eden eğlenceli bir annedir.

Balık burcu anne 20 Şubat-20 Mart:
Balık anne çocuklarına çok düşkündür, kendisinin küçüklüğünde mahrum kaldığı herşeye onlarınsahip olmasını ister. Aşırı hoşgörülü olması onlar üzerinde disiplin kurmasını zorlaştıracaktır belki deçocuklar disiplinsiz kalacaklardır. Kendisine çok yumuşak davranmasının zararları gösterilmeye ya daanlatılmaya çalışıldığında bu öğütleri dikkate alacak ve çabalayacaktır.

canlarım merhaba, bende kasım annesiyim.ay-sheyi zaten başka topikten tanıyordum bi baktım burda bizim kız...bende hemen geldim..

sat 30 ocaktı, bat 29 şubattı. 29 şubatı 1 marta bağlayan gece saat 4te çift çizgiyi gördüm. 1 martta yaptırdığım kan testinde 410 çıktı değerim, cumartesı günü değerim 910'a yükselmişti. nasıl sizce? cumartesi günü bi daha gitce doktora.şimdi 5+1'iz teyzeleri:)
inşallah cumartesi keseyi görürüzz:49:

çoğul gebelik olabilirmi sizce bu değerlere göre? bi kaç kişi değerin çok yüksek dedi de onun için:44:

kılar bu topikte cinsiyet tahmını yapiolar bi aşnsıznızı dneeın ıstersenız eheheh :D

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-ogrenmek-isteyen-gelsin-13.html#post23451731

canlarım merhaba, bende kasım annesiyim.ay-sheyi zaten başka topikten tanıyordum bi baktım burda bizim kız...bende hemen geldim..

Sat 30 ocaktı, bat 29 şubattı. 29 şubatı 1 marta bağlayan gece saat 4te çift çizgiyi gördüm. 1 martta yaptırdığım kan testinde 410 çıktı değerim, cumartesı günü değerim 910'a yükselmişti. Nasıl sizce? Cumartesi günü bi daha gitce doktora.şimdi 5+1'iz teyzeleri:)

çoğul gebelik olabilirmi sizce bu değerlere göre? Bi kaç kişi değerin çok yüksek dedi de onun için:44:

canım hoşgeldın tekrar hayırlı olsun :)

değerin çok güzel ama çoğul gebelık oldugunu sanmıyorum yanı tabıı oalbilirde ama

bi çoğul gebelıkde bı de erkek olunca bebıs beta hcg yuksek cıkabılıyo yanı bi de çoğul olaydı

haftasına göre daha yuksek cıkması gerekrıdı haftasına göre makul bence degerın :)

benım ılk gebelıgımde 6. Haftada 10481 çıkmıstı degerım ve tek gebelıktı :)

Son düzenleme:
kılar bu topikte cinsiyet tahmını yapiolar bi aşnsıznızı dneeın ıstersenız eheheh :D

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-ogrenmek-isteyen-gelsin-13.html#post23451731

canım hoşgeldın tekrar hayırlı olsun :)

değerin çok güzel ama çoğul gebelık oldugunu sanmıyorum yanı tabıı oalbilirde ama

bi çoğul gebelıkde bı de erkek olunca bebıs beta hcg yuksek cıkabılıyo yanı bi de çoğul olaydı

haftasına göre daha yuksek cıkması gerekrıdı haftasına göre makul bence degerın :)

benım ılk gebelıgımde 6. Haftada 10481 çıkmıstı degerım ve tek gebelıktı :)

haa anladım canım:) bende değerin yüksek dediler de ondan etkilendim biraz..bide ailede ikizler var, sanırım birazda ondan heyecan yaptımmm:52:
sağlıklı sıhhatli olsunda teyzesii:)
sende inşallahh bu sefer hayırlısıylaa kavuşursuun yavrunaa en güzel anneeee:49:

haa anladım canım:) bende değerin yüksek dediler de ondan etkilendim biraz..bide ailede ikizler var, sanırım birazda ondan heyecan yaptımmm:52:
sağlıklı sıhhatli olsunda teyzesii:)
sende inşallahh bu sefer hayırlısıylaa kavuşursuun yavrunaa en güzel anneeee:49:

ayy ınsallah canım ısnallah hepımız sağlıkla kavusuruss

ailede ıkızxler varsa yuksek ıhtımal ama senın anne tarafında olması gerekıomsu die biliorm :)

ıstıosan ınsallah ıkızdır :) eheueheu

bi arkadasta kesem erken göründüğü için bence ıkız var ya betan yuksektir dedi

3+6 da kese gördüğümüz için :nazar: :nazar: :nazar: kan tahlılı yaptırmadım bılmırom

ama bi gözüm kroktu valal ne yalan sölim hayırlısı olsun ama ikiz bilmıyorumm :D :D :D

ANNE: YAY

Akrep bir çocuk, Yay bir anneye sahipse, karşılıklı saygının ve kişisel sınırların korunması gereken bir aile ilişkisi meydana çıkar. İki taraf birbirlerinin özel hayatlarına ve ilgi alanlarına saygı duymayı başarabilirse, iki yakın arkadaş gibi olur anne-çocuk.

Yay, çeşitlilikten yenilikten ve iyimserlikten yanadır. Akrep de aile ilişkilerini kuvvetlendiren bu deneyimlerden keyif alır. Yay anne çocuğuna duygusal ağırlığından kurtulmayı ve biraz eğlenmeyi öğretebilir. Yay, Akrep'in çok inatçı ve saplantılı olduğunu düşünebilir, Akrep ise, Yay'ı çok özensiz bulabilir. Anne-çocuk bu gerilimi yeni şeyler deneyerek, gezerek dağıtabilirler.

ayy ınsallah canım ısnallah hepımız sağlıkla kavusuruss

ailede ıkızxler varsa yuksek ıhtımal ama senın anne tarafında olması gerekıomsu die biliorm :)

ıstıosan ınsallah ıkızdır :) eheueheu

bi arkadasta kesem erken göründüğü için bence ıkız var ya betan yuksektir dedi

3+6 da kese gördüğümüz için :nazar: :nazar: :nazar: kan tahlılı yaptırmadım bılmırom

ama bi gözüm kroktu valal ne yalan sölim hayırlısı olsun ama ikiz bilmıyorumm :D :D :D

rabbimden hayırlısı ama ikiz istermiyim bilemiyorum...allah esirgesin genelde birisi daha az gelişiyor falan sorun olabiliyor...olursada kabulumuzz elbette...yok canım bizim ikizler baba tarafından...kısmet inşallah sağlıklı sıhhatli doğsunda bebişlerimizz...:49:

sat 30 ocaktı, bat 29 şubattı. 29 şubatı 1 marta bağlayan gece saat 4te çift çizgiyi gördüm. 1 martta yaptırdığım kan testinde 410 çıktı değerim, cumartesı günü değerim 910'a yükselmişti. nasıl sizce? cumartesi günü bi daha gitce doktora.şimdi 5+1'iz teyzeleri:)

çoğul gebelik olabilirmi sizce bu değerlere göre? bi kaç kişi değerin çok yüksek dedi de onun için:44:

canım tebrik ederimm, aramızda 3 gün var :)

Son düzenleme:
Back
X