2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cnm ben genel oldum cok rahat ayıldım hıc sıkıntım olmadı epudural hem dr um yapmıyo hem urkuyorum sanırım canlı yaşamaktan

valla bılmıorum kı cnm ben epıduralsız normal ıstıorum ilkide öle olmustu ama sezeryan olsaydm herlde genel tercıh etmezdm uyutulmak bı garıp gelıo ya hıc amelıyat felanda olmadm sımdıye kadar ondan olsa gerek.sen bılırsn tabi canlı canlı yasamakta nasıl olur ki bilemedim:26:
aman cnm sende anlayamamışın benım gıbı ne oldunu ben her kontrole planlı gıdıydum evde he doğum havası

evet ya sımdı buda öle olcak dıe hep dıken ustundeyım dısarı tek basıma gezmeye bıle gıtmıorm nolur nolmaz dıe..

Son düzenleme:
ben de korkuyorm canlı canlı olayların içinde olmaktan. en iyisi derin uykuya dalmak galiba:)

cnm benım ya yanı uykuya bı dalıyosun uyandıgında herşey bıtmış zaten ayık oluyosun odaya cıktgın an bebgın yanında mesela benden öncekı hastanın bebgı 5 dk ağlamamış korkutmuş duşunsene onu canlı yaşadını o 5 dk bıtemı ınsana

songülcümm nasılsın?? bişey sorcaktım sana,, sen hastaneye giderken hasta bezi, yatak koruyucu vs..aldınmı?aldıysan paketiyle hepsinimi götürdün??

Yarencim ayildiktan sonra cok ağrın oldu mü peki? Herkes epiduralin sonrasi iyi 4-5 saat agri hissetmiyorsunuz diyo da ondan merakım yoksa ben aslında bebegin çıkış halini gormek istiyorum ama korkuyorum uyumak da istiyorum ??

Son düzenleme:

tatlım benım 2 cdoğumumdada kolay atlattım okadar agrım olmadı ama dr um benım amerıkan bezı baglıyo legen kemıgınden gögus altına kadar normalde rahım buyuk kaldıgı ıcın sallanırmış ve sallanırken dıkışlere carparmış ve agrı cok olurmuş onu takınca rahım hareket edemıyo ve dıkışlere carpamıyo ınan 3 saat sonra dıkıldım ayaga wc ye kendım gıttım bebegımı alıp emzırdım herkez normal doğum oldunu duşundu cnm ama o bezı takmayınca sallanıyo can acıması daha fazla oluo

yok tatlım benım hıcbırını göturmedım ordan verdıler hatta eve bıle yolladılar
benım ilk doğumda neden almadın falan filan uyuz etmişlerdi beni sonra eşim almıştı, bugun de çarşıya indim ben,1 paket hasta bezi 1 paket yatak koruyucu aldım,ben kendi çantamı hazırlamamıştım onu hazırladım..merak ettım sen aldınmı diyee neyse ben ne olur ne olmaz götüriyim dimi? bide bebeği yastıklamı yastıksızmı yatırıyon dicektimkii diğer forumda yazmışın:)

cnm valla yarende göturmemıştım ordan verdıler ıkıncıdede göturmedım koca hastane aslında dımı ne var takıversenız oda tıbbı malzeme dımı cnm ama
ya ben arası ınca yastıkla yatırıyom baktım hastanede bıle ınce yastık var bende kullanıyom yarendede öle kullanmıştım sen ervada nasıl yatırdın cnm ayın 19 unda sorcam dra

ervaaa kuşum benım bebış geldımmı gelen-bılcenmıkı kk ya benım duzen aynı devam bılıyosun eşim akşamları yok yarenım bellı saatte yatııyo
arasım mıs kokulum emıyo uyuyo maşalla ben yıne buralardayım yoksa varya catlarım sıkıntıdan zaten bılıyosun bebeyle gezmeler kısıtlandı gercı dun gune gıttım ama neyse

bende ervada ince yastıkla yatırıyodum sankiii:) tam hatırlamıyorumda oyuzden sana sordum nasıl yatırıyosun acaba diye.
konak hastanesinde arkadaşım doğum yaptıı yaa ona sorayım şimdi aklıma geldi bak:) götürmüşmü bakalım bez falan...

hım en ıy cevap onda cnm
bu arada orda doğum fıyatları nasılmış cnm

valla bebişe bağlı heralde o:)) senınkı maaşşallah uslu,,yaramaz ağlayan bi bebek olursa zor,inş,ablasına benzerde zırlak olmaz:))
ohh günde ii mıncıklamışlardır arası:)) bi de ne farkettim aldıklarımız çok benziyo ya:)) bizim pijamalar benziyo:)) arasın bikaç kıyafeti de benziyo biliyonmu:)) fotoda görünce şaşırdım:)

ınşalla cnm benım ya maşalla kuzucuguma dıyom valla fırtına öncesı sessızlık ay özluyom yavrumu aynı odada uyurken sevıyorum en uyanık kaldıgı zmanlar doyamıyom böcuk böcukte bakıyo bana oooo cok tatlı teyzesı
demek aldılarımız benzıyo arkadaşım zevklerımız bır demekkı dımı ama var bızde ortak zevk cok
ay pıjamalarda cok guzel cıktı yıka yıka kullan

a biz baştan fiyat sormuştuk oraya ama tam hatırlamıyorum şuan ama sanırım normal,800-900 ..tam hatırlamıyom,sezeryanda 1000 falan..karta taksit yapılıyomuş o ii:))

ooo cok ıyymış bızımde 1000 tlydı cnm ama anlamam normal doğum nıye 900 hem bı gun kalıyon hem kendı cabanla doğuruyon ne kadar destek olsada

ay benımkıde doğsada sevsem artıkın yaww:)) insan merak edıyo nasıl bişey diyee:)) inş.uslu olur:) bugun benı görenler acıdı valla halıme zor yuruyom ya herkes allah kurtarsın diyo:) son zamanım oldugunu herkes anlıyo falan:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…