ne bileyim ,aslında tam anestezi mi istesem acaba? onun da uyanması zor oluyor galiba. ama epidural de çok heyacanlanırım gibi geliyor. dr. epidural sezaryan daha konforlu olur dedi. Burdaki tecrübeli arkadaşlar öyle mi? epidural sezaryan normal zezaryana göre daha mı konforlu oluyor?
cnm ben genel oldum cok rahat ayıldım hıc sıkıntım olmadı epudural hem dr um yapmıyo hem urkuyorum sanırım canlı yaşamaktan
valla bılmıorum kı cnm ben epıduralsız normal ıstıorum ilkide öle olmustu ama sezeryan olsaydm herlde genel tercıh etmezdm uyutulmak bı garıp gelıo ya hıc amelıyat felanda olmadm sımdıye kadar ondan olsa gerek.sen bılırsn tabi canlı canlı yasamakta nasıl olur ki bilemedim:26:ne bileyim ,aslında tam anestezi mi istesem acaba? onun da uyanması zor oluyor galiba. ama epidural de çok heyacanlanırım gibi geliyor. dr. epidural sezaryan daha konforlu olur dedi. Burdaki tecrübeli arkadaşlar öyle mi? epidural sezaryan normal zezaryana göre daha mı konforlu oluyor?
aman cnm sende anlayamamışın benım gıbı ne oldunu ben her kontrole planlı gıdıydum evde he doğum havası
ben de korkuyorm canlı canlı olayların içinde olmaktan. en iyisi derin uykuya dalmak galiba:)
cnm benım ya yanı uykuya bı dalıyosun uyandıgında herşey bıtmış zaten ayık oluyosun odaya cıktgın an bebgın yanında mesela benden öncekı hastanın bebgı 5 dk ağlamamış korkutmuş duşunsene onu canlı yaşadını o 5 dk bıtemı ınsana
songülcümm nasılsın?? bişey sorcaktım sana,, sen hastaneye giderken hasta bezi, yatak koruyucu vs..aldınmı?aldıysan paketiyle hepsinimi götürdün??
Yarencim ayildiktan sonra cok ağrın oldu mü peki? Herkes epiduralin sonrasi iyi 4-5 saat agri hissetmiyorsunuz diyo da ondan merakım yoksa ben aslında bebegin çıkış halini gormek istiyorum ama korkuyorum uyumak da istiyorum ??
benım ilk doğumda neden almadın falan filan uyuz etmişlerdi beni sonra eşim almıştı, bugun de çarşıya indim ben,1 paket hasta bezi 1 paket yatak koruyucu aldım,ben kendi çantamı hazırlamamıştım onu hazırladım..merak ettım sen aldınmı diyee neyse ben ne olur ne olmaz götüriyim dimi? bide bebeği yastıklamı yastıksızmı yatırıyon dicektimkii diğer forumda yazmışın:)yok tatlım benım hıcbırını göturmedım ordan verdıler hatta eve bıle yolladılar
benım ilk doğumda neden almadın falan filan uyuz etmişlerdi beni sonra eşim almıştı, bugun de çarşıya indim ben,1 paket hasta bezi 1 paket yatak koruyucu aldım,ben kendi çantamı hazırlamamıştım onu hazırladım..merak ettım sen aldınmı diyee neyse ben ne olur ne olmaz götüriyim dimi? bide bebeği yastıklamı yastıksızmı yatırıyon dicektimkii diğer forumda yazmışın:)
cnm valla yarende göturmemıştım ordan verdıler ıkıncıdede göturmedım koca hastane aslında dımı ne var takıversenız oda tıbbı malzeme dımı cnm ama
ya ben arası ınca yastıkla yatırıyom baktım hastanede bıle ınce yastık var bende kullanıyom yarendede öle kullanmıştım sen ervada nasıl yatırdın cnm ayın 19 unda sorcam dra
bende ervada ince yastıkla yatırıyodum sankiii:) tam hatırlamıyorumda oyuzden sana sordum nasıl yatırıyosun acaba diye.
konak hastanesinde arkadaşım doğum yaptıı yaa ona sorayım şimdi aklıma geldi bak:) götürmüşmü bakalım bez falan...
ervaaa kuşum benım bebış geldımmı gelen-bılcenmıkı kk ya benım duzen aynı devam bılıyosun eşim akşamları yok yarenım bellı saatte yatııyo
arasım mıs kokulum emıyo uyuyo maşalla ben yıne buralardayım yoksa varya catlarım sıkıntıdan zaten bılıyosun bebeyle gezmeler kısıtlandı gercı dun gune gıttım ama neyse
hım en ıy cevap onda cnm
bu arada orda doğum fıyatları nasılmış cnm
valla bebişe bağlı heralde o:)) senınkı maaşşallah uslu,,yaramaz ağlayan bi bebek olursa zor,inş,ablasına benzerde zırlak olmaz:))
ohh günde ii mıncıklamışlardır arası:)) bi de ne farkettim aldıklarımız çok benziyo ya:)) bizim pijamalar benziyo:)) arasın bikaç kıyafeti de benziyo biliyonmu:)) fotoda görünce şaşırdım:)
a biz baştan fiyat sormuştuk oraya ama tam hatırlamıyorum şuan ama sanırım normal,800-900 ..tam hatırlamıyom,sezeryanda 1000 falan..karta taksit yapılıyomuş o ii:))
ınşalla cnm benım ya maşalla kuzucuguma dıyom valla fırtına öncesı sessızlık ay özluyom yavrumu aynı odada uyurken sevıyorum en uyanık kaldıgı zmanlar doyamıyom böcuk böcukte bakıyo bana oooo cok tatlı teyzesı
demek aldılarımız benzıyo arkadaşım zevklerımız bır demekkı dımı ama var bızde ortak zevk cok
ay pıjamalarda cok guzel cıktı yıka yıka kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?