oo ıı barı cnm kurtulmşsun bugunluk :) bebegınde maaşallah tombuşşş olacak bnmkı cırozbuarada bılıomusun okudunmu blmıorum bnmde bu sabah 6 bucukta pembe sıvı geldı nişan oldugu yazıo nette bnde korktum dogummu başlıo dıe ama bu saate oldu daha bışı yok zaten yarında kontrolum war bakalım bnm başıma neler gelecekk :)) dr gel dıcek dıe korkumdan dr uda aramadım nede olsa yarın gtcem dıe
oo ıı barı cnm kurtulmşsun bugunluk :) bebegınde maaşallah tombuşşş olacak bnmkı cırozbuarada bılıomusun okudunmu blmıorum bnmde bu sabah 6 bucukta pembe sıvı geldı nişan oldugu yazıo nette bnde korktum dogummu başlıo dıe ama bu saate oldu daha bışı yok zaten yarında kontrolum war bakalım bnm başıma neler gelecekk :)) dr gel dıcek dıe korkumdan dr uda aramadım nede olsa yarın gtcem dıe
bnmkı kız gercktn farketmıo kapkara oldu artık aman nelerı acıodur dr a utancak bışı yok hemkı bnm dr um erkek hoş daha hıc alttan muayenm olmadı ama bakalım yarın yapcakmı pembemsı sıvı geldı deynce ben :)
nişan geldiyse beklemeden arasaydın dr. u canım beklemeye gelmez
evet ya bugunluk yırttım bakalım haftaya kadar dayansında:)) okudum yazdıklarını benımde öncekı dogumumda ne nişan ne sancı hıcbıse olmadan dr.a gıttıgım ıcın bu nişan konusunda pek bı fkrım yok ama bıldıgım kadarıyla sancın felan henüz yoksa beklemekte fayda var nasılsa yarın kontrolunde varmıs karsılıklı sorar konusursun doktorunla cnm..ben bugun doguramadım ama bakarsın senınkı gelır yarın
bu arada vajınal bölge hamılelıkte büyüyo ve renk koyulasması oluyo bunlar normal seyler merak etmeyın doğumdan bı sure sonra şekli şemaili eski halıne dönuyo telaş etmeyn:)
orası öle tabi neleri görüyodur onlarda :) ne biliyim işte... :)bnm dr umda erkek gerçi çok memnunum ondan da.bnm cumartesi nst de sancım çok çıkınca muayene etti az ağrı hissettim.pazar gecesi yine sancım olunca apar topaar gtttk ordaki ebe de muayene etti ama bunların elleri çok fennaa yaa.kadın ebelerin hiç affı yokk maalesef..
Malsef bende de oldu koyulasma Dogumdan once fondaten mi sursem ne yapsam:) umarim kalici bir durum degildirallahın izniyle doğumum 12 kasımda gerçekleşecek gerçi cumartesi günü nst ye girdim ve sancım çok çıkınca dr vajinal muayene yaptı ve rahim 2 cm açılmış dedi şmdi erken gelmesinden korkuorum.ama merak ettiğim bir konu var sizde de aynı sorun varmı bilmiorum bnm vajinal bölgemde koyuluk oldu hamilelik sürecinde ve şuan nedense çok hoşuma gitmiyor bu durum.bunu giderebilir miyim sizce bana sıkıntı yaratmayacak dokunmayacak şekildeee?????
semih tuna mı??? semih onur mu??? oğluşumun ismine karar verelim artık yada semihin yanına başka fikriniz varsa duymak isterim
allahın izniyle doğumum 12 kasımda gerçekleşecek gerçi cumartesi günü nst ye girdim ve sancım çok çıkınca dr vajinal muayene yaptı ve rahim 2 cm açılmış dedi şmdi erken gelmesinden korkuorum.ama merak ettiğim bir konu var sizde de aynı sorun varmı bilmiorum bnm vajinal bölgemde koyuluk oldu hamilelik sürecinde ve şuan nedense çok hoşuma gitmiyor bu durum.bunu giderebilir miyim sizce bana sıkıntı yaratmayacak dokunmayacak şekildeee?????
tek olarakta güzel semih canım. semih tuna daha iyi bence. semih arda da olabilir.
canım ben biyerde okumuştum koyuluk olabilirmiş. ben de geçen ağda yaptım ayna yardımıyla şok oldum mutasyona uğramış gibiydi benimkisi sıkma canını..
ayy bu halde nasıl ağda yaptın ya canın hiç acımadınmı ben yapamıorum bide cildim çok hassass en son ağda yaptığımda bütün kılcal damarlarım çatladı ve çok kötü oldu.o gün bugündür oraya ağda yapamadım maaleseff
benımde aynen öle bıkac haftadır aynı haldeım gercı bugun doğum korkusuyla enerji patlaması yaşadm bi ara amaselam herkese
artık günlerim çok ağır geçiyor çok ağırlaştığımı hissediyorum hareket kabiliyetim kısıtlandı ve bu sıkıcı oldu hiçbişi yapamıyorum ya da çok çabuk yoruluyorum gündüzleri yine iyiyim şükür ama geceleri yatınca kabus gibi bir an evvel sabah olsun istiyorum çünkü kasıklarım ve genital bölgem yatınca fena halde ağrıyorrrr
benimle aynı haftalarda bu şekilde hisseden var mı? normal mi bu tepkiler 3 hafta kaldı sonuçta inş....
ayy guldurdun benı yaa:)))ya kzlar bnm dr catı muayenesi yapmadı ya darssa catım nası normal dogurcam? sancıyı cektırıpte benı son dkka sezeryana almasın bıde uff yarın solesemmı yaa adama dıcek adamda ne kadar acası var bunun demesın adam bıde :))
benımde aynen öle bıkac haftadır aynı haldeım gercı bugun doğum korkusuyla enerji patlaması yaşadm bi ara ama
yarından ıtıbaren yürüyüş yapıp merdıven cıkıp ınmeye baslamaya karar verdım bu halsizlikle nası yapcam bılmıorum ama sancısız rahim açılmasına inanılmaz faydası var yaşamış gormus bırı olarak bunu yapmaya calıscam.
ya kzlar bnm dr catı muayenesi yapmadı ya darssa catım nası normal dogurcam? sancıyı cektırıpte benı son dkka sezeryana almasın bıde uff yarın solesemmı yaa adama dıcek adamda ne kadar acası var bunun demesın adam bıde :))
semih tuna mı??? semih onur mu??? oğluşumun ismine karar verelim artık yada semihin yanına başka fikriniz varsa duymak isterim
selam herkese
artık günlerim çok ağır geçiyor çok ağırlaştığımı hissediyorum hareket kabiliyetim kısıtlandı ve bu sıkıcı oldu hiçbişi yapamıyorum ya da çok çabuk yoruluyorum gündüzleri yine iyiyim şükür ama geceleri yatınca kabus gibi bir an evvel sabah olsun istiyorum çünkü kasıklarım ve genital bölgem yatınca fena halde ağrıyorrrr
benimle aynı haftalarda bu şekilde hisseden var mı? normal mi bu tepkiler 3 hafta kaldı sonuçta inş....
ya kzlar bnm dr catı muayenesi yapmadı ya darssa catım nası normal dogurcam? sancıyı cektırıpte benı son dkka sezeryana almasın bıde uff yarın solesemmı yaa adama dıcek adamda ne kadar acası var bunun demesın adam bıde :))
aynı durumdayım,,yatamıyorumkasıklarım genital bölgem acayip agrıyor,kasılmalar oluyo karnımda uykuya dalmak istiyorum bir an önce geceleri yatınca.
SeA güzel dua et hazırlıkları bitir bence de yarın bebisin gelebilirSenin icin dua edicem ben de:) hayırlısı olsun bakalım.
Kullanilmayannick senin de ilginç olmuş benim de en korktuğum kontrole gittiğimde hadi doguma alalim demesi, hazırlıksız yakalanmak istemiyorum:/
Kizlar ağda olayını yapmıyor musunuz ben aldırıyorum Perşembe kontrolum var o yüzden yarın aldırayım diyorum ama gecen sefer cok acımıştı yine cok aciyacak korkuyorum:/ cok hassas artık bir de o sedyede yatmak cok zor oluyor, doguma hazırlık gibi
Jilet mı yapsam aynaya acaba?
Siz doguma girmeden mı yaptınız çatı muayenesinde falan nasıldı durum?:/ Benim erken mı acaba şimdilik 14 gün var gibi duruyor ya :/
Cok kararsiz kaldim
belkıde doğurursun yarın:)) nişanının geldiğini söyle,benım gelse coktan aramıştım doktoruu ii dayandın valla,arasaydın çağırırdı kesin muane için ve buyuk ihtımal alttan muane yapar kan da gelmiş çünkü etmesi lazım yani,, benımde cuma günü yapabilir çatı muanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?