2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

nişan geldiyse beklemeden arasaydın dr. u canım beklemeye gelmez

evet ya bugunluk yırttım bakalım haftaya kadar dayansında:)) okudum yazdıklarını benımde öncekı dogumumda ne nişan ne sancı hıcbıse olmadan dr.a gıttıgım ıcın bu nişan konusunda pek bı fkrım yok ama bıldıgım kadarıyla sancın felan henüz yoksa beklemekte fayda var nasılsa yarın kontrolunde varmıs karsılıklı sorar konusursun doktorunla cnm..ben bugun doguramadım ama bakarsın senınkı gelır yarın
bu arada vajınal bölge hamılelıkte büyüyo ve renk koyulasması oluyo bunlar normal seyler merak etmeyın doğumdan bı sure sonra şekli şemaili eski halıne dönuyo telaş etmeyn:)

orası öle tabi neleri görüyodur onlarda :) ne biliyim işte... :)bnm dr umda erkek gerçi çok memnunum ondan da.bnm cumartesi nst de sancım çok çıkınca muayene etti az ağrı hissettim.pazar gecesi yine sancım olunca apar topaar gtttk ordaki ebe de muayene etti ama bunların elleri çok fennaa yaa.kadın ebelerin hiç affı yokk maalesef..

nişan geldiyse beklemeden arasaydın dr. u canım beklemeye gelmez

aman ne bılım cnm aramadım işte üşendm de acıkcası gel der dıe zaten yarın gtcem dıe aramadım bıde sabah 6bucuktan berı gelen gıden bbışıde yok

ayy deme cnm yaa zaten heyecanlıyım yarın dr ne dıcek ne yapıcak dıe bakalım artıkk

bende ebelere gıcık oluorum hoş daha hıc alttan muayene olmadım hayatım boyunca nasıl olacak bılmıorum bıde ben cok korkagımdr gerdege bıle sabaha karşı grmıştık duşun :))

Malsef bende de oldu koyulasma Dogumdan once fondaten mi sursem ne yapsam:) umarim kalici bir durum degildir

semih tuna mı??? semih onur mu??? oğluşumun ismine karar verelim artık yada semihin yanına başka fikriniz varsa duymak isterim

tek olarakta güzel semih canım. semih tuna daha iyi bence. semih arda da olabilir.

canım ben biyerde okumuştum koyuluk olabilirmiş. ben de geçen ağda yaptım ayna yardımıyla şok oldum mutasyona uğramış gibiydi benimkisi sıkma canını..

ayy bu halde nasıl ağda yaptın ya canın hiç acımadınmı ben yapamıorum bide cildim çok hassass en son ağda yaptığımda bütün kılcal damarlarım çatladı ve çok kötü oldu.o gün bugündür oraya ağda yapamadım maaleseff

yok canım benim acımıyor pek fazla nedense ama ben kendimi bildim bileli hep kendim yaparım ve hiç daha jilet sürmedim sanırım kıl kökleri zayıflardı.bazen özellikle hassas yerleri küçük tutamlar halinde alıyorum daha kolay oluyor.

selam herkese

artık günlerim çok ağır geçiyor çok ağırlaştığımı hissediyorum hareket kabiliyetim kısıtlandı ve bu sıkıcı oldu hiçbişi yapamıyorum ya da çok çabuk yoruluyorum gündüzleri yine iyiyim şükür ama geceleri yatınca kabus gibi bir an evvel sabah olsun istiyorum çünkü kasıklarım ve genital bölgem yatınca fena halde ağrıyorrrr

benimle aynı haftalarda bu şekilde hisseden var mı? normal mi bu tepkiler 3 hafta kaldı sonuçta inş....

benımde aynen öle bıkac haftadır aynı haldeım gercı bugun doğum korkusuyla enerji patlaması yaşadm bi ara ama

yarından ıtıbaren yürüyüş yapıp merdıven cıkıp ınmeye baslamaya karar verdım bu halsizlikle nası yapcam bılmıorum ama sancısız rahim açılmasına inanılmaz faydası var yaşamış gormus bırı olarak bunu yapmaya calıscam.

ya kzlar bnm dr catı muayenesi yapmadı ya darssa catım nası normal dogurcam? sancıyı cektırıpte benı son dkka sezeryana almasın bıde uff yarın solesemmı yaa adama dıcek adamda ne kadar acası var bunun demesın adam bıde :))

ayy guldurdun benı yaa:)))
heralde gardaşş aç bi çatıma bakıver demicen :)) bence de ki alt tarafa doğru iğne batması gibi bişeler oluyo de cunku ben o sıkayetımı söleyınce bakmıstı dr. um..

bi kaç haftadır yaşıyorsan ve doğurmadıysan hala demek bunlar doğumun çok yaklaştığını göstermiyor içim rahatladı henüz hazır hissetmiyorum hem ruhsal hemde hazırlıklarımız tam değil

bana doktorum haftaya alttan muayene edicem dedi 38 bitiminde yani, bende gitmeyeyim diyordum nasıl olsa doğururken kontrol eder ve karar verir şimdiden neden bakıyor ki muayeneyi ekebilirim 1 haftalığına başka bir doktora görünürüm sonraki hafta yine doktoruma

semih tuna mı??? semih onur mu??? oğluşumun ismine karar verelim artık yada semihin yanına başka fikriniz varsa duymak isterim

semih onurda ulama var birleşiyor söylerken onur semih olabilir bence tuna ile semih daha çok uyuyor sanki(bu arada semih söylenişi zor isimlerden sondaki harf yüzünden)...ben de oğlumun adını kıvanç tuna koymayı düşünüyorum.

aynı durumdayım,,yatamıyorumkasıklarım genital bölgem acayip agrıyor,kasılmalar oluyo karnımda uykuya dalmak istiyorum bir an önce geceleri yatınca.

belkıde doğurursun yarın:)) nişanının geldiğini söyle,benım gelse coktan aramıştım doktoruu ii dayandın valla,arasaydın çağırırdı kesin muane için ve buyuk ihtımal alttan muane yapar kan da gelmiş çünkü etmesi lazım yani,, benımde cuma günü yapabilir çatı muanesi

aynı durumdayım,,yatamıyorumkasıklarım genital bölgem acayip agrıyor,kasılmalar oluyo karnımda uykuya dalmak istiyorum bir an önce geceleri yatınca.

zamanımız aynı seninle.bende genital bölgede hiç ağrı yok nasıl bir ağrı acaba...uykumda da sorun yok her sabah 5buçukta kasılma ve karnımda belimde ağrı ile uyanıyorum sadece.bu arada haftaya çarşamba yani 38. hafta biterken çatı muayenesi olucam ben de, bu muayene doğumu tetikleyebiliyormuş dr öyle söyledi.

SeA güzel dua et hazırlıkları bitir bence de yarın bebisin gelebilir Senin icin dua edicem ben de:) hayırlısı olsun bakalım.
Kullanilmayannick senin de ilginç olmuş benim de en korktuğum kontrole gittiğimde hadi doguma alalim demesi, hazırlıksız yakalanmak istemiyorum:/

Kizlar ağda olayını yapmıyor musunuz ben aldırıyorum Perşembe kontrolum var o yüzden yarın aldırayım diyorum ama gecen sefer cok acımıştı yine cok aciyacak korkuyorum:/ cok hassas artık bir de o sedyede yatmak cok zor oluyor, doguma hazırlık gibi
Jilet mı yapsam aynaya acaba?

Siz doguma girmeden mı yaptınız çatı muayenesinde falan nasıldı durum?:/ Benim erken mı acaba şimdilik 14 gün var gibi duruyor ya :/

Cok kararsiz kaldim

cnm valla hazırlıklı ol bende bı perşembe gıttım dr a kut hadı yarın sezeryana hatta o gun bıle olablırdı ertesı gun bı baktım göbek olmuş bebek

ervaa gırmışın cnm 37 haftaya resmen ay az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…