canım hayırlı olsunn :) canım yumurtanb gecde catlasa er de catlasa son adet tarıhıne goıre hesaplıyorsun
bebegıunın haftasını bak buradan hesaplayabılırsın :)
vajinbal ultrason tehlıkelı değil aksine olası tüm riskleri görüp önlem alabılmek adına en faydalısı
vajınal yaptırmanı tavsıye ederım hayrılı olsun ınsallah guyzel haberlerle gel doktordan :)
inşallah bu sefer istediğin gibi bir hamılelık gecırısın canım ne güzell :)
günaydın arkadaşlar ben geldim nasılmış bugün melekleriniz bakalım peki ya annelerimiz :)
ben yine akşam sızmak itibari ile uyudum sabah biraz mide bulantısıı ile uyansamda iyiyim çok şükür...
günaydın canımm :) bebiş ii uslu uslu buyyo sanıyorum kı akıntılarım normal kasıklarım ara ara sızlıo
acıkıyorum ve uykum gelıyo ehhehe :) iğnelerımızı vurunuyoruz folik asitimizi içiyoruzz sağlıkla da büyüsünler ınsallah :)
halen bulantım yok çok şükür :) baş dönmesi yasıyorum ama
selam herkese....
sanırım 4+5 hamileyim ....ilk defa anne gruplarına katılıyorum....
inş.hakkımızda hayırlısı olur...
hoşgeldın canım hayırlı olsuınn :) ilk sayfada tablomuz var bilgilerını yazarsan senı de ekleyım
tabloya sanırırm topiktekı en mınnak bebıs senın :) şu an için tabıı :)
kızlar ben çok tedirgin oluyorum ...biz korunmayalı 20 ay olmuştu yani 20 ay bekledik bebişimizin gelmesini...şimdi ise çok şükür hamileyim ama hala inanamıyorum sanki Allah korusun bişeyler ters gidecek diye çok korkuyorum....yarın dr gidecegim dua edin suan 5+1 im inş...güzel haberler alırım...
canım ben de ara verdım 1,5 sene vücudumu kafamı hazırladım gebelıge sımdı oldu cok sukur ben de
korkuyorum ıster ıstemez ya şöyle olursa ya böyle olursa diye hakkımızda hayırlısı olsun canım
biz önlemlerımızı alalım dıkkat edelım gerısı Allah a kalmış tevekkül edelim inşallah
Emanetleri zayi etmeyen Allah a emanet edelim
canım bnim kıyamam sana

gerçekten meşakkatli bir olmuş seninkisi de... ne kadarlıklardı kaybettiğinde?
ben tedavinin başından beri yani transferden önce 12 şubat gibi progynex iğneye başladım kalçadan, estrofem hap kullanıyorum günde 4 tane, progestan jel kullanıyorum vajinal.. sabah akşam, ayrıca göbeğimden kendime kan sulandırıcı iğne yapıyorum hergün, hormon bantı değiştiriyorum hergün, sabah troid ilacım var öğlende en basitler coraspin ve folic asit :) iğne

yerlerim ödem yaptı artık gece dönerken bile arıyor ... 12. haftaya kadar bütün bunlara devam dedi doktorum... ama iç önemli değil şükürler olsun bebeğim gelsin yeterki

ılkı 10 haftalıktı canım ıkıncısı 7 aylıktı evet zor oldu ama çok şey öğrendım en önemlısı rahatsızlıgımı öğrendım
ve tekrar tekrar dıyorum kı her şer de bir hayır varmış.... bu sefer ınsallah heğpımız güzelce sağlıkla kucaklayalım bebekelrımızı :)
tüp bebek oldugu ıcın senın ılacın daha fazla tabıı ama 12. haftalık süreci bitirince hepsi biticek çünkü iklk 12
hafta bebegın tutunması ılk organalrının gelısmesı ıcın çok krıtık haftalar 12 yi atlat yan gel yat hesabı :)
merhaba güzel anneler kadınlar günümüz kutlu olsun ben çalışıyorum akşamları gelebiliyorum genelde bakıyorum kimsecikler olmuyor ama yazılarınızı okuyorummm hepiniz kendinize iyi bakın benim bulantılarım yavaş yavaş başladı kızımdada çok bulanrtım vardı zatenn neyse bebişler için herşeye katlanırız

hepinizi çoook öptümm
her zmaan bekelrız cannım sabah akşam çık gel kendını yorma çok :)
allah bebeklerimizi saglikli birsekilde kucagimiza almamizi ,doya doya buyutmemizi nasip eder insallah.
aminn inşallahh :)