2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar ben çok tedirgin oluyorum ...biz korunmayalı 20 ay olmuştu yani 20 ay bekledik bebişimizin gelmesini...şimdi ise çok şükür hamileyim ama hala inanamıyorum sanki Allah korusun bişeyler ters gidecek diye çok korkuyorum....yarın dr gidecegim dua edin suan 5+1 im inş...güzel haberler alırım...

selam herkese....

sanırım 4+5 hamileyim ....ilk defa anne gruplarına katılıyorum....

inş.hakkımızda hayırlısı olur...

günaydın arkadaşlar ben geldim nasılmış bugün melekleriniz bakalım peki ya annelerimiz :)
ben yine akşam sızmak itibari ile uyudum sabah biraz mide bulantısıı ile uyansamda iyiyim çok şükür...

selam herkese....

hoşgeldin canım aramıza doktora gittinmi nasıl öğrendin hamile olduğunu

aranıza katılayım dedim:16: benim sat 28ocak adetlerim düzenli sayılmaz bu yüzden bu aay ben ateş ölçme yöntemini kullandım 5 martta kan testinde beta hcg 83,77 çıktı:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: 5 martta benim dpo(yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı)13. gündü. 39,gün adet bekliyordum bugün 41.günüm.doktora gitmedim tekrar inş. yarın gidicem ben şimdi kaç haftalık hamiş oluyorum hani benim yumurtam geç çatladıyaa yani 28 günde falan adet olmuyorum acaba yarın gittiğimde kesem görülür mü??? birde vajinal muayene tehlikeli diye duydum aranızda vaarmıbaktıran hamile olduğunu öğrendikten sonra yani keseyi görmek için :26:

hoşgeldin aramıza canım, kalabalıklaşıyoruz çok mutlu oluyorum :) görünür tatlım panik olma sen relax ol :) :16:

kızlar ben çok tedirgin oluyorum ...biz korunmayalı 20 ay olmuştu yani 20 ay bekledik bebişimizin gelmesini...şimdi ise çok şükür hamileyim ama hala inanamıyorum sanki Allah korusun bişeyler ters gidecek diye çok korkuyorum....yarın dr gidecegim dua edin suan 5+1 im inş...güzel haberler alırım...

o kadr bekledikten sonra insan bişeylerin ters gitmesinden korkmaz mı korkar tabikii, ama sen anne olarak relax ol, iyi düşün iyi olsun canımm :nazar:

selam herkese....

slm canım hoşgeldin aramızaaaa tebrik ediyorum, bende ilk defa katılmıştım hamile olduğumu öğrenince.. :) :1:

günaydın arkadaşlar ben geldim nasılmış bugün melekleriniz bakalım peki ya annelerimiz :)
ben yine akşam sızmak itibari ile uyudum sabah biraz mide bulantısıı ile uyansamda iyiyim çok şükür...

günaydınnnnnnn tatlım, ben biraz hastaym sanırm :( midem fena üstümde halsizlik var, sanırım üşüttüm :( sabah çok midem kalktı ama böle araba tutar gibi ıykk şimdi işteyim ama daha halsizleşirsem izin alıcam :(

hoşgeldin aramıza canım, kalabalıklaşıyoruz çok mutlu oluyorum :) görünür tatlım panik olma sen relax ol :) :16:

o kadr bekledikten sonra insan bişeylerin ters gitmesinden korkmaz mı korkar tabikii, ama sen anne olarak relax ol, iyi düşün iyi olsun canımm :nazar:

slm canım hoşgeldin aramızaaaa tebrik ediyorum, bende ilk defa katılmıştım hamile olduğumu öğrenince.. :) :1:

günaydınnnnnnn tatlım, ben biraz hastaym sanırm :( midem fena üstümde halsizlik var, sanırım üşüttüm :( sabah çok midem kalktı ama böle araba tutar gibi ıykk şimdi işteyim ama daha halsizleşirsem izin alıcam :(

Geçmiş olsun tatlım ihmal etme izin al halsizsen

herkese merhabalar taze anne adayları bu benim
2. deneyimim oluyor kızım 7 yaşında :) onu kucagıma aldıgımda 20 yasındaydım hıc bırseyın farkında değildim bu sefer hamılelıgımıde doya doya bılınclı ve bırazcık şımarık yaşamak ıstıyorum :):36: benim sat 29 ocaktı pazartesı doktora gıttım degerım 410 cıktı ama keseyı goremedık doktorum cok kucuk ondan dedı onumuzdekı pazartesı gorucez ınsallah :)

merhaba canım...satımınızda beta-hcg değerimizde aynı gibi. benim sat 30 ocaktı. 1 mart perşembe kandan öğrendim mucizemin benimle olduğunu değerim 410 çıkmıştı. 3'ünde 910'a yükseldi. inşallah yarın gitcez doktora keseyi görmek için:)

hayırlı uğurlu olsunn bebeğin...benim ilk bebeğim buarada:) sen maşallahh genç annesin. ben 28 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak allahın izniyle...
sevgimle...:49:

merhaba canım...satımınızda beta-hcg değerimizde aynı gibi. benim sat 30 ocaktı. 1 mart perşembe kandan öğrendim mucizemin benimle olduğunu değerim 410 çıkmıştı. 3'ünde 910'a yükseldi. inşallah yarın gitcez doktora keseyi görmek için:)

hayırlı uğurlu olsunn bebeğin...benim ilk bebeğim buarada:) sen maşallahh genç annesin. ben 28 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak allahın izniyle...
sevgimle...:49:

aynı günlerde aynı heycanları yasayacagız desene :))) ALLAH sağlıklı evlatlar versin hepimize ve bu güzel süreçi kazasız belasız atlatmayı :) evet ben genc annelerdenım kızım cok ıstıyordu oyuzden ıstedık aslında bızımde artık bebek ozlemımız hat safadaydı :) kızımda ısteyerek oldu ama esımde bende bılıncsızdık zor gunler yasadım ama sımdı cok daha bılınclıyım ve tadını cıkarıcam hamileliğin ALLAH ın izniyle :) benıde pazartesı cagırdı doktorum keseyı gormeye ınsallah bır aksılık cıkmaz... senınde ALLAH yardımcın olsun canım ınsallah gorursunuz keseyı

aynı günlerde aynı heycanları yasayacagız desene :))) ALLAH sağlıklı evlatlar versin hepimize ve bu güzel süreçi kazasız belasız atlatmayı :) evet ben genc annelerdenım kızım cok ıstıyordu oyuzden ıstedık aslında bızımde artık bebek ozlemımız hat safadaydı :) kızımda ısteyerek oldu ama esımde bende bılıncsızdık zor gunler yasadım ama sımdı cok daha bılınclıyım ve tadını cıkarıcam hamileliğin ALLAH ın izniyle :) benıde pazartesı cagırdı doktorum keseyı gormeye ınsallah bır aksılık cıkmaz... senınde ALLAH yardımcın olsun canım ınsallah gorursunuz keseyı

inşallahh canımm...hayırlısıylaa keseyi görüp kalp atışlarını duyarız inşallahhh bebişlerimizinn:49:

canım bende aynı senin gibiyim 22 yasına anne oldum onu hiç anlayamadım şimdi oğlum 8 yasımda ve ben 30 yasındayım ama ilk gebeliğim gibi çok heyecanlıyım...

,
benimde öyle çok su içiyorum zaten tuvaletten çıkamıyorum nerdeyse..

hoşgeldin canım benim 4+1 iken 65 çıktı 4+4 de 300 çıktı sanırım geç döllenme benimkisi...

ensarnaz hanım ben ilkinden daha heyecanlıyım desem ınanırmısınız :)) kızımda acemıydık sıkıntılar yasadık bu yuzden yanlızdım gurbette kımselerı tanımıyordum esım gecelı gunduzlu calısıyordu cok zordu cokkk :(( sımdıde oyle ama lojmandayım arkadas cevrem cok guzel benı yanlız bırakmayacaklarına emınım :):49::49::49:

aranıza katılayım dedim:16: benim sat 28ocak adetlerim düzenli sayılmaz bu yüzden bu aay ben ateş ölçme yöntemini kullandım 5 martta kan testinde beta hcg 83,77 çıktı:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: 5 martta benim dpo(yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı)13. gündü. 39,gün adet bekliyordum bugün 41.günüm.doktora gitmedim tekrar inş. yarın gidicem ben şimdi kaç haftalık hamiş oluyorum hani benim yumurtam geç çatladıyaa yani 28 günde falan adet olmuyorum acaba yarın gittiğimde kesem görülür mü??? birde vajinal muayene tehlikeli diye duydum aranızda vaarmıbaktıran hamile olduğunu öğrendikten sonra yani keseyi görmek için :26:

canım hayırlı olsunn :) canım yumurtanb gecde catlasa er de catlasa son adet tarıhıne goıre hesaplıyorsun
bebegıunın haftasını bak buradan hesaplayabılırsın :)
vajinbal ultrason tehlıkelı değil aksine olası tüm riskleri görüp önlem alabılmek adına en faydalısı
vajınal yaptırmanı tavsıye ederım hayrılı olsun ınsallah guyzel haberlerle gel doktordan :)

ensarnaz hanım ben ilkinden daha heyecanlıyım desem ınanırmısınız :)) kızımda acemıydık sıkıntılar yasadık bu yuzden yanlızdım gurbette kımselerı tanımıyordum esım gecelı gunduzlu calısıyordu cok zordu cokkk :(( sımdıde oyle ama lojmandayım arkadas cevrem cok guzel benı yanlız bırakmayacaklarına emınım :):49::49::49:

inşallah bu sefer istediğin gibi bir hamılelık gecırısın canım ne güzell :)

günaydın canımm :) bebiş ii uslu uslu buyyo sanıyorum kı akıntılarım normal kasıklarım ara ara sızlıo
acıkıyorum ve uykum gelıyo ehhehe :) iğnelerımızı vurunuyoruz folik asitimizi içiyoruzz sağlıkla da büyüsünler ınsallah :)
halen bulantım yok çok şükür :) baş dönmesi yasıyorum ama

selam herkese....

hoşgeldın canım hayırlı olsuınn :) ilk sayfada tablomuz var bilgilerını yazarsan senı de ekleyım
tabloya sanırırm topiktekı en mınnak bebıs senın :) şu an için tabıı :)

canım ben de ara verdım 1,5 sene vücudumu kafamı hazırladım gebelıge sımdı oldu cok sukur ben de
korkuyorum ıster ıstemez ya şöyle olursa ya böyle olursa diye hakkımızda hayırlısı olsun canım
biz önlemlerımızı alalım dıkkat edelım gerısı Allah a kalmış tevekkül edelim inşallah
Emanetleri zayi etmeyen Allah a emanet edelim :49:

canım bnim kıyamam sana :( gerçekten meşakkatli bir olmuş seninkisi de... ne kadarlıklardı kaybettiğinde?

ben tedavinin başından beri yani transferden önce 12 şubat gibi progynex iğneye başladım kalçadan, estrofem hap kullanıyorum günde 4 tane, progestan jel kullanıyorum vajinal.. sabah akşam, ayrıca göbeğimden kendime kan sulandırıcı iğne yapıyorum hergün, hormon bantı değiştiriyorum hergün, sabah troid ilacım var öğlende en basitler coraspin ve folic asit :) iğne :16:yerlerim ödem yaptı artık gece dönerken bile arıyor ... 12. haftaya kadar bütün bunlara devam dedi doktorum... ama iç önemli değil şükürler olsun bebeğim gelsin yeterki :16::emir_bebek::nazar:

ılkı 10 haftalıktı canım ıkıncısı 7 aylıktı evet zor oldu ama çok şey öğrendım en önemlısı rahatsızlıgımı öğrendım
ve tekrar tekrar dıyorum kı her şer de bir hayır varmış.... bu sefer ınsallah heğpımız güzelce sağlıkla kucaklayalım bebekelrımızı :)

tüp bebek oldugu ıcın senın ılacın daha fazla tabıı ama 12. haftalık süreci bitirince hepsi biticek çünkü iklk 12
hafta bebegın tutunması ılk organalrının gelısmesı ıcın çok krıtık haftalar 12 yi atlat yan gel yat hesabı :)

merhaba güzel anneler kadınlar günümüz kutlu olsun ben çalışıyorum akşamları gelebiliyorum genelde bakıyorum kimsecikler olmuyor ama yazılarınızı okuyorummm hepiniz kendinize iyi bakın benim bulantılarım yavaş yavaş başladı kızımdada çok bulanrtım vardı zatenn neyse bebişler için herşeye katlanırız :emir_bebek::nazar::nazar: hepinizi çoook öptümm

her zmaan bekelrız cannım sabah akşam çık gel kendını yorma çok :)

allah bebeklerimizi saglikli birsekilde kucagimiza almamizi ,doya doya buyutmemizi nasip eder insallah.

aminn inşallahh :)

selam herkese....

ensarnaz korkma o herkesin icinde var.insanin aklina birsuru sey geliyo.insallah hicbiri olmasin bebeklerimiz kimseye degil allaha emanet.

sudem hosgeldin aramiza hayirli hamilelikler insallah

gunaydin beysal iyiz insallah cok saol.benimde halsizligim oluyo ozellikle ogleden sonralari.ama mide bulantim aksam oluyo sabah hic olmuyo birincidede oyleydi

midem bulanıyo ama benim yaaa

bir Çağatay Koçtuğ repliği ile cevap vermek istiyorum :)

Oooooooovvv Yooooooovvv

inşallah uzun sürmez canımm :25:

dün akşam bana da evdeki herşey kokuyo gibi gelıyodu ama daha bulantı yok bakalımm

canım ne kadarlık olmustu senın bebıs çizelge yaposana yau :D

Son düzenleme:
aynen canım :( hiç bu kadar bulanmamıştı :( birazda üşüttüm sanırm ühüüü
ya dün dolaptan süt içtim o mu yaptı ki yaa

canım çok soğpuksa bşrden ıctıysen mideni üşüttüğünden belki olabilir dicem ama bilemem ki

soğuk süt benım akrnımı davul gibi yapar senı etkılemıomu hıcc

belki çok gaz yapmsıtır midende ondan bulanıyordur :26:

canım çok soğpuksa bşrden ıctıysen mideni üşüttüğünden belki olabilir dicem ama bilemem ki

soğuk süt benım akrnımı davul gibi yapar senı etkılemıomu hıcc

belki çok gaz yapmsıtır midende ondan bulanıyordur :26:

tatlım dün içmiştim zaten gaz geçtide, bu sabah kalktım yataktan doğru wc ye bulantıı ıykk
halen bulanıyor bak anlatırkende. yaa geçmiyor napsamm bilen yok mu ? offf :(((( :25: :25:

bir Çağatay Koçtuğ repliği ile cevap vermek istiyorum :)

Oooooooovvv Yooooooovvv

inşallah uzun sürmez canımm :25:

dün akşam bana da evdeki herşey kokuyo gibi gelıyodu ama daha bulantı yok bakalımm

canım ne kadarlık olmustu senın bebıs çizelge yaposana yau :D

dün doktor 5+4 dedi yani bugün 5+5 olduk teyzesi çizelgede sat göre hesaplıyo ama doktor gelişimine göre hesapladı

Back
X