2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ne zaman duyarsınız dedi doktorun canım ?

çok stresli ve zor bir yolculuk gerçekten, 12. haftaya kadar da iğne ve ilaçlara devam edicem:53:
normal hamileliğinizin kıymetini bilin kızlar, ilaçların yan etkileri beni mahvediyor bi kaç gecedir de çarpıntım tutuyor uyuyamıyorum :50:

canım ben de iğne kullanıyorum daha önce ıkı tane kaybettım
gecenkı bebegımde güdne 3 tane progesteron alıyordum baş dönmesi uyku unutkanlık
çarpıntı yapıyordu hep sersem gibi gezıyordum
sonra hemofılılı oldugum anlaşıldı şimdi doğum yapana kadar her gün iğne
vurunucam ınsallahh morarıyo kızarıyo iğne yerleri gercek ten çok zor ama inşallah
fedakarlıklarımıza değicek canım anne olmanın sınavını çok erkenden veriyoruz bazıalrımız
yeter ki iyi olsunlar yeter ki sağlıkla doğsunalr katlanıyoruz canım ınsallah bağışlar Allah ım onalrı bize...

valla haklısınız kızlar şükretmemiz lazım bende hep söyelniyorum oğlumla ilgilenemiyorum ne hale geldım düzenimiz bozulcak fılan dıye ama yanlsı yapıyorum bılıyorum sadece hamılelıgın verdıgı bı psıkolojı aslında ama asamıyorum genelde Allah yardımcınız olsun gercekten kolay deıl ıns mükafatını alıcaksınız:34::54:

kızlar hepinize selamlar
nasib olursa bende kasım annesi olacağım. daha yeniyim
inşallah aklen zihnen bedenen sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur.. kolay hamilelik geçiririz...

sizlerin beta hcg niz kaç çıktı acaba yazabilir misiniz
benim 4+3 günlükken 2275 çıktı normal mi bu :44:

ohh ne güzel cinsiyet merakı sarmış sizleri şimdiden ben 12haftalık öğrendim 2li test yapılırken ama zorladım dr yoksa15ten önce söylemiyolar:9: erkekse bide erken belli oluyo ama kimilerinin 8ay göstermemişliği var.hatta bizim topiğimizden arkadaş kız bekliyodu 3farklı dr onaylamıştı doğumda erkek çıkmış:9: normal doğurmasam karıştı sancam demişti:9:

kızlar hepinize selamlar
inşallah aklen zihnen bedenen sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur.. kolay hamilelik geçiririz...

canım hoşgeldinnn aramızaa :) tebrik ediyorum senide
bu arada ben çıkıyorumm mesai bitti iyi akşamlar herkese bebişlerinizi öptumm :54:

kızlar hepinize selamlar

hoşgeldın aramıza canım allah hepimize rahat hamilelik ve kolay dogum nasip etsin...değerin baya yüksek cıkmıs maşallah benim 4+3 günlükken 939du değerim senin belkide ikiz gebeliktir:))

kızlar hepinize selamlar

hayırlı olsun canım ılk sayfada tablomuz var gereken bılgılerını yazarsan senı ekleyım tabloyaa :)

sağlıkla hayılsıylakucakalrız ınsallah yavrularımızı :) ben beta hcg baktırmadım
testı yaptım hemen ult da gözüktü benım uslu mınık kelebeğimm :nazar: :nazar: :nazar:

ohh ne güzel cinsiyet merakı sarmış sizleri şimdiden ben 12haftalık öğrendim 2li test yapılırken ama zorladım dr yoksa15ten önce söylemiyolar:9: erkekse bide erken belli oluyo ama kimilerinin 8ay göstermemişliği var.hatta bizim topiğimizden arkadaş kız bekliyodu 3farklı dr onaylamıştı doğumda erkek çıkmış:9: normal doğurmasam karıştı sancam demişti:9:

ayyy olur mu olur valla :9: :9: :9:
bazen göbek kordonunu pipi sanıo doktorlar :9: bazıalrı ondan karıstırıo
bide bazen erkek bebekelrın testı gec ınıo karından kıza benzetebılıoalar onun ıcın :)
ınsallah bızler hemencık öğrenebılırız :)

insallah duyarız canımm

inşallah canımm

yok canım ilk olucak inşallah..

canım tickerın nıye öyle o zaman sankı bi bebegın varmıs gibi tickerıde ondan bende öle anladıydım
yanlış yapmıssın sanırırm tickeri :)

aranıza katılayım dedim:16: benim sat 28ocak adetlerim düzenli sayılmaz bu yüzden bu aay ben ateş ölçme yöntemini kullandım 5 martta kan testinde beta hcg 83,77 çıktı:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: 5 martta benim dpo(yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı)13. gündü. 39,gün adet bekliyordum bugün 41.günüm.doktora gitmedim tekrar inş. yarın gidicem ben şimdi kaç haftalık hamiş oluyorum hani benim yumurtam geç çatladıyaa yani 28 günde falan adet olmuyorum acaba yarın gittiğimde kesem görülür mü??? birde vajinal muayene tehlikeli diye duydum aranızda vaarmıbaktıran hamile olduğunu öğrendikten sonra yani keseyi görmek için :26:

kızlar hepinize selamlar

hosgeldin aramiza.bende yeni 4+3 um .tam 4 haftalikken benimki 72idi.ama doktor arkadasa sordum kisiden kisiye bide yumurtanin dollendigi gune gore degisiyo dedi.degerin normal merak etme ama dedikleri gibi belkide ikiz olur :-)

aranıza katılayım dedim:16: benim sat 28ocak adetlerim düzenli sayılmaz bu yüzden bu aay ben ateş ölçme yöntemini kullandım 5 martta kan testinde beta hcg 83,77 çıktı:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: 5 martta benim dpo(yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı)13. gündü. 39,gün adet bekliyordum bugün 41.günüm.doktora gitmedim tekrar inş. yarın gidicem ben şimdi kaç haftalık hamiş oluyorum hani benim yumurtam geç çatladıyaa yani 28 günde falan adet olmuyorum acaba yarın gittiğimde kesem görülür mü??? birde vajinal muayene tehlikeli diye duydum aranızda vaarmıbaktıran hamile olduğunu öğrendikten sonra yani keseyi görmek için :26:

aramiza hosgeldin:-) son adet tarihinin ilk gununden sonra 41 gun gectiyse 6 haftaliksin .ve bence kese gorulur vajinadan bakilmasina gerek yok.

aramiza hosgeldin:-) son adet tarihinin ilk gununden sonra 41 gun gectiyse 6 haftaliksin .ve bence kese gorulur vajinadan bakilmasina gerek yok.

hoşbuldum :16: canım sağol inş. dediğin gibi görülür kese bizde rahaatlarız biraz inş. güzel haberler alırım yarında :16::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ilk bebeginmi canim?kac yillik evlisin?

ilk bebeğimiz inşaallah 1,5yıllık evliyim 1 senedir deniyorduk şükürler olsun bebeğim benimle inşallah ama ben çok paniğim inş. kesemizi görür kalp atışlarını duyarız :16::16::16: dua et canım :24::24::24:

allah bebeklerimizi saglikli birsekilde kucagimiza almamizi ,doya doya buyutmemizi nasip eder insallah.

merhaba güzel anneler kadınlar günümüz kutlu olsun ben çalışıyorum akşamları gelebiliyorum genelde bakıyorum kimsecikler olmuyor ama yazılarınızı okuyorummm hepiniz kendinize iyi bakın benim bulantılarım yavaş yavaş başladı kızımdada çok bulanrtım vardı zatenn neyse bebişler için herşeye katlanırız :emir_bebek::nazar::nazar: hepinizi çoook öptümm

o öle olmuyo almıyosun almıyosun 7. aydna sonraa hoop :D
1 ayda 3-4 kilo :) bebek yağlanmaya baslıo cunku tombikleşiyo içerde :)

Ayyy yanarız valla gerçi 55 kiloyla kaldım 65 le doğursam ne mutlu banaaa :))

inş. o kadarla kalır bi tanemm çok kilo almak istemiyorumm :1:
Aynen canımm yaa bendeee,ama işte bir iştah var anlatamam..

ben öğlenden sonra canım çok yemek istiyo güzel yiyiorum ama akşam hiç bişi canım istemio zoraki yiyorum
zaten kiloluyum çok almam inşallah
Keşke bende akşam yemesem,gündüzleri canım pek istemiyor benim de..
Eşim meyve falan soyuyo zorla yiyorum onuda akşamları..

canım ben de iğne kullanıyorum daha önce ıkı tane kaybettım
gecenkı bebegımde güdne 3 tane progesteron alıyordum baş dönmesi uyku unutkanlık
çarpıntı yapıyordu hep sersem gibi gezıyordum
sonra hemofılılı oldugum anlaşıldı şimdi doğum yapana kadar her gün iğne
vurunucam ınsallahh morarıyo kızarıyo iğne yerleri gercek ten çok zor ama inşallah
fedakarlıklarımıza değicek canım anne olmanın sınavını çok erkenden veriyoruz bazıalrımız
yeter ki iyi olsunlar yeter ki sağlıkla doğsunalr katlanıyoruz canım ınsallah bağışlar Allah ım onalrı bize...

canım bnim kıyamam sana :( gerçekten meşakkatli bir olmuş seninkisi de... ne kadarlıklardı kaybettiğinde?

ben tedavinin başından beri yani transferden önce 12 şubat gibi progynex iğneye başladım kalçadan, estrofem hap kullanıyorum günde 4 tane, progestan jel kullanıyorum vajinal.. sabah akşam, ayrıca göbeğimden kendime kan sulandırıcı iğne yapıyorum hergün, hormon bantı değiştiriyorum hergün, sabah troid ilacım var öğlende en basitler coraspin ve folic asit :) iğne :16:yerlerim ödem yaptı artık gece dönerken bile arıyor ... 12. haftaya kadar bütün bunlara devam dedi doktorum... ama iç önemli değil şükürler olsun bebeğim gelsin yeterki :16::emir_bebek::nazar:

herkese merhabalar taze anne adayları bu benim
2. deneyimim oluyor kızım 7 yaşında :) onu kucagıma aldıgımda 20 yasındaydım hıc bırseyın farkında değildim bu sefer hamılelıgımıde doya doya bılınclı ve bırazcık şımarık yaşamak ıstıyorum :):36: benim sat 29 ocaktı pazartesı doktora gıttım degerım 410 cıktı ama keseyı goremedık doktorum cok kucuk ondan dedı onumuzdekı pazartesı gorucez ınsallah :)
canım bende aynı senin gibiyim 22 yasına anne oldum onu hiç anlayamadım şimdi oğlum 8 yasımda ve ben 30 yasındayım ama ilk gebeliğim gibi çok heyecanlıyım...

ayyy günde 50 kere tuvalete gıdıyorum yaa gına geldi valla :27: :27: :27:
,
benimde öyle çok su içiyorum zaten tuvaletten çıkamıyorum nerdeyse..

kızlar hepinize selamlar

hoşgeldin canım benim 4+1 iken 65 çıktı 4+4 de 300 çıktı sanırım geç döllenme benimkisi...

Back
X