süper ya maşallah diyelim :) benim bebişim sürpriz oldu, biz eylül gibi düşünüyorduk hatta ona göre sağlık sigortası yaptırmıştık ama küçüğüm erken geldi:)
hosgeldın cok sevındım sızın adınıza ıns rahat bı hamılelık gecırıp saglıkla bebegınızı kucagınıza alrısınızkIZLAR MERHABA,
Ben de aranıza katıldımmmşükür bugünleri gösterene...
34 (hatta bir rivayete göre 35 yaşındayım) 5 yıl 7 aydır evliyiz ve 4 yıldır bebek istiyorduk, ikinci tüp bebek (daha doğrusu dondurulmuş embriyo transferi ) denemesi ile hamile kaldım çok şükür
13 mart doğum günüm, bu bebek bana allahın bir hediyesi oldu
sende hosgeldın canım hayırlı olsun hamılelıgın Rabbım tamamına erdırsın saglıklakızlar merhaba:)
6 haftalık hamileyim ve muhtemel doğum tarihim 1 kasım çıkıyor:) 5 haftalıkken kalp atışlarını duyamadık, 17 martta randevum var inşallah bir sorun olmaz:)
SAT:26 ocak
kilo:59
muhtemel doğum tarihi: 1 kasım
İLK BEBİŞ...
ilk yıl hamile kalırsan bişey ödemiyor, ilk yıl hamile kalmaz 2. poliçeyi yaptırdığın yıl ödüyor:) benim ki 2 ay sonra 'sürpriz anniş' dedi :)hadi yaa senin bekleyememiş. :) özel sağlık sigortası mı ? bende yaptırmıştım benimkini ödüyor iyi oluyor ama, özel hastaneye gittim 550 tl istediler neyseki özel sağlık sig. karşıladı 110 lira ödedim..
senin kini ödemicek mi şimdi ?
hosgeldın cok sevındım sızın adınıza ıns rahat bı hamılelık gecırıp saglıkla bebegınızı kucagınıza alrısınız
sende hosgeldın canım hayırlı olsun hamılelıgın Rabbım tamamına erdırsın saglıkla
bende ankaradayım
amin inşallah tatlım :) hepimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya getirelim :) bu arada çin takvimine bakan mı var mı?
ayy o kadar uykum gedliki gözleırmı oğuşturdum oğuşturdum
baktım elimde bi siyahlık bu ne ya diyorum bende bi baktım kı rimel kalem ne varsa
bulaştırmışım ya unutuppanda gibi oldum şu an eheuehe
ben baktırdım topiğin birinde çin ve rus takvimine bakıyolardı erkek çıktı :) :) :)
bakalım 16. haftada görücezzz inşallahh
ben baktırdım topiğin birinde çin ve rus takvimine bakıyolardı erkek çıktı :) :) :)
bakalım 16. haftada görücezzz inşallahh
hadi yaa senin bekleyememiş. :) özel sağlık sigortası mı ? bende yaptırmıştım benimkini ödüyor iyi oluyor ama, özel hastaneye gittim 550 tl istediler neyseki özel sağlık sig. karşıladı 110 lira ödedim..
senin kini ödemicek mi şimdi ?
ben de yaptırıcaktım gecen sene bebeiş oldugunda özele rahat gıdebıleyım diye
ama sigorta yapmadıalr beni genetik hastalıkalrı olanı yapmıyorlarmış maalesef çok şaşırmıştım duyunca :)
ama şimdi muhasebe yanında sigorta aventelıgı de yapıyoruz ben de poliçe fln yapıyorum
yani ilgilenıyorum bu konuyla ve sonradan hak verdim yani ama o zaman çok saçma gelmsıtı
ben baktım erkek diyolar ikisindede hatta bugün annemde erkek olacak bu dedi içime doğdu dedi
çin takvimine göre kız çıkması gerek, 27 yaşında değil misin tatlım? ben mi yanlış bakıyorum acaba???
10/12/1987 doğumluğum :)
valla topikte bakıyoalrdı baktırdım ben ıkısıne de erkek cıktı dediler
ama kendım çin takvımımden bakıyorum yasımı 24 alırsam kız cıkıo 25 alırsam erkek cıkıo
herkesde ıcınden erkek gecıomus bana dıo arkadaslarım gecen kızkardesımde öle dedi
bilmiyorum hayırlısı canım hiç farketmez ama merak işte :) sağlıkla kucagıma alayım da bi koklayım inşallah nasib olur :)
ben de yaptırıcaktım gecen sene bebeiş oldugunda özele rahat gıdebıleyım diye
ama sigorta yapmadıalr beni genetik hastalıkalrı olanı yapmıyorlarmış maalesef çok şaşırmıştım duyunca :)
ama şimdi muhasebe yanında sigorta aventelıgı de yapıyoruz ben de poliçe fln yapıyorum
yani ilgilenıyorum bu konuyla ve sonradan hak verdim yani ama o zaman çok saçma gelmsıtı
ben baktım erkek diyolar ikisindede hatta bugün annemde erkek olacak bu dedi içime doğdu dedi
kızlar merhaba:)
6 haftalık hamileyim ve muhtemel doğum tarihim 1 kasım çıkıyor:) 5 haftalıkken kalp atışlarını duyamadık, 17 martta randevum var inşallah bir sorun olmaz:)
SAT:26 ocak
kilo:59
muhtemel doğum tarihi: 1 kasım
İLK BEBİŞ...
amin tatlım hepimiz inşallah :) en önemlisi sağlık elbette ama merak işte:) ben çok kız istiyorum, eşimde çin takvimi de kız gösteriyo, meraklandım bende
merhaba canım hoşgeldın muhtemel dogum tarıhmız aynı 6 haftalığım... bende 5+3 günlükken gitmiştim en son doktora kese gözüktü kalp atısı için bende 17 martta gidicem inşallah hayırlısıyla duyarız
bende teşekkür ederimmm çok heyecanlı oluyor keseyi görmekte, bende kalp atışlarını bekliyorum mercimeğiminn :) evet duysak bir rahatlıycaz yaaaaaa off
evet canım baya ugrasıp verdım :)
tamam canım duzelteım
şehride düzenlıyorum canım :) bizim nromal ama accuk çalışa çalışa oldu :)
bakalım sağlıkal büyüsünlerde hamıle kalma şeklı onemlı değil eheheh
ama tabıı kı tüp bebek stresli bekleyısı olan bir yöntem pek çok arkadasımdan
biliyorum canım :)
ne zaman duyarsınız dedi doktorun canım ?
çok stresli ve zor bir yolculuk gerçekten, 12. haftaya kadar da iğne ve ilaçlara devam edicem
normal hamileliğinizin kıymetini bilin kızlar, ilaçların yan etkileri beni mahvediyor bi kaç gecedir de çarpıntım tutuyor uyuyamıyorum
ne zaman duyarsınız dedi doktorun canım ?
çok stresli ve zor bir yolculuk gerçekten, 12. haftaya kadar da iğne ve ilaçlara devam edicem
normal hamileliğinizin kıymetini bilin kızlar, ilaçların yan etkileri beni mahvediyor bi kaç gecedir de çarpıntım tutuyor uyuyamıyorum
selam kızlar 6.haftamdayım sabaharı mide bulantım baya var akşamları olmuyor enazından sık sık yıyorum sükür o yüzden hemen gecıyor bulantılar..bide haftaya cumartesi kalp atısını duysam rahatlıycam resmen...ben bide aşeriyorum düşünün bu mevsımde şeftali diye sayıkladım sagolsun kocısım bursadan getirtti.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?