2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

allah kucagında göstersin canım bu kadar erken ciğer geliştirici iğne vurulan olmadı ben yeni değilim sayfa açıldığından beri varım ama ara ara giriyorum ben 28+3 alttada yazıyor :))

allah kucagında göstersin canım bu kadar erken ciğer geliştirici iğne vurulan olmadı ben yeni değilim sayfa açıldığından beri varım ama ara ara giriyorum ben 28+3 alttada yazıyor :))

doktorum öyle söyledi. 29. haftada 2 doz 30. haftada 1 doz vurulacağım. sana doktorun demedi mi? ya da sen ne zaman vurulacaksn?

nurtencb merhaba çok sevindim maşallah bebişlerine. bakalım türkiyeye gittiğimde dr. ciğer geliştirici vuracak mı ?

arkadaşlar herkese merhabalar ben bir saat sonra uçağa bineceğim.türkiye yolcusuyum.hepinizi çok özleyeceğim.inşallah internet bulduğumda girer sizlere gelişmeleri yazarım.giremediğimde sakın sizleri unuttum sanmayın.

rabbime emanetsiniz dualarınızı eksik etmeyin.hepinizi çok seviyorum.

fatosyy cnm gözün aydın Çok sevindim herşey yolunda gitmiş.Allah uzun sağlıklı ömürler versin miniklere .İnşallah en yakın zamanda kızında yanınızda olacaktır. Kilolar iyi maşallah sen şimdi onları toparlarsın cnm Bu arada özellikle prensesinin ismini çok beğendim.

merhaba seranat bende öyleyim sürekli wc de :)) gece en az 3 kere kalkıyorum ben bol su içtiğim için buna bağlıyordum birde bebekler baskı yapıyordur diye düşünüyorum Ama Doktorum idrar tahilili istedi bu hafta benden.Hamilelikte idrar yolları iltihabı çok sık olabiliyormuş.Sorun yoksa bebeklerdendir ve sudan dır diycez.

Hadi gözün aydın.Kiloları iyi maşallah. Ciğer geliştirici iğnyi neye göre karar verdi ki doktorun Erken değilmi biraz biz aynı haftadaydık dimi senle bu arada Rahim uzunluğunu sordun mu peki

Herşey yolunda gider inşallah cnm. Hayırlı yolculuklar.

bende dün kontrole gittim.herşey yolundaymış çok şükür.kiloları biri 702 diğeri 725 gr olmuş.ama bana fazla büyümemişler gibi geldi sanki.ama doktora göre iyi ve bikaç gün de önden gidiyorlar.şeker yüklemesi yapıldı.sonuçlarım yarın çıkacak.cuma akşamı duş almıştım sonra özellikle göbeğimde inanılmaz bir kaşıntı başladı.doktor karaciğer enzimlerine baktırdı.onun sonucu da yarın çıkacak.kaşıntım hala devam ediyor.çok kötü bişey gerçekten.başka kaşıntısı olan arkadaş varmı acaba.içtiğim bütün ilaçları bıraktırdı.bir hafta bu şekilde deniyeceğiz.ilaçların yan etkisindenmi oldu bilmiyorum.ama beni mahfetti. :18:
fatosyy gözün aydın çok mutlu oldum.çok şükür atlattın.darısı bizim başımıza.kızını da en kısa zamanda kucağına alırsın umarım.belden anestezi aldın değilmi.nasıl iyi bişeymi.bende belden istiyorum bakalım.

benimde yazını okurken gözlerim doldu...gözün aydın..hayırlısı olsunn..allah sağlıkla sıhhatle bebişlerini büyütmeyi nasip etsin..

canım benim..süper çok sevindim iyi olmalarına...ama insan cinsiyetlerini merak etmiyor değil...çabucak geçer günler....

çok sevindimmm iyi olmalarına...tahliller de iyi çıkmış...kiloları da süperr haftasına göre........iğne konusunda be hatta 26.haftada 2 doz yaptırmıştım....seninki erken değil yani...daha sonra da 30.haftada yaptırdım 2.doz daha....dr.riske atmamak için yaptırdı...zaten 32.haftadan sonra iğnenin yaptığı etkiyi vücut yapmaya başlıyor...ciğerlerinin gelişimi için...

canım melittam..şimdi ıspartadasın..umarım yolculuğun iyi geçmiştir...ve en kısa sürede güzel iyi haberlerle yazılarını bekliyoruz...çok öpüyorum seni...

çok sevindim cnm ne mutlu sana
doğumun, bebeklerinin ve senin iyi olmana sevindim. En kısa zamanda kızında aranıza katılır belki de katışmıştır.???

Yeni haftaya başlıyoruz.
Bütün arkadaşlar için güzel bir hafta olur güzel haberler alırız, umarım.
Yarın dr. kontrolü var sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım sorunsuz atlatırız sanki doğum yaklaştı gibi hissediyorum. 36. haftaya giriş yaptık.
2 gündür bebişler daha da hareketlendi gibi geliyor.

GuLL sen nasılsın 10 gün kaldı demiştin. Son durumun nasıl?

Dr. sonra görüşürüz arkadaşlar
Yeni bir hafta, yeni bir gün...............................

fatosy canım çok sevindim iyi olmanıza inşallah kızında en kısa zamanda yanında olr darısı başımıza çok duygulandım gözlerim doldu Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu Allah analı babalı sağlıklı büyütsün meleklerini
melitta canım sana hayırlı yolculuklar inşallah girme fırsatın olur internete gelişmeleri hep beraber takip ederiz Rabbim yardımıcımız olsun
liman canım sana da çok sevindim inşallah cinsiyetlerini de en kısa zamanda öğrenirsin oğlum kızım diye sevmeye başlarsın

bu arada hepimize güzel hafta diliyorum sorunsuz güzel bi hafta olur inşallah

canım benim ilk gebeliğimde bir kaşıntı sorunum olmuştu
700 hamilede 1 çıkabiliyormuş bu durum gebelik alerjisi gibi bişey demişti doktorum
bir krem vermişti kaşıntı için onunla idare ettim
sürünce bir süre faydası oluyordu ama genede çektim bu kaşıtıyı ben
seni çok iyi anlayabiliyorum
benimki yaza gelmişti o yüzden sık sık duş alıp rahatlıyordum
doktorunla görüş belki bir krem felan verebilir

fatma teşekkür ederim canım iyiyim.sen nasılsın?hamılelık ıyı gıdiyor sadece karnım sertlesiyor.benımde cuma günü dr.kontrolüm var.belki haftaya olur benim dogumumda.allahım hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın.canım yarın dr dan geldıkten sonra gelişmeleri yaz tamam mı?

günaydın sevgili ikiz anneleri, haftaya iyi başlamanızı dileyerek içimden geçenleri sizinle paylaşmak istiyorum. Fatosy spinal doğumu çok merak ediyorum riski varmı? gerçi her durumda risk oluyor tavsiye ediyormusun? benim ilk doğumum genel anestezi olmuştu. ama insan o zaman çok ifadesiz kalıyor genel anestezi olunca. insan her anına tanıklık etmek istiyor doğal olarak. Bu sabah biraz üzgündüm ister istemez ağlama krizine girdim bebeklerimi üzdüm ama elimde olmuyor işte

slm bayanlar nasılsınız bakalım bende ii olmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım artık biran önce bitsin istiyorum artık zor gelmeye başladı artık
herkes için hayırlısını diliyorum....

700 hamilede bana denk gelmiş desene.ben krem verirmisin dedim doktora oda hap verdi ama ben kullanmak istemiyorum.kaşıntım azda olsa azaldı.ama tabi daha hala çok fazla kaşınıyor kaşımamaya çalışıyorum.ben duş aldıktan sonra kaşıntım başlamıştı şimdi banyoya girmeye korkar oldum.benim karnım ve göğüslerim kaşınıyor gerilmeden sanıyorum..hep çatladı zaten karnım.senin başka biyerinde kaşınıyormuydu.?

canım benim kaşıntım inanılmaz derecedeydi heryerim kaşınıyordu
nerdeyse bişeyle kaşımak istiyordum
bir kaşımaya başlayınca heryerimi kaşıyordum nerdeyse bırakamıyordum
sürekli küçük bir havluyu ıslatıp ıslatıp kaşınan yerlerime masaj gibi yapıyordum kaşımamak için..
doğuma 1 ay kala başlamıştı kaşıntılarım allahtan doğum yaptım kurtuldum
ay canım allah yardımcım olsun inşallah çabucak geçer seninkide

hathar sen nasılsın canım,bize biraz anlatsana gelişmeleri,girip yazıp kaçıyorsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…