aynen canım ben de bi bebeğimi bu yüzden kaybettim şimdi iki günde bir kullanıyorum iğneyi hergün kullanınca kanamam olmaya başlamıştı doktorum gün aşırı yap dedi duygularıma aynen tercüman olmuşsun herhangi belirtisi de olmuyor içim içimi yiyor her gün hareketleri hissetmeye çalışıyorum bazen doktorumdan habersiz devlet hastahansine gidip bazen ilaç yazdırmak bahanesiyle gidiyorum kontrol etmek için Allah yardımcımız olsun
kızlar kontrolden geldik. bebeklerimiz iyiymiş. henüz biri 178 gr diğeri 191 gr. cinsiyetleri yine belli olmadı. ama sağlıklı olduklarını duyduktan sonra inanın cinsiyetlerini unuttum bile. önemsiz geldi. artık 18. haftamıza kaldı alışverişler. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
kızlarr:))) mutluyummm , doğum gerçekleşti...doğum spinal anesteziyle oldu, müthiştii, tarifi yok yaşadığım duyguların.... o ana birebir tanık oldum, ilk hayata seslenişlerini duydumm fazla yazamayacağım inşalahh sonra yine gelirim kızlar. beni merak edenler olmuş çok saolun tinkerbell, hathar, melitta saolun kızlar... kızım İKLİM, oğlum MİRZA....:)))) mirza imdi evde benle birbirmize alışıyoruz, iklim küvözde yavrum bnm bi tarafım eksik yani, aklım onda. solunum sorunu vardı o atlatıldı, şimdi bağırsaklarında gaz var, inşallah bikaç güne kucağımda olcak prensesimm.... iklim 2350, mirza 2250gr doğdu.şimdlik haberler böle kızlar.şimdilik bu kadar teyzeler. öpüldünüz
kızlarr:))) mutluyummm , doğum gerçekleşti...doğum spinal anesteziyle oldu, müthiştii, tarifi yok yaşadığım duyguların.... o ana birebir tanık oldum, ilk hayata seslenişlerini duydumm fazla yazamayacağım inşalahh sonra yine gelirim kızlar. beni merak edenler olmuş çok saolun tinkerbell, hathar, melitta saolun kızlar... kızım İKLİM, oğlum MİRZA....:)))) mirza imdi evde benle birbirmize alışıyoruz, iklim küvözde yavrum bnm bi tarafım eksik yani, aklım onda. solunum sorunu vardı o atlatıldı, şimdi bağırsaklarında gaz var, inşallah bikaç güne kucağımda olcak prensesimm.... iklim 2350, mirza 2250gr doğdu.şimdlik haberler böle kızlar.şimdilik bu kadar teyzeler. öpüldünüz
herkese selamlar..
melittam canım...yazılarını okudum..demek türkiyeye geliyosun..hayırlısı olsun..ben daha iyi olacağına inanıyorum...bebeklerinin kilolarına gelince az değiller....sakın bunu dert etme kendine..senin dediğin gibi tek sebep kan değerlerinin düşük olması,beslenmeyle alakalı değil...senin çok özen gösterdiğine eminim...ama yinede ihmal etme...kırmızı et çok önemli...ıspartada herşeyin sana daha fazla yarayacağına eminim...daha fazla oksijen kan değerlerini yükseltir...kıbrısın alçakta olması,bu sebeple oksijen azlığı olabilir...
aldığın kilo da normal,sen zaten zayıf hamile kalmışsın...20-25 kilo arası alman sana fazla gelmeyecektir...bende 16 kilo aldımm..80 kiloyum şimdi...
seni gerçekten çok özleyeceğim..bizi habersiz bırakma.....
ilaybrs canım arkadaşım bende seni çok özleyeceğim.burada özellikle sana ve ibremineye çok alıştım görmeden sevdim sizi.diğer arkadaşları da çok sevdim ama yeriniz apayrı.elimden geldiğince internet bulduğumda kesinlikle haberdar edeceğim gelişmeleri bildireceğim.sizleri çok seviyorum.
şunu unutmayın çok sık giremeyeceğim internete o yüzden sakın sizi unuttum sanmayın.hep aklımda olucaksınız.
bende kan değerlerime bağlıyorum.gerçekten dediğin gibi özen gösteriyorum.ama olmayınca da olmuyor demek kiinşallah ısparta havası yarar.et yiyorum ama ısparta da da inşallah beslenme düzenim bozulmaz.inşallah havası da suyu da yarar :)
kiloları da doğumdan sonra veririz inşallah birde "ikiz anneleri hep beraber elele zayıflamaya "diye başlık açarız :)
bende sanırım doğuma kadar bi on kilo daha alırım :)
bu günde kıbrısta bi şimşek çaktı bi yağmur bi fırtına elektrikler girdi anca fırsatım oldu internete girmeye.walla ben duramıyorum sizleri görmeden türkiyeye geldiğimde de sizler olmadan nasıl duracam bilmem :):)
ayyy okurken titredim çok duygulandım canım
allah sağlıklı analı babalı büyütsün
kendim doğum yapmış gibi sevindim inanki iyi olduğunuza
darısı bizlerin başına sağlıcakla doğurup kavuşuruz inşallah
hadi doya doya öp kokla bebeklerini
Teşekkür ederim canım. herhalde bı dahakı kontrolde öğreniriz. ama çok var yaa, 20 gün nasıl geçecek :)ne güzel. maşallah kilolar da gayet iyi. ben 14+1 de öğrenmiştim cinsiyetlerini. sen de bi dahaki kontrolünde kesin öğenirsin. önemli olan sağlıklı olmaları...
arkadaşlar kontrolden geldim . bebişlerim gayet iyi . tahlil sonuçlarını da iyi dedi doktor. büyümüş yaramazlar. biri 946 gram diğeri de 997 gram olmuş. 2 hafta sonra ciğer geliştirici iğne vurulacağım 3 doz. benden haberler bu kadar şimdilik. sizden de iyi haberler bekliyorum.
arkadaşlar kontrolden geldim . bebişlerim gayet iyi . tahlil sonuçlarını da iyi dedi doktor. büyümüş yaramazlar. biri 946 gram diğeri de 997 gram olmuş. 2 hafta sonra ciğer geliştirici iğne vurulacağım 3 doz. benden haberler bu kadar şimdilik. sizden de iyi haberler bekliyorum.
maşallah canım bebeklerine cinsiyetleri nedir birde kaç haftalık hamilesin neden ciğer geliştirici iğne olacaksın
ayy ne güzel iyi olmana sevindim canım
bizim kontrole dah çok var aralığın 20 sinden sonra gidicem
inşallah cinsiyetlerini öğrenirim hayırlısı bakalım
hadi dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?