2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

ben de kan sulandırıcı iğne kullamnıyorum hem de günde 2 defa göbekten. çok zor olmaya başladı artık karnım iyice büyüdüğünden. çoğu gitti azı kaldı diyorum sabır... en önemlisi sağlıklı büyümeleri. ben de salı günü tahliller için devlet hastanesine rastgele bi doktora gitti. doktor çok gençti yeni mezundu herhalde. tahlilleri söyledim hemen yazdı. kan ver sonra bebeğe bakalım dedi. ben de tamam dedim ama malesef eşim yanımdaydı. zaten cumartesi doktora gideceğiz. ultrasona girme dedi. ne dediysem ikna edemedim. kendim olsam düşünmeden kabul ederdim. erkeklere göre biz daha mı sabırsız ve meraklıyız ne?

kızlar kontrolden geldik. bebeklerimiz iyiymiş. henüz biri 178 gr diğeri 191 gr. cinsiyetleri yine belli olmadı. ama sağlıklı olduklarını duyduktan sonra inanın cinsiyetlerini unuttum bile. önemsiz geldi. artık 18. haftamıza kaldı alışverişler. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

kızlarr:))) mutluyummm , doğum gerçekleşti... doğum spinal anesteziyle oldu, müthiştii, tarifi yok yaşadığım duyguların.... o ana birebir tanık oldum, ilk hayata seslenişlerini duydumm fazla yazamayacağım inşalahh sonra yine gelirim kızlar. beni merak edenler olmuş çok saolun tinkerbell, hathar, melitta saolun kızlar... kızım İKLİM, oğlum MİRZA....:)))) mirza imdi evde benle birbirmize alışıyoruz, iklim küvözde yavrum bnm bi tarafım eksik yani, aklım onda. solunum sorunu vardı o atlatıldı, şimdi bağırsaklarında gaz var, inşallah bikaç güne kucağımda olcak prensesimm.... iklim 2350, mirza 2250gr doğdu.şimdlik haberler böle kızlar.şimdilik bu kadar teyzeler.öpüldünüz

ne güzel. maşallah kilolar da gayet iyi. ben 14+1 de öğrenmiştim cinsiyetlerini. sen de bi dahaki kontrolünde kesin öğenirsin. önemli olan sağlıklı olmaları...

cnm ya ne mutlu sana. biz de ogünleri görebilecek miyiz acaba? ben de spinal anestezi istiyorum. doğdukları anı görmek ilk seslerini duymak istiyorum. inşallah Allah bana da nasip eder. maşallah kiloları da gayet iyiymiş. inşallah kızına bir an önce kavuşursun..

fatosyy canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.aklım hep sendeydi.insallah en kısa zamanda kızını da kucagına alırsın.canım spinal anesteziyle sezaryan oldun degil mi?benim de 10 güne kadar dogumum olur galıba.canım tekrar gözün aydın.öptüm canım bebeklerini...

Doğum yapan arkadaş hayırlı uğurlu olsun Allahım inşallah bize de zamanında hayırlı doğumlar nasip eder Allah yardımcımız olsun...erken doğum yapıp bebeğini kaybeden arkadaşa da Allah dayanma gücü versin çok zor...

ayyy okurken titredim çok duygulandım canım
allah sağlıklı analı babalı büyütsün
kendim doğum yapmış gibi sevindim inanki iyi olduğunuza
darısı bizlerin başına sağlıcakla doğurup kavuşuruz inşallah
hadi doya doya öp kokla bebeklerini

canım tebrik ederim çok sevindim . İkizlerini sağlıkla büyüt inşallah. Darısı bizlerin başına :))

selam kızlar bugün h.sonu olduğu için çok mutluyum . çünkü 2 gün tatilim var. bebişlerimin cinsiyetini sabırsızlıkla bekliyorum. haftaya cuma öğrenicez inşallah. Bebişler kasıklarımda resmen çok sık idrara çıkıyorum . 15 dk da bir wc ye gidiyorum ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. sizce normalmi bu durum ? benim gibi olanınız varmı? fena bir şey ya. gezmye gitmek istiyosun ama sürekli wc derdine düşüyosun ben öyleyim şu anda . umarım sürekli devam etmezç doktoruma haftaya sorucam. bu arada 17 haftalık okduk .hepimize sağlıklı hamilelik ve sonrasında da hayırlı doğum diliyorum. hepinizi çok öpüyorum . iyi haftalar:)

ne güzel. maşallah kilolar da gayet iyi. ben 14+1 de öğrenmiştim cinsiyetlerini. sen de bi dahaki kontrolünde kesin öğenirsin. önemli olan sağlıklı olmaları...
Teşekkür ederim canım. herhalde bı dahakı kontrolde öğreniriz. ama çok var yaa, 20 gün nasıl geçecek :)

arkadaşlar kontrolden geldim . bebişlerim gayet iyi . tahlil sonuçlarını da iyi dedi doktor. büyümüş yaramazlar. biri 946 gram diğeri de 997 gram olmuş. 2 hafta sonra ciğer geliştirici iğne vurulacağım 3 doz. benden haberler bu kadar şimdilik. sizden de iyi haberler bekliyorum.

ayy ne güzel iyi olmana sevindim canım
bizim kontrole dah çok var aralığın 20 sinden sonra gidicem
inşallah cinsiyetlerini öğrenirim hayırlısı bakalım
hadi dikkat et kendine

maşallah canım bebeklerine cinsiyetleri nedir birde kaç haftalık hamilesin neden ciğer geliştirici iğne olacaksın

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsunlar darısı başımıza

maşallah canım bebeklerine cinsiyetleri nedir birde kaç haftalık hamilesin neden ciğer geliştirici iğne olacaksın

26+1 canım bugün. ikisi de erkek. ikiz olduğu için erken doğum ihtimaline karşı ciğerleri daha çabuk gelişsin diye verdi doktorum. diğer arkadaşlar da vuruldu sanırım. sen bu sayfada yenisin galiba ya da ben denk gelmedim. senin kaç haftalık?

ayy ne güzel iyi olmana sevindim canım
bizim kontrole dah çok var aralığın 20 sinden sonra gidicem
inşallah cinsiyetlerini öğrenirim hayırlısı bakalım
hadi dikkat et kendine

o zaman kesin öğrenirsin cinsiyetlerini sen de. öncelikle sağlıklı olmaları önemli olan. hayırlısı bakalım. sen de dikkat et kendine.

Maşşallah baya büyümüşler. herşeyin yolunda gitmesine sevindim. Kucağında görmekte nasib olsun İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…