2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

hazırlıklıyım zaten de inş. Bakmaaz. Daha erken değil mi ya ... Neyse bi sorun olmasın da katlanırız artık..

tinkerbell endişe etme canım ben bebişlerimin hareketlerini özellikle kızımınkini aşşağı da makat ve vajina da acılı olarak hissettiğim için.dr muayene etmişti hem uzunluğuna hemde rahim kapalı mı değil mi baktı.son derece zararsız ve doğal olduğunu söyledi.
dr. emin olmak için vajinal ölçmüştür çünkü ikiz gebelik taşıyamayabilir rahim.birde zaten rahim ölçümü bol içilirse daha net görünüyor karından.endişelenme.

herkese selamlar..
melittam canım...yazılarını okudum..demek türkiyeye geliyosun..hayırlısı olsun..ben daha iyi olacağına inanıyorum...bebeklerinin kilolarına gelince az değiller....sakın bunu dert etme kendine..senin dediğin gibi tek sebep kan değerlerinin düşük olması,beslenmeyle alakalı değil...senin çok özen gösterdiğine eminim...ama yinede ihmal etme...kırmızı et çok önemli...ıspartada herşeyin sana daha fazla yarayacağına eminim...daha fazla oksijen kan değerlerini yükseltir...kıbrısın alçakta olması,bu sebeple oksijen azlığı olabilir...
aldığın kilo da normal,sen zaten zayıf hamile kalmışsın...20-25 kilo arası alman sana fazla gelmeyecektir...bende 16 kilo aldımm..80 kiloyum şimdi...
seni gerçekten çok özleyeceğim..bizi habersiz bırakma.....

gulizelif iyi olmana sevindim..seni de özlüyoruz..biz habersiz bırakma...

hemoglobin normal...şeker de benim açlık 88,ogtt 50 gr 1.saat 120 çıkmış...kendi tahlil sonuçlarıma baktım...açlık 74-109, 1 saat sonra 70-139 arası normal diyor.seninde gayet iyi..hatta süper...kontrolden sonra haberlerini bekliyoruz...

bu epitel hücresi de deri hücresi demek yani hamilelikte veya normal zamanda deri kuruduğunda idrara bu parçalar karıştığı için epitel hücreleri görülebiliyor..normal bi şey yani...

melittam çok güzel açıklamış...karın çevresi,baş çevresi gibi değerlerin kısaltılması...

benm de dr kontrolüm var sabırlsızlıkla bekliyorum. umarım sağlıcakla alırsız bebişlerini kucağına

bayanlar size arkadaşımın başına gelenleri okutayım :Hıc hayal etmemıstım onların yoklugunu aklımın ucundan bıle geırmedım ama kader kısmet mucezelerım bıraktılar benı kucucuklerdı zaten imkansızdı ... hayat adanın cıgerlerınde kanama olmus annesını bırakmıs nilsuyuma dokundum ayaklarını sevdım gıdıklanıyordu kızım beynınde kanaması vardı sonrada akcıgerı gelısmemıs oda bıraktı annesını nasıl oldu hıc anlamadı çarşamba gecesı 23/11/11 esımın annesıne gıttık sarma vardı yedık masada ıken gazım geldı sandım kalktım salonda yurudum bıraz gectı sonra annemlere ugradım soda ıstedım aldım evımıze gıttık selcukla kuzey guneye baktık sonra yataga gırdık benım ıne gaazım geldı dedım lavaboya kalktım baktım bıraz kan cok az ama dr aradım progestan iç bide monodax al sabah yanıma gel dedi dınlemedım marsaya gıttım acıle annem ablam selcuk yanımda usg ıle baktı bebekler ıyı dedı ıdrar tahlılı ıstedı verdım 5 dk sonra cıkcı bıraz kanma goruluyor dedı sonra gazım var yapamıyor gıbıyım dedım nst alalım dedı orda sancı cıktı catala cık dedı ben daha 26 haftalıgım neden cıkım dedım hemsıre kontrol ettı hocam elıme kese gelıyor ynlıs anlamıs olabılırım dedı dr kontor ettı acılma olmus dogum baslamıs dedı o an dunya basıma yıkıldı onlar dogamazlar daha cok kucukler yasayamazlar dedım selcuga anneme sonrası cok acı.....5 saat sonra 5 30 da geldı meleklerım yalvardım onlara gelmeyın dayanın yalvardım dogmayın dıye ................ aldılar mınıklerımı benden ............... işte böyle kızlar devamı dinmeyen acı ve gözyaşı............gececek bılıyorum unutmayacam ama alısacam kızlarımın yokluguna.....ben cok tukendım ama nasıl toparlayacam bılmıyorum ....gecelerı yatamıyorum gözumu kapadıgım an kızlarımı goruyorum yarın nılsuyumun 7 si ....hayat adamı bılmıyorum bıle 24/11/11 hayatımın en acı gunu........... anlamıyorum neden oldu nasıl oldu dr dedıgı vucudun tasıyamadı.............hepsi bu ...............

SON SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM ÇOK KÖTÜYÜM İNANIN Kİ(((

canım benim okurken ağladım
ne diyeceğimi bilemiyorum,bende bir bebeğimi kaybetmiştim aynı acıları yaşadım bilirim o içindeki acıyı
seni inanki çok iyi anlıyorum ama rabbim demekki hayırlı görmedi
üzme kendine demek istiyorum ama biliyorum ne desem boş
ama gerçekten üzülmemeye çalış dualar et faydasını göreceksin
hiçbir sağlıklı bebek böyle bizleri bırakmaz demekki varmış sağlıksız bir durum
doğsaydı belki daha üzücü şeyler yaşayacaktık bilemeyiz takdir ilahi
allahım sana sabırlar sağlıklar versin

tekrardan bu acılarını dindirecek kadar sağlıklı gebelik bebekler nasip etsin allahım

Son düzenleme:

şükür benim bebeklerim çok iyi rabbim bize uzun ömür nasip etsin bebeklerimize rabbim bize kavuştursun....

şükür benim bebeklerim çok iyi rabbim bize uzun ömür nasip etsin bebeklerimize rabbim bize kavuştursun....

canım sabah acelece okuyup cevapladım seninmiş gibi okudum özür dilerim ama
arkadaşın içinde aynı duyguları aynı şeyleri yazardım
rabbim sabır versin arkadaşına

canım sabah acelece okuyup cevapladım seninmiş gibi okudum özür dilerim ama
arkadaşın içinde aynı duyguları aynı şeyleri yazardım
rabbim sabır versin arkadaşına

canım bnm özür dilemene gerek yok olur öyle şeyler rabbim bizler ve çocuklarımıza uzun ömür versin arkadaşımın başına geldi tesirinden kurtulamadım
hastaneye gidiyorsun elin bomboş geri geliyorsun allahım sen büyüksün bu acıyı kimseye yaşatmasın keşke diyoruz birtanesi bari yaşasaydı onun için bu mucize olurdu herhalde(

off kızlar yaa
ben ilk bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşması yüzünden
ikincisinde kan sulandırıcı iğneler kullandım oğluma kavuştum şimdi 2 yaşında
şimdi yine ikizlere hamileyim yine kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
ama hem çoğul gebeliklerle ilgili olumsuz şeyler yazılanlar duyduklarım hemde bende kan pıh.olduğu için
hamileliğim aslında hiç iyi gitmiyor yani psikolojik olarak
inanın normalde şuan yani hiçbir sıkıntım yok bulantı,ağrı sızı ,baş dönmesi vs herşey çok güzel gidiyor
ikizlerimde bende iyiyim ama gel görki
sevinemiyorum hep aklımın bir yerinde acabalar var
ikizlerime hazılrık yapacam yatak felan alacaz eşimle
almaya elim varmıyor rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip eder inşallah
ne bileyim yaa bazen çok sıkılıyorum bunalıyorum
allahım sağlıcakla doğlamalarını nasip etsin hepimizin yavrularının

Allah sabır versin ,Başı sağolsun arkadışının. Çok zor Hepsinin yeri başka tabi unutulmaz acılar bunlar ama inşallah en kısa zamanda aneliği tekrar tadar sağlıklı çocuklar alır kucağına.

Amin inşallah. Kötü şeyler düşünmemeye çalış cnm Pozitif hikayeler de var Çok şükür iyi de gidiyormuş herşey. Bende ilk bebeğimi kaybettim sebepsiz düşük dendi.Bu sefer öyle olmuycak diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Başından beri bende alışverişten uzak durdum acabalarım vardı Ama bu korkuların sonu yok malesef her dönemlerinde yaşıycaz Ufak tefek sıkıntılar oluyor tabi olucaktır da zaten. Stressiz,Sorunsuz bir hamilelik geçirmek nasip olsun hepimize.

Son düzenleme:
Evet cnm yaa ..açıkcası çok çok kısa bir işlemmiş ama biraz huzursuz oldum. Bu şekilde ölçüldüğünü bilmiyordum Ben karından bakılıyor sanıyordum öğrenmiş oldum.

alışveriş için çok erken bence sakın yapma arkadaşım herşeyi aldı bak başına gelenlere noldu herşey kaldı bende yeni başladım almaya hayırlısı acele etme derim ben alışveriş için

aynen canım ben de bi bebeğimi bu yüzden kaybettim şimdi iki günde bir kullanıyorum iğneyi hergün kullanınca kanamam olmaya başlamıştı doktorum gün aşırı yap dedi duygularıma aynen tercüman olmuşsun herhangi belirtisi de olmuyor içim içimi yiyor her gün hareketleri hissetmeye çalışıyorum bazen doktorumdan habersiz devlet hastahansine gidip bazen ilaç yazdırmak bahanesiyle gidiyorum kontrol etmek için Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

aynen canım yaa doktorumdan habersiz başka kliniklere gidip görüyorum azıcık rahat ediyor kafam ne yapayım
allah sağlıcakla kavştursun bizleri inşallah

kızlar bu arada doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 toplam 16 hafta izin hakkı var ya
ikiz gebeliklerde 10 hafta önce 8 hafta sonra ymış yani doğumdan sonra da 10 hafta değilmiş

arkadaşın için gerçekten çok üzüldüm...hemen kendimi onun yerine koydum..gerçekten başa çıkması dayanılması çok güç bir durum..rabbim herlesi korusun kollasın...

aynen canım yaa doktorumdan habersiz başka kliniklere gidip görüyorum azıcık rahat ediyor kafam ne yapayım
allah sağlıcakla kavştursun bizleri inşallah
evet canım inşallah bebişlerimize sağlıcakla kavuşuruz aklım her saniye onlarda

kızlar bu arada doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 toplam 16 hafta izin hakkı var ya
ikiz gebeliklerde 10 hafta önce 8 hafta sonra ymış yani doğumdan sonra da 10 hafta değilmiş
evet canım ben önce ve sonra 10ar hafta sanıyordum ama doğumdan sonra 8 haftaymış yıllık iznimi kullanmamaya çalışıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…