2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

hayırlısı inşallah canım bol bol dinlenirsin evde.fatoşyy bende merak ediyorum inşallah bebişleri de kendisi de iyidir.

inşallah canım bi şey yoktur önemli olan sağlıklı olmaları kafana takma kiloyu benimkide bu arada c.tesi 250 ve 260 gr dedi tekil gebeliğe göre sanırım zayıf ama bilmiyorum tabi ikiz gebelikte farklılık oluyor mu bu arada başlığı niçin açtın konu neydi ben bakındım göremedim

hayırlısı inşallah canım bol bol dinlenirsin evde.fatoşyy bende merak ediyorum inşallah bebişleri de kendisi de iyidir.

amin canım inşallah hayırlısı ile bakalım rabbim bizleri ve bebeklerimiz korusun canım bnm ben işten çıkıyorum hayırlı akşamlar kendine ii bak öpt seni ve bebekleri allaha emanet ol

kum .dr. um bana demişti ve önemsiz olduğunu söylemişti bende de 2-3 epitel lökosit yazıyordu.ama benim belim fena şekilde ağrıyordu onun üzerine tahlil istemişti.belinde ağrı oluyormuydu ?

tabi bel ağrısı oluyor ama gebelikte normal diyorlar. zaten çok oturduğumda oluyor. anladığım kadarıyla sonuçlar çook kötü değil. cumartesi bakalım doktor ne diyecek???

ay kızlar ben dah 14.haftadayım ama sizleri takip edip okuyorum ya sizlerden daha çok heyecanlanıyorum bazen
içim kıpır kıpır çok pozitifim neşeliyim keyifle hazırlanıyorum ikizlerime
sizden önce doğuracam sanki
allah hepimize sağlıklı doğumlar versin..

grları iyi bence maşallah benimde o haftalarda böyleydi.başlığı bebeklerle ilgili beslenme ,grları kiloları ile alakalı açmıştım.bende gördüm ama yorum yapan yok.
amin canım inşallah hayırlısı ile bakalım rabbim bizleri ve bebeklerimiz korusun canım bnm ben işten çıkıyorum hayırlı akşamlar kendine ii bak öpt seni ve bebekleri allaha emanet ol

amin inşallah hathar inşallah sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza.bende bu hafta sonu türkiyeye geliyorum.inşallah ısparta yarar bebişlerime :)

tabi bel ağrısı oluyor ama gebelikte normal diyorlar. zaten çok oturduğumda oluyor. anladığım kadarıyla sonuçlar çook kötü değil. cumartesi bakalım doktor ne diyecek???
bel ağrısı normal kasık ağrısı da ama böbreklede ağrı oluyor kült bi ağrı.evet sonuçların iyi.bu dengede tutman iyi olur.

maşallah maşallah meryemmeryem amin inşallah :)

sağol canım benim hayırlısı inşaallah:))
inşallah canım :)

sanırım benimkilerde benim gibi titiz olacaklar. baya temizlediler yerlerini :) 13+2 den sonra yani 9 gündür kanamam yok şükürler olsun. dr. sorunun nereden kaynaklandığını görmediği için rahim büyümesinden diyordu. bakalım bundan sonrası nasıl geçecek.
Tüm bebek isteyenlere bebek hamile olanlara sağlıkla sıhhatle kucaklarına almak nasib olsun İnşallah.

kızlar merabalar nasılsınız heyecan sürüyor
kızlar obsitetrik dopler çektirmiştim orda plasentanın aşağıda olduğu yazıyor aranızda var mı böyle durumda olan ne yapıyorsun çok korkuyorum erken doğuma neden oluyormuş diyorlar doğru mu acaba

korkma canım bazen bu şekilde olabiliyo benim oğlumda aşşağıdaydı 17.haftadan sonra yukarı çıkıyo hatta son zamanlarda okadr yukarda oluyoki miden ağzından çıkıcak gibi oluyo bu sefer aşşağı insin biraz diceksin rahat ol canım zamanla herşey yoluna girecektir sen içini ferah tut allah hayırlı hamilelikler versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…