• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

canım banada sana dediklerini diyorlar sen hiç kilo almadın sadece karnın var diyorlar dr saolsun baştan uyarmıştı hamur işi yeme demişti ama bnm de canım istememeişti zaten an canlarım dogum iznine çıkıcam ocak başında valla zaman geçmiyor yoruluyorum çalışmaktan ağırlık yapmaya başladı zor geliyor işte canlarım şükür ii gibiyim ama kasık ağrılarım başladı hayırlısı fatoş ne yaptı acaba merak ettim doğum yapacaktı rabbim bizleri korusun:)))

hayırlısı inşallah canım bol bol dinlenirsin evde.fatoşyy bende merak ediyorum inşallah bebişleri de kendisi de iyidir.

bir hafta gerilikten birşey olmazmış.benimde göbek çevreleri bir hafta geriden geliyordu işte.ama dünkü kontrolde dr. gelişimleri normal dese oğluşuma üzüldüm ya :( 20 günde 50 gr almış kızım da 120 gr :14:

bi başlık açtım cvp verende yok :14:

inşallah canım bi şey yoktur önemli olan sağlıklı olmaları kafana takma kiloyu benimkide bu arada c.tesi 250 ve 260 gr dedi tekil gebeliğe göre sanırım zayıf ama bilmiyorum tabi ikiz gebelikte farklılık oluyor mu bu arada başlığı niçin açtın konu neydi ben bakındım göremedim

hayırlısı inşallah canım bol bol dinlenirsin evde.fatoşyy bende merak ediyorum inşallah bebişleri de kendisi de iyidir.

amin canım inşallah hayırlısı ile bakalım rabbim bizleri ve bebeklerimiz korusun canım bnm ben işten çıkıyorum hayırlı akşamlar kendine ii bak öpt seni ve bebekleri allaha emanet ol

kum .dr. um bana demişti ve önemsiz olduğunu söylemişti bende de 2-3 epitel lökosit yazıyordu.ama benim belim fena şekilde ağrıyordu onun üzerine tahlil istemişti.belinde ağrı oluyormuydu ?

tabi bel ağrısı oluyor ama gebelikte normal diyorlar. zaten çok oturduğumda oluyor. anladığım kadarıyla sonuçlar çook kötü değil. cumartesi bakalım doktor ne diyecek???

ay kızlar ben dah 14.haftadayım ama sizleri takip edip okuyorum ya sizlerden daha çok heyecanlanıyorum bazen
içim kıpır kıpır çok pozitifim neşeliyim keyifle hazırlanıyorum ikizlerime
sizden önce doğuracam sanki :1:
allah hepimize sağlıklı doğumlar versin..

inşallah canım bi şey yoktur önemli olan sağlıklı olmaları kafana takma kiloyu benimkide bu arada c.tesi 250 ve 260 gr dedi tekil gebeliğe göre sanırım zayıf ama bilmiyorum tabi ikiz gebelikte farklılık oluyor mu bu arada başlığı niçin açtın konu neydi ben bakındım göremedim

grları iyi bence maşallah benimde o haftalarda böyleydi.başlığı bebeklerle ilgili beslenme ,grları kiloları ile alakalı açmıştım.bende gördüm ama yorum yapan yok.
amin canım inşallah hayırlısı ile bakalım rabbim bizleri ve bebeklerimiz korusun canım bnm ben işten çıkıyorum hayırlı akşamlar kendine ii bak öpt seni ve bebekleri allaha emanet ol

amin inşallah hathar inşallah sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza.bende bu hafta sonu türkiyeye geliyorum.inşallah ısparta yarar bebişlerime :)

tabi bel ağrısı oluyor ama gebelikte normal diyorlar. zaten çok oturduğumda oluyor. anladığım kadarıyla sonuçlar çook kötü değil. cumartesi bakalım doktor ne diyecek???
bel ağrısı normal kasık ağrısı da ama böbreklede ağrı oluyor kült bi ağrı.evet sonuçların iyi.bu dengede tutman iyi olur.

ay kızlar ben dah 14.haftadayım ama sizleri takip edip okuyorum ya sizlerden daha çok heyecanlanıyorum bazen
içim kıpır kıpır çok pozitifim neşeliyim keyifle hazırlanıyorum ikizlerime
sizden önce doğuracam sanki :1:
allah hepimize sağlıklı doğumlar versin..

maşallah maşallah meryemmeryem amin inşallah :)

MELİTTACIM şimdi cevap vermek istediğin mesajlarda "alıntı ile cevapla" diye bir yer varya, onun yanında hemen farklı bir işaret daha var. diyelim bi mesaja cevap vermek istiyorsun. ona tıklıyorsun onda bir tik işreti çıkıyor. devam ediyorsun okumaya. başka bir mesaj da var, ona da cevap vereceksin diyelim, onda da o işarete basıp tikliyorsun. kaç tane mesaja cevap vereceksen hepsine tik işareti koyuyorsun. forumun sonuna geliyorsun. altta konuya cevap ver diye büyük buton var. ona tıkladığında otomatik olarak tüm tik koyduğun mesajlar
.......mesaj

çok teşekkür ederim gülizelif deneyeceğim tek tek cvp yazmak zor oluyor :)
benim bebeklerin gelişimleri hep bi hafta ileriydi.ama en son ki renkli ultrasonda göbek çevreleri bi hafta geri çıkmıştı.şimdide oğluşum 50 gr almış.kasımın 15. inden beri. ama kızım 750 gr olmuş baya atağa geçmiş maşallah.oğluşuma çok üzülüyorum bi sorun olcak diye korkuyorum.halbuki meyvemi eksik etmiyorum yediklerimi özellikle bebeklere yaricak şeyler yiyorum.kahvaltı da yumurtamı cevizimi eksik etmiyorum.birde bu hafta full et yedim çok umutluydum :(
sanırım kan değerlerimden diye düşünüyorum.
çünkü balık yağı hapı ,multivitamin , demir ilacı ,kullanıyorum ve soluma yatıyorum iyi beslensinler diye.muz yiyorum.bi ara bende armut a aşeriyodum acaba armut mu iyi geliyodu diye düşünmeden edemiyorum.armutta burda kalmadı.
walla bende bırakamadım eşimden fırt fırt çektim.ama türkiye de mecbur bırakıcam.içemicem.
midyeyi sorma bende gebeliğimde ilk üç ay üç kere midye yedim.sonra tiksindim.ama dediğin gibi öğrendim zararlıymış.denizdeki zararlı şeyleri emiyomuş kurşun gibi.budabebeğe zarar veriomuş aman iyiki tiksinmişim dedim.ama üzülme rabbimize emanet bebişlerimiz.bende açıkcası otistikten çok korkuyorum.renkli ultrasonlarda belli olmuyor çünkü.rabbimize emanetler yavrularımız.herşeyiyle sağlıklılar şimdilik ama ben bebeklerin grlarına üzüldüm baya.çok umutluydum üç hafta da kesin 800-900 gr olmuşlardır diyodum. :(:14: inşallah türkiye yarar yavrularıma.
sanırım yapıyla alakalı :( benim eşim prematüre doğmuş bende küçük doğmuşum.ama eşime ölcek gözüyle bakmışlar hep çünkü kaynanamın bikaç bebeği ölü doğmuş yada düşmüş.o yüzden acaba diyorum oğluşum baba tarafına mı çekti ki ? maşallah kız bizim taraf bizim taraf hep yaploılı boylu ama eşim tarafı da hep kısa boylu .
bebeklerim öyle güzeller ki demin ultrason resimlerie baktım doyamadım :( inşallah türkiye havası yarar kuzucuklarım kilo alırılar.en azından ben 30. haftalık olunca bebişlerim 1 kilo olsunlar :(

bu arada kaç kilo aldın gebelik boyunca ben 14 kilo aldım.dr. ikiz gebelik olmasına rağmen sınırda dedi.halbuki izmirdeki diyetisyen dr.um 20-25 kg yi kaldırırsın çünkü ikiz gebelik demişti ve sıralamıştı rahim şu gr. ,bebekler şu kilo ,plesenta şu kadar , suları bu kadr diye.benim alacağım da toplam bi 5-10kg
çünkü ben 50 idim gebe iken dr kiloma ve boyuma göre de benim olmama gereken kiloyu söylemişti.

canım benim sen hiç üzme kendini. allah can verdi mi 500 gr bebeğe bile can veriyor. çok da güzel beslenmişsin üzerine düşeni yapmışsın. sen şimdi kayınvalidende ne ev yemekleri yersin, sağlıklı beslenirsin. bi bakmışsın atağa geçmişler şişko olmuş seninkiler. biz ne yaparsak yapalım malesef iki can taşıdığımız için normal bebekler kadar kilolu olmaları imkansız. yeterki normal sınırlar içinde olsunlar. şu otizm olayına benim de kafam takıldı. otizm ve down sendromu ayrı şeyler mi? otizmin tespiti yok mu kii??? ben şuana kadar 12 kilo aldım bu arada canım. senin kilon da gayet iyi bence. sonuçta ikiz annesiyiz biz..

güliz elif kaç kg aldın gebelik boyunca ?

diğer gebe arkadaşlar sizler kaç kg aldınız ?

MELİTTACIM şimdi cevap vermek istediğin mesajlarda "alıntı ile cevapla" diye bir yer varya, onun yanında hemen farklı bir işaret daha var. diyelim bi mesaja cevap vermek istiyorsun. ona tıklıyorsun onda bir tik işreti çıkıyor. devam ediyorsun okumaya. başka bir mesaj da var, ona da cevap vereceksin diyelim, onda da o işarete basıp tikliyorsun. kaç tane mesaja cevap vereceksen hepsine tik işareti koyuyorsun. forumun sonuna geliyorsun. altta konuya cevap ver diye büyük buton var. ona tıkladığında otomatik olarak tüm tik koyduğun mesajlar

canım benim sen hiç üzme kendini. allah can verdi mi 500 gr bebeğe bile can veriyor. çok da güzel beslenmişsin üzerine düşeni yapmışsın. sen şimdi kayınvalidende ne ev yemekleri yersin, sağlıklı beslenirsin. bi bakmışsın atağa geçmişler şişko olmuş seninkiler. biz ne yaparsak yapalım malesef iki can taşıdığımız için normal bebekler kadar kilolu olmaları imkansız. yeterki normal sınırlar içinde olsunlar. şu otizm olayına benim de kafam takıldı. otizm ve down sendromu ayrı şeyler mi? otizmin tespiti yok mu kii??? ben şuana kadar 12 kilo aldım bu arada canım. senin kilon da gayet iyi bence. sonuçta ikiz annesiyiz biz..

iyi akşamlar tatlı bebeklerin güzel anneleri ben 28+5 im bebeklerim en son oğlum 27. haftada 1100 gr kızım ise 1000 grdı. bense tamı tamına 13 kilo aldım çok sanki dimi 59 ile hamile kaldım şimdi 72yim boyum 171 çok almışım dimi kızlar :((((

sanırım haklısın çünkü çok iyi beslendiğimi düşünüyorum kan değerlerime bağlıyorum.kan değerlerim düşmeseydi bebişlerim tosun gibi olurlardı.zaten türkiyeye geldiğimde dr. yükleme yapar muhakkak.çünkü burada gittiğim iki dr. da yapacaktı ama esas dr. um vakit kaybetmek istemedi.sağolsun hemen hazırladı raporu .gönül isterdi burada eşimin yanında olsun doğumum evlatlarım evimize gelsin ama buranın da yoğun bakım ünitesi yok :14: bazen kıbrısın havası suyundan bile şüphe ediyorum :14: çünkü denk geldiğim ya erken doğuruyor ya sorunlu oluyor.

inşallah ısparta havası yarar ayrıca herşey organik doğal olacağı için onunda faydasını görürüm inşallah.ama kaynanamın yemekleri konusunda şüpheliyim
:52: büyük bi ihtimalle bende girerim mutfağa :27: yoksa içim rahat etmez :9:
kilo konusunda haklısın ama ben en azından doğurana kadar 2 kg olsunlar istiyorum ki ne zaman doğuracağımda belli değil.1 kg yi görseydim 30. haftaya kadar inşallah içim rahat eder.

malesef otizm belli olmuyor down sendromu ile farklı şeyler.down sendromunda bebekler çocuklar hep birbirine benzer ama otizm de normal bir çocuk gibidir ama hiç birşeye tepki vermez diğer çocuklardan farklıdır hemen farkedersin bile.otizm okulları var.belki nerden geldi aklına diceksin.bi önceki görevyaptığımız yerde bi komşu var oğlu otistikti ama dünya tatlısı bi çocuktu.o aklıma geliyor çok korkuyorum daha bisürü sendrom var çeşit çeşit ama rabbimden herşeyin hayırlısı inşallah kuzucuklarımızın aklı zekası yerinde olur eli ayağı düzgün iç organları sağlıklı olur.inşallah.

bu aradaç ok teşekkür ederim yeni bir şey daha öğrenmiş oldum.bu sitede öğrenmediğim başka neler var acaba :) msjları artık bi sayfa da toplayabiliyorum çok teşekkür ederim canım arkadaşım :70:

sağol canım benim hayırlısı inşaallah:))
inşallah canım :)

iyi akşamlar tatlı bebeklerin güzel anneleri ben 28+5 im bebeklerim en son oğlum 27. haftada 1100 gr kızım ise 1000 grdı. bense tamı tamına 13 kilo aldım çok sanki dimi 59 ile hamile kaldım şimdi 72yim boyum 171 çok almışım dimi kızlar :((((

merhaba acidem maşallah yaa ağlicam şimdi :14:ne yiyip içtiniz böyle yahu kilon çok güzel.

bu arada ben bi başlık açtım başlığıma da uğrayıp yazıp, nasıl beslendiğini de yazar mısın ?

canım benim. yazdıklarını okuyunca sanki beni anlatıyorsun gibi geldi. ben de çok kanama yaşadım. 15. hafta başlayıp 18-19. haftaya kadar devam eden kanamalarım oldu. aynı senin gibi gecenin bir yarısı kanamayla az mı gittik hastaneye. hatta 1 hafta hastanede yattık. benim doktorum doçent. ama istanbuldaki doktorum da cerrahpaşanın bölüm başkanı prof. ayrıca prof. dr. atıl yüksel'e de gittim. ki ismini duymuşsundur belki, onun için duayen diyorlar. hepsinin söylediği tek bişey vardı. eğer rahim ağzı açılmadıysa, plesentada bi zedelenme yoksa, ve bebeklerin kalp atışı varsa bunlar gebelikte sebebi bilinmeyen kanamalardır ve riskli değildir dediler. ben de çok üzülüyordum, hayra alamet değildir diyordum. ama ne zamanki 20. haftama geldim şak diye kesildi. eskiler, çocuklar yerlerini temizlermiş diyor buna. ve sağlıklı bişeymiş. yani o kan atılacaksa atılacak başka yolu yok. diğer bir seçenek de damarlarının yapısı ince olabilir. ve kılcal damarlar çok ince olduğundan rahim büyüyüp baskı yaptıkça damarlarda çatlama oluyormuş ve bu yüzden kanama oluyormuş. şimdi ne durumdasın bilmiyorum ama inşallah kesilmiştir canım.
sanırım benimkilerde benim gibi titiz olacaklar. baya temizlediler yerlerini :) 13+2 den sonra yani 9 gündür kanamam yok şükürler olsun. dr. sorunun nereden kaynaklandığını görmediği için rahim büyümesinden diyordu. bakalım bundan sonrası nasıl geçecek.
Tüm bebek isteyenlere bebek hamile olanlara sağlıkla sıhhatle kucaklarına almak nasib olsun İnşallah.

merhaba acidem maşallah yaa ağlicam şimdi :14:ne yiyip içtiniz böyle yahu kilon çok güzel.

bu arada ben bi başlık açtım başlığıma da uğrayıp yazıp, nasıl beslendiğini de yazar mısın ?

gerçektenmi bana zayıf gibi geliyolar sanki her sabah 1 bardak süt ve 2 haşlanmış yumurta ve bol yeşillikle yiyorum gün içinde muhakkak muz yada haşlanmış patates yiyorum bide havuç akşamda koca bir bardak süt içiyorum ....süt ,patates ve yumurta bebeklere inanılmaz kilo aldırıyo hemde bizi tok tutuyo bana ve bebeklerime çok ii geldi inşallah sana ve bebeklerinede iyi gelir yarar bebeklerine ben sadece şu mide yanmalarından muzdaribim ne yaptıysanm geçiremedim şuan bile deli gibi yanıyo sanırım yemek borum asitten eryecek artık sizlerin yaptığı ve işe yaradığı özel bişeyler varmı bu konuda yardım edin lütfen :(((

gerçektenmi bana zayıf gibi geliyolar sanki her sabah 1 bardak süt ve 2 haşlanmış yumurta ve bol yeşillikle yiyorum gün içinde muhakkak muz yada haşlanmış patates yiyorum bide havuç akşamda koca bir bardak süt içiyorum ....süt ,patates ve yumurta bebeklere inanılmaz kilo aldırıyo hemde bizi tok tutuyo bana ve bebeklerime çok ii geldi inşallah sana ve bebeklerinede iyi gelir yarar bebeklerine ben sadece şu mide yanmalarından muzdaribim ne yaptıysanm geçiremedim şuan bile deli gibi yanıyo sanırım yemek borum asitten eryecek artık sizlerin yaptığı ve işe yaradığı özel bişeyler varmı bu konuda yardım edin lütfen :(((

melittacım açtığın başlık hangisi oryada bi uğramak isterim....

.......mesaj

çok teşekkür ederim gülizelif deneyeceğim tek tek cvp yazmak zor oluyor :)
benim bebeklerin gelişimleri hep bi hafta ileriydi.ama en son ki renkli ultrasonda göbek çevreleri bi hafta geri çıkmıştı.şimdide oğluşum 50 gr almış.kasımın 15. inden beri. ama kızım 750 gr olmuş baya atağa geçmiş maşallah.oğluşuma çok üzülüyorum bi sorun olcak diye korkuyorum.halbuki meyvemi eksik etmiyorum yediklerimi özellikle bebeklere yaricak şeyler yiyorum.kahvaltı da yumurtamı cevizimi eksik etmiyorum.birde bu hafta full et yedim çok umutluydum :(
sanırım kan değerlerimden diye düşünüyorum.
çünkü balık yağı hapı ,multivitamin , demir ilacı ,kullanıyorum ve soluma yatıyorum iyi beslensinler diye.muz yiyorum.bi ara bende armut a aşeriyodum acaba armut mu iyi geliyodu diye düşünmeden edemiyorum.armutta burda kalmadı.
walla bende bırakamadım eşimden fırt fırt çektim.ama türkiye de mecbur bırakıcam.içemicem.
midyeyi sorma bende gebeliğimde ilk üç ay üç kere midye yedim.sonra tiksindim.ama dediğin gibi öğrendim zararlıymış.denizdeki zararlı şeyleri emiyomuş kurşun gibi.budabebeğe zarar veriomuş aman iyiki tiksinmişim dedim.ama üzülme rabbimize emanet bebişlerimiz.bende açıkcası otistikten çok korkuyorum.renkli ultrasonlarda belli olmuyor çünkü.rabbimize emanetler yavrularımız.herşeyiyle sağlıklılar şimdilik ama ben bebeklerin grlarına üzüldüm baya.çok umutluydum üç hafta da kesin 800-900 gr olmuşlardır diyodum. :(:14: inşallah türkiye yarar yavrularıma.
sanırım yapıyla alakalı :( benim eşim prematüre doğmuş bende küçük doğmuşum.ama eşime ölcek gözüyle bakmışlar hep çünkü kaynanamın bikaç bebeği ölü doğmuş yada düşmüş.o yüzden acaba diyorum oğluşum baba tarafına mı çekti ki ? maşallah kız bizim taraf bizim taraf hep yaploılı boylu ama eşim tarafı da hep kısa boylu .
bebeklerim öyle güzeller ki demin ultrason resimlerie baktım doyamadım :( inşallah türkiye havası yarar kuzucuklarım kilo alırılar.en azından ben 30. haftalık olunca bebişlerim 1 kilo olsunlar :(

bu arada kaç kilo aldın gebelik boyunca ben 14 kilo aldım.dr. ikiz gebelik olmasına rağmen sınırda dedi.halbuki izmirdeki diyetisyen dr.um 20-25 kg yi kaldırırsın çünkü ikiz gebelik demişti ve sıralamıştı rahim şu gr. ,bebekler şu kilo ,plesenta şu kadar , suları bu kadr diye.benim alacağım da toplam bi 5-10kg
çünkü ben 50 idim gebe iken dr kiloma ve boyuma göre de benim olmama gereken kiloyu söylemişti.
Melittacım slm cnm bende doğduklarında rahat ele avuca gelsinler istiyorum başından beri çok şükür normal diyor doktorum ama yinede endişe ediyorum tabii. Tek gebelik gibi değil hiç bişey Doktorum birazda anne babanın doğum kilolarıyla da orantılı genetik olduğunu söylemişti bana. Bebeklerin şu andaki kilosunu çok takmamak gerek cnm sağlıklı olsunlar yeter. Zaten asıl şimdi onlar almaya başlıyacaklar.Yani kilo alımları hızlanıcakmış.
güliz elif kaç kg aldın gebelik boyunca ?

diğer gebe arkadaşlar sizler kaç kg aldınız ?

Bende 11 kilo almışım .Teke göre çok gibi..... ama düşününce iki bebeğe normal gibi geliyor bana :26: Kilomlada ilgili hiç bişey söylemedi doktorum bu güne kadar aslında ... Bu iki haftadır tatlıya düşkünlüğüm arttı biraz beni korkutuyor bu durum Yüklememde ne çıkacak bakalım :18: eski halime göre fazla değişiklik olmadığını söylüyor etrafımdakiler sadece çooook büyük bir karnım var....

maşallah acıdem çok çok iyiler ya maşallah:nazar: haşlanmış patatesi hiç denemedim aklımda olsun deneyeceğim.başlığıma da eklersen sevinirim.çünkü başlığıma yazılanları ve denemediklerimi denemek istiyorum.benimde midem yanıyor birşey yapmıyorum ama çekiyorum öyle.hatta sıcak bişey yediğimde fena oluyorum.ılık içmeye çalışıyorum.inşallah bebişlerime yarar.çok istiyorum kilo almalarını.

[Melittacım slm cnm bende doğduklarında rahat ele avuca gelsinler istiyorum başından beri çok şükür normal diyor doktorum ama yinede endişe ediyorum tabii. Tek gebelik gibi değil hiç bişey Doktorum birazda anne babanın doğum kilolarıyla da orantılı genetik olduğunu söylemişti bana. Bebeklerin şu andaki kilosunu çok takmamak gerek cnm sağlıklı olsunlar yeter. Zaten asıl şimdi onlar almaya başlıyacaklar.Yani kilo alımları hızlanıcakmış.

Bende 11 kilo almışım .Teke göre çok gibi..... ama düşününce iki bebeğe normal gibi geliyor bana :26: Kilomlada ilgili hiç bişey söylemedi doktorum bu güne kadar aslında ... Bu iki haftadır tatlıya düşkünlüğüm arttı biraz beni korkutuyor bu durum Yüklememde ne çıkacak bakalım :18: eski halime göre fazla değişiklik olmadığını söylüyor etrafımdakiler sadece çooook büyük bir karnım var....
bana da normal diyor ama maşallah ikiz gebelerin ve sizlerin maşallah çok iyi kg leri bebişlerinizin.benim sanırım kan değerlerimden kaynaklı gr ları düşük.ama üzülüyorum işte her ne kadar dr. iyi dese de pek iyi gelmedi.
eşimde öyle diyor kilolarını kafana takma sağlıklı olsunlar gerii önemli değil diyor.inşallah artık onlar başlarlar kilo almaya.izmirdeki diyetisyenimde 20-25 kaldırırsın demişti ikiz olduğu için.tabi boyum ve kilomla da ikiz gebelik dahil bunu demişti.buradaki dr. sanırım tek gebeliğe göre sınırda dedi.benimde bi karnım çıktı.ama kilo alırım daha çünkü son aylar alınıyormuş anne de bebekte.

rabbimden dileğim hepimiz hayırlı ve sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alır bugünleri yadederiz. :):):)

kızlar merabalar nasılsınız heyecan sürüyor
kızlar obsitetrik dopler çektirmiştim orda plasentanın aşağıda olduğu yazıyor aranızda var mı böyle durumda olan ne yapıyorsun çok korkuyorum erken doğuma neden oluyormuş diyorlar doğru mu acaba

kızlar merabalar nasılsınız heyecan sürüyor
kızlar obsitetrik dopler çektirmiştim orda plasentanın aşağıda olduğu yazıyor aranızda var mı böyle durumda olan ne yapıyorsun çok korkuyorum erken doğuma neden oluyormuş diyorlar doğru mu acaba

korkma canım bazen bu şekilde olabiliyo benim oğlumda aşşağıdaydı 17.haftadan sonra yukarı çıkıyo hatta son zamanlarda okadr yukarda oluyoki miden ağzından çıkıcak gibi oluyo bu sefer aşşağı insin biraz diceksin rahat ol canım zamanla herşey yoluna girecektir sen içini ferah tut allah hayırlı hamilelikler versin ...:6:

Back
X