buğlemcim merhaba çok mutlu oldum beni anımsamana. sabahtan gittim kan ,tam kan ,idrar ve şeker yüklememi yaptırdım.çok kötü değilmiş bu yükleme de verilen glikoz limon karışıımı.limonata gibiymiş.
iki saat bekledikten sonra tekrar kan verdim.
ama malesef dr. izinliymiş bugün rapor da sevkte alamadım.pazartesi ye kaldı.
hast. hamile bi bayanın dediğine göre şekerim yokmuş değerim iyimiş.ama önemli olan kan değerlerim düşük.diğer değerlerim sınıra gelmiş.sanırım dr. un bu sefer ki verdiği kan şurubu iyi geldi ama o önemli olan iki değerin durumununa göre hast. yatırıp yatırmayacağı.belki değerlerimi düzelticek birşeyler de verir.inşallah çünkü bi öncekinden daha da düşük çıktı bu sefer.
idrarım temiz ama kum var gene az ama.dr. daha önceden de" önemsiz" demişti."belinde kült bi ağrı var mı "demişti."olmaz olur mu o şikayetle geldim size "demiştim.çokta önemli değil yapıcak bişey yok demişti.
bebişlerimi göremedim malesef inşallah pazartesiye hem detaylı olarak dr. bakıcak hemde sonuçlarımı göstericem.
birde ben bugün öyle bişey yaptım ki.

bi kuaföre gittim eğilemiyorum ya artık bacaklrımı elden geçireyim diye belki dr. muayene eder diye.hayatımda ilk defa bunun için kuaföre gittim bu arada.heryeri elden geçirip çıktım.

ne kadar zormuş gebelik ya.
vücudum şişti iki gündür ellerim bacaklarım.birde bu iki haftadır burnum tıkanıyor hep.
birde kulağım baya zamandır kaşınıyordu.2 hafta önce de uğultu vardı.şansımıza revirde de kbb dr. nöbetçiymiş.eşimi muayene ettirirken bende baktırdım.meğerse gebelikten ötürü kulak zarı çökmesi olduğunu söyledi.şaşırdım.kulak deliğim küçükmüş bide.
yine rabbime şükürler olsun da zaten gebeliimin başından beri hergün bir dert çıktı dertsiz bi günüm olmadı.bu sefede bunu duyunca kal geldi daha neler duyucam diye

:18:
günüm böyle geçti ama genel olarak yorucu ama iyiydi :)
sen nasılsın bebişler nasıl ?dr a gittinmi ?