2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

canım biraz fazla almışsıın ama ikiz olduğunu düşününce de çok değil bence:)) ben de bi ara çok hızlı aldım sonra kendime geldim şimdi 12 kilo almışım işte:)) hamur işine dikkat et. ben önceki sayfalarda yazmıştım nasıl beslendiğimi canım baya ayrıntılı yazdım bulursan eğer okuyabilirsin ordan tavsiyelerimi:))) en çok da şunu söliyim yemeklerin yanında pilav makarna yememeye dikkat et, 1 dilim ekmek ye:) öğünlere dikkat, meyveyi ara öğünde...vs.... ben bebeklere yönelik besleniyorum, dr tek bebek olsa anca bu kiloda olurdu dedi:)) canım bi de sen mi sormuştun bebeklerin ikisi de aynı hareketlilikte olmuyoo, endişelenme, benm de sağ taraf daha kıpırdaktı ama şimdi alt üst duruyolarr, yine farklı... aklına kötü şeyler getirme

Günaydın arkadaşlar;

Ben de ikiz bekliyorum. Henüz 5 haftalığız,keselerini gördük.25 kasımda kalp atışı için gidicez. Çok midem bulanıyor,yesem de bulanıyor yemesem de,ne yapacağımı bilmeiyorum. Sizler nasıl atlattınız bu dönemi ?

canım tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşalah:) çok dayanamayacak gibi olursan dramamine yazdır dr ilaç işe yarıyoo, ben içmemeye çalışıyodum ama çok fena olunca da içtim etkili bi ilaç. sabah yataktan kalkmadan tuzlu çubuk ye biraz daha yatıp öle kalk yavaşça, galeta iyi geliyo bi de bana greyfurt ve portakal suyu iyi geliyodu. canım yemeklerde sulu yemek yeme çorba falan daha çok bulandırıyo, ben suyu bile zor içerdim yaa, ama sabırlı ol geçicek!! ben 2-3 hafta çok yoğun yaşadım, dr serum vermişti beslenemediğim için . içinde dramamine, vitamin falan koyuluyodu. güzel hamileliklerr

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım;

Gece uyanıyorum bulantıyla şikayet gibi olmasın ama bu böyle sürecekse çok mutsuz oluyorum. Yüzüme de yansıyor,iş yerinde gören soruyor neyin var diye. Henüz hamile olduğumu söylemedim,inş geçer ve rahat bir hamilelik yaşarım..

merabalar kızlar nasılsınız
c.tesi bebişlerin cinsiyetleri belli oldu sağlıklısıyla inşallah bi kız bi erkek gelicek
bu arada doktor kızın altta olduğunu kanamaya neden olabileceğini söyledi 3 buçuk aylık dedi yan yana ne zaman geliyor bu aylarda sizinkiler nasıldı

tebrik ederim canım, 25 kasımda benimde kontrolüm var ama biz baya büyüdük 30 haftamız olacak.
İnşallah çabucak ve sorunsuz bu zamanlara geliverirsin sen de.
benim bulantım hiç olmadı o yüzden pek yorum yapamıyorum canım ama mideyi boş bırakmamak da fayda varmış.

ayyy canım benim allah kucagında göstersin hiç bişey olmaz merak etme benimde bebeklerim aynı şekilde duruyor altlı üstlü ne zaman döner bilmiyorum dönmeyedebilir ...

merhaba güzel anneler bizim cumartesi kontrolümüz vardı oğluşlarımı gördüm sata göre 24+3 tük ama usg ye göre biri 27 haftalık diğeri 26 haftalıktı kilolarına gelince biri 1100 gr diğeri 900 gr dı büyümüşler çok şaşırdım allahım kucagımızda göstersdin inşallah günlerinden önde gidiyorlar maşallahhhhhh

maşallah haftasına göre gerçekten kiloları süper...maşallah maşallahhh..........

bebişlerin hayırlı olsun canım::benimde hiç bulantım olmadı çok şükür....inşallha bebeciklerinde kucağına sağlıkla sıhhatle aldığın günleri de görürsün....

hayırlısı olsun...inşallah gönlüne göre olmuştur....ben hatırlamıyorum ne zaman yan yana geldiklerini..acaba kanama niye olabilir demiş olabilir ki ama düşük riski içinse artık 12.haftayı atlattığına göre düşük riskin bitmiş sayılır..mümkün olduğunca dinlenn.

kızlar kontrolüm vardı ve iyi geçti artık doğum iznimdeyim çalışmıyorum bu süperr bişeyy, çünkü çok fena oluyodum artık çalışırkken kasılmaları falan normal dedi, bebişlerin hıçkırmasını da normal dedi. kiloları 1700 olmuş teyzeleriii çok sevindim. haftaya nst ye gircem bakalım. kasılmalar sıklaştı:18::18: biraz daha dayansın bebüklerim inşalahhh.....

canım çok sevindim bebelerinin gelişimi için Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

maşallah hayırlı olsun canım iznin sağlıkla doğumun geçer inşallah

tşk ederim canım kanama olabilir dedi ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kanamayı biraz tetikleyebilir dedi aşağıda olması bilmiyorum artık niye öyle dedi daha önce iki kez kanamam oldu iğnelerimi aralıklı kullanıyor 3 günde bir

uzunca bir aradan sonra herkese merhabalar... sanırım yazamayalı 4 ay oldu.. bebişlerimle birlikte hayatımda biçok şey değişti.. eşim işten ayrıldı 4 aydır bursada annemlerdeyiz.. yakın zamanda ev tutup buraya yerleşiyoruz inşallah.. eşim burda işe başlayacak.. bebişler bugün itibariyle tam 31 haftalıklar.. bugün 5 hafta aradan sonra doktora gideceğiz.. en son 26 haftalıklardı biri 970 gramdı diğeri 1000 maşallah.. bakalım şimdi ne kadar oldular çoookk merak ediyorum ikisini de çok özledim...:))) buarada benden sonra katılan arkadaşlar çok var onlar için söyleyeyim ikisi de kız bahar hastanesinde nagihan hanım doktorum.. sizlere bişey danışacağım sürekli yazılanları okuyorum da kasılmalardan falan bahsediyosunuz bende ya hiç olmuyor ya da ben anlamıyorum nasıl anlıyorsunuz ne olduğunu.. bazen nefes alamıyor gibi oluyorum karnım taş gibi oluyor ama doktor bebeklerin hareketlerinden dedi gerçekten de yukarı doğru çıktıklarında öyle oluyor ama şu kasılma nasıl oluyor hiç bilmiyorum yani olursa anlamayacağım doktora da söylemeyeceğim diye korkuyorum...

selam kızlar 3lü test yaptıranınız var mı ben sonuçları aldım fakat daha doktora göstermedim inşallah bi şey çıkmaz her şey yolunda olur

selam bende 14 kilo aldım şu anda sadece göbiş var.Kasılmalarım yoktu ama iki gecedir dönerken karnımda bir ağrı ve kıramp oluşuyor. Dr. kontrolu iyi geçti. Başka bir dr. başladık doğumu orada yapmayı düşünüyoruz. Kız 1400 erkek ise 1500 g.çıktı. İlginç geldi erkeğin kilosu fazla derken kkızın fazla çıktı. Bizde şaşırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…