evet canım tam 28 haftalık olduk...
bizde 28.haftanın ıcındeyız :) ben doruk cekırgede evrım aydına gıdıyorum canım ya sen?
kızlar bişi sorucam
her iki bebeğin hareketleri birebir aynı oluyormu benim sol tarafta olan cok kıpır kıpır, sağdakinin hareketleri o kadar sık değil.
evhamlandım ikigündür ama normaldir dimi
bende jimerde cenk aşkalliye gidiyorum...evrim hanımla da ilgili güzel şeyler duymuştum..bende hareketlerini uzun zamandır hep sağ tarafta hissediyodum..bugün kontrole gittik...bebişlerin ikisi de sağ tarafta sayılır...nerdeyse sol taraf boş...belki de seninkiler de sola yüklenmiş olabilirler...ben hatta sağ bacağımda ağrı hissediyodum...bebişlerin sağda daha fazla yük vermesindenmiş...bugün kilolarını da ölçtü..biri 1300 diğeri 1400 gr olmuş..dr.umuz gayet iyi dedi...erken doğum riski için önümüzde hafta celeston iğne yaptırmamı istedi...32.haftadan sonra korkmayacağız..o haftaya kadar inşallah kolaylıkla geliriz dedi....
kilo konusunda bende tam 15 kilo aldım...64 kilodan 79 kiloya ulaştım..bugün hastanede tartıldım hatta...dr.um kiloyla ilgili hiç bi şey söylemedi...çok olsa kızardı...
kızlar kg alımınız nasıl? ben abarttım sanırım tekil gebeliklere göre bakınca
gerçi dr ödem yoksa sorun yok dedi, kim görse hiçbişi almamışsın, demek bebeklerin beslenmiş diyor ama tartı öyle demiyor :)
14 kg aldım 28.haftamdayım.
son bir aydır hamur işlerine yüklendim, üçhaftada 2 kg almışım şimdi dikkat ediyorum
tavsiyeleriniz varmı, bebeklere kg yapıcak ama bende çok kalmıcak ne yapılabilir?
yeterki onlar iyi olsunlar..
bende jimerde cenk aşkalliye gidiyorum...evrim hanımla da ilgili güzel şeyler duymuştum..bende hareketlerini uzun zamandır hep sağ tarafta hissediyodum..bugün kontrole gittik...bebişlerin ikisi de sağ tarafta sayılır...nerdeyse sol taraf boş...belki de seninkiler de sola yüklenmiş olabilirler...ben hatta sağ bacağımda ağrı hissediyodum...bebişlerin sağda daha fazla yük vermesindenmiş...bugün kilolarını da ölçtü..biri 1300 diğeri 1400 gr olmuş..dr.umuz gayet iyi dedi...erken doğum riski için önümüzde hafta celeston iğne yaptırmamı istedi...32.haftadan sonra korkmayacağız..o haftaya kadar inşallah kolaylıkla geliriz dedi....
kilo konusunda bende tam 15 kilo aldım...64 kilodan 79 kiloya ulaştım..bugün hastanede tartıldım hatta...dr.um kiloyla ilgili hiç bi şey söylemedi...çok olsa kızardı...
ilaybrs canım kontrolün ne güzel geçmişş, sonuna kadar böle birbirimize iyi haberler veririz inşalahhbebeklerin kilosu da çok iyi maşallahh. ama iğne konusunu arştır canım bnm dr onların zararlarından bahsetmişti, ama druna güveniyosan sen bilirsin...
CANIM CEVABIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. KİLOLARI SÜPER MAŞALLAH
SENİNKİDE ÖYLE, BENİM İKİ HAFTA ÖNCE 14 KG'DU. 60 LA BAŞLADIM 74 OLDUM.
BAKALIM 25 KASIMDA YINE KONTROLUMUZ,BEBİŞLER NE KADAR OLDU ONLARI DA MERAK EDİYORUM.
HAREKET KONUSUNDA HAKLISIN, ŞİMDİ YİNE ESKİSİ GİBİ İKİ TARAFTANDA VAR, SANIRIM YİNE YER DEĞİŞTİRDİLER.
ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI YAZSIN İNŞ. ARTIK YÜZLERİNİDE ÇOK MERAK EDİYORUM.
JİMERDE CENK AŞKALLİYE ARKADAŞIM GİDİYOR O DA MEMNUN. HATTA ALTIPARMAKTA ESKİDEN MUAYNEHANESİ VARDI, 8 YIL ÖNCE.
YENGEMDE ONA GİDİYORDU, O DA MEMNUNDU.
Günaydın arkadaşlar;
Ben de ikiz bekliyorum. Henüz 5 haftalığız,keselerini gördük.25 kasımda kalp atışı için gidicez. Çok midem bulanıyor,yesem de bulanıyor yemesem de,ne yapacağımı bilmeiyorum. Sizler nasıl atlattınız bu dönemi ?
canım tebrik ederim, sağlıkla kucağına alırsın inşalah:) çok dayanamayacak gibi olursan dramamine yazdır dr ilaç işe yarıyoo, ben içmemeye çalışıyodum ama çok fena olunca da içtim etkili bi ilaç. sabah yataktan kalkmadan tuzlu çubuk ye biraz daha yatıp öle kalk yavaşça, galeta iyi geliyo bi de bana greyfurt ve portakal suyu iyi geliyodu. canım yemeklerde sulu yemek yeme çorba falan daha çok bulandırıyo, ben suyu bile zor içerdim yaa, ama sabırlı ol geçicek!! ben 2-3 hafta çok yoğun yaşadım, dr serum vermişti beslenemediğim için . içinde dramamine, vitamin falan koyuluyodu. güzel hamileliklerr
Günaydın arkadaşlar;
Ben de ikiz bekliyorum. Henüz 5 haftalığız,keselerini gördük.25 kasımda kalp atışı için gidicez. Çok midem bulanıyor,yesem de bulanıyor yemesem de,ne yapacağımı bilmeiyorum. Sizler nasıl atlattınız bu dönemi ?
merabalar kızlar nasılsınız
c.tesi bebişlerin cinsiyetleri belli oldu sağlıklısıyla inşallah bi kız bi erkek gelicek
bu arada doktor kızın altta olduğunu kanamaya neden olabileceğini söyledi 3 buçuk aylık dedi yan yana ne zaman geliyor bu aylarda sizinkiler nasıldı
merhaba güzel anneler bizim cumartesi kontrolümüz vardı oğluşlarımı gördüm sata göre 24+3 tük ama usg ye göre biri 27 haftalık diğeri 26 haftalıktı kilolarına gelince biri 1100 gr diğeri 900 gr dı büyümüşler çok şaşırdım allahım kucagımızda göstersdin inşallah günlerinden önde gidiyorlar maşallahhhhhh
Günaydın arkadaşlar;
merabalar kızlar nasılsınız
c.tesi bebişlerin cinsiyetleri belli oldu sağlıklısıyla inşallah bi kız bi erkek gelicek
bu arada doktor kızın altta olduğunu kanamaya neden olabileceğini söyledi 3 buçuk aylık dedi yan yana ne zaman geliyor bu aylarda sizinkiler nasıldı
merhaba güzel anneler bizim cumartesi kontrolümüz vardı oğluşlarımı gördüm sata göre 24+3 tük ama usg ye göre biri 27 haftalık diğeri 26 haftalıktı kilolarına gelince biri 1100 gr diğeri 900 gr dı büyümüşler çok şaşırdım allahım kucagımızda göstersdin inşallah günlerinden önde gidiyorlar maşallahhhhhh
kızlar kontrolüm vardı ve iyi geçtiartık doğum iznimdeyim çalışmıyorum bu süperr bişeyy, çünkü çok fena oluyodum artık çalışırkken kasılmaları falan normal dedi, bebişlerin hıçkırmasını da normal dedi. kiloları 1700 olmuş teyzeleriii çok sevindim. haftaya nst ye gircem bakalım. kasılmalar sıklaştı:18::18: biraz daha dayansın bebüklerim inşalahhh.....
bebişlerin hayırlı olsun canım::benimde hiç bulantım olmadı çok şükür....inşallha bebeciklerinde kucağına sağlıkla sıhhatle aldığın günleri de görürsün....
hayırlısı olsun...inşallah gönlüne göre olmuştur....ben hatırlamıyorum ne zaman yan yana geldiklerini..acaba kanama niye olabilir demiş olabilir ki ama düşük riski içinse artık 12.haftayı atlattığına göre düşük riskin bitmiş sayılır..mümkün olduğunca dinlenn.
fatmacım ben 12 kilo aldım, ama yediğim bebeklere yarıyoo, yüzüm falan hiç değişmedi, göbiş öne gidiyoo yanii!! görenler inanamıyo ikiz olduğuna , sen kaç aldın? benm bu aralar çok kasılma oluyoo yaa, hayırlısı dr sorarımm. inşalah senn bebeklerin kilosu da iyidir, güzel haberlerini bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?