2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

cnm bnm çok beğendim çok güzellermiş kaça aldın acaba bnm 3 tane oldugu için yer sorunu var bakalım:))))

cnm tanesini 350 milyona aldım..ayşen bebe diye bi mağaza bursada...evet şu yer sorunumuz olmasa..bende bi dolap da almak istiyorum..ama koyacak yerim yok...

canım umarım kötü bi şeyler yoktur...özledik seni..güzel haberlerini bekliyoruz...

merhaba arkadaşlar bayadır giremiyordum.hepiniz iyisinizdir inşallah.bende iyiyim çok şükür.ankarada annemlerdeyim.2 hafta falan daha kalmayı düşünüyorum.koskoca ankarada günlerdir iyi bir doktor bulamıyorum.üniversitelerde hoca kalmamış hiç .bütün doç. ler prof. lar hastaneden ayrılıp kendi muayehanelerini açmışlar.muanenehanelerde oldukça pahalıymış.normal bir doktora da gitmek istemedim.annemin doğumunu yapan çok iyi bir doktor vardı ondan randevu aldım.muyene 500 tl miş.napalım bir seferliğe vericez artık.fiyatlar bu şekilde mi acaba heryerde .sizler ne kakadar ödediniz? gerçi doktora çok güveniyorum değer yani. ayrınlıtı ulrasona giricem inşallah yarın.umarım herşey yolunda çıkar.ben daha hala bebişleri hissetmiyorum.o yüzden yine korkarak gidiyorum.işin tuhafı hiç hamile gibi bile değilim.umarım herşeyin normal gittiğinden böyleyimdir.sadece çabuk yoruluyorum onun dışında hiç bir sorunum yok çok şükür.bebişlere kıyafey falan aldım.iki tane de puset alıcam eşim kurbanda gelince.biberonları falanda alırsam baya tamamlamış oluyoruz bakalım.

zeynepciğim,bebeklerini hissetmemen normal,daha küçükler,belki bu haftalardan sonra hissedersin..ben erken hissetmiştim ama benim 4. gebeliğim..inşallah bir sorun çıkmaz tatlım..
muayene parasıda epey çokmuş,biz özel bir hastanenin doktoruna gidiyoruz,sadece fark veriyoruz..o da 27 lira..yani o hastanede doğum yapsam bile bu kadar param çıkmaz..
yok mu hiç özel bir hastane..inan orda da çok güzel ilgileniyorlar,ayrıntılı ,renkli her şeyinbe bizde baktırdık ama o kadar para vermedik ..
benimde her şeyim tamam gibi..ilk bir iki ay idare edecek kadar bezdi,kıyafetti aldık..ondan sonrası da Allah kerim.. :)
güzel haberlerle gel her zaman inşallah :)

bayanlar nasılsınız bakalım yarın 4 boyutlu ultrasona gireceğim dua edin lütfen bnm için:)

bayanlar nasılsınız bakalım yarın 4 boyutlu ultrasona gireceğim dua edin lütfen bnm için:)

canım bende bursada beşevlerde oturuyorum..gemliği de çok severim..annemlerin kumlada yazlığı var..yazları gemlik kumlada geçiriyorum bende...ordaki çay bahçelerine bayılıyorum...
dualarımız seninle...inanki çok keyifli 4 boyutlu ultrasona girmek...uzun uzun inceleyip bebeklerinin heryerini görünce çok mutlu olacaksın...

canım sen tecrübelisin..bende sadece bir pakat bez aldım...ama sadece paketine bakarak aldım...sen hangilerinden aldın...bu arada odayı ne yaptın..neye karar verdin...

zeynepcim bende ankaradayım, doktorum prof. özgür deren riskli gebelik uzmanı. Ben daha önce düşük yaptığım için bu doktora gidiyorum Fiyat ikiz gebelikte 400 lira. evet herkese çok geliyor ama en mecburum. Çok iyi bir doktor hem ilgili hem uzman sadece erken doğum falan olursa üniversitede hasta bakamadıkları için doğuma başkası giriyor. Sormak istediğin bişey olursa burdayım, endişelenmemeye çalış herşeyin hayırlısı selamlar

ay cnm bende çok heyecanlıyım inanki yarın 11:30 bakalım cnm kısmet olurda yazın görüşürüz cnm bnm:)))))

olefin inanmassın ama bende özgür derenden aldım randevuyu.doktoru 8 sene öncesinden çok iyi tanıyorum.annem küçük kardeşime hamileyken bu doktora gitmişti.doğumunu da o yapmıştı.çok iyi bir doktor.inanılmaz iyi bir insan.riskli gebelik uzmanı zaten.anneminki de riskliydi o yüzden özgür bey takip etmişti.normalde 400 müş ama ben deteaylı ulrasona girecim için 500 oldu.fazla biraz ama doktoru tanıyorum o yüzden değer diye düşünüyorum.zaten bir daha da gidemem yozgattayım zaten normalde.kardeşim doğduğu zaman benim istemediğimi bildiği için özgür beyilk benim kolumdan tuttup bak kardeşin ne tatlı diye sevdirmeye çalışmıştı hiç unutmuyorum.
bunglemcim napalım artık bir seferde olsa vericez.ankarada hocaya görünmek böyle pahalı mağlesef.sende iyisiindir umarım.baya zamanın azaldı seninde.

Son düzenleme:
ultrasona gittim ama dogru düzgün göremedim hayırlısı bakalım cnm:)))herhangi bir sorun gözükmüyor gayet güzel dedi hayırlısı bakalım:)

canım umarım kötü bi şeyler yoktur...özledik seni..güzel haberlerini bekliyoruz...

arkadaşlar merhaba ne zamandır rahatsızlıklarımdan ve hast. gidip gelmekten internete giremedim.bugün tekrar dr. kontrolüm vardı .artık sürekli rahim boyu ölçümü ve kontroller yapılıyor.

değerlerim düştü sancılarım artıı.dr. küçük şişe içerisinde şurup gibi ilaç verdi.beş gün sonra bitince gene gidip değerlere bakılacak.gataya sevk edeceğini doğuma kadar takibin orda olacağını söyledi.26. haftaya gelirsek karar vereceğim dedi şeker yüklemesini de bi yapalım dedi.risklerden bahsetti.
nts ye bağladı iç sancım çıkmadı şükür.

ama riske atamam dedi.ben biraz yıprandım.

bu arada bebeklerin şekli değişmiş.şok yaşadık diyebilirim.erkek aşşağı inmiş kız yukarı.yani kızın kafası aşşağıdaydı yukarı çıkmış erkek aşşağı.geçenlerde çok ağrım oldu sanırım o iki gün içerisinde oldu nolduysa. ayrıca karnımın sert olduğunu erken doğum habercisi olduğunu söyledi.

bebeklerin gr. biri 430 diğeri 480 .iyi mi bilmiyorum dr. gelişimleri iyi dedi.doppler istedi.detaylı ultrasonu erkene aldı.

en kötüsü de donanımlı bir hast. yok burada çok sıkıntılıyım ve üzgünüm.türkiyeye nasıl gideceğim.herşey sil baştan. çok üzgünüm

iki arada bi deredeyim.kafamız karma karışık.ani bişey olsa donanımlı hast .yok. olan da inanılmaz pahalı.

günleri de 22 + 2 çıktı ona da ayrı bi şaşkınlık yaşadım. magnezyum yazdı.

rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum.bi 30. haftaya gelebilseydim hayırlısıyla.türkiye de olmak vardı. ne şanssızım ben yavrularım bile doğmadan şanssızlar.

kuzummm melittam kıyamam sana...sanki boğazıma bi şeyler takıldı gibi hissettim..evet sıkıntılar çekicez ama ikiz anneleri olucaz Allah'ın izniyle...mesela İzmire gitmen daha iyi olmaz mı???iyi derken kötünün iyisi anlamında..izmirde büyük şehir...çok iyi hastane ve hekimler var..en önemlisi annen orda...eşin bir süre yanında olamasa da ailenin desteği olacaktır...

ultrasona gittim ama dogru düzgün göremedim hayırlısı bakalım cnm:)))herhangi bir sorun gözükmüyor gayet güzel dedi hayırlısı bakalım:)

hayırlısı olsun..keşke net görebilseydin...Ama allah sağlıkla sıhhatle kucağında göstermeyi nasip etsin...

canım bnm çok üzüldüm ya canını sıkma bak şimdi onlar senden etkilenir herşeyin kötüye gitmesini istemeyiz dimi çok kafana takma konuş onlarla rabbim dua ediyorum inşallah herşey yoluna girer:)))

hayırlısı olsun..keşke net görebilseydin...Ama allah sağlıkla sıhhatle kucağında göstermeyi nasip etsin...

canım bnm dr kendi bakıp durdu ama ben görmek istiyordum renkli olan dopler bozulmuş şansıma tükereyim herşey yolunda bebeklerim şuan için gelişimi aynıymış aynı anda besleniyorlarmış kızım çok yarmaz yerinde hiç durmuyor oğluşumda uslucuk uslucuk oturuyor ay inanki tekrar görmek için sabırsızlanıyorum:)))

Güzel anneler ve anne adayları bayramınızi bayramımız kutlar sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirmenizi dilerim. Öpüyorum herkesi

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim...10 haftalık ikiz bebeklere hamileyim...çevremde hiç ikiz gebelik geçirmiş biri yok onun için biraz kendimi yanlız hissediyorum...soru sorabileceğim, deneyimlerini benimle paylaşabilecek bir arkadaşa öyle ihtiyacım var ki...arife günü sabah kanamam oldu oyle çok korktum ki bebeklerim beni bıraktı diye...çok şükür bebeklerim iyiydi ama rahimde kanama vardı...doktor progestana yeniden başladı şimdi ara ara lekenlenmelerim oluyor....sizde gebeliğiniz esnasında kanama sorunuyla karşılatınız mı?çok endişeliyim

Bebeklerın hayırlı olsun hıç korkma benım 18.hafytaya kadar kanamalarım devam ettı helekı 15 -18 arası felakettı allahın koruyunca koruyo onları bol dua ıle ılerlersın haftaların ınsallah

arkadaşlar merhaba ben şubat anneleri forumundaydım buraya da gelmek istedim.
İkiz bebeklerime hamileyim 28.haftadamıdayız iki kızım olacak inşallah.şimdilik bı sıkıntımız yok,ara sıra olan sağ kasık ağrımızdan başka.
kızlarımla işe gidip geliyoruz kısmetse 32. haftamızda rapora ayrılacağız ama bir iki gündür el ve ayağımda şişmeler var.
hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım inş. bebeklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…