Ayy ne güzel ya. okurken çok heyecanlandım. bizde o günlere gelicez İnşallah. Aldıklarını güle güle kullanmayı nasib etsin Rabbim. sonra sorarız sıze neyden ne kadar lazım oldu, aldıklarınızı kullandınızmı dıe? Ama sizin cevap verecek vaktiniz olur mu onu bilememRabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin (AMİN)
ay canlarım nasılsınız ben hiç ii değilim valla çok zorlanıyorum çalışırken ne yapıcam bilmiyorum kasılmalarım başladı cumartesi günü randevum var ama inanınki artık çalışamıyorum hayırlısı ile bir bitse rabbimden tek istediğim başka bişey yok:))))
selam kızlar, benim hamileliğimde 13+4 oldu ama akşam iş çıkışı otobüste çok zorlanıyorum belim çok ağrıyor. umarım ayakta gidince bebişlerime zarar gelmez . Gönül ister elbet daha fazla çalışmak ama önce sağlık bence. bende şansımı fazla zorlamayı düşünmüyorum. bebişlerim ayrı kesedeler ama 1 eş var normal dediler fakat daha sık takibe alınmam gerekiyormuş. ne ilginç dimi ama. bide doktorum bana 2 li test yapmadı onun yerine doppler ultrasona girdim bebeklerim bütün gelişimi rapor edildi gayet normalmiş 2 li teste gerek yokmuş.sizlerle paylaşmak istedim çok öpüyorum hepinizi .
Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...
ay canlarım nasılsınız ben hiç ii değilim valla çok zorlanıyorum çalışırken ne yapıcam bilmiyorum kasılmalarım başladı cumartesi günü randevum var ama inanınki artık çalışamıyorum hayırlısı ile bir bitse rabbimden tek istediğim başka bişey yok:))))
günaydın kızlar bende ikiz bebek bekliyorum
sezeryan yapacak arkadaşlar
doktorunuz kaçıncı haftada alacak diye birşey söyledimi merak ediyorum
benim normal doğum mart 6 dr. bana şubat sonu alırız dedi ama tam tarih vermedi bu gidişimde sormayı düşünüyorum bende
sağol canım,Allah razı olsun..her şey normal diyor doktor,ama bende bir bel ağrısı başladı ki hiç sorma..yere bişey düşse eğilip alamıyordum zaten,fakat bu günlerde hafiften bile eğilemez oldum..dimdik durmak zorundayım..çok ağrıyor çok..bel fıtığı vardı bende..sanırım karnımın büyüklüğüne dayanamaz oldu..
bebeklerden biri 30 haftalık göründü ne hikmetse..ben hiç kilo almadılar zannederken maşallah dedi doktor..yaklaşık 20 günde ikisi birlikte 1,5 kilo almışlar..
doktor önce kasımı bi görsek diyordu,şimdide aralığı sonlandırsak diyor :)
canımsın ben çok şey almadım..burda okuduklarım gibi onar onar değilde üçer beşer aldım..aldıklarımda zaten mini minnacık..
çünkü çabuk büyüyecekler,büyüdükçe ona göre alıcam inş..
patikli pijama sanırım üçerden fazla
sadece üst zıbın oda aynısı üçer dörder tane
çıtçıtlı bady üçer dörder
atlet,külot
hastane çıkışı yani zıbın takımı 2 şer tane
normal takım üçer dörder
bir kaç tulum,bazısı hediye bile geldi şimdiden(kardeşler sağolsun)
eldiven
şapka
mendil
çorap( bi şeker çoraplar ki her gün bakasım geliyor onlara )
penye hırka aldım birer tane ama daha çok alınacak sonra
ikişer tane battaniye,yani dört tane
birer tane iyisinden havlu
birer tane lif ördüm
emzik ve askıları
biberon ve temizleyicisi
göğüs pedi
ıslak mendil
bebek şampuanı
tırnak makası
1 ve 2 numara bez
birer tane kaşık :) belki erken ama dayanamadım ..
annem dört tane yastık yaptı,ikisi küçük ,ikisi büyük..
yani canım anlıyacağın herşeyden var ama abartılı bir şekilde değil..
aklıma gelenlerbunlar..her şeyden yeteri kadar var sanırım..
ha birde pişik kremi ve göğüs için yara kremi alıcam sonra..onlarda listemde. . :)
büyüdükçe inşallah neler alırım ben onlara..yeter ki bir doğsunlar canlarım benim..
sende maşallah 20. haftayı devirmişsin..bi bakmışsın sen otuz benimde bebeklerim kucağımda olacak inşallah :)
kizlar merhaba herkese güzel saglikli hayirli bi hamislik dönemi diliyorum..
rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..
size bi sorum olacak..bebislerin ikiz oldugunu ne zaman ögrendiniz?ben 6. haftamin icindeyim dün gittik ultrasona ve sadece kese göründü ici ya da ne durumda oldugu görünmedi(yurtdisindayim ve ultrason vs. pek fazla gelismis bi ülke degil burasi)bi hafta sonra tekrar bakacaklar..kan teste v.s de yaptirmadilar hic...
benim ailemde cok fazla ikiz var ve bende süpheleniyorum..hemen görülebiliyor mu ?
Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...
merhaba güzel anneler bizim cumartesi kontrolümüz vardı oğluşlarımı gördüm sata göre 24+3 tük ama usg ye göre biri 27 haftalık diğeri 26 haftalıktı kilolarına gelince biri 1100 gr diğeri 900 gr dı büyümüşler çok şaşırdım allahım kucagımızda göstersdin inşallah günlerinden önde gidiyorlar maşallahhhhhh
kizlar merhaba herkese güzel saglikli hayirli bi hamislik dönemi diliyorum..
rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..
size bi sorum olacak..bebislerin ikiz oldugunu ne zaman ögrendiniz?ben 6. haftamin icindeyim dün gittik ultrasona ve sadece kese göründü ici ya da ne durumda oldugu görünmedi(yurtdisindayim ve ultrason vs. pek fazla gelismis bi ülke degil burasi)bi hafta sonra tekrar bakacaklar..kan teste v.s de yaptirmadilar hic...
benim ailemde cok fazla ikiz var ve bende süpheleniyorum..hemen görülebiliyor mu ?
bel fıtığı olduğundan daha çok ağrıyordur belin büyük bir ihtimalle.ki senin haftan da baya ilerledi.inşallah en kısa zamanda geçer canım zor bişey gerçekten.gerçi şimdiden benim bile ağrıyor yataktan kalkınca özellikle.maşallah bebeklerde çok iyi gelişmiş.ne yedin ne içtin bize de anlat.ben en son 18 haftalıkken gitmiştim biri 280 diğeri 245 çıktı .daha bizimkiler çok küçükler.ilerde büyürler inşallah.daha ankaradayım ben .pazar günü Allahtan bişey olmassa yozgata dönüyorum.salıya falan oradaki doktoruma bir kontrole gidicem .inşallah biraz büyümüşlerdir.
birde sende oluyormu bende çok fazla nefes sorunu var ya.şimdiden neden bu kadar nefes alamıyorum anlamıyorum.birde hafif hafif rahimde ağrılar.erken doğum belirtisi diye okudum bir yerde nefes alamamanın.korkuyorum açıkcası.
ay ben bu kadar bile almadım kıyafetleri.en iyisi biraz daha takviye yapmak.yoksa bebekler çıplak kalacak iki gün sonra.aldklarımızı eklesek resimlerini nasıl olur.fikir olur hepimize de.senin yazdıklarını okuyunca daha çok eksiğim olduğunu anladım.neyse geri kalanları artık yoggattan alırız napalım.bize daha hediye gelmedi.herkes doğunca getirecek sanıyorum.ama onlara da güvenemem .alıyosanız şimdiden alın dimi ama. zaten kaynanamdan bişey beklemiyorum.annemler ve teyzemlerden bekliyorum sadece.
he öyle olacak siz ne güzel doğum yapmış olacaksınız ben daha hala 30 larda olucam.yani inşallah 36 37 yi gürürüz.ben hatta 38 inci haftayı istiyorum çok hayal kuruyorum sanırım..sanki benim istememle.30un altında doğmasında.sonrasıda artık Allahın taktiri.
he birde sallanan beşikler çıkmış.siz kuruyorsunuz o 10 dakida 20 dakikada bir bebeği sallıyormuş sanırım.yani aslında aklıma çok yattı bu beşikten almak istiyorum ama kötü çıkarsa diye korkuyorum.ben en az 2.5 3 yaşına kadar kullanmak istiyorum.hepsi burada da var.gerçi beğenmessek geri göndeririz.hiç bu konuda fikri olan varmı acaba.çok hızlı sallıyor falan diye yorum okudum burada.yani aslında tam bize göre bişey.geceleri beşik sallamının ne kadar zor olduğunu biliyorum uykulu uykulu.kardeşimden hatırlıyorum.ondan kurtulmuş oluruz.fiyatı da uygun.park beşik zaten.
günaydın kızlar nasılsınızzz bakalımmm bebeişler nasıllarrr ????
canım hoşgeldiiin, bende bi bakıyım dedim :))
hoşgeldiniz,amin inşallah..ben 2 aylıkken öğrendim..ilk ayımda kesem bile zor görünmüştü..tek yumurta ikizi olduğu için sonradan bölünmüş ve ben bir ay ikiz olduğunu bilmeden gezdim,tozdum..belkide ilerleyen günlerde görülür..tekte olsa ikizde olsa Rabbim hayırlı hamilelik dönemi ve doğum nasip eylesin inşallah..
günaydın canım,nerelerdesin sen,nasıl gidiyor hamilelik,ara sıra haberdar et bizi :)
günaydın,biz daha bişey konuşmadık ,sancı veya suyum gelirse hemen gelmemi söyledi,sezeryan olur büyük ihtimalle ama diğer gitmeye her şey belli olur inşallah..hayırlı doğumlar şlimdiden..kaç haftalıksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?