• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

mrb arkadaslar bende ikiz bebeklere hamileliyim 8 haftalik hamileyim mide bulantim cok bu aralar insaallah gecer yakinda bazende sol kasigim agriyo bide dogunca nasil büyüyecekler onu düsünüyorum bende yurtdisindayim yanlizim allah hepimizin yardimcisi olsun..

arkadaşlar merhaba ben şubat anneleri forumundaydım buraya da gelmek istedim.
İkiz bebeklerime hamileyim 28.haftadamıdayız iki kızım olacak inşallah.şimdilik bı sıkıntımız yok,ara sıra olan sağ kasık ağrımızdan başka.
kızlarımla işe gidip geliyoruz kısmetse 32. haftamızda rapora ayrılacağız ama bir iki gündür el ve ayağımda şişmeler var.
hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım inş. bebeklerimizi.

canım hoşgeldin aramıza...benimde öyle birkaç gündür ayakalrımda şişmeler var..o da bayramda birkaç yere gittik gezdik..herhalde ondandır....bende çalışıyodum..ama 2 haftadır erken doğum riski var diye raporluyum ve 2 hafta daha yani 30.haftaya kadar yine rapor verdi...belki biliyosundur..30.haftada yasal iznini kullanmaya başlıyabiliyosun...ikizlerde 10 hafta önce doğum izni başlıyo...

mrb arkadaslar bende ikiz bebeklere hamileliyim 8 haftalik hamileyim mide bulantim cok bu aralar insaallah gecer yakinda bazende sol kasigim agriyo bide dogunca nasil büyüyecekler onu düsünüyorum bende yurtdisindayim yanlizim allah hepimizin yardimcisi olsun..

bebeklerin hayırlı olsun...benim bulantım olmamıştı ama Allah kolaylıklar versin...yalnız hissetme kendini..burada sıkıntılarımızı sorularımızı mutluluğumuz paylaşmak için burdayız...

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim...10 haftalık ikiz bebeklere hamileyim...çevremde hiç ikiz gebelik geçirmiş biri yok onun için biraz kendimi yanlız hissediyorum...soru sorabileceğim, deneyimlerini benimle paylaşabilecek bir arkadaşa öyle ihtiyacım var ki...arife günü sabah kanamam oldu oyle çok korktum ki bebeklerim beni bıraktı diye...çok şükür bebeklerim iyiydi ama rahimde kanama vardı...doktor progestana yeniden başladı şimdi ara ara lekenlenmelerim oluyor....sizde gebeliğiniz esnasında kanama sorunuyla karşılatınız mı?çok endişeliyim:(

seninde bebişlerin hayırlı olsun...benimde senin haftalarında kahverengi lekelenmem olmuştu ....progestan kullanmıştım..günde 3 kere 200lük içmiştim..birkaç güm sürüp geçti...sakın endişelenme...bol bol dinlen yat...ev işlerini iyice toparlayana kadar yapma...ağır kaldırma....bunları biliyosundur ama gerçekten çok önemli....sürekli yat...çalışıyosan 3.aya kadar rapor al...ilk bebişlerin mi??

canım hoşgeldin aramıza...benimde öyle birkaç gündür ayakalrımda şişmeler var..o da bayramda birkaç yere gittik gezdik..herhalde ondandır....bende çalışıyodum..ama 2 haftadır erken doğum riski var diye raporluyum ve 2 hafta daha yani 30.haftaya kadar yine rapor verdi...belki biliyosundur..30.haftada yasal iznini kullanmaya başlıyabiliyosun...ikizlerde 10 hafta önce doğum izni başlıyo...

bebeklerin hayırlı olsun...benim bulantım olmamıştı ama Allah kolaylıklar versin...yalnız hissetme kendini..burada sıkıntılarımızı sorularımızı mutluluğumuz paylaşmak için burdayız...

Canım cevabın için teşekkür ederim, senin kaç haftalık gebeliğin? 28 mi

Heyacanlı bekleyiş devam etmekte. Yeni ikiz annelerini ve adaylarını da tebrik ederim. Sağlıklı şekilde bu inş. herkez bebeğini kucaaklar. 2011 ikiz anne adayları topiğinde bir arkadaş bebekleri doğduktan sonra yğun bakıma alınmış. Çok üzüldük. İnş. bebekleri annesi kucağına alabilir. İyi haberleri bekliyoruz.

Hep bebeklere bir olmasın derrken hiç kendimizin başına bir gelebileceğini düşünmüyoruz. Çok üzüldüm. Dualarımız kalbimiz onunla
İnş. biz bebeklerimize ve bize bir olmadan bu yolculuğu tamamlayabiliriz

Heyacanlı bekleyiş devam etmekte. Yeni ikiz annelerini ve adaylarını da tebrik ederim. Sağlıklı şekilde bu inş. herkez bebeğini kucaaklar. 2011 ikiz anne adayları topiğinde bir arkadaş bebekleri doğduktan sonra yğun bakıma alınmış. Çok üzüldük. İnş. bebekleri annesi kucağına alabilir. İyi haberleri bekliyoruz.

Hep bebeklere bir olmasın derrken hiç kendimizin başına bir gelebileceğini düşünmüyoruz. Çok üzüldüm. Dualarımız kalbimiz onunla
İnş. biz bebeklerimize ve bize bir olmadan bu yolculuğu tamamlayabiliriz

Allah şifa versin İnşallah en kısa zamanda. çok üzüldüm :(

bebeklerin hayırlı olsun...benim bulantım olmamıştı ama Allah kolaylıklar versin...yalnız hissetme kendini..burada sıkıntılarımızı sorularımızı mutluluğumuz paylaşmak için burdayız...[/QUOTE]

saol cnm allah razi olsun allah bebislerimizi biran önce saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin

selam kızlar, öncelikle hepimizin bebişlerine sağlık diliyorum. sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. bende 12 haftalık hamileyim. yarın akşam renkli ultrasona giricem çünkü diğer ultrasonda bebeklerin tek yumurtamı çift umurta ikizimi olduğu belli olmadı. doktorum renkli ultrason tavsiye etti çünkü bu zamanlarda öğrenmeleri gerekiyormuş. bebekler büyüdükçe aynımı ayrı kesedemi olduğu belli olmuyomuş . Aranızda renkli ultrasona giren oldumu çok merak ediyorum.

kızlaaar acil yardıma ihtiyacım var. nette arastırıyorum bulamıyorum. 11 haftalık ikizlerime hamıleyı. 3 gundur kanamam var. ilk sabah kırmızıydı. sonrasında azar azar kahverengi devam ediyor. dr. gittim kalpleri atıyor. ama düşük riskim var. serum iğne progestan devam edıyorum. karnıma dokununca cevız buyuklugunde onları hıssedebılıyorum ama bı aşagıda bı yukarıda genelde solda gezınıyorlar. sizce bu normalmı? ben keselerın rahım duvarına yapısık oldugunu duymuştum. sizinde geziniyorlarmı yoksa ben endişelenmeli miyim :((
Rabbimden bütün hamile annelerin bebeklerini, sağlıkla sıhhatle kucağına almalarını diliyorum.

Son düzenleme:
kızlaaar acil yardıma ihtiyacım var. nette arastırıyorum bulamıyorum. 11 haftalık ikizlerime hamıleyı. 3 gundur kanamam var. ilk sabah kırmızıydı. sonrasında azar azar kahverengi devam ediyor. dr. gittim kalpleri atıyor. ama düşük riskim var. serum iğne progestan devam edıyorum. karnıma dokununca cevız buyuklugunde onları hıssedebılıyorum ama bı aşagıda bı yukarıda genelde solda gezınıyorlar. sizce bu normalmı? ben keselerın rahım duvarına yapısık oldugunu duymuştum. sizinde geziniyorlarmı yoksa ben endişelenmeli miyim :((
Rabbimden bütün hamile annelerin bebeklerini, sağlıkla sıhhatle kucağına almalarını diliyorum.

Geçmiş olsun doktorun önlemini almış zaten Kanaman kahveye de dönmüş artık Kalpleri de atıyor çok şükür senin yapman sakince dinlenmek şu anda... Hissetmen konusuna gelince ne demek istediğini pek anlamadım elle hissetmen için çok küçükler dolaşma hissi de bağırsak hareketleri dir diye düşündüm

Geçmiş olsun doktorun önlemini almış zaten Kanaman kahveye de dönmüş artık Kalpleri de atıyor çok şükür senin yapman sakince dinlenmek şu anda... Hissetmen konusuna gelince ne demek istediğini pek anlamadım elle hissetmen için çok küçükler dolaşma hissi de bağırsak hareketleri dir diye düşündüm

teşekkür ederim cevapladığın için. içime su serptin. hissetme konusuna gelınce cevız buyuklugunde bırsey 2 haftadır hıssedıyorum. karnıma dokundugumda bazen asagıda bazen gobek delıgımın hemen kenarında bazen ortalarda oluyor. ben ılk zamanlar acaba kıst felanmı oldu bende dedım ama. annem bebektir o dedı. aklıma takıldı bebekler gezermı yoksa rahim duvarına yapışık sabıtlermıdır. ultrasyona gırıncede bazen arka arkaya bazen sırt sırta gorunuyorlar. bunları hisseden oluyormu acaba?

kızlarr selamm uzun zamandır, giremiyodum nete; annem ve kardeşim geldi. ben doğum iznime ayrıldım sonunda rahatça evde dinlenebilirimm:6::24: en son kontrolde oğluş 1560, kızım 1480 gr dı, durumları da gayet iyiydi, inşallah böel devam eder. ama son iki gündür çok fazla kasılma oluyoo , korkmaya başladım valla, sizce normal mii??? bi de çok komik ama çok hıçkırıyoo bu kuzular, beni bile tüm bedenimle sarsıyolar, dr normal dedi ama çok sık ve uzun sürüyoo, siz de de var mı böle ??? ben 2 haftadır falan hissediyorum hıçkırıklarını...
aramıza yeni katılanlar da hoşgelmiş bu arada:nazar::nazar::nazar:

bende yarın gideceğim aramızda bir gün var bakalım bizim bebekler nasıllar.
Hıçkırık ben hissetmedim ama ilginç ama güzel kasılmalar yok
fatoş sen kaç kilo aldın?

evet canım tam 28 haftalık olduk...

süperrrr çok sevindim bursalı olmana....hangi doktora gidiyosun...hamilelik nasıl gidiyosunn

bizde 28.haftanın ıcındeyız :) ben doruk cekırgede evrım aydına gıdıyorum canım ya sen?

kızlar bişi sorucam
her iki bebeğin hareketleri birebir aynı oluyormu benim sol tarafta olan cok kıpır kıpır, sağdakinin hareketleri o kadar sık değil.
evhamlandım ikigündür ama normaldir dimi

kızlar kg alımınız nasıl? ben abarttım sanırım tekil gebeliklere göre bakınca :(

gerçi dr ödem yoksa sorun yok dedi, kim görse hiçbişi almamışsın, demek bebeklerin beslenmiş diyor ama tartı öyle demiyor :)

14 kg aldım 28.haftamdayım.

son bir aydır hamur işlerine yüklendim, üçhaftada 2 kg almışım şimdi dikkat ediyorum

tavsiyeleriniz varmı, bebeklere kg yapıcak ama bende çok kalmıcak ne yapılabilir?

yeterki onlar iyi olsunlar..

kızlarr selamm uzun zamandır, giremiyodum nete; annem ve kardeşim geldi. ben doğum iznime ayrıldım sonunda rahatça evde dinlenebilirimm:6::24: en son kontrolde oğluş 1560, kızım 1480 gr dı, durumları da gayet iyiydi, inşallah böel devam eder. ama son iki gündür çok fazla kasılma oluyoo , korkmaya başladım valla, sizce normal mii??? bi de çok komik ama çok hıçkırıyoo bu kuzular, beni bile tüm bedenimle sarsıyolar, dr normal dedi ama çok sık ve uzun sürüyoo, siz de de var mı böle ??? ben 2 haftadır falan hissediyorum hıçkırıklarını...
aramıza yeni katılanlar da hoşgelmiş bu arada:nazar::nazar::nazar:

merhaba canım hoşbulduk :)

geçen gn bende aynı şeyi düşündüm sürekli aynı ritimde küçük atmalar oldu, hıçkırık olsa gerek uzun sürede geçmedi kıyamam ben onlara :))

merhaba arkadaşlar.kendi evimdeki gibi giremiyorum foruma bir hafta daha annemlediyim..hepiniz iyisinizdir umarım.bende geçen hafta özgür derene detaylı ultrasona girdim.çok şükür herşey normal çıktı bebeklerde.doktor herşeyin güzel gittiğini ve ikizlerdeki erken doğum riskini anlattı.ve umarım erken doğum yapmassın dedi.eğer 30 haftanın altında doğum yaparsan bana mutlaka ulaş dedi.bebeklerin yozgatı bırakın ankarada bile birçok yerde iyi bakılamayacağını düşünüyor.umarım erken doğum yapmamda hiç gerek kalmaz bunlara.burada bir çok alışverişimi de tamamladım sayılır.sadece kendime gecelik ve pijama alıcam.bebeklerin kıyafetlerini biraz dahamı alsaydım acaba diye düşünüyorum.iki taneye kıyafet yetiştirmek biraz zor olacak gibi.hastana çıkışı falan kaç tane lazım olur acaba. bu arada bizim arkadaşları hiç göremiyorum nerelerdesiniz. buglem melitta ilaybrs ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar.melitta mesajını okudum.çok üzüldüm canım.zor günler geçiriyorsun sanırım.umarım şuan herşey yolundadır.gataya sevk ediyorlar demek.eşin asker sanırım.orasıda iyi bir hastane eğer gidersen iyi bakarlar mutlaka.

bende yarın gideceğim aramızda bir gün var bakalım bizim bebekler nasıllar.
Hıçkırık ben hissetmedim ama ilginç ama güzel kasılmalar yok
fatoş sen kaç kilo aldın?

fatmacım ben 12 kilo aldım, ama yediğim bebeklere yarıyoo, yüzüm falan hiç değişmedi, göbiş öne gidiyoo yanii!! görenler inanamıyo ikiz olduğuna , sen kaç aldın? benm bu aralar çok kasılma oluyoo yaa, hayırlısı dr sorarımm. inşalah senn bebeklerin kilosu da iyidir, güzel haberlerini bekleriz:nazar::nazar:

Back