bende jimerde cenk aşkalliye gidiyorum...evrim hanımla da ilgili güzel şeyler duymuştum..bende hareketlerini uzun zamandır hep sağ tarafta hissediyodum..bugün kontrole gittik...bebişlerin ikisi de sağ tarafta sayılır...nerdeyse sol taraf boş...belki de seninkiler de sola yüklenmiş olabilirler...ben hatta sağ bacağımda ağrı hissediyodum...bebişlerin sağda daha fazla yük vermesindenmiş...bugün kilolarını da ölçtü..biri 1300 diğeri 1400 gr olmuş..dr.umuz gayet iyi dedi...erken doğum riski için önümüzde hafta celeston iğne yaptırmamı istedi...32.haftadan sonra korkmayacağız..o haftaya kadar inşallah kolaylıkla geliriz dedi....
kilo konusunda bende tam 15 kilo aldım...64 kilodan 79 kiloya ulaştım..bugün hastanede tartıldım hatta...dr.um kiloyla ilgili hiç bi şey söylemedi...çok olsa kızardı...
aynı şekilde benmde bebekler sağda ve sağ ayağım ağrıyor. Sol karnım boş Özellikle diz kapağım çok kötü oldu. erkek dönmüş ikisi baş aşağı duruyorlar. Biz 32 haftaya ulaştık hedef 38 hafta 1 ocak bakalım neler olacak