maşallah diyelim o zaman bebişlere nazar değmesin ense kalınlıklarına göre bence ikiside erkek benimde biri 1.4 digeri 1.5 çıkmıştı ve ikiside erkek allahım kucagımızda göstersin bebeklerimi çok özledim daha 15 gün var görmeme allahtan oynuyolarda iyi olduklarını biliyorum çok güzel duygu ya allahım her isteyene yaşatsın
bende erkek diye hissediyorum ama eşim dahil herkes biri kız biri erkek diyor.küçük çocuklar bile :)
ama endişelendim şimdi.gerçi bizim aile hep yapılı uzun boylu hiç aklıma boylarının böyle 11 cm olması şaşırtmamıştı ama dr. un oow diye tepki vermesi bende bişey mi oldu noldu demiştim.panik yapmayın.gelişimleri haftasına ayına göre çok iyi demişti.şimdi sizde böyle deyince demek ki dr. un şaşırması kadar varmış cm leri.
ben bilmediğim için dr. da iyi deyince sevinmiştim.ama inşallah önümüzdeki hafta gidince de gelişimleri iyi olur ve hiç bir sorun çıkmaz inşallah.çünkü suyu fazla tüketemiyorum.tiksiniyorum ama mecbur içiyorum ama günde belki 1 lt.yada bardak hesabı yapıyorum 8 bardak falan.aslında süte başlamam lazım tekrar.
hayırlısı rabbimden.
merhaba bayanlar, nasılsınız bakalım..
dün bende doktora gittim,bebişler gayet iyiler çok şükür,sanki kucak kucağa gelmişler gibiydi,resimlerini pc ye yükleyince yayınlarım inşallah..bu doktorum sadece bebeklerin nasıl olup olmadığını söylüyor,asıl özel doktoruma haftaya gideceğim inşallah..
perşembe günü hem renkli ultrs. hemde şeker yüklemesi yapılacakmış..bakalım daha neler olacak..o günü sabırsızlıkla bekliyorum..
çarşıya çıkıncada bebişlere çıtçıtlı badyler aldım,iç çamaşırları,mendil,eldiven..pijama takımları..ay çok şeker hepside..zıbınları daha almadım...birde markette bebek bezlerinde indirim vardı ,hem 1 hem 2 numara bezlerden stokladık biraz..zıbınları daha sonra almayı düşünüyorum..
aldıklarımı hep iki renk aldım,birini fıstık yeşili,biride açık mavi..bebişlerin birini yeşil birini mavi giydirmeyi planlıyorum ama dayanamayıp aynı renklerde de alabilirim..bizim bebekler birbirine çok benzeyeceği için renklerden ayırt ederiz diyorum fakat tıpa tıp aynısınıda giydirdiğimiz olur sanırım..
aylinciğim durumuna çok üzüldüm ,Allah sabrını versin ve diğerine sağlık versin..canım kaybolan ikiz sendromu diye bi konu var,onu okumanı tavsiye ederim..internette yazarsan çıkar..böyle durumlar yaşanabiliyor ikiz gebeliklerde..sanırım senin durumunda öyle olmuş ama Rabbim her şeyin en iyisini bilir..
şimdilik hepinizi Allaha emanet ediyorum..hayırlı geceler..
melittam gerçekten boyları iyiymiş maşllah ama dr.belki baştan ayağa boyunu söylemiş olabilir..bence senin bebişlerin tek yumurta ikizi..ben öle hissediyorum..uilk haftalardaki ultrason resimleri olsa anlayabilirdik belki...bence tek yumurta...
arkadaslarım suan telefonumdan hastaneden yazıyorum size..persembe günü kanamam oldu, bugün sabaha karsı tekrarladı ve dr yatmamı uygun gördü. allaha şükür bebeklerimde bisey yok ama burdaki dr lar düşük tehliken var diyor. cok korkuyorum.. benim icin dua edin...
buglem uzun zamandır yoktun merak etmiştik seni..iyi olmana çok sevindimm..dr.dan da güzel haberlerle gelmişsin..
zeynepp seninde bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim..bana da ikili test yapmamışlardı ama 3lü test yaptılar..bu testler bazen yanılabiliyo senin dediğin gibi ve can sıkabiliyolar...ama yaşın yükselmesi de bu testlerde riski arttııyor..
melittam gerçekten boyları iyiymiş maşllah ama dr.belki baştan ayağa boyunu söylemiş olabilir..bence senin bebişlerin tek yumurta ikizi..ben öle hissediyorum..uilk haftalardaki ultrason resimleri olsa anlayabilirdik belki...bence tek yumurta...
arkadaslarım suan telefonumdan hastaneden yazıyorum size..persembe günü kanamam oldu, bugün sabaha karsı tekrarladı ve dr yatmamı uygun gördü. allaha şükür bebeklerimde bisey yok ama burdaki dr lar düşük tehliken var diyor. cok korkuyorum.. benim icin dua edin...
ilaybrs seninlede pek karşılaşmıyoruz iyisindir umarım bebişleri de iyidir inşallah..bu arada sen progestan kullanıyormuydun acaba.?demek sana yaptılar testi.evet yaşla da ilgili olabilir ama benim teyzemin kızı 21 yaşındaydı doğum yaptığında.kaç doktora gitse down sendromlu demişler bebeğe.şimdi çocuğu görseniz o kadar akıllıki.yani o yüzden hiçç güvenmiyorum bu teste.
aylin25 sende iyisindir umarım.kendini biraz toparlamıssındır inşallah.arkadaşların dediği gibi kaybolan ikiz sendromu olmuş sende.ne yalan söyleyim.ilk başlarda ben ikiz olduğunu duyunca belki teke iner diye bekledim.kaybolan ikiz senromunu o zaman baya araştırmıştım.şimdi tabi kabullendim ama ilk başlarda baya zorlanmıştım.o zaman doktor teke de inebilir demişti bana o yüzden pekde kaptırmadım kendimi.
bu arda arkadaşlar ultrason kağıdı elimde şimdi.ense kalınlığı zannedersem yazıyor.biri 1.24 diğeri 1.14 müş.doktor normal dedi.ama sizinkilere göre biraz düşük.3 e kadar normalmiş sanırım.ense kalınlığına göre cinsiyet tespiti de yapılıyormu acaba ?
zeynepppp canım herhalde yoruldum bu saatte..yazını okuyup cvp vereceğim yerde kafam karışmış..senin dediklerini soru olarak sana soruyorumm..ense kalınlıkları inanılmaz iyi...benimde 1.3 ve 1.1 çıkmıştı.dr.umuz ikisi de erkek dedi...seninde ensesi kalın olanın erkek olma ihtimali yüksek...
progestan hapı da 14.haftaya kadar günde 2 tane 200'lük kullandım..12.haftadan itibarende her hafta proluton depot iğne yaptırıyorum..ve dr.umun dediğine göre 36.haftaya kadar erken doğum riskini azaltmak için yaptıracağım...
sorun değil canım iki mesajını da okudum.demek bu ense şimdi kalınmı oluyor.yani tabi herşeyin hayırlısı ama ben birini kız hayal etmiştim.ama sağlıklı olmaları daha önemli tabi.doktor birini erkeğe benzettim dedi.bende diğerini benzetmediğine göre heralde kızdır diye kendimi avutıyordum.nedense çok fazla kız çok isteği var bende.eşim bir daha da hayatta çocuk istemiyor o yüzden ne olursa artık bahtımıza.
hımm anladım iğne erken doğum riskini azaltıyor demek.bizde hiç iğne fala yok.bir hafta sonra pregestanı da bırakıcam.doktora bende soruyum gittiğimde bu iğne meselesini.
bu arda arkadaşlar ultrason kağıdı elimde şimdi.ense kalınlığı zannedersem yazıyor.biri 1.24 diğeri 1.14 müş.doktor normal dedi.ama sizinkilere göre biraz düşük.3 e kadar normalmiş sanırım.ense kalınlığına göre cinsiyet tespiti de yapılıyormu acaba ?
melittammmmm sayfa 49 da senin bebişlerinin resimlerini buldum..yaklaşık 1 ay önce ki resimleri..ama anlayamadım..ama öyle hissediyorumm..sebebini de bilmiyorumm..keseleri bitişik gibi...tek olma ihtimali yüksek sanki...bilemedim canımm.
bencede bir kere sor bakalım...ense kalınlığı küçük olanın kız olma ihtimali var...Allah inşallah güzel gönlüne göre verir..bir sonraki kontrolünde cinsiyetleri kesinleşir...içine ne doğuyo peki cinsiyetlerle ilgili...anneler hissedermiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?