• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

arkadaşlar nerelerdesiniz?

evet kimsecikler yokk...

ilaybrs gebelerin içine doğarmış ya belki de senin içine öyle doğdu ama bende merak ettim şimdi belki dr.ların yanılma payı da olabilir.bana hep ayrı yumurta demişlerdi.ama bu gittiğimde de bi sorayım bakayım.tek yumurta mıydı çift mıydı diye ?hayırlısı olsun rabbimden birbirine benzeselerde olur :) sağlıklı olsunlar da birde ikisi de erkek demiştin değil mi ?

geçenlerde de boncukkk senin oğlanlar erken hareketlenmeye başlamış falan dedi.halbuki dr. birine tahmin yürütmek gerekirse biri oğlan demişti...

gebelerin içine doğarmış ya doğru olabilirsiniz.hem tek yumurta hem ikisi de erkek olabilir :) benim içime de oğlan doğuyor ikisi de ama hep çevrem birinde kız diye ısrarlı neden bilmiyorum ama herhalde iki tane olduğu için değildir.eşimde kız diyor biri (rüyasında hem ikiz hemde bi kız bi oğlan gördüğü için )

sağlıklı olsunlar sağsalim hayırlısıyla kucağıma alıyım başka bişey istemiyorum....

bu arada üst komşum doğurdu geldi.baya bi zorluk çekmiş kansız kaldığı için nefes alamadığımı hatırlıyorum birde sesler duyuyorum ama hareket edemiyordum dedi.bebeğim boynuna kordon dolanmış.ortaktı dr.umuz sonra doğuramadığı için başka dr. a gitmişti.birde dr. yolladı .madem normal doğurtmuyorsun niye uğraştırıyorsun.doğum yaptırdığı dr. gitmeyi düşündüğüm dr.eğer memnun kalırsam ve beni soracağım sorularda tatmin ederse dr. umu değiştireceğim.rabbimden hayırlısını diliyorum bebeklerim ve kendim için....
:nazar:

bencede bebeklerin cinsiyeti senin hissetiğin gibidir..sana ve zeynepe dedikleri gibi banada hep biri kız bir erkek olur inşallah dediler..bir kız bir erkek evlat tadına bakarsın diye...bende hiç kız hissetmedim..ama dr. ilk zamanlar göstermediği için kız olabilir demişti o zamanalışmaya başlamıştım ki dr.erkek olduğunu söyledi...bakalım hayırlısı olsun..
bence de imkanın varsa o dr.a da git bakalım neler diyecek..

benimde işin tuhafı içime iki erkek doğuyor.tabi konu komşu akrabalar melitta gibi bir kız bir oğlan diyolar.ama benim içime doğmuyor.doktor bir ay sonra kontrol dedi ama ben iki hafta sonra özellikle cinsiyet için başka bir doktora gitmek istiyorum.cinsiyeti çok merak ediyorum.

melittacım doktor birini erkeğe benzettim dedi ama kesin değil dedi özellikle.

gulizelif cim Allah en kısa zamanda şifanı versin canım.kanama çoğunlukla hepimizin yaşadığı bişey.Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.içerde kanama yoksa diğer kanama geçer inşallah.

zeynepppp o zman senin de büyük ihtimalle içine doğduğu gibidir..ayrıca hatırlamıyorumm mide bulantın falan oldu mu hiçç...cinsiyetler bulantıyı etkileyebiliyomuş derler ya...
ya bende başka bi tane daha dr.a gitmek istiyorum..ama eşim kafan karışır diye gitmemi istemiyo..

zeynepppp o zman senin de büyük ihtimalle içine doğduğu gibidir..ayrıca hatırlamıyorumm mide bulantın falan oldu mu hiçç...cinsiyetler bulantıyı etkileyebiliyomuş derler ya...
ya bende başka bi tane daha dr.a gitmek istiyorum..ama eşim kafan karışır diye gitmemi istemiyo..

ben iki erkek olmasından başından biri biraz çekiniyordum.erkek çocuğu kız çocuğa göre daha yaramaz oluyor.korktuğum başıma gelecek gibime geliyor.sağlıklı olsunlar ama başka bişey istemiyorum artık.ooo bende hemde nasıl mide bulantısı olmuştu hala da var.sabahları genelde istifar ediyorum.bu neye işaret oluyormuş canım merak ettim valla.
başka doktor dediğin gibi kafamı karıştırabilir ama ben bir ay bekleyemem çatlarım cinsiyetleri merak ediyorum. :1: kurban bayramında da ankaraya gitmek istiyorum ailemin yanına Allahtan bişey olmassa .orada da iyi bir doktora güzel bir muaye olmak istiyorum.ne kadar da olsa ben buradaki doktorlara pek güvenmiyorum.doğumu da ankarada yapmak istiyorum bakalım hayırlısı.

ben iki erkek olmasından başından biri biraz çekiniyordum.erkek çocuğu kız çocuğa göre daha yaramaz oluyor.korktuğum başıma gelecek gibime geliyor.sağlıklı olsunlar ama başka bişey istemiyorum artık.ooo bende hemde nasıl mide bulantısı olmuştu hala da var.sabahları genelde istifar ediyorum.bu neye işaret oluyormuş canım merak ettim valla.
başka doktor dediğin gibi kafamı karıştırabilir ama ben bir ay bekleyemem çatlarım cinsiyetleri merak ediyorum. :1: kurban bayramında da ankaraya gitmek istiyorum ailemin yanına Allahtan bişey olmassa .orada da iyi bir doktora güzel bir muaye olmak istiyorum.ne kadar da olsa ben buradaki doktorlara pek güvenmiyorum.doğumu da ankarada yapmak istiyorum bakalım hayırlısı.

Kıza isaret kıza:1: bunlar hurafe olduğuna ınansamda yinede doğruluk payları oluyor olmuyo değil yani.
Ne annemde ne ablamda nede bende olmadı mıgde bulantısı erkek oldular :-)
13.aftandasın ben 14.aftamda ögrenmiştim.

merhabalar,

dün geceden beri çok fenayım,gece 4 te acile gittim,serum takıldı,mide ağrısından duramadım..birde grip olmuşum..ağlaya sızlaya mahvoldum,ne ağrılardı o öyle..bıçak batıyor gibi,bebeklere mi bişey oldu acaba dedim ama ultrasonla baktılar,maşallah ikiside kıpır kıpır oynuyorlardı..Allahım kimseye böyle acı vermesin..hastaneden çıkıncada bi güzel kustum..ama kusarken sanki kafam kopacakmış gibi oldum,hayatımın en şiddetli kusmasıydı sanki..
beş aylık gebeliğimde ilk defa kustum..bulantılarım biraz hafifledi ama bu defada grip oldum..doktor ilaç veremem dedi..bitki çaylarıyla idare etmemi,bol bol dinlenmemi ve bol sıvı tüketmemi söyledi..
değişik bişeyde yemedim,acaba neden böyle midem ağrıdı,mide yanmalarına karşı ilaçta verdi..
ayy arkadaşlar, dün gece çok korktum..öleceğim sandım,bir mide ancak bu kadar ağrır..
gebeliğimiz bir bitseydi hayırlısıyla,bebeklerimde yukarıya çıkmaya başladı,midemi onlarda rahatsız ediyor,oturamaz oldum,ayakta ve ancak yatarak iyiyim..
kızlar sizde durumlarınızı yazın,merakta bırakmayın beni....hepinizi ayrı ayrı okuyorum,lakin çok yazamıyorum..kendinize çok dikkat edin,Allah bize bu şansı ( bence ikiz gebelik bir mucize) bi kere verdi,inşallah sonumuzda gelir..

arkadaslarım suan telefonumdan hastaneden yazıyorum size..persembe günü kanamam oldu, bugün sabaha karsı tekrarladı ve dr yatmamı uygun gördü. allaha şükür bebeklerimde bisey yok ama burdaki dr lar düşük tehliken var diyor. cok korkuyorum.. benim icin dua edin...

canım geçmiş olsun nasılsın şimdi? Allah bebişlerini korusun inşallah

merhabalar,

dün geceden beri çok fenayım,gece 4 te acile gittim,serum takıldı,mide ağrısından duramadım..birde grip olmuşum..ağlaya sızlaya mahvoldum,ne ağrılardı o öyle..bıçak batıyor gibi,bebeklere mi bişey oldu acaba dedim ama ultrasonla baktılar,maşallah ikiside kıpır kıpır oynuyorlardı..Allahım kimseye böyle acı vermesin..hastaneden çıkıncada bi güzel kustum..ama kusarken sanki kafam kopacakmış gibi oldum,hayatımın en şiddetli kusmasıydı sanki..
beş aylık gebeliğimde ilk defa kustum..bulantılarım biraz hafifledi ama bu defada grip oldum..doktor ilaç veremem dedi..bitki çaylarıyla idare etmemi,bol bol dinlenmemi ve bol sıvı tüketmemi söyledi..
değişik bişeyde yemedim,acaba neden böyle midem ağrıdı,mide yanmalarına karşı ilaçta verdi..
ayy arkadaşlar, dün gece çok korktum..öleceğim sandım,bir mide ancak bu kadar ağrır..
gebeliğimiz bir bitseydi hayırlısıyla,bebeklerimde yukarıya çıkmaya başladı,midemi onlarda rahatsız ediyor,oturamaz oldum,ayakta ve ancak yatarak iyiyim..
kızlar sizde durumlarınızı yazın,merakta bırakmayın beni....hepinizi ayrı ayrı okuyorum,lakin çok yazamıyorum..kendinize çok dikkat edin,Allah bize bu şansı ( bence ikiz gebelik bir mucize) bi kere verdi,inşallah sonumuzda gelir..

----------------------------------------------------------------------------------

canım yaa çok geçmiş olsun bende gebelikte gribe yakalanmaktan korkuyorum Allah korusun.benimde midemde ağrı yanma çok oluyor şimdi ara ara oluyor şu andada olduğu gibi.canım benim ya korkma lütfen seni anlıyorum benimde geçnlerde şiddetli başım ağrıdı mahvoldum çok korktum.kabus gibi bir gündü. şimdi de ağrıyor ama hamdolsun çok değil.belki de bebekler baskı yapıyor ondan bir anda vücut tepki vermiştir.

inşallah dediğin gibi hayırlısıyla rabbimden bi evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsak.rabbim evlatlarımızı ve bizleri korusun inşallah.

bende artık bebeklerimi net bir şekilde hissetmek istiyorum.salı günü gidecektik dr. a dayanamadım bu cumaya aldım randevuyu.çok özledim bebeklerimi.bişey olmasın bebeklerime.çok dua ediyorum.sağsalim kucağıma almak istiyorum.

evet kimsecikler yokk...

bencede bebeklerin cinsiyeti senin hissetiğin gibidir..sana ve zeynepe dedikleri gibi banada hep biri kız bir erkek olur inşallah dediler..bir kız bir erkek evlat tadına bakarsın diye...bende hiç kız hissetmedim..ama dr. ilk zamanlar göstermediği için kız olabilir demişti o zamanalışmaya başlamıştım ki dr.erkek olduğunu söyledi...bakalım hayırlısı olsun..
bence de imkanın varsa o dr.a da git bakalım neler diyecek..

merhaba ilaybrs nasılsın?bende biri kız biri erkek isterdim.iki evladı da tatmak için.dediğin gibi erkekler çok haylaz oluyorlar hadi bebekken neyse de büyüyünce asi oluyorlar.iki erkek evlat annesi olmakta bi ayrıcalık rabbim buna layık görmüş inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız.

evet inşallah eşim o dr. a götürecek beni.birde ben dayanamadım bu cumaya randevu aldım zaten dört ay doldu.bana da üç dört hafta sonra gel demişti.bende gidicem bebeklerimi de özledim hem.yine hareketli sağlıklı görürüm inşallah.gelişimleri de inşallah iyidir.bi terslik olmaz inşallahh.....rahim ölçümünü de sorcam.eğer ciğer geliştirici gibi buna da gerek yok derse iyice gözümden düşer...
zaten değiştiricem.kararlıyım.cuma günü yetişebilirsek diğer hast. o tavsiye edilen dr. a gidicem.eşim biliyormuş o dr.u.
bu dr. un numaraları sende var ise niye götürmüyorsun o zaman dedim.bu dr. dan memnun kaldım sanmış bahsetme gereği duymamış.

herkes bu dr. dan memnunmuş.bende bi görüneyim bakalım.

bende nurumun dediği gibi ilk aylar bulantısı olanın kızı olurmuş diye duymuştum..ama pekte ilgisi yok herhalde..hayırlısı olsun bakalımm...ankara tabiki büyükşehir..iyi dr.lar mutlaka çoktur..umarım en iyisiyle karşılarsın...doğum konusunda da senin yerinde olsamm bende mutlaka annemlerin yanına gidip orda doğururdum..hem ilk zamanlar yardımları da olur sana...tabi annen sana da gelebilir doğum zamanlarında ama kendi annemden biliyorum..damattan çekiniyorum der..evini özler..bizimkiler belçikada..bende orda doğum yapmayı bir ara düşündüm..ama karar veremedim...

Kıza isaret kıza:1: bunlar hurafe olduğuna ınansamda yinede doğruluk payları oluyor olmuyo değil yani.
Ne annemde ne ablamda nede bende olmadı mıgde bulantısı erkek oldular :-)
13.aftandasın ben 14.aftamda ögrenmiştim.

tecrübeli anne nurummm sen süt sağma makinası almışmıydın??faydası oldu mu???aldıysan hangi marka?çift başlıklı mı ??ben almayı düşünüyorumm ama karar veremiyorum..

bende gayet iyiyim...bizde biraz alışverişe başlayalım dedik ama ne kadar zormuş..karar veremiyoruz bi türlü...iki bebek arabası iki beşik alacağız ama bir türlü karar veremiyoruzz...ayrıca odanın duvar rengini değiştirmek istiyorumm..ne renk yapsamm yada duvar kağıdı mı yapsam hala kafamda hiç bi şey şekillenmiyo...ne yapsamm ya..............
evet erkek çocuk büyütmek biraz daha zor oluyor..ama rabbimiz ne uygun gördüyse o olsun..git bakalım cuma günü...dr.ne diyecek..inşallah iyidir o meleklerinn..kıpır kıpır sana el sallasınlar inşallah...umarım iyi bir dr.dur ve seni aydınlatır memnun kalırsın..haberlerini mutlaka bekliyoruzz..

merhabalar,

geçmiş olsun canım...umarım şimdi daha iyisindir...dediğin gibi bebekler yukarı çıkıp mideye baskı yaptığı için rahatsızlık ve ağrı olmuş olabilir.yada kullandığın ilaç var mıydı???vitamin,demir ilacı gebelikle ilgili onlarda midede ağrı yapabilir..benimde ilk zamanlar decaviti sabah içtiğimde midem inanılmaz ağrıyordu..dr. ondan kaynaklanabilir ve akşam tok karnına içi dedi..ama anlattığına göre korkunç bir gece atlatmışsın..inşallah bir daha olmaz ..Allah kimsye vermesin zaten...inşallah hepimiz mucizelerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız...
sende bizi habersiz bırakma..ara sıra vakit buldukça yaz bize..

çok sağol canım,şimdi mide ağrım yok,bitti ama inşallah bi daha olmaz..gribide bi atlatsaydım,perşembe günü randevum var,renkli ultrason ve şeker yüklemesi yapılacak..inşallah kötü bişey çıkmaz,son zamanlarda insan daha bi endişeli oluyormuş..
sen nasılsın,neler yapıyorsun,karnın çıktı mı,isim konusunu düşündün mü,oturabiliyor musun,ben hiç oturamıyorum,karnım batıyor sanki..

Allahım bundan sonraki günlerimiz çarçabuk geçsin ..amin.. :)

tecrübeli anne nurummm sen süt sağma makinası almışmıydın??faydası oldu mu???aldıysan hangi marka?çift başlıklı mı ??ben almayı düşünüyorumm ama karar veremiyorum....

Tabiki bebekleri küvezde olan her anne gibi bende aldım. LANSİNOH çiftli moontorrent arkadasımızada tavsiye etmiştim oda alıp çok memnun kaldıgını soyledi.
Çiftli olması cok onemli, cünkü bi gögüsü sagaraken digeri kaynadıgı zaman bosa akıp gıdıyor sut.
MEDELAnınkiler ucuz cogu arkadaslar medela almıs ben LANSİNOH aldım çünkü kremleri olsun süt saklama poşetleri olsun herşeyleri çok güzel kaliteliydi.
Hayırlı doğumların olur inşaAllah.

bende nurumun dediği gibi ilk aylar bulantısı olanın kızı olurmuş diye duymuştum..ama pekte ilgisi yok
bende gayet iyiyim...bizde biraz alışverişe başlayalım dedik ama ne kadar zormuş..karar veremiyoruz bi türlü...iki bebek arabası iki beşik alacağız ama bir türlü karar veremiyoruzz...ayrıca odanın duvar rengini değiştirmek istiyorumm..ne renk yapsamm yada duvar kağıdı mı yapsam hala kafamda hiç bi şey şekillenmiyo...ne yapsamm ya..............
evet erkek çocuk büyütmek biraz daha zor oluyor..ama rabbimiz ne uygun gördüyse o olsun..git bakalım cuma günü...dr.ne diyecek..inşallah iyidir o meleklerinn..kıpır kıpır sana el sallasınlar inşallah...umarım iyi bir dr.dur ve seni aydınlatır memnun kalırsın..haberlerini mutlaka bekliyoruzz..

hayırlısı inşallaaah inşallah el sallarlar :) çok çok dua edin :)mutlaka haberdar edeceğim.

merhabalar,

canım cok geçmiş olsun mıde agrısı yanma kusma.... hepsını yaşadım hormonlar ıkız gebelıkte 2 kat yuksek oldugu ıcın hepsını şiddetlı yaşıyoruz, ben oyle kustum ki 4. aın sonunda 46 kg dım düşün artık haımı. yeme ıcme yok serumlarla. kusmaktan yemek borumda yırtılma oldu kanamalı kustum mıdeme boru saldılar mıde kanamasını acaba dıye..vs... neyse uzun hıkaye ... az ve sık ye mıdenı yorma ve mıde asıdını alacak seyler ye mesela galeta, sarı leblebı gıbı.. benım ablam hastanede çalısıyor ve oda yenı bı Hamılelık gecırdı dr çorba çay tavsıye etmış bende 2 ayım dolmadan daha cok fena bogazım şişti ateşlendım sonra grıp oldum ve 2 ay dolmadan hıc bır ılaç vermıyorlar GRIP ICIN CORBA SANADA TARIF EDEYIM O DR UN SOYLEDIKLERINI BEN OYLE ATLATTIM HEMDE 2 GÜNDE = 1 AVUC KIRMIZI MERCIMEK 1 AVUC BUGDAY 1 ORTA BOY PATATES 1 ORTA BOY HAVUC BUNLARDAN ÇORBA YAPIP BLENDERDEN GECIRIN VE BOL BOL TUKETIN, BIR CORBADA MUSEVİ PENISILIDE DENEN VE DOGAL ANTIBIYOTIK OLAN TAVUK SUYUNA CORBA VE ICINE BOL LIMON SIKIN, BTKI CAYINDA IHLAMUR TERCIH EDIN AMA POŞET CAY OLMASIN DOĞAL OLSUN İÇİNE KARANFİL VE TARCIN ATIN FAKAT GUNDE 2 FINCANDAN FAZLA ICMEYIN, BITKI ÇAYLARI HAMILELERE GUNDE 2 FINCANDAN FAZLA ONERILMIYOR. geçmiş olsun arkadaşım kendıne ve bebeklerıne dıkkat et.

canım cok geçmiş olsun mıde agrısı yanma kusma.... hepsını yaşadım hormonlar ıkız gebelıkte 2 kat yuksek oldugu ıcın hepsını şiddetlı yaşıyoruz, ben oyle kustum ki 4. aın sonunda 46 kg dım düşün artık haımı. yeme ıcme yok serumlarla. kusmaktan yemek borumda yırtılma oldu kanamalı kustum mıdeme boru saldılar mıde kanamasını acaba dıye..vs... neyse uzun hıkaye ... az ve sık ye mıdenı yorma ve mıde asıdını alacak seyler ye mesela galeta, sarı leblebı gıbı.. benım ablam hastanede çalısıyor ve oda yenı bı Hamılelık gecırdı dr çorba çay tavsıye etmış bende 2 ayım dolmadan daha cok fena bogazım şişti ateşlendım sonra grıp oldum ve 2 ay dolmadan hıc bır ılaç vermıyorlar GRIP ICIN CORBA SANADA TARIF EDEYIM O DR UN SOYLEDIKLERINI BEN OYLE ATLATTIM HEMDE 2 GÜNDE = 1 AVUC KIRMIZI MERCIMEK 1 AVUC BUGDAY 1 ORTA BOY PATATES 1 ORTA BOY HAVUC BUNLARDAN ÇORBA YAPIP BLENDERDEN GECIRIN VE BOL BOL TUKETIN, BIR CORBADA MUSEVİ PENISILIDE DENEN VE DOGAL ANTIBIYOTIK OLAN TAVUK SUYUNA CORBA VE ICINE BOL LIMON SIKIN, BTKI CAYINDA IHLAMUR TERCIH EDIN AMA POŞET CAY OLMASIN DOĞAL OLSUN İÇİNE KARANFİL VE TARCIN ATIN FAKAT GUNDE 2 FINCANDAN FAZLA ICMEYIN, BITKI ÇAYLARI HAMILELERE GUNDE 2 FINCANDAN FAZLA ONERILMIYOR. geçmiş olsun arkadaşım kendıne ve bebeklerıne dıkkat et.

çok sağol yaseminciğim..şu anda Allaha şükür midemde bişey kalmadı,bu defada öksürük başladı,hapşuruktan öksürüğe döndü,karnımı tuta tuta öksürüyorum..yarını bekliyorum,doktorum elbet bişeyler yapar..

dediğin gibi birazdan kalkıp ocağa bir çorba koyayım,az öncede evde az bişey ıhlamur varmış,onuda yaptım içtim..içine limon sıktım ben.. inşallah faydasını görürüm..

senin bebeklerin ne kadar oldular,maşallah sen kurtulmuşsun..kaç haftalık doğum yaptın,kaçar kilo ?
inanın herkese kaç haftalık,kaçar kilo diye sorup duruyorum ama insan merak ediyor,siz deneyimli ikiz annelerini sıkıyorsak affola :)

selam ikiz anneleri,adayları,

nihayet bugün doktora gittim,şeker yüklemesi yapıldı,çok şükür değerlerim normal çıktı..renkli ultrasona girdim , bebeklerimi gördüm,ikiside gayet iyilerdi,,kalp atışları,gelişimleri çok iyi..inşallah hep böyle devam eder.,magnezyum,kalsiyum ve demir ilaçlarım bitmişti,yenisini yazdı doktor,gribim için beş günlük antibiyotik verdi..

gelecek aya tekrar randevu verdi,hayırlısıyla o günlerde gelir inşallah..

sizler nerelerdesiniz..gulizelif nasıl oldun, hastaneden çıktın mı?

arkadaşlar önceden tek çocuğa göre diktiğim nevresim takımı,alt açma minderi ve pike takımı.ekliyceğimi söylemiştim.şimdi ekliyebildim ancak.inşallah tam olarak cinsiyet belli olsun birer takım daha dikmeyi düşüyorum.önceden tabi bebeğin ne olacağını bilmediğim için hem kıza hem erkek çocuğuna gider diye yeşil dikmiştim.

Eklentiler

• $11092011645.webp
    $11092011645.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $11092011649.webp
    $11092011649.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $11092011651.webp
    $11092011651.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $11092011654.webp
    $11092011654.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 44
çok sağol yaseminciğim..şu anda Allaha şükür midemde bişey kalmadı,bu defada öksürük başladı,hapşuruktan öksürüğe döndü,karnımı tuta tuta öksürüyorum..yarını bekliyorum,doktorum elbet bişeyler yapar..

dediğin gibi birazdan kalkıp ocağa bir çorba koyayım,az öncede evde az bişey ıhlamur varmış,onuda yaptım içtim..içine limon sıktım ben.. inşallah faydasını görürüm..

senin bebeklerin ne kadar oldular,maşallah sen kurtulmuşsun..kaç haftalık doğum yaptın,kaçar kilo ?
inanın herkese kaç haftalık,kaçar kilo diye sorup duruyorum ama insan merak ediyor,siz deneyimli ikiz annelerini sıkıyorsak affola :)
buglem cim ben henuz dogum yapmadım 32.haftamdayım dr 2 hafta daha atlatabılırsek ne mutlu dıyor. zaten ıkız gebelıgı 37 haftada bıtıyor. bu durumda sanırsam en fazla 5 haftamız kaldı ama 37 haftayı bekleyende cok az. Allah ım hayırlı zamanda versın bebekler 1760 ve 1790 gr şu an. dr 2500 gr ı gecerlerse küveze girmezler dıyor. İnşaallah sağlıklı ve dirençli dogarlarda Rabbım bıze bagıslar. şekerin cıkmadıgına sevındım. bende cıktı, dıet yaptım 2 kez yıne olculdu nolmal cıktı ama dıetı bırakamıyorum dr bırakma rıske atmayalım dıyor. bırde 2 hafta once gebelık kolestazım cıktı:( Alah beterınden korusun, idare edıyoruz. anlıcan cok deneyımlı degılım ama bıldıgım bırsey varsa nacizane cevaplayabılırım, asla sıkılmam, bende zaman zaman sorular soruyorum. bebeklerını görmüşsün ne mutlu sana ıyı oldugunuza sevındım. insan çok duygulanıyor değilmi. ultrasonda görmek, sonra minik minik el ve ayakları kafaları popoları karnında hissetmek... offf... Allah hiçbirimizi evlatlarıyla sınamasın...

Back