...
canım melittam senin bebeklerininin tek yumurta ikizi olma olasılığın yüksek o zaman..çünkü tek yumurta ilk 8 hafta tek gebelik gibi tek kese içinde oluyor ve yaklaşık 8.haftadan sonra ayrılıyor ve ayrı ayrı büyümeye başlıyorlar....çift yumurta ikizi olsa ilk 5.haftada bile anlaşılabilirdi...benim bildiğim bu...
merhaba canım wallahi akşam okuduklarımdan dolayı o psikolojiyi hala üstümden atamadım sabah yüzümü yıkarken bile aklımda sen vardın ben bu kadar etkilendiysem seni düşünemiyorum yarabbim herşeyin hayırlısını bilir.inşallah rabbim 2.bebeği düşündüğünde nasip eder.çok kötü bir durum.rabbim senden daha çok sevmiş demek ki.
başlıkta bulun yine yazarım diye bişey yok başlığı takibe ,sohbete devam gebelik sürecini paylaşmanı isterim.sonuçta hepimiz beraber başladık bu güzel yolculuğa .gebelik sürecini doğumuu anlatcaz daha.ama ben o kadar üzüldüm ki bir daha araştırmamaya karar verdim.zaten gebeliğin verdiği psikolojik çöküntü olumsuz şeyleri de ekleyince hayata küsüyorum.artık artık araştırmam arada sohbete girerim.
rabbim herşeyin en hayırlısını ,hakkımızda en güzelini bilir.umudumuzu kırmicaz.karamsar olmamaya çalışcaz.hepimiz birbirimize destek olcaz.
kızlar merhaba 6+3günlük hamileyim bugün ultrasonda 2 kese gördü birinin içinde bebiş var ve kalbi atıyor diğerinde nokta kadar gözüküyor büyük ihtimalle farklı günlerde olmuş dedi haftaya tekrar gel devam ediyor mu sonlanmışmı bakalım dedi sizce ne olur?? ikiz hiç beklemiyordum tecribeli anneler devam edermi sizce:18::18::18:
Coraspin ben kullanıyorum. Genelde çoğu dr tedavi öncesi başlatır coraspine. Kan akışının artmasıyla bebek daha iyi beslensin, tutunsun diye vermişti. Başlarda tam şimdi yarıma çevirdi doktorum . Allah diğer bebeğine uzun ömür versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.Kızlaar nasılsınız hepinizin Cuması mübarek olsun bu güzel günde birbirimiz için dua edelim.Ben bugün biraz daha iyiyim yeni durumuma alışmaya çalışıyorum mide yanmamda geçti sayılır dr bi şurup verdi 2 defa kullandım faydasını gördüm şuanda çok bi şikayetim yok şurubu da ihtiyaç oldukça içeceğim bide diğeri bebeği korusun diye coraspirn verdi bunu aranızda kullanan var mı
canım benim bence senin büyük ihtimalle tek yumurta ikizleri...şimdi ikisinin arasında fark var mı????boy olarak,gelişim olarak
çok teşekkür ederim melitta demek sanada bir aya gel dedi.demekkki herşey normal görününce böyle randevu veriyor doktorlar.
sende bir hafta sonra iyi haberlerle gelirsin umarım.
buglem80 merhaba uzun zamandır yoktun.ama güzel haberlerle gelmissin.bebeklerin iyi olmasına sevindim.bakıyorum sende alışverişe başlamıssın.böyle okuyunca bende inanılmaz hevesleniyorum.cinsiyetleri belli oldu sanırım seninkilerin demek erkek.maviyle yeşil alman iyi olmuş ayırt edersiniz bebekleri.ama anneler hemen ayırt edebiliyormuş bebeklerini.mutlaka farklı bişeyleri olacaktır.
çok sağol zeynepcim inşallah hayırlı haberlerle gelirim tek temennim bu.bu akşam saat 9 da çok fenalaştım halsizleştim yemek yiyemedim bitkindim uykusuz mu kaldım yoksa başak bişeyden mi çözemedim.yemek yiyemeden uyumaya çalıştım zar zor uyudum bi kalktım sabah oldu sandım ama saat 00:30 du.bebişlerim için iki kaşıkta olsa birşeyler yedim.inşallah kötü birşey yoktur .çok ta zayıfım.rabbimden herşeyin hayırlısı.
olur böyle arada takma kafana taktıkça inan daha kötü oluyor insan.korkma bişey yoktur hamilesin sonuçda arada böyle gelgitler olur.bişey olacak korkusu içimizde hepimiz yaşıyoruz ama biraz da herşeyi oluruna bırakmak lazım sanırım.kolay bişey olmasa da .kaç kilosun acaba ? ben ilk zamanlar her dakika bişey olacak korkusuyla yaşadım kanamam olduğu için biraz da.şimdi bunu yüzde elli yendim sayılır kanama olmadığı için.aklıma hiç kötü bişey getirmemeye çalıyorum.bununda faydası oluyor.geçen haftada bende çok hastalandım.aslında hastaneye gitsem tam acilliktim.bir saat içinde 6 kere istifar edince kendimden geçtim başımı tutamama başladım.eşim hadi gidelim dedi.gitmedim valla hastaneye.gitsem şimdi sabaha kadar çıkarmıycaklar.çok zor bir gündü.şu ara en büyük sorunum baş ağrısı mahfediyor beni.baş ağrısı olunca direk mide bulantısı başlıyor bende.sizler de de böyle oluyormu acaba.doktora ağrı kesici meselesini sormayı unutmuşum.dayanılacak bir ağrı değil gerçekten.telefonla sorucam artık.sizler kullanıyormusunuz ağrı kesici.?
senin kilon benden yine iyiymiş.ben 55 dim hamile kaldığımda bugün tartıldım 52iydim.uzun zamandır tartılmıyorum.tartımız bozulmuştu.bugün yeni tartıya kavuştuk ama ben biraz şok geçirdim.hala kilo almamışım.aksine vermişim.fazla istifardan dolayı sanırım.doktor bebekler normal dedi ama senin 12 haftada bebeklerin kaç cm di acaba aklındaysa melitta.merak ediyorum kilo vermemin bebeklerdeki etkisini.doktor sana bebeklerin normal gelişmiş demiş o yüzden kilo almamayı takma bence komşular ne derse desin..demekki yediklerin bebeklere yarıyor.kiloyu sen almıyosun bebekler alıyor iyi bişey bence.ama bikaç ay sonra davul gibi olucaz bu günlerimizin tadını çıkaralım.
aynen senin gibi beni de bitirdi bu baş ağrısı.iki gün boyunca devam etti hiç geçmedi.evet uyuyunca benimde geçiyor.tabi uyanınca yine başlıyor.zaten üç aya kadar ağrı kesiciyi önermiyolar.bende daha yeni üç ay olmak üzereyim.dayanmaya çalışıcam geçenki gibi olursam içebilirim ama. baygınlık geçirmek üzereydim.
merhaba arkadaşlar şimdi siz öyle deyince şaşırdım hemen eşime sordum emin olmak için kaçtı diye 11 cm dedi.
çünkü dr. da bize maşallah bebekleriniz çok iyi gelişmiş 11 cm dedi ama gr.ları hatırlamıyorum.dediğiniz gibi baş popo. hatta eşim burun ölçmedi çok önemliymiş diye dedi.
ayrı ayrı ölçüyor ki bebekleri toplamı değil.birini ölçtü 11 cm oooow dedi.diğerini ölçtü.ikisi de 11 cm dedi.bende dedimki izmirdeyken çok iyi beslendim hergün et iki gün yemesem üçüncü günü et.üç öğün süt.bi önceki msj ımda yazdım.tiksindim.iki ay süt ne demek üç öğün.
siz şimdi böyle diyince korkmaya başladım.ense kalınlıkları da ikisinin 1.6 gelişimleri de ense kalınlıkları da çok iyi dedi.
hatta parmaklarını bile saydı dr.1,2,3,4,5 diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?