arkadaşlar önceden tek çocuğa göre diktiğim nevresim takımı,alt açma minderi ve pike takımı.ekliyceğimi söylemiştim.şimdi ekliyebildim ancak.inşallah tam olarak cinsiyet belli olsun birer takım daha dikmeyi düşüyorum.önceden tabi bebeğin ne olacağını bilmediğim için hem kıza hem erkek çocuğuna gider diye yeşil dikmiştim.
melittacım tebrik ediyorum seni, benımkılerde öyle 1 i kız 1 i erkek nasıl bir sevinç tarifi yok, heleki iyi olduklarını öğrenmek o daha ayrı bır sevınç. İnşaallah Rabbım cümlemize kolumuz kanadımız kırılmadan boynumuz bükülmeden kucagına alıp analı babalı sağ sağlim sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasıp ederde sevincimiz yarım kalmaz. o tekmeleri ilerleyen dönemlerde gör, birtanesi yumrugunu bir ittirdi elinin üstündeki kemikleri bile hissettim :)) ağlamaklı oluyor insan. doktora en son gidişimde ne sordum bılıyormusun hocam bunlar bana vurdukları gibi birbirlerinede vururlarmı:) e tabiki zaman zaman olur dedi. eyvaahh ya bişey olursa kafalarına filan vurup dedim. güldü merak etme anne karnında zarar verecek kadar birşey olmadı henüz dedi :)) annelik duygusu bambaşka bişeymiş neler geliyor insanın aklına :))arkadaşlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr merhabalar
çok mutluyum bugün dr .a gittik
bebişlerimin cinsiyetlerini öğrendik
biri kız biri erkek .muhteşemdi.inanılmaz güzel gelişmişler ama kız olan erkeğe göre biraz küçük ama erkek felaket gelişmiş inanamazsınız.dr boylarını iki büklüm olmuşlar ölçemiyorum dedi ölçemedi bile
mutluluktan uçuyorum.herşeyleri normal allaha hamd oılsun.iki hafta sonra renkli ultrasona gideceğim.ikiz gebeliklerde çok önem veriyoruz dedi.beş hafta sonra bi daha giriceksiniz dedi.rahim boyu ölçümünü bi daha ki gidişimde yapacak.bu sefer dr. çok ilgiliydi çoook iyiydi.hatta bebişlerimin ultrason resimlerini dosyasına zımbaladı
bende dedim ki dr. bey bebişlerimin ultrason resimlerini alabilir miyim?eski ultrason resimlerine baka bka yıprattım dedim.sonra zımbaları kopradı hadi al bakalım dedi.bende bi daha ki geldiğimde getiririm dedim.
renkli ultrasona gidilecek 2 hafta sonra.birde 5 hafta sonra.ikiz gebeliklerde ikili üçlü trarama testi yapılmadığı için daha bi özen gösterip takipleri artık sıklaştıracağız dedi.
allah ım tekmeleri falan dr ultrasonu oynattıkça tekme atıyorlardı hele ki erkek olan.
cisiyetine bakarken erkek olan bebişim bacaklarını bi açtı çükü göründü anaaaa gördüm dedim
dr. ultrasonlara bakarken vay bee biri kız biri erkek dedi
çok mutluyum bebişlerim için dua istiyorum....bebişlerimin tekmelrini hareketlerini pıt pıt diye hissediyorum hissetmeniz norma l dedi allaah ım rabbim şükürler olsun çok mutluyum.hala ağzım kulaklarımda.
Allah razı olsun canım arkadaşlarım bende çok mutluyum.hemen ölçüleri yazıyorum ama bebekler ikibüklüm olduğu için malesef boylarını ölçemedi bu sefer ama çok çok iyi dedi.fakat malum kız olan solda altta biraz küçük diğerine göre.erkek olan sağda üstte :)
erkek : 147 gr
kız : 121 gr
erkek
--------------
BPD :38.7 mm FTA :941 mm2
FL :20.5
kız
----------------
BPD :34.6 mm
FL : 20.2 mm
FTA :883 mm2
ben de ikiz bebeklerimi bekliyorum. 24. haftam bitmek üzere, çift yumurta ikizlerim biri kız biri erkek. 51 kiloyla hamile kalmıştım 8 kilo aldım. bebeklerimin dünyamıza gelişi tahmini ocak 16( 40 haftaya göre tabii) . bazı eksiklerimizi almaya başladık bile çok mutluluk verici:)) minik minik kıyafetler, çoraplar vb. kendimi şanslı hissetmeye başladımm bile, bi de sağlıkla kucağımıza gelsinler de:)) hepimize mutlu hamileliklerr
fatosyy hoşgeldın aramıza, bebeklerın hayırlı olsun canım, benımkılerde cıft yumurta 1 i kız biri erkek, bende senın gıbı 51 kg hamıle kaldım, 32. haftam bıttı 59 kg oldum. dr 2 hafta daha atlatabılırsek ne mutlu bıze dıyor. dedıgın gıbı kıyafetler bıle acayıp mutlu edıyor ınsanı. ben aldıklarımı yıkadım utuledım. çamasırları bıle severek yıkayıp astım ütüledım. ne kadar görmemiş hıssedıyorum kendımı :))) e görmedık tabı 32 i me geldım nerdeyse :)) Rabbım ıkız verdı İnşaallah cümlemize kucagımıza nasıp ederde sağ salım analı babalı buyuturuz.
merhaba nergis benm de biri kız biri erkek, 24 haftalık. senn haftandayken benm de oğluşum küçüktü ama bi sonraki kontrolde aynı kilodaydılar, şimdi de aynı gidiyolar, inşalah doğuma kadar öle olur:) kızın oğlunu yakalar ilerki haftalarda inşalah. sağlıklı olmalarına sevindim:)
merhaba fatosyy aramıza hoşgeldin :) bu arada adım melitta :) inşallah aynı kiloya ulaşırlar 3 aylıklarken aynılardı kiloları boyları vs. ama bu ay kızım solda aşşağı da ve küçük çıktı ama dr. gelişimi çok çok iyi dedi.ikizlerden biri genelde küçük olur dedi.bende zaten gr. duyunca rahatladım.biizm bebişlerin gr.ları ayına göre iyi.en son boyları da öyleydi cm olarak ama bu sefer dr. ölçemedi iki büklümler dedi :):):):) rabbime şükür iyi olmaları beni sevindirdi inşallah hep böyle gider.
sen nasıl beslendin ?süt içebiliyor musun?ben tiskindim aslında süt bebişlere çok güzel kilo aldırıyor.tabi et yiyince de bebişlere yarıyor.izmirdeki diyetisyenim demişti.dediği gibi beslendim.ama sütten tiksindim.aslında bebişlerimin bu kadar iyi olmasını ilk iki ay beslendiğim şeylere borçluyum :):):):)
hele hareketlerini ve bazen pıt pıtlarını hissetmek daha başka bir duygu. :)
---------------------------------------------------
yasemincim senin bebişlerinin boyu ,gr. kaç?kaç aylık senin bebişler?
kusura bakma melitta mjı gönderdikten sonra fark ettim adını:)) sağlıklı olmaları zaten önemli olan, sevindim bebişlerin ii olmalarına. benm 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım kaç kilo oldular merak ediyorumben sütü çok severim günde en az bi büyük bardak içiyorum, akşam yemeklerinde hemen hemen her akşam ayran içiyorum. ama bnm de etle sorunum var ben manisalıyım, ege kültürü işte sebze zeytinyağlı severim, yeşillik severim ama ettt melitta bnm hemogramım çok düşük 8 , demirim düşük, ve 50 gr yüklemesinde de biraz yüksek çıktı haftaaya 100 gr yapılcak ilaç kullanıyorum ama senn bi önerin var mı? değerlerimin böle olması canımı sıktı aslında bakalım. baya dikkatli besleniyorum, zorla da olsa et yiyorumm herşey bebükler içinnn:))
merhaba nergis benm de biri kız biri erkek, 24 haftalık. senn haftandayken benm de oğluşum küçüktü ama bi sonraki kontrolde aynı kilodaydılar, şimdi de aynı gidiyolar, inşalah doğuma kadar öle olur:) kızın oğlunu yakalar ilerki haftalarda inşalah. sağlıklı olmalarına sevindim:)
hoşgeldin canım aramıza, nasılsın,karnında ağrı filan oluyor mu, ilaç kullanıyor musun? alışveriş yaptın mı :)
merhaba fatosyy aramıza hoşgeldin :) bu arada adım melitta :) inşallah aynı kiloya ulaşırlar 3 aylıklarken aynılardı kiloları boyları vs. ama bu ay kızım solda aşşağı da ve küçük çıktı ama dr. gelişimi çok çok iyi dedi.ikizlerden biri genelde küçük olur dedi.bende zaten gr. duyunca rahatladım.biizm bebişlerin gr.ları ayına göre iyi.en son boyları da öyleydi cm olarak ama bu sefer dr. ölçemedi iki büklümler dedi :):):):) rabbime şükür iyi olmaları beni sevindirdi inşallah hep böyle gider.
sen nasıl beslendin ?süt içebiliyor musun?ben tiskindim aslında süt bebişlere çok güzel kilo aldırıyor.tabi et yiyince de bebişlere yarıyor.izmirdeki diyetisyenim demişti.dediği gibi beslendim.ama sütten tiksindim.aslında bebişlerimin bu kadar iyi olmasını ilk iki ay beslendiğim şeylere borçluyum :):):):)
kusura bakma melitta mjı gönderdikten sonra fark ettim adını:)) sağlıklı olmaları zaten önemli olan, sevindim bebişlerin ii olmalarına. benm 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım kaç kilo oldular merak ediyorumben sütü çok severim günde en az bi büyük bardak içiyorum, akşam yemeklerinde hemen hemen her akşam ayran içiyorum. ama bnm de etle sorunum var ben manisalıyım, ege kültürü işte sebze zeytinyağlı severim, yeşillik severim ama ettt melitta bnm hemogramım çok düşük 8 , demirim düşük, ve 50 gr yüklemesinde de biraz yüksek çıktı haftaaya 100 gr yapılcak ilaç kullanıyorum ama senn bi önerin var mı? değerlerimin böle olması canımı sıktı aslında bakalım. baya dikkatli besleniyorum, zorla da olsa et yiyorumm herşey bebükler içinnn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?