aynen dediğin gibi bazen bilmemk en güzel şey...
melittam nasılsın...nasıl gidiyor...
melittamm bence bizim yaşadığımız sorunlar gerçekten hormonlardan falan olmalı..yazdıklarını okurken aynı düşünceleri seninle yaşadığımı farkettim..bende çok çabuk etkilenmeye başladım..ufak bi haber duyunca kendimi hemen yerine koyup bende çok üzülüyorum..ben azıcık kafa dağıtmak için bugün beşiğe falan baktık..şimdide internette ne var ne yok diye bakıyorum..emzik,biberon,süt sağma makinesi,tarak,fırça,şampuan......başımıza ne geleceği belli değil belli ama biz güzel şeyler hayal ederek hayatımıza devam etmeliyiz...
geç oldu farkındayım ama sen oda almayacağını hatırlıyorum ama ne yapacağını hatırlayamadım...ne yapmayı planlıyordun..
inan ben bakmıyorum bile rabbim nasip ederde sonuna kadar götürebilirsem 7. aydan başlicam giysi almaya.bizim lojmanlar eşyalı mobilyalı ama bugün eski yataklar gitti allaha şükürler olsun yeni bazalı yataklar eldi.birde çocuk ranzası geldi.
bizde eşimle karar verdik.rabbim nasip ederde evlatlarımız doğarsa ikisini de ranza nın üstüne yatırıcam.bir yıl idare edicekler.zaten beşikler bu kutu gibi eve sığmaz ranzayı da tıkış tepiş yapcaz yatak odasına.
sence nasıl fikir?bikaç kişide bana öyle demişti.ranza da yatırabilirsin diye ama eşim bunu çoktan düşünmüş benimde aklıma yattı.
sen ne dersin sence?
benimde garip iç sıkıntısı hariç iyi gidiyor...bi senin gibi bel ağrısı,sırt ağrısı ve karnımda gerilmeler oluyor..gerilme demişken çatlaklar için arkadaşımın önerdiği phtolastil diye bir krem kullanıyorumm..
doğru canım rabbim bizlere iki can emanet verdi..aslında herşeyin hayırlısını dilemeliyiz..ama inşallah bebeklerimiz biziim için hayırlısıdır...
bu arada pazartesi ayrıntılı ultrasona girdim..bebeklerimin ikisinin de erke olduğunu öğrendim..daha önce göstermediği için dr.kız olabilir demişti..yani daha önce konusu geçtiği gibi her zaman göstermeyen bebek kız değilmiş..
bencede süper fikir bende daha önce ikisini tek yatağa yani bi tane park yatak içine yatırmayı düşünmüştüm hala daha da net karar vermedim.iki yatak alsam zaten birkaç sene sonra oda yaptırmak gerebilir..karar veremiyorum..bence tek yatak mantıklı...6 aya kadar rahatlıkla yatırabilirsin..6 ay dedim çünkü daha sonra dönmeye başlıyolarmış..senin ranzayı korkuluğu olmayan bir yatak gibi hayal ettim şu an ama ranzanın korkulukları varsa tamamm..daha uzun sürede çok rahat yatarlar...
melitta kuzumm ve diğer güzel ikiz annelerii...bzim uykumuz geldi...biz yatıyoruz..yarın iş de varr...hepinize kucak dolusu sevgiler...mışıl mışıl uykular...çok güzel iyi haberler alacağınız çok güzel bir güne uyanmanız dileğiyle...iyi geceler.....:93::
93::93::93:
ne gebeler görüyorum ve gebeliğinde hiç özen göstermeyen anneleri biliyorum.püfür püfür sigara içenler , beslenmesine dikkat etmeyenler , gebe iken bünyesini hor kullananlar özen göstermeyenler....maşallah evlatları çok sağlıklı ,kendileri de dipdiri.
acaba biz mi çok irdeliyoruz ,üstüne düşüyoruz,araştırıyoruz ,dikkat ediyoruz.hangi gebeyi gördüysem etrafımda hiç özen göstermiyorlar.yoksa söylemiyorlar mı?anlamıyorum.
aylin25 arkadaşım çok üzüldüm gerçekten .üzüntüm kelimelerle anlatılmaz.rabbim bebeğini sana bağışlasın.lütfen kendini üzme bebeğini düşün.sen iyi olmalısın ki bebeğin de iyi huzurlu olsun tamam mı?
hayırlı geceler cümleten.çok geç olmuş.rabbime emanetsiniz hepiniz.
teşekkrler canım üzülmekle elimize bişey geçmiyor dün çok kötüydüm ama bugün şükür toparlandım ne yapalım Rabbim kalan bebeğime sağlık versin ona bişey olmasın yine anne yüreği dayanmıyor dün keseyi o halde bozulmuş görünce çok üzüldüm kendimi öyle alıştırmıştım ki kıyamıyorsun ama takdir böyle elden bişey gelmiyor.Artık ikiz annesi değilm belki ama sizleri çoook sevdim yine yazarım haberlerinizi alırım dua edin kızlar.
slm bayanlar nasılsınız bakalım benden uzak durun grip oldum sizede geçmesin:)))))
kızlar merhaba 6+3günlük hamileyim bugün ultrasonda 2 kese gördü birinin içinde bebiş var ve kalbi atıyor diğerinde nokta kadar gözüküyor büyük ihtimalle farklı günlerde olmuş dedi haftaya tekrar gel devam ediyor mu sonlanmışmı bakalım dedi sizce ne olur?? ikiz hiç beklemiyordum tecribeli anneler devam edermi sizce:18::18::18:
kızlar merhaba 6+3günlük hamileyim bugün ultrasonda 2 kese gördü birinin içinde bebiş var ve kalbi atıyor diğerinde nokta kadar gözüküyor büyük ihtimalle farklı günlerde olmuş dedi haftaya tekrar gel devam ediyor mu sonlanmışmı bakalım dedi sizce ne olur?? ikiz hiç beklemiyordum tecribeli anneler devam edermi sizce:18::18::18:
kalbini ferah tut canım benim bi bebeğim iki aylıkken tesadüf eseri görüldü.ben ikiz bebek beklediğim halde bizde genetik çoğul gebelik.dr. tek diyordu tek kese görünüyrodu.ama bebeğimin kontrolü için gittiğim gün dr.bebeğin gelişimini kalp atışını takip ederken "aha wallahi iki tane" dedi. :)
dr. un dediği gibi farklı günlerde olmuş olabilir.belki de benim bebişlerde öyle olmuştur kimbilir
esracım inşallah rabbim sana da nasip eder ama inan bana gebe kalmak kadar o bebeği yada bebekleri taşımakta çok önemli.doğum sonrası Allah kerim.
Cnm benim tebrik ederim seniiiiiiiiiiiiiiiii...
Benimde ikiz bebeklerim olur insaALLAH ailede kimsede yok ama umit iste...
Gerci birtane bulamazken iki hayal ediyorum
Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla gelir. tutunur. ben ikiz hiç beklemiyordum çok şaşırdım alışamadım fikre ama çok mutluyum tabiki yinede beni korkutuyor alışmak için birkaç gün geçirmem gerek sanırım :97::97::97: insan ister istemez korkuyo nasıl bakarım nasıl büyütürüm tek beklerken çift gelmesi bu kadar tecrübesizken Allah yardım eder inşallah
Canımm inşallah Allah nasip eder ben klomen kullandım 1 ay sanırım onun için oldu az bi ihtimal diyorlar ama oldu işte hemde ilk ayda
Cnm benim tebrik ederim seniiiiiiiiiiiiiiiii...
Benimde ikiz bebeklerim olur insaALLAH ailede kimsede yok ama umit iste...
Gerci birtane bulamazken iki hayal ediyorum
kalbini ferah tut canım benim bi bebeğim iki aylıkken tesadüf eseri görüldü.ben ikiz bebek beklediğim halde bizde genetik çoğul gebelik.dr. tek diyordu tek kese görünüyrodu.ama bebeğimin kontrolü için gittiğim gün dr.bebeğin gelişimini kalp atışını takip ederken "aha wallahi iki tane" dedi. :)
dr. un dediği gibi farklı günlerde olmuş olabilir.belki de benim bebişlerde öyle olmuştur kimbilir
esracım inşallah rabbim sana da nasip eder ama inan bana gebe kalmak kadar o bebeği yada bebekleri taşımakta çok önemli.doğum sonrası Allah kerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?