Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla gelir. tutunur. ben ikiz hiç beklemiyordum çok şaşırdım alışamadım fikre ama çok mutluyum tabiki yinede beni korkutuyor alışmak için birkaç gün geçirmem gerek sanırım insan ister istemez korkuyo nasıl bakarım nasıl büyütürüm tek beklerken çift gelmesi bu kadar tecrübesizken Allah yardım eder inşallah
-----------------------------------------------------------------------------------------------
bakmayı büyütmeyi hiç düşünme canım rabbim yardım eder sen gebelik sürecini düşün.hayırlısıyla gebelik sürecini atlatıp bebişlerini kucağına aldın mı Allah yardım eder inşallah.
----------------------------------------------------------------------------------------
ama ayrı yumurta ikizi.dediğin gibi olabilir belki hiç bilmiyrdum böyle olabiliyor muymuş ki:) bende bi önceki üye arkadaşın dediği gibi olabilir diye düşünmüştüm farklı günlerde :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
bakmayı büyütmeyi hiç düşünme canım rabbim yardım eder sen gebelik sürecini düşün.hayırlısıyla gebelik sürecini atlatıp bebişlerini kucağına aldın mı Allah yardım eder inşallah.
----------------------------------------------------------------------------------------
...
canım melittam senin bebeklerininin tek yumurta ikizi olma olasılığın yüksek o zaman..çünkü tek yumurta ilk 8 hafta tek gebelik gibi tek kese içinde oluyor ve yaklaşık 8.haftadan sonra ayrılıyor ve ayrı ayrı büyümeye başlıyorlar....çift yumurta ikizi olsa ilk 5.haftada bile anlaşılabilirdi...benim bildiğim bu...
ama ayrı yumurta ikizi.dediğin gibi olabilir belki hiç bilmiyrdum böyle olabiliyor muymuş ki:) bende bi önceki üye arkadaşın dediği gibi olabilir diye düşünmüştüm farklı günlerde :)