beni unutmuş olabilirsiniz :)) 45 gün önce kızlarım dünyaya geldi hem de normal doğumla.. normal doğum süper bişey... ama tabi sağlıkla olsun hangi şekilde olursa olsun... deneyimlerimi paylaşabilirim korkunç doğum hikayelerine inat içinizi rahatlatabilirim kızlarr... :)))
Artık çok çok dikkat etmem gerekliymiş.Son zamanlar istirahat etmemi önerdi doktorum . 36+? da alıcakmış iyice korkmaya başladım :)Yeni hamile arkadaşlara önerim bu arada hazırlıklar 26. haftaya kalmasın hem ağırlaşıyorsunuz hem de doktorun dediğine göre ne kadar dinlenirseniz hamilelik okadar problemsiz ilerliyormuş. Ben geç kaldım hazırlıklara hala odam gelmedi mesela . Bir düzene girseydim ...
Bu arada aysbah sertleşmeyi senle ben yaşıyorduk sanırım Doktora gidebildin mi bilmiyorum ama sende sorarsan sevinirim doktoruna Ben Biraz rahatladım tam kontrol sırasında karnımda bir yumru oluşdu o sırada hemen gösterdim Doktor bebek o kasılma öyle bişey değil dedi. Zaten beni Nstye bağladılar kasılma çıkmadı bebekler gayet keyifli demekki dedi.Sevindim ama her an herşey değişebilirmiş.
mrblar
bende aranıza yeni katılan 15 haftalık ikiz gebeyim, bi konuda yardımlarınızı almak istiyorum
32. haftaya kız kardeşim düğün tarihi almış acaba benim için çok riskli bir tarih olur mu
bide 32 haftada çok ağırlaştıınız mı hareketleriniz çok kısıtlımıydı
benim şimdiye kadar kananam veya erken doğum riiskim olmadı kiloda almadım
yinede çok merak ediyorum tarih çok iğrenç bi tarih bence sizlerin deneyimlerini öğrenmek istedim
herkese sağlık ve sıhhat diliyorum bebişleriyle...
mrblar
bende aranıza yeni katılan 15 haftalık ikiz gebeyim, bi konuda yardımlarınızı almak istiyorum
32. haftaya kız kardeşim düğün tarihi almış acaba benim için çok riskli bir tarih olur mu
bide 32 haftada çok ağırlaştıınız mı hareketleriniz çok kısıtlımıydı
benim şimdiye kadar kananam veya erken doğum riiskim olmadı kiloda almadım
yinede çok merak ediyorum tarih çok iğrenç bi tarih bence sizlerin deneyimlerini öğrenmek istedim
herkese sağlık ve sıhhat diliyorum bebişleriyle...
Merhabalar,
Benim minislerim de acele etti. Şuyum gelmeye başladı, 27 Ocak Cuma gunü 32 haftalik dogum yaptım.
Ben yavaş yavaş iyileşiyorum.erkek bebeğimde sorun yok, kızımda biraz solunum sıkıntısı var geçecek inşallah.
Yeni doğan yogun bakimdalar, hergun kamerayla izleyebiliyorum onları. Malesef henüz süt yok,gelmiyor.
Dualarınızı esirgemeyin..
tebrik ederim esila:) ikizlerde normal doğum nasıl oluyor? senin adına çok sevindim . sağlığınız yerindeyse sorun yok demektir. kaçıncı haftada doğum yaptın çok merak ettim. prenseslerini sağlık ve mutlulukla büyütmeni diliyorum darısı başımıza. Ben 23+5 teyim yolu yarıladık çok şükür. bundan sonrasına çok dikkat etmek gerekiyor. çok öpüyorum kendine ve prenseslerine iyi bak.
Merhabalar,
Benim minislerim de acele etti. Şuyum gelmeye başladı, 27 Ocak Cuma gunü 32 haftalik dogum yaptım.
Ben yavaş yavaş iyileşiyorum.erkek bebeğimde sorun yok, kızımda biraz solunum sıkıntısı var geçecek inşallah.
Yeni doğan yogun bakimdalar, hergun kamerayla izleyebiliyorum onları. Malesef henüz süt yok,gelmiyor.
Merhabalar,
çok sevindim nurtenciğim..bizde yarın iki haftalık olacaz inşallah...bebeklerin nasıl ,göbekleri düştümü..bizim ki dün düştü..nasıl besleniyorlar..tek mi bakıyorsun..sarılıkları nasıl..
tinkerbell,ben ve bebeklerim iyiyiz çok şükür,tek bakıyorum ,kızım ve eşimde yardımcı oluyor ama dışardan kimse yok ..annem 4-5 gün kaldı,geri gitti..idare etmeye çalışıyoruz..bakımları şimdilik zor değil gibi..küçük oldukları için uyuyorlar..,sezeryandan sonra toplanmak biraz zor oluyor..ilk günler kesinlikle yardımcın olması lazımmış..bunu anlamış oldum yani..inşallah sizinkiler daha kolay olur..
gülizelif senden ne haberler var cnm..
canım meraba hastanede oldugum icin cok sık yazamıyorum ama takip ediyorum sürekli. benim miniklerim hala gelmedi, bekliyolar cok sükür ve ben de her geçen güne duacıyım. 33. haftada bitti bakalım ne zaman gelecekler. suyum geldi ama tamamen bosalmamıs ve bebeklere yeticek kadar varmıs, keyifleri yerinde dedi dr. sen nası oldun? bebeklerini cok merak ediyorum fotograf koysana.. birbirlerine benziyorlar mı? kiloları ne durumda? zorlanıyor musun? güzel haberlerini bekliyorum
arkadaşlar bebişlerim gayet iyi. ikisini de günde 3 defa hastaneye gidip emziriyorum kalan öğünlerde de benim sütümden biberonla besleniyorlar. benim karnımda sertleşme sadece çok yemek yediğimde oluyordu , bir de doğumdan bir hafta önce aşırı kasık ağrım olmuştu yürümEktE VE merdiven çıkmakta zorlanıyordum.
SİZE BİR DE GÜZEL HABERİM VAR OĞULLARIM YARIN BÜYÜK İHTİMALLE EVLERİNE GELECEKLER. BU YÜZDEN ÇOOOOOOKKKKKKKKKK MUTLUYUMMMMMMMMMM
gözünaydın cnm, masallah cok uzun ayrı kalmadınız. hayırlısı olsun, allah hic ayırmasın bidaha insallah. ben de hastanedeyim hala, darısı başıma hayırlısıyla insallah..
canım meraba hastanede oldugum icin cok sık yazamıyorum ama takip ediyorum sürekli. benim miniklerim hala gelmedi, bekliyolar cok sükür ve ben de her geçen güne duacıyım. 33. haftada bitti bakalım ne zaman gelecekler. suyum geldi ama tamamen bosalmamıs ve bebeklere yeticek kadar varmıs, keyifleri yerinde dedi dr. sen nası oldun? bebeklerini cok merak ediyorum fotograf koysana.. birbirlerine benziyorlar mı? kiloları ne durumda? zorlanıyor musun? güzel haberlerini bekliyorum
Kontrollerdeki ultrason ölçüleri cok yaniltti beni .2080 gr kız, oğlan 1930 gr doğdu.
Cocuklar kuvezde ben de kadin dogum Servisi'nde yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?