2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

ressam07, hoşgeldin.

daha doğumun olmamasına çok sevindim elifciğim,sabret canım,inşallah biraz daha dayanırsın..güzel haberlerini bekliyoruz..Allaha emanet ol..

Merhaba kızlar ben de tüp bebekler hamile kalmaya çalışıyorum.sali cift embr. Transferim var umarim ikisi de tutar.sormak istediğim seyler var.biraz korkuyorum hamilelik döneminde ne gibi sorunlar çıkar karşıma.tehlikeli bir yola mı giriyorum bilmiyorum.bir de karnımız kaçıncı haftada belli oluyor.ikiz de neredeyse 7-8 haftada belli oluyor diye duymuştum.dogru mü lütfen biraz anlatın.kafam karışık...:18::18:

ilk başta herşey umarım istediğiniz gibi olur.ikizlere gelince tabi Allahın dediği olur ama ikiz hamilelik biraz riskli.sizin tabi moralinizi bozmak istemem kesinlikle.Allahım ol desin yeterki her şekilde dünyaya gelirler.ama bence az ve öz olması daha iyi oluyor.özellikle tüp bebek yaptıranlar için.o kadar uğraşıyorsunuz sonuca hangisi daha kolay ulaşılıyorsa onun yapılması daha mantıklı.zaten devlette yasaklamış.artık ilk tüp bebek deneyenlere çift embriyo koymuyorlar.düşük tehlikesini azaltmak için.sizin şartlarınız iki embriyoya müsayit demekki.şuan 30uncu haftamdayım ve inanılmaz stresliyim.erken doğumları görünce iyice moralim bozuldu.en ufak bir ağrıyı sancı zannediyorum.ama şu ana kadar ben ikiz hamilelik gibi yaşamadım hiç.çok rahattım.ağrım sızım pek olmadı.ilk başlarda kanamam falan oldu ama o günleri atlattık çok şükür.ama sonunda güzel şeyler olacak inşallah bir taşla iki kuş vuruyoruz buda çok güzel bişey bence.umarım ikiside tutar ve erken doğum falan yapmadan bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.benim karnım 4 aydan sonra belli olmaya başladı.bir anda büyüdü ama.2 ayda belli olmadı.ama şuan 30 haftalığız tek hamilelerin 40 haftadaki göbeği şuan bende var.doktor sanki 9 aylık gibisin diyor.

Son düzenleme:

arkadaşlar bebişlerim gayet iyi. ikisini de günde 3 defa hastaneye gidip emziriyorum kalan öğünlerde de benim sütümden biberonla besleniyorlar. benim karnımda sertleşme sadece çok yemek yediğimde oluyordu , bir de doğumdan bir hafta önce aşırı kasık ağrım olmuştu yürümEktE VE merdiven çıkmakta zorlanıyordum.

SİZE BİR DE GÜZEL HABERİM VAR OĞULLARIM YARIN BÜYÜK İHTİMALLE EVLERİNE GELECEKLER. BU YÜZDEN ÇOOOOOOKKKKKKKKKK MUTLUYUMMMMMMMMMM

Son düzenleme:

ayy canım ya çook sevindim. darısı tüm bebekleri yanında olamayan annelerin başına

Süper bir haber bu çok sevindim canım demek artık evde üç erkekle başa çıkacaksın he

AYYY NASIL SEVİNDİM:) EVDEYİZ MESAJINI BEKLİYORUZ SABIRSIZLIKLA...

AYYY ALLAHIM NASIL SEVİNDİM:) İNSALLAH EVDEYİZ OĞLUŞLARIMLA MESAJINI ÇOK YAKINDA OKUYCAZ BURDAN

ay canım çok ama çok sevindim yaa ne güzel
daha iyi haberlerini alıcaz inşallah

slm arkadaşlar 2 gün girmesem yeni doğumlar oluyor Bende sıradakiyim herhalde bebekleri aşağıda hissediyorum artık İyice ağırlaştım Bu yüzden biraz stresliyim Hathar arkadaşımız doğurmuş Bir arkadaşımızda doğumu bekliyor sanırım Hayırlı doğumlar versin rabbim . İnş hathar bebeklerini sağlıkla eve götürmek nasip olur Bol bol sütün olur inşallahda bebeklerin çok kısa sürede toparlar. Nurtencim emzirebildiğine ve bebeklerinin toparlandığına çok sevindim. Bu gün yarın eve götüreceksinizdir kavuşaklar size.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Sağlıkla tamamlamak nasip olsun hamileliğinizi.

melittadan haberi olan var mı...inşallah iyidir..

Buglem bebeklerin ve sen nasılsın bakımları bizlere başta dedikleri kadar çok zor mu emzirebiliyormusun rahat En çok merak ettiğim yanlız mı bakıyorsun Bebişlerden vakit bulur yazarsan sevinirim. melittayı birde uhde diye bir arkadaş vardı bende merak ediyorum herşey yolundadır umarım

Son düzenleme:
Artık çok çok dikkat etmem gerekliymiş.Son zamanlar istirahat etmemi önerdi doktorum . 36+? da alıcakmış iyice korkmaya başladım :)Yeni hamile arkadaşlara önerim bu arada hazırlıklar 26. haftaya kalmasın hem ağırlaşıyorsunuz hem de doktorun dediğine göre ne kadar dinlenirseniz hamilelik okadar problemsiz ilerliyormuş. Ben geç kaldım hazırlıklara hala odam gelmedi mesela . Bir düzene girseydim ...
Bu arada aysbah sertleşmeyi senle ben yaşıyorduk sanırım Doktora gidebildin mi bilmiyorum ama sende sorarsan sevinirim doktoruna Ben Biraz rahatladım tam kontrol sırasında karnımda bir yumru oluşdu o sırada hemen gösterdim Doktor bebek o kasılma öyle bişey değil dedi. Zaten beni Nstye bağladılar kasılma çıkmadı bebekler gayet keyifli demekki dedi. Sevindim ama her an herşey değişebilirmiş.

Son düzenleme:
arkadaşlar beklenen haber geldi.. artık oğullarım eşim ve ben evimizde kocaman bir aile olduk. Alah herkese bu günleri görmeyi nasip etsin. inşallah bundan sonra hastanelere sadece kontroller için gideriz.

arkadaşlar beklenen haber geldi.. artık oğullarım eşim ve ben evimizde kocaman bir aile olduk. Alah herkese bu günleri görmeyi nasip etsin. inşallah bundan sonra hastanelere sadece kontroller için gideriz.

gözünaydın cnm, masallah cok uzun ayrı kalmadınız. hayırlısı olsun, allah hic ayırmasın bidaha insallah. ben de hastanedeyim hala, darısı başıma hayırlısıyla insallah..

canım çok sevindim hastaneden çıkmanıza. sağlıkla büyütün bebişlerinizi . benimde iki oğlum olacak 1 tane daha var zaten toplam 4 erkek olacak evde. biz ana kraliçeyiz anlayacağın:) herkes sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bence.

biz de çok sevindik cnm artık evde bütün gün oğullarımla ilgileniyorum tabi gecesi de var tahlilleri testleri muayeneleri derken zaman çok çabuk geçiyor. iki tane olunca birini doyurana kadar diğeri acıkıyor altlarını değiştirip edene kadar başa dönüyoruz ama kesinlikle şikayetçi değilim onlar sağlıklı olsunlar da... ben de ana kraliçe olarak görüyorum kendimi. Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı...

çok sevindim nurtenciğim..bizde yarın iki haftalık olacaz inşallah...bebeklerin nasıl ,göbekleri düştümü..bizim ki dün düştü..nasıl besleniyorlar..tek mi bakıyorsun..sarılıkları nasıl..

tinkerbell,ben ve bebeklerim iyiyiz çok şükür,tek bakıyorum ,kızım ve eşimde yardımcı oluyor ama dışardan kimse yok ..annem 4-5 gün kaldı,geri gitti..idare etmeye çalışıyoruz..bakımları şimdilik zor değil gibi..küçük oldukları için uyuyorlar..,sezeryandan sonra toplanmak biraz zor oluyor..ilk günler kesinlikle yardımcın olması lazımmış..bunu anlamış oldum yani..inşallah sizinkiler daha kolay olur..

gülizelif senden ne haberler var cnm..

demek aramızda 2 gün var. senin bebeklerin kaç kilo doğmuştu ve şimdi kaç kilo merak ettim. benimkiler önce kilo verdi şimdi almaya başladılar çok şükür. etrafımda ikiz olmayıınca sizlere soruyorum. gerçi benim bebeklerim 12 gün küvezde kaldılar ama.
şimdi annem yanımda kayınvalidemle değişe değişe bakacaklar yani evin işini yapacaklar diyeyim. çünkü bebeklerre be n yanlız bakabiliyorum çok şükür. yine de gelen giden temzlik yemek için evde birine ihtiyaç oluyor. benimkilerin göbekleri daha düşmedi. hastaneden çıkarken de göbekleri düşmeden banyo yaptırmayın dediler. pansuman falan da yapın demediler. öylece düşmelerini bekliyoruz sen nasıl yaptın? hastanedeyken biri sarılık tedavisi oldu şimdi de biraz sarı gibi ama geçer diyor annem az gibi görünüyor ama geçmezse salı günü doktora gidince bi tahlil yaptırmayı düşünüyorum..

beni unutmuş olabilirsiniz :)) 45 gün önce kızlarım dünyaya geldi hem de normal doğumla.. normal doğum süper bişey... ama tabi sağlıkla olsun hangi şekilde olursa olsun... deneyimlerimi paylaşabilirim korkunç doğum hikayelerine inat içinizi rahatlatabilirim kızlarr... :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…