merhaba arkadaşlar...aranıza yeni katıldım ama diğer forumlar daydım...inşallah uzun bir sürede sizlerle olurum..kısaca tanımayan arkadaşlara hayatımı özetliyeyim:))
çocuksuz geçen 7 yıllık bir evliliğim vardı...5 yıldır sebepsiz interfiliteden dolayı tedavi süreçleri yaşadık...3 aşılama 1 tüp bebek tedavisi..bu arada özel bir okulda öğretmenlik yapıyordum 10 yıldır...2011 yılında beni işten çıkardılar...tedavi için para bulmamız zorlaşmıştı...bu arada önceki tedavilerden de borçlanmıştık(( bütün kapılar yüzümüze kapanmıştı ki...eşim zorla okuldan tazminat koparabildi:))) hemen 2.tüp bebeğe başvurduk tabi...veeee sonuç pozitif:)))) o an ki duygularımı anlatamam ...birde üstüne ikiz olduklarını öğrendik ....sevincimiz 2 ye katlanmıştı:))) her şey yoluna girmişti artık...iyi ki işten çıkarmışlardı beni..hemen bir dersaneye yazıldım kpss için...hem kafa dağıtıcaktım hemde hedeflerime devam edecektim...takiiiiiii kanamalarım başlayana kadar (( çok korkmuştum bebeklerime birşey olacak diye....sıkıntılı süreçler başlamıştı bizim için...serumlar iğneler derken artık yatağa bağımlı hale gelmiştim...panik atak rahatsızlıklarım artmıştı:18:.iyice kaygı bozukluğu başladı bende...birisi erken doğum yaptığını söylese
hemen bende doğurucam herhalde fikri oturdu ...allaha şükürler olsun 21.haftadayıııııııııııım:)))) ama en ufak kasılmalar ağrılar endişelendirir oldu beniailem hazırlık yapmak istiyor bebekler için ama ben korkudan kızıyorum onlara..durun bakalım bir dünyaya gelsin diyorum..hep" bir hamile kalayım tadını çıkarıcam bu kadar yılın acısının" derdim...nerdeee...hala yataktayım sadece wc ihtiyacım için kalkıyorum...günler benim için geçmiyor sanki..her geçen gün değişik değişik ağrılar yaşıyorum..sadece beni rahatlatan onların tekmeleri:))) kızımı ve oğlumu kucağıma alacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum aynı sizler gibi kader arkadaşlarım....dualarınızda olmak ümidiyle ....dualarımdasınız
Merhaba kızlar ben de tüp bebekler hamile kalmaya çalışıyorum.sali cift embr. Transferim var umarim ikisi de tutar.sormak istediğim seyler var.biraz korkuyorum hamilelik döneminde ne gibi sorunlar çıkar karşıma.tehlikeli bir yola mı giriyorum bilmiyorum.bir de karnımız kaçıncı haftada belli oluyor.ikiz de neredeyse 7-8 haftada belli oluyor diye duymuştum.dogru mü lütfen biraz anlatın.kafam karışık...:18::18:
nurtencb nasılsın bebeklerin nasıl ikiside sütünle besleniyorlarmı? inşallah en kısa sürede evinizde eşinle ve çocuklarınla çok güzel zamanlar geçirirsin. Ayrıca senin hamilelik döneminde karnında sertleşmeler oluyormuydu merak ettim. kendine ve yumoşlarına iyi bak..
arkadaşlar bebişlerim gayet iyi. ikisini de günde 3 defa hastaneye gidip emziriyorum kalan öğünlerde de benim sütümden biberonla besleniyorlar. benim karnımda sertleşme sadece çok yemek yediğimde oluyordu , bir de doğumdan bir hafta önce aşırı kasık ağrım olmuştu yürümEktE VE merdiven çıkmakta zorlanıyordum.
SİZE BİR DE GÜZEL HABERİM VAR OĞULLARIM YARIN BÜYÜK İHTİMALLE EVLERİNE GELECEKLER. BU YÜZDEN ÇOOOOOOKKKKKKKKKK MUTLUYUMMMMMMMMMM
arkadaşlar bebişlerim gayet iyi. ikisini de günde 3 defa hastaneye gidip emziriyorum kalan öğünlerde de benim sütümden biberonla besleniyorlar. benim karnımda sertleşme sadece çok yemek yediğimde oluyordu , bir de doğumdan bir hafta önce aşırı kasık ağrım olmuştu yürümEktE VE merdiven çıkmakta zorlanıyordum.
SİZE BİR DE GÜZEL HABERİM VAR OĞULLARIM YARIN BÜYÜK İHTİMALLE EVLERİNE GELECEKLER. BU YÜZDEN ÇOOOOOOKKKKKKKKKK MUTLUYUMMMMMMMMMM
AYYY ALLAHIM NASIL SEVİNDİM:) İNSALLAH EVDEYİZ OĞLUŞLARIMLA MESAJINI ÇOK YAKINDA OKUYCAZ BURDANarkadaşlar bebişlerim gayet iyi. ikisini de günde 3 defa hastaneye gidip emziriyorum kalan öğünlerde de benim sütümden biberonla besleniyorlar. benim karnımda sertleşme sadece çok yemek yediğimde oluyordu , bir de doğumdan bir hafta önce aşırı kasık ağrım olmuştu yürümEktE VE merdiven çıkmakta zorlanıyordum.
melittadan haberi olan var mı...inşallah iyidir..
arkadaşlar beklenen haber geldi.. artık oğullarım eşim ve ben evimizde kocaman bir aile olduk. Alah herkese bu günleri görmeyi nasip etsin. inşallah bundan sonra hastanelere sadece kontroller için gideriz.
arkadaşlar beklenen haber geldi.. artık oğullarım eşim ve ben evimizde kocaman bir aile olduk. Alah herkese bu günleri görmeyi nasip etsin. inşallah bundan sonra hastanelere sadece kontroller için gideriz.
canım çok sevindim hastaneden çıkmanıza. sağlıkla büyütün bebişlerinizi . benimde iki oğlum olacak 1 tane daha var zaten toplam 4 erkek olacak evde. biz ana kraliçeyiz anlayacağın:) herkes sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bence.
biz de çok sevindik cnm artık evde bütün gün oğullarımla ilgileniyorum tabi gecesi de var tahlilleri testleri muayeneleri derken zaman çok çabuk geçiyor. iki tane olunca birini doyurana kadar diğeri acıkıyor altlarını değiştirip edene kadar başa dönüyoruz ama kesinlikle şikayetçi değilim onlar sağlıklı olsunlar da... ben de ana kraliçe olarak görüyorum kendimi. Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı...
çok sevindim nurtenciğim..bizde yarın iki haftalık olacaz inşallah...bebeklerin nasıl ,göbekleri düştümü..bizim ki dün düştü..nasıl besleniyorlar..tek mi bakıyorsun..sarılıkları nasıl..
tinkerbell,ben ve bebeklerim iyiyiz çok şükür,tek bakıyorum ,kızım ve eşimde yardımcı oluyor ama dışardan kimse yok ..annem 4-5 gün kaldı,geri gitti..idare etmeye çalışıyoruz..bakımları şimdilik zor değil gibi..küçük oldukları için uyuyorlar..,sezeryandan sonra toplanmak biraz zor oluyor..ilk günler kesinlikle yardımcın olması lazımmış..bunu anlamış oldum yani..inşallah sizinkiler daha kolay olur..
gülizelif senden ne haberler var cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?