• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

arkadaşlar karnımı bugün iyice aşşağıda hissediyorum bugün.indi sanırım bebekler.sizinkiler ne zaman inmişti.iyice korkmaya başladım.benim işim çok daha zor bir şey olsa yolumuz uzun.ankaraya gideceğiz.yozgatta oturuyoruz ve burada küvöz yok.

ALLAH yardımcın olsun canım dikkat et
arkadaşlar karnımı bugün iyice aşşağıda hissediyorum bugün.indi sanırım bebekler.sizinkiler ne zaman inmişti.iyice korkmaya başladım.benim işim çok daha zor bir şey olsa yolumuz uzun.ankaraya gideceğiz.yozgatta oturuyoruz ve burada küvöz yok.

canimsin korkma benim 32 de inmis demisti doktor 39 da ddogdular benim cadilar ustelikte bende 3cm aciklik ver rahim agzi uzunlugu 1 cm di

mrb ikiz anneleri
ben bu aralar tırlatacak kadar kaygılıyım evde huzur bile bırakmadım
nasıl olacak ne olacak diye düşünüyorum sürekli
benim asıl sorunum şu doğum haziran 2. hafta muhtemelen
ama mayıs sonuna kadar çalışabilir miyim diye kaygılanıyorum
özel okulda çalıştığımdan izin şansım yok derslerimi bitirmem gerek
siz kaçıncı haftaya kadar çalışabildiniz?
hiç ikiz gebede görmediğimden şaşkınım kendimi yusyuvarlak bi top yerinden kalkamayan yüreyemeyen
biri olacak mışım gibi düşünüyorum
etrafımda bilgi alabileceğim kimse yok :( çooook kaygılıyım

Son düzenleme:
canimsin korkma benim 32 de inmis demisti doktor 39 da ddogdular benim cadilar ustelikte bende 3cm aciklik ver rahim agzi uzunlugu 1 cm di
canım seninki gerçekten bir mucize.umarım bende o haftaları görürüm.doktora gittim öğleden sonra suları falan iyi dedi.ama alttan muayene etmedi.küçük bir hastane gittiğim hastane. adam çok ilgilenemiyor çok kalabalık.cumartesi kendi doktoruma gideceğim inşallah orada herşey belli olur.

mrb ikiz anneleri
hiç ikiz gebede görmediğimden şaşkınım kendimi yusyuvarlak bi top yerinden kalkamayan yüreyemeyen

canım ben çalışmıyorum ama iyikide çalışmadığıma şuan şükrediyorum.32inci haftanın içindeyim ve artık yemek bile yaparken ayakta duramıyorum.ayakta durunca sanki böyle elim ayağım kesiliyor bayılacak gibi oluyorum hemen otıruyorum.oturmak bile fayda etmiyor yatmak en rahatı.bu yüzden 30dan sonra çalışmamak senin için ve bebeklerin için daha hayırlı olur.ben 28den sonra çok zorlanmaya başladım evde olduğum halde.çalışanların işi çok daha zor tabi.ikiz hamilelik tek gebelik gibi değilmiş herşey çok daha zor.

canım ben çalışmıyorum ama iyikide çalışmadığıma şuan şükrediyorum.32inci haftanın içindeyim ve artık yemek bile yaparken ayakta duramıyorum.ayakta durunca sanki böyle elim ayağım kesiliyor bayılacak gibi oluyorum hemen otıruyorum.oturmak bile fayda etmiyor yatmak en rahatı.bu yüzden 30dan sonra çalışmamak senin için ve bebeklerin için daha hayırlı olur.ben 28den sonra çok zorlanmaya başladım evde olduğum halde.çalışanların işi çok daha zor tabi.ikiz hamilelik tek gebelik gibi değilmiş herşey çok daha zor.

rabbim yardımcın olsun az kalmış sağ sağlim alırsın kucağına inşallah
acabe herkes ynı şekilde mi bitiriyo bu ikiz gebeliği
benim okulumun gebeliğimden bile haberi yok hala
16. haftadayım
çokkk kaygılıyım çokkk

dimla;22915655]mrb ikiz anneleri
etrafımda bilgi alabileceğim kimse yok :( çooook kaygılıyım[/QUOTE]

canım izin almaya çalışsan idareden, derslerini erken bitirsen olmazmı?gerçi okulu bilmem ama dersanede biz öyle yapabiliyorduk.benm.birde senn doğumun 36.hafta diye hesaplamışsın galiba ama erkende gelebilirler.bunu da hesaba kat.normalde 7.aydan başlıyor ikiz gebelik izinleri.idarede anlayış göstersin yani,elinde olan bişey değilki peki branşın ne yoğunmusun haftada kaç xsaat dersin var

dimla;22915655]mrb ikiz anneleri

canım izin almaya çalışsan idareden, derslerini erken bitirsen olmazmı?gerçi okulu bilmem ama dersanede biz öyle yapabiliyorduk.benm.birde senn doğumun 36.hafta diye hesaplamışsın galiba ama erkende gelebilirler.bunu da hesaba kat.normalde 7.aydan başlıyor ikiz gebelik izinleri.idarede anlayış göstersin yani,elinde olan bişey değilki peki branşın ne yoğunmusun haftada kaç xsaat dersin var[/QUOTE]

canım izin almaya çalışsan idareden, derslerini erken bitirsen olmazmı?gerçi okulu bilmem ama dersanede biz öyle yapabiliyorduk.benm.birde senn doğumun 36.hafta diye hesaplamışsın galiba ama erkende gelebilirler.bunu da hesaba kat.normalde 7.aydan başlıyor ikiz gebelik izinleri.idarede anlayış göstersin yani,elinde olan bişey değilki peki branşın ne yoğunmusun haftada kaç xsaat dersin var
[/QUOTE]

evet 36 diye hesapladım sıkıntı yani sözde okul kapanışını planlayarak gebe kaldım ama
kısmette ne olucağını kimse bilemiyor
çok yoğun bi programım yok 22 saat giriyorum ama
tam gün ve özel olmasıı sıkıntı yoruluyoruz anlicağın...
kısmette ne varsa o oluyo kaçarı yok
ilk çocuğumda işimden ayrılmak zorunda kaldım bunda ayrılmayı hiçç istemiyorum
ama bakalım kısmette ne varsa onu yaşıcaz...
ilgin için çok saol

merhaba canım nasılsın bebekler nasıl.bende seni merak ediyordum.bebişlerle hayat nasıl gidiyor.

saol canım ya...gayet güzel...tarifi olmayan bi duygu ama zor..biraz gaz sancılarımız var...o yoruyor bizi..inşallah daha iyisi senin başına..nasıl gidiyor..bir şikayetin yoktur umarım...

canım gaz sancıları yeni düzeldi valla hele kızım tam bir kolik öğlen namazında bir başlıyodu ağlamaya akşam namazına kadar ozaman oğlum çıkmamıştı küvezden 2 kişi zor bakıyoduk ağlama krizine girince bu arada bende fenalık geçiriyodum çok şükür bu günlere:52::52:
saol canım ya...gayet güzel...tarifi olmayan bi duygu ama zor..biraz gaz sancılarımız var...o yoruyor bizi..inşallah daha iyisi senin başına..nasıl gidiyor..bir şikayetin yoktur umarım...

Allah kolaylık versin canım gaz bebeği çok zorlayan bişey gerçekten.amin inşallah hayırlısıyla bende yaparım doğumu.benimde özellikle rahmimde bir ağrı var.oda normal diyor doktor bebekler iyice aşşağıya indi ondan sanırım baskı yapıyorlar.arada da kasıklarda oluyor ağrı.heran tetikte bekliyoruz işte.dayanabildiğimiz kadar dayanıcaz bakalım.
herkese sormak istiyorum rahminde ağrı olan varmı doğum yapmış yada yapmamış tüm arkadaşlara soruyorum.

Son düzenleme:
yaaa kızlaaar sol yumurtalığımda ve sol arka bel boşluğumda ağrı oluyor.adet sancısı gibi mayhoş ama rahatsız edici bir ağrı:((( bu arada takvimden hesapladım normalde adet dönemimmiş...bundan kaynaklanıyor olabilir mi??? 22+6 dayım bu ağrılar normal mi sizce?siz hiç yaşadınız mı bu tip ağrılar?bende hiç olmazdı böyle ağrı çok canım sıkıldı:((((

benim doğum yaptığım haftalarda vardı cnm resmen içi acıyordu
Allah kolaylık versin canım gaz bebeği çok zorlayan bişey gerçekten.amin inşallah hayırlısıyla bende yaparım doğumu.benimde özellikle rahmimde bir ağrı var.oda normal diyor doktor bebekler iyice aşşağıya indi ondan sanırım baskı yapıyorlar.arada da kasıklarda oluyor ağrı.heran tetikte bekliyoruz işte.dayanabildiğimiz kadar dayanıcaz bakalım.
herkese sormak istiyorum rahminde ağrı olan varmı doğum yapmış yada yapmamış tüm arkadaşlara soruyorum.

bende de değişik ağrılar oluyordu rahimde ama sürekli bir ağrı değil..ara ara gelip kısa sürede geçiyodu...nst de fark ettim ki o ağrılar kasılmaymış..nst bağlıken ben her ağrı çektiğimde nst cihazı kasılma gösteriyordu..olması normal...artık vücut kendini doğuma hazırlıyor..

Back
X