• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

selam kızlar
çalışıyorum,oğlumu annemlere gönderdik yatılı kalıyor çok özledim offf
geçen hafta kasılmalar yüzünden doktor yatak istirahati verdi ya
eşimde korkuyor şimdi çocuk annenlerde kalsın hafta sonları alalım bir süre diyor
saolsun ablam var annem babam çok ilgililer oğlumda çok rahat mutlu kalıyor ama işte özlüyorum
akşam iş çıkışı eve gitmek istemiyom oğlum yok diye ama en azından riskli durumları atlatmak için dayanıcam

onun dışında bir sıkıntım yok şimdilik,haftaya kontrolümüz var detaylı inceleme yapılacak bebeklere..
allahım sağlıklı sıhhatli zamanlarında doğsunlar inşallah

hadi öpüyorum hepinizi

canım çok geçmiş olsun. yakında bende istirahate ayrılacağım 1 ay sonra rapor alıcam sonra 30.haftada doğum izni başlıyor. Benimde karnım çok fena geriliyor patlamak üzereyim sanki. geceleri bile zor yatıyorum ama sabredicez ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz. Oğluşun için çok şanslısın ailen var ne güzel bakarlar sen rahat ol dinlenmene bak. çok öpüyorum.

slm arkadaşm bende 33+3 kızlarıma hamileym. 28 haftalıkken 29mm idi benim. şuan kaç bilmyrm ama ilaç kullanyrm. yarın dr kontrolm var.

bende bugun 33 hafta oldum ve cumartesi kontrolum var
ilaclara devam ediyorum, bakalım doktorum cumartesi ne diyecek...
sen burayada yazarmısın kontrolun nasıl gectigini?
karnımda son gunlerde cok sertlesme oluyor resmen taş gibi oluyor umarim 3 hafta daha dayanırlar kızlarım içeride...

merhaba güzel anneler benim bebeklerim doğdu geçtiğimiz pazartesi akşamı sancılar başladı 5 gün dayanabildim hastanede serum yedim ama cumartesi kuzularım geldi sağlıkları iyi 33+3 te doğdular şimdi kuvezdeler birtanesi 2570 gr diğeri 2000 gr sadece ağızdan beslenmek için gelişmelerini bekliyorlar .......

canım hayırlı olsun, umarım en kısa zamanda bebişlerinle beraber eve dönersin
bizi gelişmelerden haberdar et tamammı?
kendine cok iyi bak öpüldün

filorinda; canım inşallah sağlıcakla analı babalı büyür bebişlerin
sizleri duyunca görünce doğum yapan arkadaşları sanki kendim yapmış gibi seviniyorum
allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin,sağlıklı doğsunlar büyüsünler inşallah

canım çok geçmiş olsun ilk defa böyle birşey duyuyorum. izne çıktığına sevindim. çünkü benim yaşadıklarımı biliyorsun. evde bol bol dinlen. bunu da atlatırsın yeter ki bebiişler iyi olsun erken gelmesin...

sağolasın canım inş en kısa zamanda geçer bahanesiyle evde dinleniyorum artık inşallah bebeklerinle birlikte en kısa zamanda evinize gidersiniz ..

canım çok geçmiş olsun ilk defa böyle birşey duyuyorum. izne çıktığına sevindim. çünkü benim yaşadıklarımı biliyorsun. evde bol bol dinlen. bunu da atlatırsın yeter ki bebiişler iyi olsun erken gelmesin...

sağolasın canım inş en kısa zamanda geçer bahanesiyle evde dinleniyorum artık inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerinle birlikte en kısa zamanda evinize gidersiniz ..

merhaba güzel anneler benim bebeklerim doğdu geçtiğimiz pazartesi akşamı sancılar başladı 5 gün dayanabildim hastanede serum yedim ama cumartesi kuzularım geldi sağlıkları iyi 33+3 te doğdular şimdi kuvezdeler birtanesi 2570 gr diğeri 2000 gr sadece ağızdan beslenmek için gelişmelerini bekliyorlar .......

hayırlısı olsun florinda.inşallah en yakın zamanda kuvezden cıkarlar.Allah analı babalı buyutsun.

geçmiş olsun ceycudi bende ilk defa duyuyorum en kısa zamanda saglıgına kavusursun inşallah.

hattarcım tansıyonda psıkoljı cok onemlı üzülüp sıkılırsan tansıyonun daha fazla cıkar.biliyorum zor ama kafana takmamaya çalıs içini rahat tut. inşallah sonuçların iyi cıkar bırkac hafta daha dayanabilirsin.

oğullaım gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah buna inanıyorum. Siz de dualarınızı bizden eksik ettmeyin..
Amin nurtencim inşallah en yakın zamanda bebişlerin evine gelicek Şimdiden toparlamıştır onlar meraklanma
merhaba arkdşlar bende ıkız gebelık yaşıyorum...ama benımkıler daha yenı 8 haftalıgım... Fakat çok heyacanlıyım

neler yaşıyacagım bılmıyorum.ıkı tane bebek :) mıllet anca 1 tanesıne anca bakarken :) ne bıleyım allah hrkz evlatlarını
bızlere bagışlasın..
Hayırlı olsun :nazar:Allah kucağına almayı da nasip etsin

merhabalar doğum yapan arkadaşları kutluyorum inşallah bebekler en kısa zamanda küvezden çıkarlar ben de doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım çünkü yüz felci geçiriyorum hamilelerde bu durum 3 kat daha artıyormuş dikkat edin arkadaşlar soğukta çok kalmayın Allah kimseye göstermesin ilaç da kullanmıyorum ekzersizle geçirmeye çalışıyorum ama daha bir değişiklik yok inş. düzelecek ama ben bebeklerimi daha çok düşünüyorum onlar sağlıklı olsun zamanında doğsunlar diğer şeyler geçecek inşallah... herkese hayırlı hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum..
Geçmiş olsun Yüz felcini 5-6 sene önce bir tanıdığımızda şahit olmuştum Arabada cam açıkken yüzüne çok rüzgar gelmiş ilk defa olmuştu onunda. Ama kısa bir süre içinde geçmişti Seninde tez vakitte iyileşir inş. Hamilelikde arttığını bilmiyordum bu durumun sağol bizi uyardığın için . Bebeklerini sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Merhaba arkadaslar biraz gec gördük biz bu topigi genelde tüp bebek bölümündeydik... Allah nasip ederse bende ikiz annesi olacagim suanda 20haftalik hamileyim :nazar:daha cinsiyetlerimiz beli olmadi gelecek hafta beli olacak bakalim insallah:) sizin deneyim ve tecrübelerinizden yararlanmak isteriz tabi bizide araniza kabul ederseniz:3:
Sana da hayırlı olsun bend e tedaviyle ikizlerimi bekliyorum bu arada ...

Hayırlı olsun :nazar: Kiloları da iyi yine cnm . Bu hafta ne kadar çok doğum oldu böyle. Bbeklerini sağlıkla eve götürmek nasip olsun inş.

Sagol canim seninkilerde hayirli olsun:nazar: Bilmiyorum sende benim gibimisin zor kavustugum için hep diken üzerindeyim inan sagliklica hayilisiyla gelmelerini beklliyorum zaman gecmiyor bir türlü... Sagliklica hayirlisiyla alalim insallah bebeklerimizi kucagimiza:nazar::nazar:

arkadaşlar bugün Emirimi emzirdim. ilk defa dokundum yavruma. çok güzel bir duyguymuş. Ömerim de gün geçtikçe daha iyi oluyor. solunum cihazından da çıkardılar çok şükür. deneme amaçlı çıkardık tekrar geri dönebilir dediler ama 2 gündür dönmedi çok şükür Allahıma. yarın yine emzirmeye çağırdılar. Ömer için daha erkenmiş ama yakında onu da alırım inşallah kucağıma...

arkadaşlar bugün Emirimi emzirdim. ilk defa dokundum yavruma. çok güzel bir duyguymuş. Ömerim de gün geçtikçe daha iyi oluyor. solunum cihazından da çıkardılar çok şükür. deneme amaçlı çıkardık tekrar geri dönebilir dediler ama 2 gündür dönmedi çok şükür Allahıma. yarın yine emzirmeye çağırdılar. Ömer için daha erkenmiş ama yakında onu da alırım inşallah kucağıma...

çok sevindim canım ve de çok duygulandım.ömeride alırsın yakında kucağına inşallah bol bol sütün olur ikisinide emzirirsin doya doya:))

Sagol canim seninkilerde hayirli olsun:nazar: Bilmiyorum sende benim gibimisin zor kavustugum için hep diken üzerindeyim inan sagliklica hayilisiyla gelmelerini beklliyorum zaman gecmiyor bir türlü... Sagliklica hayirlisiyla alalim insallah bebeklerimizi kucagimiza:nazar::nazar:

Bende öyleyim tedirgin... herşey geliyor insanın aklına Gerçekten stresliymiş ikiz hamileliği Allah hepimize vaktinde planlı doğumlar nasip etsin.Bana ilk 3 ay çok yavaş geldide 2. trimestirin ortasından itibaren çok hızlandı gibi geliyor günler :)) Sorunsuz sıkıntısız bitirip kucaklarımıza alırız inşallah

kızlar sizlere kotu haberlerim var. dogumumu istanbulda yapacagim icin dun rutin kontrole edirneden istanbula geldik. muayenede rahim boyumun iyice kisaldigini gordu dr. hemen nst ye soktu, 5 dkda bir tavan yapan sancilar.. ben de bi tuhaflik hissediyordum zaten, yürürken bile zorlanıyordum. dr acil yatman lazım bu durumda gönderemem seni dedi. tek korkusu bebeklerin cigerlerinin gelismemis olması.. üstelik edirnedeki druma bunu ısrarla sormustum, ne rahim boyumu ölctü, ne de igneye yanastı. suan acıbadem bakırkoyde yatıyorum, buradaki drlar sen de bebekler de sanslısınız, bugün burada olmanız kader isi, yoksa engellenemeyen bir erken dogum basliyordu diyorlar. simdi ameliyatlı hasta gibi kalkmadan yatıyorlar beni. allahtan ciger gelistirici ignelerimi yaptilar. onca ilaca, 20dk da bir nidilata ragmen dünden beri hala da bitmedi sancilar. cok korkuyorum, erken gelmesin meleklerim. en az 34 görseydim.. biri 1600,digeri 1800 gr suan. hicbiseyim de yoktu üstelik. nurtencb de benim gibi aniden oldu, ama onun dogumla sonuclandi. siz siz olun her muayenede rahim boyunu ısrarla ölctürün ve ciger gelistici ignenizi olun. bizler ikiz annesiyiz, basimiza ne gelecegi belli degil...

cok sevndim canım hadi hayırlısı, saglıkla kavus yavrularına insallah.. benim icin de dua edin, dün farkında olmadan resmen yaklasmısım doguma, sen allahtan ignelerini olmustun ben de o da yoktu :( korkuyorum..

kızlar sizlere kotu haberlerim var. dogumumu istanbulda yapacagim icin dun rutin kontrole edirneden istanbula geldik. muayenede rahim boyumun iyice kisaldigini gordu dr. hemen nst ye soktu, 5 dkda bir tavan yapan sancilar.. ben de bi tuhaflik hissediyordum zaten, yürürken bile zorlanıyordum. dr acil yatman lazım bu durumda gönderemem seni dedi. tek korkusu bebeklerin cigerlerinin gelismemis olması.. üstelik edirnedeki druma bunu ısrarla sormustum, ne rahim boyumu ölctü, ne de igneye yanastı. suan acıbadem bakırkoyde yatıyorum, buradaki drlar sen de bebekler de sanslısınız, bugün burada olmanız kader isi, yoksa engellenemeyen bir erken dogum basliyordu diyorlar. simdi ameliyatlı hasta gibi kalkmadan yatıyorlar beni. allahtan ciger gelistirici ignelerimi yaptilar. onca ilaca, 20dk da bir nidilata ragmen dünden beri hala da bitmedi sancilar. cok korkuyorum, erken gelmesin meleklerim. en az 34 görseydim.. biri 1600,digeri 1800 gr suan. hicbiseyim de yoktu üstelik. nurtencb de benim gibi aniden oldu, ama onun dogumla sonuclandi. siz siz olun her muayenede rahim boyunu ısrarla ölctürün ve ciger gelistici ignenizi olun. bizler ikiz annesiyiz, basimiza ne gelecegi belli degil...

canım iyi ki acıbadem hastanesine gitmişsin. oranın çok iyi bir hastane olduğunu duymuştum. inşallah erken doğmaz bebişlerin.

geçmiş olsun ceycudi bende ilk defa duyuyorum en kısa zamanda saglıgına kavusursun inşallah.

hattarcım tansıyonda psıkoljı cok onemlı üzülüp sıkılırsan tansıyonun daha fazla cıkar.biliyorum zor ama kafana takmamaya çalıs içini rahat tut. inşallah sonuçların iyi cıkar bırkac hafta daha dayanabilirsin.

teşekkür ederim tesila inş. en kısa zamanda düzelir..

Amin nurtencim inşallah en yakın zamanda bebişlerin evine gelicek Şimdiden toparlamıştır onlar meraklanma

Hayırlı olsun :nazar:Allah kucağına almayı da nasip etsin

Geçmiş olsun Yüz felcini 5-6 sene önce bir tanıdığımızda şahit olmuştum Arabada cam açıkken yüzüne çok rüzgar gelmiş ilk defa olmuştu onunda. Ama kısa bir süre içinde geçmişti Seninde tez vakitte iyileşir inş. Hamilelikde arttığını bilmiyordum bu durumun sağol bizi uyardığın için . Bebeklerini sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Hayırlı olsun :nazar: Kiloları da iyi yine cnm . Bu hafta ne kadar çok doğum oldu böyle. Bbeklerini sağlıkla eve götürmek nasip olsun inş.

teşekkür ederim tinkerbell benim de aşırı değil ama beni rahatsız ediyor çünkü yüz hatlarım biraz değişti yine de ne yapalım üzülsek daha zor geçecek takmamaya çalışıyorum bu aralar havalar çok soğuk gerçekten çok dikkat edin Allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..amin..

selam kızlar, bende dün akşam detaylı ve renkli ultrasona girdim 1 saat sürdü bayağı bir yoruldum. Benim ikizler çift yumurta ikizi ama tek eşleri var. Doktor eşleri ayrı olsaydı çok daha iyi olurdu diyor.Aranızda benim gibi eşi tek olan varmı çok merak ediyorum. Kaygılarını anlattı durdu. şu an herşey normal ama ilerde ne olacağı belli olmaz çok sık kontrole gelmen lazım dedi. Bende erken doğumdan çok korkanlardanım. umarım hayırlısıyla zamanında doğum yaparız. Sağlıcakla kalın...

Back
X