• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

az önce suyum geldi, allahtan ki hastanedeyim. ve 1 cm acilmayla birlikte düzenli sancılarım var. bebeklerim cok küçük, korkuyorum.. dua edin nolur.. dr dogum basladı ve 24 saat ile 48 saat icinde gerceklesecek dedi. hicbisey yedirip icirmiyolar. sanırım sezeryan icin. dualarınızı eksik etmeyin..

canlarım merhaba ben dün akşam saat 4 gibi doğum yaptım tansiyonum yükseldi ve doğuma aldılar ama bebeklerim küvezde kalıcaklar mış daha göremedim içim içim yiyor çok merak ediyorum kiloları 2.200 kızımın 1.800 oğluşum 2kilo olursa çıkacaklar bnm için dua edin lütfen çok ihtiyacım var çok üzgünüm bir görebilsem...:((:43::43:

az önce suyum geldi, allahtan ki hastanedeyim. ve 1 cm acilmayla birlikte düzenli sancılarım var. bebeklerim cok küçük, korkuyorum.. dua edin nolur.. dr dogum basladı ve 24 saat ile 48 saat icinde gerceklesecek dedi. hicbisey yedirip icirmiyolar. sanırım sezeryan icin. dualarınızı eksik etmeyin..

Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin stres yapma kendine herşey güzel olacak Rabbimin izniyle

canlarım merhaba ben dün akşam saat 4 gibi doğum yaptım tansiyonum yükseldi ve doğuma aldılar ama bebeklerim küvezde kalıcaklar mış daha göremedim içim içim yiyor çok merak ediyorum kiloları 2.200 kızımın 1.800 oğluşum 2kilo olursa çıkacaklar bnm için dua edin lütfen çok ihtiyacım var çok üzgünüm bir görebilsem...:((:43::43:

Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün tez vakitte küvezden çıkarlar bebişlerin sağlıkla güzel şeyler düşün öyle olsun

Canım günlerimin aynıymış neredeyse. Evet erken ama Allah oyle yazmışsa yaşayacağız, kısa sürede toparlanırlar annesi merak etme sen. Bu ara herkes doğuruyor maşallah, Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.Dualarımız sizinle..

Allah analı babalı büyütsün inşallah hathar.200 gr alması uzun sürmez sanırım oğluşunun, endişe etme ki , güzel kaliteli stressiz sütün biriksin annesi onlara.Dualarımız sizinle .

Rabbim yardımcın olsun canım. hiç stres yapma olurmu. bak ne güzel kavuşma zamanınız geldi artık. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah.
Rabbim hayırlı etsin evlatlarını canım. 200 gr çabuk toplar İnşallah merak etme. kızınıda görürsün bugün İnşallah merak etme. Tez zamanda kavuşmanız dileğiyle. kendini üzme ki sütün gitmesin.

ay canım benim sakin ol dua et bizlerde duacın olacağız,rabbim her türlü şeyden korusun senide bebeklerinide

canım benim hayırlısı böyleymiş inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişlerini

kızlar ben daha ben çok gerilerdeyim yani 20li haftalardayız inşalah sonuna kadar sağlıcakla gideriz.
ama içimdeki korkularıda atamıyorum sürekli erken doğumla ilgili şeyler okuyorum bilgim olsun diye kötümü yapıyorum bilemiyorum
bugün işten erken çıkacam alışveriş yapacam bir hafta içinde bütün eksiklerimi tamamlayıp hazır beklemk istiyorum
birden bişey olur diye ödüm kopuyor
rabbim sağlıcakla zamanlarında doğmalarını nasip eder inşallah
hepimize sağlıklı doğumlar ve bebekler versin

kızlar yaa belki alakasız bişey ama sizlerin fikirlerinede ihtiyacım var
şimdi kısmet olursa inşallah zamanlarında gelirlerse ben mayıs sonu gibi doğum olacak
yani yaza doğuyor bebekler ben bu yüzden ilk ayları hep yazlık aldım
şimdi ekimde 6 aylık olup yaza kadar nerdeyse 11 aylık olacaklar

yani kış kıyafetlerini 6-9 aylık mı yoksa 9-12 mi alsam şaşırdım
şimdi ikiz oldukları için biraz küçük olurlar diye hepsini 6-9 mu alsam
mesela normal bebek kıyafetlerine bakıyorum 9 aylık kıyafetler,9 aylık ikizlere nasıl oluyor çokmu büyük olur

eşim yoğun çalışıyor,evde zaten 1 oğlum var ben doğumdan sonra belki 1 sene alışverişe çıkamam doğru düzgün
o yüzden en azından 1 yıl kullancakları kıyafetleri almam lazım
ama kafam bu ölçülere takıldı
anlatabilmişimdir umarım derdimi

gülizelifciğim,Allah yardımcın olsun,dualarım seninle..
hiç moralini bozma,ne olursa olsun haftan yine de çok iyi..daha erken yapanları düşün ve moralini düzelt canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
meryemcim, muhakkak çıkarsın alışverişe..bence çok alma,çok hızlı büyürler ..bu defada gereksiz yere harcama yapmış olursun..ilk 4 -5 aylık kullanılacakları aldım ben..ondan sonrasını nasıl olsa alırız dedim..
hatharcığım çok çok geçmiş olsun ve bebişlerin hayırlı olsun,en kısa sürede onların o cennet kokusunu içine çekmen dileklerimle..ayrıca seni ve yeni doğum yapan arkadaşları bu topiğe beklerim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...yapmis-2012-anneleri-burdan-devam-edelim.html
mavizehande ,sana da çok geçmiş olsun,ben bol bol bitki çayı içtim,öyle geçti..sende eline ne geçerse doldur cezveye kaynat iç tatlım..limon,ıhlamur,nane,kekik..elma,portakal kabuğuna varana kadar aklına ne geliyorsa işte..

Son düzenleme:
nurten sanada çok geçmiş olsun..inan seni o kadar iyi anlıyorum ki..Allahım sana sabır versin..ve zamanın su gibi geçmesini sağlasın inşallah..bi bakmışsın ikiside evinde,kucağında..
zeynepciğim sende hiç korkma canım,inan herkeste aynı olacak diye bi kural yok..sen bol bol dinlen ve alışverişini bitir..ne olur ne olmaz yine de..riskli bir gruptayız (gruptasınız )çünkü..moralini yüksek tut..

Allah yardımcın olsun canım, moralini yüksek tutmaya çalış.
Allahın izniylede bebeklerine bişi olmayacak baya bir yol aşmışşın.
Dualarımız seninle...!

Hayırlı olsun Masallah kiloları gayet iyi bence 200 gramıda çabuk alır ve sende en kısa zamanda kucagına alırsın inşallah canım.

bende 30 haftalık doğum yaptım kızım 43 oğlum 83 gün küvezde kaldı ben 0-3 alışverişi yapmıştım anca kızım kullandı eşyaları oğlum zaten 4500 kg ile küvezden çıktı erken bile doğsalar gerçekten çok çabuk kg alımı oluyo ben o yüzden fazla masraf yapmaktan kaçındım oğlumuda biz okadar küvezde tuttuk beyin kanaması geçirdi 1465 kg ile doğmuştu ama olcağı varmış ameliyat olmadan çıkarmadık beslediler baktılar sadece çok şükür şuan iyiler 4,5 oldular benimde ekim sonu doğum olması lazımdı hiçbir belirtim olmadan suyum geldi 28 ağustosda doğum yaptım kızım da 2 defa rop tan lazer oldu oda şuan iyi hiç gemez sanıydum o günleri ama erken doğum haberlerini okuyupta kendimi doğuma hazırladım gibi hissediyorum rahat olun RABBİM ne zaman uygun gördüyse ne yaparsanız yapın doğum kaçınılmaz rahim kapalı kutu gibi heran herşey olabilir şuan işbaşı bile yaptım inşallah herşey daha da yoluna girecek ALLAH ın izniyle:nazar::nazar:
kızlar ben daha ben çok gerilerdeyim yani 20li haftalardayız inşalah sonuna kadar sağlıcakla gideriz.
ama içimdeki korkularıda atamıyorum sürekli erken doğumla ilgili şeyler okuyorum bilgim olsun diye kötümü yapıyorum bilemiyorum
bugün işten erken çıkacam alışveriş yapacam bir hafta içinde bütün eksiklerimi tamamlayıp hazır beklemk istiyorum
birden bişey olur diye ödüm kopuyor
rabbim sağlıcakla zamanlarında doğmalarını nasip eder inşallah
hepimize sağlıklı doğumlar ve bebekler versin

hatharcığım hayırlı olsun bebeklerin. Üzülme moralini yüksek tut bence. Bebeklerine en kısa zamanda kavuşacaksın elbette . tebrik ediyorum.

canım dualarım seninle ve bebeklerinle. sağlıkla dünyaya gelsinler. sen bilinçli bir annesin, bir çoğumuz bir çok konuyu sana danıştık. herşey güzel olucak inşallah.

canım hayırlısı olsun, inşallah kısa zamanda gereken kiloya ulaşıcaklar bebişler, tez zamanda ikisi de kucağında olacaklar, RABBİM üçünüzü de nazardan korusun:nazar:

kızlar bugün yine gittim Emirimi emzirmeye 2 kere çağırdılar, hatta bi kere daha gelebilir misin dediler ama eşim işe gideceğinden gidemedim ama yarın 3 kere emzireceğim yavrumu. onun durumu çok şükür iyi hatta biraz toparladı bile ama Ömerim kilo vermeye devam ediyor. hemşireye sorduk solunum cihazına bağlandığını ve kilo vermesinin normal olduğunu söyledi. çok şükür solunum cihazına geri dönmedi. bugün sarılığı artmış biraz onun için gözlerini kapatmışlar ışık veriyorlardı. hemşire olabilir dedi yani doğru yeni doğan bebeklerin hepsinde oluyor doğal birşey. yavrumun zayıflıktan kemikleri sayılıyordu. oysa ilk doğduklarında durum tam tersiydi. Ömerim daha toplu Emirim ise daha zayıftı ama hemşire onun da toparlayacağını söyledi. onu da bi emzirmeye başlasam daha çabuk toparlar belki yavrum. tabi o zaman hastaneden hiç ayrılmamam lazım çünkü şimdi bilee bi emzirmede yaklaşık 1.5 saat kalıyorum. yeter ki iyi olsunlar ben her şeye katlanırım.

nurtencim, ömer de inşallah çok kısa bir sürede toparlıycaktır kendini.hemşire de durumun normal olduğunu söylemiş. çok çok kolaylıklar diliyorum:)

Melittayla su an aynı sehirdeyiz ama on yargılarından dolayı olsa gerek, gorusemedik:) umarım iyidir..

oluyor bazen bu durumlar..ne yapabilirsin ki..umarım iyidir..burayı okuyorsan melittacığım bizi haberdar et..adı aklıma gelmeyen bazı arkadaşlarda var..hepinize sağlık diliyorum..doğum yapanlarada geçmiş olsun diyorum..

Back
X