Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
carmenn canım ALLAH bi an önce unutturur inşlh ve tez zamanda normal yolla bebeğini sana geri verir senin ve herkes için bu gün dua edicem
tlşkler ardaşlar sağolun demin hastaneden kendi dr. geldim dediğim gibi bebeğim ii ama bu seferde sol tarafımdaki hematom küçülmüş ama sağ tarafta tekrar hematom başlamış önümüzdeki perşembe yine muayene var bebeğim çok sağlıklı görünüyo çok şükür kızlar resmen zıplıyo kıçının üstünde :)) çok hareketli ilk kez gördük hareketlerini dr. bile bu haftada mşlh olduğundan daha hareketli :)) bu arada benim alttaki cevtvelim 1 hafta önde gidiyo düzeltemedim
şimdi daha önce tedbir amaçlı yaptırdığım genetik testle birlikte kan pıhtılaşması falan vardı onu istedi kan pıhtılaşmama bakıcak gerekirse ona göre ilaç tedavisine başlıycakmışbakalım ne olucak kanamalarım yüzünden çok fazla ağrım oluyo şu an için dinlenmekten başka yapılacak bişey kalmıyo öpüyorum sizi
KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN......
kızlar sabah kontrole gittik her şey yolundaydı çok şükür 1 saat önce karnıma hafif ağrı girdi normaldir dedim sonra 7-8 damla kanama pembe.hemen doktora gittik karnı biraz sertmiş ağrıda olunmca 3 gün hiç kalkmadan yatak istirahati verdi doktorum bu haftalarda kanamalardan çok karın sertliği ve aynı anda gelp giden ağrılar önemliymiş progestan fitile başladık tekrar. kuzumm mis kokulu kızım Rabbime emanet Rabbim dilerim bu mübarek günlerde sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip eder hepimize benim savaşçı kızımdan kuzumdan dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
cnm insallah diğer kızlarınkı gibi 12. haftanda en gec gecsin bu kanamaların arkadasım, sen de rahat bi nefes al insallah
Diikat et kendine bol bol dınlen
meleğine maşallah diyorum sımsıkı sana tutunduğu için. geçmiş olsun dinlenmekten başka çaren yok gibi umarım 12. haftadan sonra kesilir.
evet bende şaşırıyorum ve mşlh diorum bebeğim tam bi savaşçı :) beni baya bi korkutuyo ama olsun onun ulturasonda ne olursa olsun sağlıklı olduğunu görmek herşeyi unutturuyo neyse herkes için dua ettim kızlar inşlh kabul olur ve size hematomun ne olduğunu göstermek için ve durumumun daha açıklıyıcı olması açısında bu gün yine çekilen ulturason resmini koyucam Eki Görüntüle 339604
bebeğin sağ taraındaki hematom kanama alanı yani geçen haftaki kanama sol taraftaydı orası küçülmüş ve bu hafta kanama hematom yani sağ tarafımda çıkmış (
evet bende şaşırıyorum ve mşlh diorum bebeğim tam bi savaşçı :) beni baya bi korkutuyo ama olsun onun ulturasonda ne olursa olsun sağlıklı olduğunu görmek herşeyi unutturuyo neyse herkes için dua ettim kızlar inşlh kabul olur ve size hematomun ne olduğunu göstermek için ve durumumun daha açıklıyıcı olması açısında bu gün yine çekilen ulturason resmini koyucam Eki Görüntüle 339604
bebeğin sağ taraındaki hematom kanama alanı yani geçen haftaki kanama sol taraftaydı orası küçülmüş ve bu hafta kanama hematom yani sağ tarafımda çıkmış (
kızlar ben yeni hastaneden geldim yine perşembe ve benim yine akşam 8 de kanama başladı apar topar acile gittik resmen adet ağrıları gibi belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo proluon iğnemi oldum hastanede serum takıldı yoğun bi kanamam var yine ( ya ben her hafta aynı gün aynı saate bunu yaşıycakmıyım uzman dr. baktı çok şükür yine bebğim ii durumda hataaaaa kıpır kıpır resmen zıplıyo inanamadık yavrum benim o kadar sıkıntıya kanamaya nasıl dayanıyo çok üzülüyorum şimdi eve geldik yarın kendi dr. çağırdı ama ben cumartesi gidicem Allahım ne olur yardım et her hafta aynı sıkıntı acaba bişeymi oldu die hastaneye koşturmaktan çok yoruldum çok yıprandım
kuzumm sanırım sen,ndebu haftslarda lekelenmen olmuştu sanırımdemi..
Kizlar bugun benimde kontrolum vardi cok sukur ense kalinligi hersey iyi cikti...bebeciim gayet iyiymis....kan verdim 2li test icin...
Kzlar ben yine yedikerimi cikardim off tam gecti diyrum bulantilarim,bir cikariyorum butun sinirim kalkiyor vallaha...
canım seninde söylediğin gibi bu testlerin doğruluğu güvenilir ceğil Rabbimin izni ile 3 testiniz temiz çıkacak bence sıkılmamaya çalış lütfenMerhaba kizlar.
Carmen oncelikle gecmis olsun,Rabbim bir daha yasatmasin.
Kizlar dun moralim cok bozuktu.Ama bugun iyiyim biraz daha.
2Li testimizin sonucu biraz kotu cikti.
Daha dogrusu riskli.
Sinir 1:250 bizde de 1:292 cikti.Bu ikili risk.
Kombine risk,yas riski ve trosmy 18+nt gayet guzel.
Bu bizi biraz uzdu ama sonra dusununce bu testler tarama testleri,kesin bir sonuc vermiyor.
292 de 1 ihtimal yani zeka gerilgi.
Birde icim su bakimdan rahat ,ense kalinligimiz 1.2mm ,burun kemigide usg de gozukuyor.
Haftasida gelisimi ile uyumlu.
Simdi 3 hafta sonra 3'lu taramamiz var,oda riskli cikarsa amniyosentez dusunuyoruz.
Temiz cikarsa yaptirmicam.Yoluma boyle devam.
Merhaba kizlar.
Daha dogrusu riskli.
Bu bizi biraz uzdu ama sonra dusununce bu testler tarama testleri,kesin bir sonuc vermiyor.
Birde icim su bakimdan rahat ,ense kalinligimiz 1.2mm ,burun kemigide usg de gozukuyor.
Simdi 3 hafta sonra 3'lu taramamiz var,oda riskli cikarsa amniyosentez dusunuyoruz.
Merhaba kizlar.
Daha dogrusu riskli.