- 26 Ocak 2011
- 318
- 2
herkeze merhaba öncelikle sizlere kendimden bahsedip aranıza katılmak ve tecrübenizden yararlanmak istiyorum.ben 2 yllık evliyim. bebekleri çok seviyoruz eşimde bende ama mağlesef evlendiğimizden beri korunmamamıza ragmen bebeğimiz yok. tabi vardır bir terslik dedik gittik ki bende pco eşimdede hareketli sperm azlıgı ve ileriye atamama sorunu varmış ikimizin faktörüde birleşince olmuyormuş tüp bebek önerdiler:18: :18: :18: :18: e tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum allah izin verirse sizler gibi evlat sahibi olmak yada onun yolunda ilerlemeye calışacagım sizden ricam ankarada önerdiğiniz güvenilir ve başarılı bir merkez varmı ?? iz yada başarısını duydugunuz. bilğisi olan arkadalar yardımcı olabilirmi aceba ... mağlum derdimiz aynı sizin gectiğiniz yollardan şimdi bende gececegim allah hayırlısını nasip etsin. inş..
canım ben ankarada yaptırdım.ankara üniversitesi tıp fakültesine gittim sana orayı tavsiye ederim tüp bebek için.çünkü alanlarında iyiler.biz iki kişiydik konulduğu gün daha o arkadaşımlada görüşüyorum oninkide benimkide tutdu.ikimizde çok şükür devam ediyoruz.benim ikinci denememde tutdu.hem maddi açıdanda az para gidiyor diye biliyorum ama takibimde benimle ilgilenmiyince doktorumu değiştirdim.şimdi özel hastaneye gidiyorum burada çok ii ama tüp bebek merkezi nasıl bilmiyorum.inş. ilk denemende tutar canım.bol şans Allah yardımcın olsun canım.