2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

afedersin canım bitane sanıyorsdum senin ikitaneymiş meğer çifte mutluluk ne güzel . kız erkek farketmez hayırlı sağlıklı olsun yavrularımızz ama merak etmiyo da değilim hATTA çatlıyorum:)

Allah hayırlısını versin canım seni ve kyr yı merakla bekliyorum.

Ay Carmennn canim cok kotu oldum cok uzgunum,canim allah sana sabir versin guc versin....allah bir daha boyle acilar vermesin
((((((

benim herşey yolunda oglan büyümeye devam ediyo, 3 hafta sora perinatalog gorucekmiş.
ben de sanki hissediyorum, herkes diildir diyo ama daha once karnımda böyle gaz hareketleri hiç görmedim.
böyle sanki kayıyo bi yerden bi yere küçücük bir hareket ama çok güzel allahım kucagımıza aldığımız günleri de göstersin İnşallah....

canım Allah sabır versin ne diyeceğimi bilemedim.. teşhisi daha önce hiç duymadım ama bi doktora daha gitseydiniz bilemedim ne diyeceğimi

herşeyin ii gitmesine sevindim böle güzel haberler mutlu ediyo hepimizi
hareketlere gelince kaçıncı haftadasın ilk hamileliklerde anne adayları genelde 4.ayın sonunda bebeğin hareketlerini hissetmeye başlarlar bundan öncekiler gerçekten sen hareket ediyo sansanda bağırsaklardan gelen hareketlerdir daha önce böle bağırsak hareketi görmemen normal daha önce hamile kalmadığın için bağırsaklar bu kadar çok hızlı çalışmıyodu çünki sindirim dahada hızlanıyo ama ilk hamileliğin değilse tecrübeli olduğun ve rahim daha önce hamilelik geçirdiği için büyümeside farklı oluyo bunu hissedersin

söylenebilecek hiç birşey yok Rabbim en kısa zamanda acını hafifletsin acın dinsin Rabbim yardımcın olsun...

canım benim çok üzüldüm çok dün sen beni teselli etmeye çalışıyordun bugün ben sana... yazmak çok zor acını en içimde hissediyorum inan allahım sanada sabrını versin en kısa zamanda toparlanırsın inşallah geçmiş olsun

canım kontrolün vardı nasıl kuzular?? doktor amcası cinsiyet hakkında bişi dedi mi daha doğrusu sen duymak istedin mi?? 2li test yapılmıştır yani sadece ultrson ölçümü??

ne diyeceğimi bilemiyorum, allah sabır versin canım

sevgili brnyns
bahsettiğin hematom nedir bilmiyorum. Alllah seni ve bebişini korusun.yatmakla düzelecek bir durumsa lütfen 9 ay hiç kıpırdama. ne olur moralinide yüksek tutmaya çalış. doğacak benim bebeğim deyip inan. çok geçmiş olsun.

carmen kendimle ilgili haber yazacakatım senin ve brnryns un haberlerini alınca elim ayağım kesildi.
dediğin kisitik higroması nasıl bir olay hiç duymadım ve suni sancıyla doğum yapacak olman tek kelime diyemiyorum.
sadece sana Çok dua edeceğim bil.
Allah seni korusun.

cnm tşk ediyorum
hematom dediğim şey açıklıyım aslında hematom kas içi kanama örnek kaza anlarında yaralanmalardan sonra ortaya çıkıyo yada şöle sölüyeyim parmağını bi yere sıkıştırdığında kan toplar ya bi süre sonra kanama alanı büyür yayılır onu zorlar veya patlatırsan kanar benimkide rahimde böle bi durum işte malesef müdahale edilemiyo rahim olduğu için her hafta yok olana kadar sanırım kontrole gidicem hareket fazla etmemem gerek bende artık yapmıyorum zaten bakalım bu cumartesi gidicem bakalım ne durumda

herkese merhaba arkadaşlar
bu topikte böyle üzücü olayları paylaşmak gerçekten çok kötü. 2 haberde beni gerçekten çok üzdü. söylenen 2 hastalık adı mıdır nedir bilmiyorum hiç duymadığım ve Allah ta kimseden bir daha duymayı nasip etmesin.
bende şimdi şeker yüklemesinden geldim. 100 gr şekerli suyu içtim 4 kere kan verdim. gizli kan şekeri için değerlerim biraz yüksek çıktı. iş çıkışı da dahiliye uzmanına gideceğim. belki diyet uygulanabilirimiş.
valla hiçbirimizin derdi bitmiyor. ama benim derdimin yanında arkadaşlarımınkini duyunca çok üzüldüm. özellikle carmennn .
Allah bu topikteki tüm anne ve bebişlerini korusun. lütfen kimseye bişey olmasın .kimse ağlamasın. içi yanmasın. yarrabbim duy sesimizi. dualarımzıı kabul et.

canım inan hepimiz çok üzüldük Allahım hiçbirimize yaşatmasın söylencek söz olmuyor.. Allah onlara sabır versin bizim yavrularımıza bizlere de sağlık inşallah.. kimseye yaşatmasın Allahım böyle acılar.. dediğin gibi ufak tefek problemler çıkıyor hepimizde Allahım büyüklerinden korusun ve inşallah bu problemlerinde yok olmasını sağlasın.. şeker yüklemesi bana da yapılmıştı ama 50 gr şekerli su ile.. 100 gr ailesinde olan ya da şüphe duyulduğunda yapılıyormuş. senin ailende var mıydı cnm? bazı şeylere dikkat edildiğinde çok problem olmuyor bildiğim kadarıyla. geçmiş olsun çok cnm..

nec merhaba canım
ailemde bildiğim bir şeker hastalığı yok. doktor sormadan 100 gr yükledi zaten. birde
50 gr lık yüklenirse sonuç yüksek çıkarsa tekrar yüklemek gerekiyormuş. 100 gr yüklenince tam ve kesin sonuç içinmiş. öyle dediler. haftaya tetanoz aşısı yaptırıcam.
nec sen yaptırdın mı?

anladım cnm benim 50 gr yükledin doktor normal dedi heralde şimdi 100 grlık yapmaz.. sonraki haftalarda belki.. bende bu hafta yaptırcam geçen hafta doktora gittiğimde aşı zamanın gelmiş haftaya yaptır dedi. zaten 2 hafta önce sağlık ocağındaki hemşirede aramıştı 2 hafta sonra gel dedi. perşembe filan düşünüyorum 21 haftalık olduğumda.

canım bende bilmiyordum bu hastalığı ne kadar ilginç bir hastalıkmış.sana çok geçmiş olsun diliyorum canım Allah sana 2 çocuğunu vermiş inş. üçüncü çocuğunuda verir.bende arkadaşımın dediğine katılıyorum gerekirse 9 ay yat ama inş. o durumda kalmazsın.inanın bu kötü haberleri duyunca hepimize dua etmeye başladım Allah hepimizin çocuğunu ve çocuklarını korusun.Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.

canım senin kaç haftalık oldu bilmiyorum ama bende geçen hafta yaptırdım kendim istedim çünkü bende risk grubu içerisindeyim doktorum bu konuda beni çok rahatlattı sonuçta ilacı olan bir hastalık canını sıkma.benim ablamda da hamilelik şekeri çıktı şimdi maşallah 1 yaşında oğlu var.bende 20 yada 24 haftalıkta bidaha yapılacakmış.şimdilik çok şükür sorun çıkmadı.o şeker yüklemeside çok zor ben 2 gün halsiz gezdim.sende de oldu mu?

canım ya bende bu gün bu soruları soracaktım sabah carmeni okuyunca çok kötü oldum ve unuttum.doktorum banada tetenoz ve difteri aşısı vurdurmamı söyledi.hatta eşiminde difteri olmasını istedi çünkü boğmaca hastalığını önlüyormuş.siz sadece tetenozmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…