2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Cnm evet aynı gun göreceğiz bebislerimizi, allahım saglık haberlerini nasip etsin. Ben senin tam tersin aman çıkmasın göbeğim, ne kadar geç büyürse o kadar iyi diye düşünüyorum. Malum ben sizden biraz fazla şişeceğim)) saka bir yana sağlıklı olalım, bebislerimiz saglikla büyüsün ben baska birsey istemiyorum.

bizim haftasonu işimiz çıktığı için randevuyu yarına aldık.sana ilk fırsat müjdeli haberi veririm inş.çok heycanlıyım :))))) dua et benim için canım..

canım gözün aydın darısı bizim basımıza inşallah bizde güzel haberler alırız bu arada cinsiyeti belli oldumu

teşekkür ederimm...allahın izniyle sizde alacaksınız temiz sonucunu.. ya göstermedi hemde dr. kızdı daha erken diye ama ben önümüzdeki hafta başka bir dr.a gidecem belki o söyler...

Gozunaydin, allahım sonuna kadar saglikla devam ettirsin. Sen tam 3aylik hamilesin, 4.ayindan 1gun aldın bugün, yani 4.ayina yeni girdin))

aminnnn hepimizinkini inşallah... ay yasasın o zaman ben artık 4 aylık hamileyim diyim barii:)))

seni çok iyi anlıyorum bende hareketlerini hissediyorum ve çok mutlu oluyorum.bu mutluluğumuz daim olur inş.bu arada çok geçmiş olsun.

Evet cnm cok cok sukur
Allah kimseye yasamasın mide bulantisi
İkili testiniz temiz çıkmış :) Allah saglikla kucağına aldığın günleri göstersin insallah

seni çok iyi anlıyorum bende hareketlerini hissediyorum ve çok mutlu oluyorum.bu mutluluğumuz daim olur inş.bu arada çok geçmiş olsun.

Cnm çok sagol
Cok heyecanlı cok güzel hersey :) senin ikizdi sanki :) iki
Kat güzel yani .ben de cok isterdim ikiz olmalarını
İnsallah sonuna kadar böyle gitsin hersey

kızlar kasıklarımda ağrı ve yanma var normal mi....

canım bence normal benim ikiz olduğu için çok ağrılarım oluyor doktoruma sordum tek bebekte büyüme ağrısı olur iki bebekte daha çok olur dedi.takılma böyle şeylere ağrın olunca dinlen hemen geçiyor.

hayırlı olsun Allah çocuklarımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.ikinci 3 ayına 14 haftalıkken giriyorsun.

Cnm çok sagol
Cok heyecanlı cok güzel hersey :) senin ikizdi sanki :) iki
Kat güzel yani .ben de cok isterdim ikiz olmalarını
İnsallah sonuna kadar böyle gitsin hersey

evet canım ikiz.benimkilerin biri çok hareketli biri çok sakin.hareketli olanı yatınca hissediyorum sakin olanı biraz daha az hissediyorum.inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

bizim haftasonu işimiz çıktığı için randevuyu yarına aldık.sana ilk fırsat müjdeli haberi veririm inş.çok heycanlıyım :))))) dua et benim için canım..

Etmez olur muyum hiç, tüm kalbimle dua ediyorum. İnşallah gönlünün dileğini söyler yarın doktor, heyecanla merakla bekliyorum güzel haberlerini.

Bu c.tesi sayfamizin keyif gunu anlaşılan) hepinizi şimdiden canı gönülden kutluyorum. Hadi bakalım listemizin cinsiyet bölümü dolsun bu haftasonu. Heyecanla bekliyorum...

Bu c.tesi sayfamizin keyif gunu anlaşılan) hepinizi şimdiden canı gönülden kutluyorum. Hadi bakalım listemizin cinsiyet bölümü dolsun bu haftasonu. Heyecanla bekliyorum...

tskler cnm bıgun senınkılerıde duyarız inşş

ayyyy çok heyecanlı çoook :))) ne konuşuyorduk aylar önc şimdi neler konuşuyoruz değil mi canım? kaç yumurtam olmuş, opu ne zaman transfer ne zaman embryolarım kaliteli mi derken çok şükür rabbime şimdi cinsiyet konuşur olduk.
rabbim bu mutluluğu sonuna kadar yaşamamızı evlatlarımızı kucaklarımıza sağlıkla almamızı nasip etsin işallah (AMİN)

merhaba herkese,,,uzun zamandir giremiyorum ama arada okuyorum yazdiklarinizi,,,bugun ikili testimiz vardi,kan verdim ,usg ye girdim,ultrasonda hersey guzel cikti,kan sonucumda haftaya cikcak,icimi vesvese sardi ,yasim 36 olmasi ve tup bebekle olmasi risk faktoru dedi doktorum,,ama ben bebegimin saglikli oldugunu hissediyorum allahin izniyle,,,allah saglikli evlatlar nasib etsin hepimize

gittim doktoruma sorun yok herşey normal dedi rahim büyüdüğü üçünmiş sağol canımm

hiç canını sıkma ne olur Allahın izniyle yolundadır herşey ben çok inanıyorum güzel haberlerinizi bekliyoruz:))

Cnm benim de ağrım cok oluyor
Doktor rahmin büyüyor ondan dedi
Ama şiddetli olmaması lazimmis bu ağrıların şiddetli olursa gel dedi
Sen de biraz bekle bakalım cnm ya
Cok gecmis olsun
çok şiddetli değil zaaten çok şükür canım ya..

Cnm ağrı normal diye biliyorum, ama yanma enteresan. Bence de doktorunu ara, bize de haber ver. Umarım hersey yolundadir
aramakla kalmadım gittim bilem ,şekerimmnherşey normalmiş çok şükür:))

Gozunaydin, allahım sonuna kadar saglikla devam ettirsin. Sen tam 3aylik hamilesin, 4.ayindan 1gun aldın bugün, yani 4.ayina yeni girdin))
yani o zaman bende 4.ayımdan 16 gün almışmı oluyom yani o zaman bende 4,5 aylık hamilemi oluyommmm noluyommm bilemedim bak gene:))

merhaba arkadaşlarrrrrrr...
hissetmeye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun inşallahhh.. ben de 2 haftadır bişiler hissediyorum sanki bu sefer bebeğimin hareketleri.. çünkü ben ilk haftadan beri hissettiğimi söylüyorumda doktorlarıma.. ama bişi sorcam.. çalıştığım için mi bilmiyorum gündüz ayakta olunca gündüz bişi hissetmiyorum özellikle gece yatınca birkaç kere hareket oluyor.. hatta dün filan pek hissedemedim sabah doktora gittim sırtı dönük duruyormuş hareket etse de hissedilmezmiş öyle olunca.. mesala ne kadarda bir hissediyorsunuz? her saat mi g
nde kaç kez? gerçi internette 2 saatte 10 hareket etmesi lazım yazıyor ama 24. haftada filan. gittiğim doktorda kendi doktorum değildi ona sordum 24. haftada sık hissedersin dedi. bi de bebeğin eşi hep yanında olurdu bu sefer altında mı neymmiş dedim riskli mi bu haftalar için normal dedi. arkadaşlarıma sordum bebek hareket ettiği için eşi de hareket eder merak etme normal dediler. madem normal doktor niye söyledi ona sa sinirlendim. inşallah herşey yolunda gider..dua edin arkadaşlar.. bi de ayrıntılı ultrason baktırmayı düşünüyormusunuz 21. haftalarda filan oluyormuş

yani o zaman bende 4.ayımdan 16 gün almışmı oluyom yani o zaman bende 4,5 aylık hamilemi oluyommmm noluyommm bilemedim bak gene:))[/QUOTE]

hayır pınarcım biz henüz 3,5 aylık hamişiz. 4,5 aylık olması için 18 haftalık olması gerekiyor.

nec maaşallah kuzuna hareketlerini hisetmeye başlamışsın ...
diğer sorularına şu an için yanıt veremiyorum işallah ileriki haftalarda biz de tecrübe ederek öğreneceğiz. ayrıntılı ultrasonu benim doktorum yaptıracak dört boyutlu organ taraması yapılacak 22. haftada kısmetse

hafta sonu hareket varmış topikde güzel sonuçlar alıp hayırlı haberlerle gelmenizi dilerim

nec merhaba canım
lütfen endişe etme. eminim ki olumsuz hiçbişey yoktur ve Allahın izniylede olmaz.
bebek hareketlerinin sayılması benim bildiğim 32-34. haftalarda çok önemli. senin belirttiğin haftalar çok erken.
ayrıntılı ultrason kesinlikle yaptırmak lazım. yarın riskli gebelik doktoruna gidiyorum bende. bebekle ve hamileliğimle ilgili olabilecek herşeyi detaylı bir rapor halinde verecekmiş.doktorum tüp bebek seninki herşey yolunda ama bu doktor her konuda ayrıntılı inceleme yapacak senin gitmen lazım dedi. inşaalah kötü bişey çıkmaz .biraz endişeliyim ve korkuyorum.
ay sonunda şeker yüklemesi yapılacak ve ayrıca bebek için ayrıntılı ultrason randevum 24. hafta civarı. Ayrıntılı ultrasonu düşünmeden yaptırmalısın. orada bebeğimizin iç organları tam oluşmuş mu ona bakıyorlarmış. her hamile giriyor bu ultrasona. mutlaka doktorun yaptıracaktır eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…