2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

yani o zaman bende 4.ayımdan 16 gün almışmı oluyom yani o zaman bende 4,5 aylık hamilemi oluyommmm noluyommm bilemedim bak gene:))

hayır pınarcım biz henüz 3,5 aylık hamişiz. 4,5 aylık olması için 18 haftalık olması gerekiyor.[/QUOTE]
hımm karışık bu hesap kitap işleri. peki şimdi sana sorduklarında sen kaç haftalık hamişim diyosun şekerim 14 mü 15 mi:))

Son düzenleme:

Cnm gozunaydin taraman temiz çıkmış, eminim kan testi de temiz çıkar eminim. Belki faydası olur diye yazıyorum, bir arkadasım suan 37 yasında 2. Bebeğine hamile 6.ayinda. İlk bebeğini 35 yasında doğurdu, o anlatmıştı iki hamileliğinde yapılan kan testi sonucları farklı gelmiş, 2.hamileliginin risk oranı daha yüksek çıkmış o da cok korkmuş birsey mı var diye. Doktoru bunun cok normal olduğunu yapılan kan testinin her yıl farklı çıkacağını, anne yasının bu çıkan degeri direk etkilediğini ve her yasin ayrı bir aralığı olduğunu söylemiş. Yani çıkan risk daha yükselmiş ama bu sadece yaşla ilgilimiş. Biliyorsundur bu kan testleri yüzde yüz sonuc vermiyor sadece o sorunun olma olasılığını veriyor. Yaniii icini rahat tut doktorun sadece genel bir bilgi vermiş. Allah'ın izniyle Nur topu gibi doğacak kuzun.

Cnm arkadasım doktorun da demiş bu haftalarda normal diye, hiçbir fikrim yok ama bir sorun olsa doktorun kesin söylerdi. Sözünü ettigin detaylı ultrason 22.hafta gibi yapılan organ taraması değil mı?

tatil tatil tatill :) karneleri verdim geldim

öğretmen arkadaşlarım iyi tatiller.

15 gün kadar yokum arkadaşlar iyi bakın kendinize.

yani o zaman bende 4.ayımdan 16 gün almışmı oluyom yani o zaman bende 4,5 aylık hamilemi oluyommmm noluyommm bilemedim bak gene:))

ammaannnnnnnnnnnnnnn ben valla iyice karıştırdım kafayı herkes farklı bişi sölüyor ben en iyisi haftamı ve artı günümü söyleyecem sorulduğunda:))

tatil tatil tatill :) karneleri verdim geldim

öğretmen arkadaşlarım iyi tatiller.

15 gün kadar yokum arkadaşlar iyi bakın kendinize.

annemde tatile girdi bugun 15 gün gezerim artık:)) sanada iyi tatiller cnm...bebişe iyi bakk

ohh iyi tatiller keyfini çıkarın tatilin

bende galiba grip olucam:2:

teşekkürler canım. bu tatil baya iyi gelicek bana
umarım grip olmazsın...

annemde tatile girdi bugun 15 gün gezerim artık:)) sanada iyi tatiller cnm...bebişe iyi bakk

teşekkür ederim canım. sizde iyi babkın bebişlere.

ikili testim iyi çıktı unuttum söylemeyi

15 gün nete giremeyebilirim. görüşmek üzere....

kızlar bugün bebişlerimi gördüm çok sağlıklılar maşallah.Allahın izniyle bir kızım ve bir oğlum olacakmış çok mutluyum Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.

Etmez olur muyum hiç, tüm kalbimle dua ediyorum. İnşallah gönlünün dileğini söyler yarın doktor, heyecanla merakla bekliyorum güzel haberlerini.

saol canım duaların için.bu arada ikizlerde 3 lü test yapılıyormuş haberin olsun bugün 3 lü test için kan verdim.bu arada bir kızım bir oğlum oluyor.inş. seninde öyle olu canım.

inş. canım hep böyle mutlu şeyler konuşuruz.doğumlarımızıda anlatırız inş.

canım kötü bişey olmamasına çok sevindim.geçmiş olsun.

akşamları zaten çocuk hareketleri hissedilirmiş.çünkü gün boyu hareketli olduğun için sen yürüdükçe onu beşşik gibi sallıyorsun o da sürekli uyuyor.sen dinlenmeye geçince o uyanıyor hareketleniyor.bence normal hissetmen.

kızlar bugün bebişlerimi gördüm çok sağlıklılar maşallah.Allahın izniyle bir kızım ve bir oğlum olacakmış çok mutluyum Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.

hayırlısıyla kucağınada alırsın canım senın adına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…