2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

yani o zaman bende 4.ayımdan 16 gün almışmı oluyom yani o zaman bende 4,5 aylık hamilemi oluyommmm noluyommm bilemedim bak gene:))

hayır pınarcım biz henüz 3,5 aylık hamişiz. 4,5 aylık olması için 18 haftalık olması gerekiyor.[/QUOTE]
hımm karışık bu hesap kitap işleri. peki şimdi sana sorduklarında sen kaç haftalık hamişim diyosun şekerim 14 mü 15 mi:))

hayır pınarcım biz henüz 3,5 aylık hamişiz. 4,5 aylık olması için 18 haftalık olması gerekiyor.[/QUO

14 haftalık doktora gıttıgımde 3,5 aylık hamılesın demıstı doktorun dedıgı dogrudur sanırım şu andada 4 ayım bıtıcek 5ten
gun almayabaslıcaz doktrn hesabı bole canlarım:nazar::nazar:

Son düzenleme:
merhaba herkese,,,uzun zamandir giremiyorum ama arada okuyorum yazdiklarinizi,,,bugun ikili testimiz vardi,kan verdim ,usg ye girdim,ultrasonda hersey guzel cikti,kan sonucumda haftaya cikcak,icimi vesvese sardi ,yasim 36 olmasi ve tup bebekle olmasi risk faktoru dedi doktorum,,ama ben bebegimin saglikli oldugunu hissediyorum allahin izniyle,,,allah saglikli evlatlar nasib etsin hepimize

Cnm gozunaydin taraman temiz çıkmış, eminim kan testi de temiz çıkar eminim. Belki faydası olur diye yazıyorum, bir arkadasım suan 37 yasında 2. Bebeğine hamile 6.ayinda. İlk bebeğini 35 yasında doğurdu, o anlatmıştı iki hamileliğinde yapılan kan testi sonucları farklı gelmiş, 2.hamileliginin risk oranı daha yüksek çıkmış o da cok korkmuş birsey mı var diye. Doktoru bunun cok normal olduğunu yapılan kan testinin her yıl farklı çıkacağını, anne yasının bu çıkan degeri direk etkilediğini ve her yasin ayrı bir aralığı olduğunu söylemiş. Yani çıkan risk daha yükselmiş ama bu sadece yaşla ilgilimiş. Biliyorsundur bu kan testleri yüzde yüz sonuc vermiyor sadece o sorunun olma olasılığını veriyor. Yaniii icini rahat tut doktorun sadece genel bir bilgi vermiş. Allah'ın izniyle Nur topu gibi doğacak kuzun.

merhaba arkadaşlarrrrrrr...
hissetmeye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun inşallahhh.. ben de 2 haftadır bişiler hissediyorum sanki bu sefer bebeğimin hareketleri.. çünkü ben ilk haftadan beri hissettiğimi söylüyorumda doktorlarıma.. ama bişi sorcam.. çalıştığım için mi bilmiyorum gündüz ayakta olunca gündüz bişi hissetmiyorum özellikle gece yatınca birkaç kere hareket oluyor.. hatta dün filan pek hissedemedim sabah doktora gittim sırtı dönük duruyormuş hareket etse de hissedilmezmiş öyle olunca.. mesala ne kadarda bir hissediyorsunuz? her saat mi g
nde kaç kez? gerçi internette 2 saatte 10 hareket etmesi lazım yazıyor ama 24. haftada filan. gittiğim doktorda kendi doktorum değildi ona sordum 24. haftada sık hissedersin dedi. bi de bebeğin eşi hep yanında olurdu bu sefer altında mı neymmiş dedim riskli mi bu haftalar için normal dedi. arkadaşlarıma sordum bebek hareket ettiği için eşi de hareket eder merak etme normal dediler. madem normal doktor niye söyledi ona sa sinirlendim. inşallah herşey yolunda gider..dua edin arkadaşlar.. bi de ayrıntılı ultrason baktırmayı düşünüyormusunuz 21. haftalarda filan oluyormuş

Cnm arkadasım doktorun da demiş bu haftalarda normal diye, hiçbir fikrim yok ama bir sorun olsa doktorun kesin söylerdi. Sözünü ettigin detaylı ultrason 22.hafta gibi yapılan organ taraması değil mı?

tatil tatil tatill :) karneleri verdim geldim :KK1:

öğretmen arkadaşlarım iyi tatiller.

15 gün kadar yokum arkadaşlar iyi bakın kendinize.

yani o zaman bende 4.ayımdan 16 gün almışmı oluyom yani o zaman bende 4,5 aylık hamilemi oluyommmm noluyommm bilemedim bak gene:))

ammaannnnnnnnnnnnnnn ben valla iyice karıştırdım kafayı herkes farklı bişi sölüyor ben en iyisi haftamı ve artı günümü söyleyecem sorulduğunda:))

tatil tatil tatill :) karneleri verdim geldim :KK1:

öğretmen arkadaşlarım iyi tatiller.

15 gün kadar yokum arkadaşlar iyi bakın kendinize.

annemde tatile girdi bugun 15 gün gezerim artık:)) sanada iyi tatiller cnm...bebişe iyi bakk

ohh iyi tatiller keyfini çıkarın tatilin

bende galiba grip olucam:2:

teşekkürler canım. bu tatil baya iyi gelicek bana :KK1:
umarım grip olmazsın...

annemde tatile girdi bugun 15 gün gezerim artık:)) sanada iyi tatiller cnm...bebişe iyi bakk

teşekkür ederim canım. sizde iyi babkın bebişlere.

ikili testim iyi çıktı unuttum söylemeyi :KK1: :nazar:

15 gün nete giremeyebilirim. görüşmek üzere....

kızlar bugün bebişlerimi gördüm çok sağlıklılar maşallah.Allahın izniyle bir kızım ve bir oğlum olacakmış çok mutluyum Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.

Etmez olur muyum hiç, tüm kalbimle dua ediyorum. İnşallah gönlünün dileğini söyler yarın doktor, heyecanla merakla bekliyorum güzel haberlerini.

saol canım duaların için.bu arada ikizlerde 3 lü test yapılıyormuş haberin olsun bugün 3 lü test için kan verdim.bu arada bir kızım bir oğlum oluyor.inş. seninde öyle olu canım.

ayyyy çok heyecanlı çoook :))) ne konuşuyorduk aylar önc şimdi neler konuşuyoruz değil mi canım? kaç yumurtam olmuş, opu ne zaman transfer ne zaman embryolarım kaliteli mi derken çok şükür rabbime şimdi cinsiyet konuşur olduk.
rabbim bu mutluluğu sonuna kadar yaşamamızı evlatlarımızı kucaklarımıza sağlıkla almamızı nasip etsin işallah (AMİN)

inş. canım hep böyle mutlu şeyler konuşuruz.doğumlarımızıda anlatırız inş.

gittim doktoruma sorun yok herşey normal dedi rahim büyüdüğü üçünmiş sağol canımm

hiç canını sıkma ne olur Allahın izniyle yolundadır herşey ben çok inanıyorum güzel haberlerinizi bekliyoruz:))

çok şiddetli değil zaaten çok şükür canım ya..

aramakla kalmadım gittim bilem ,şekerimmnherşey normalmiş çok şükür:))

canım kötü bişey olmamasına çok sevindim.geçmiş olsun.

merhaba arkadaşlarrrrrrr...
hissetmeye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun inşallahhh.. ben de 2 haftadır bişiler hissediyorum sanki bu sefer bebeğimin hareketleri.. çünkü ben ilk haftadan beri hissettiğimi söylüyorumda doktorlarıma.. ama bişi sorcam.. çalıştığım için mi bilmiyorum gündüz ayakta olunca gündüz bişi hissetmiyorum özellikle gece yatınca birkaç kere hareket oluyor.. hatta dün filan pek hissedemedim sabah doktora gittim sırtı dönük duruyormuş hareket etse de hissedilmezmiş öyle olunca.. mesala ne kadarda bir hissediyorsunuz? her saat mi g
nde kaç kez? gerçi internette 2 saatte 10 hareket etmesi lazım yazıyor ama 24. haftada filan. gittiğim doktorda kendi doktorum değildi ona sordum 24. haftada sık hissedersin dedi. bi de bebeğin eşi hep yanında olurdu bu sefer altında mı neymmiş dedim riskli mi bu haftalar için normal dedi. arkadaşlarıma sordum bebek hareket ettiği için eşi de hareket eder merak etme normal dediler. madem normal doktor niye söyledi ona sa sinirlendim. inşallah herşey yolunda gider..dua edin arkadaşlar.. bi de ayrıntılı ultrason baktırmayı düşünüyormusunuz 21. haftalarda filan oluyormuş

akşamları zaten çocuk hareketleri hissedilirmiş.çünkü gün boyu hareketli olduğun için sen yürüdükçe onu beşşik gibi sallıyorsun o da sürekli uyuyor.sen dinlenmeye geçince o uyanıyor hareketleniyor.bence normal hissetmen.

kızlar bugün bebişlerimi gördüm çok sağlıklılar maşallah.Allahın izniyle bir kızım ve bir oğlum olacakmış çok mutluyum Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.

hayırlısıyla kucağınada alırsın canım senın adına çok sevindim :nazar:

X