2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

:) cnm bnm cok tsk ler
Haftaya çars aksamı sait hocaya gideceğiz 7. Haftadan beri Ege de yattığım icin asistanları baktı hep bebeğe
İnsallah 4 ayı bitirmiş olacağız belki gösterir bebeğim cinsiyetini.
Ama bende beyaz çikolata seven bı prenses gelecekmiş gibi hissediyorum :KK16:

kız bebek hamileleiği ağır geçermiş öyle derler, senin de bulantın falan aşırı oldu ya bir de göstermedi kuzucuğun ondan bana öyle geldi, sağlıklı olsun da gerçi ama merak etmiyor değilim ben de... bizim de kontrolümüz cumartesi günü, bakalım doktorumuz bu kez bir şey söylecek mi çok heyecanlıymış yaa :) ben de 15 günde bir gidiyorum hareketlerni hissedene kadar da 15 gün de bir gideceğim :)

kız bebek hamileleiği ağır geçermiş öyle derler, senin de bulantın falan aşırı oldu ya bir de göstermedi kuzucuğun ondan bana öyle geldi, sağlıklı olsun da gerçi ama merak etmiyor değilim ben de... bizim de kontrolümüz cumartesi günü, bakalım doktorumuz bu kez bir şey söylecek mi çok heyecanlıymış yaa :) ben de 15 günde bir gidiyorum hareketlerni hissedene kadar da 15 gün de bir gideceğim :)

kız bebek hamileliği ağırmı geçermiş :44:

Cumartesi büyük gun desene
İns cts sen cars da ben öğrenirim artık cinsiyetini
Merak ediyorum artık

Cumartesi büyük gun desene
İns cts sen cars da ben öğrenirim artık cinsiyetini
Merak ediyorum artık

cumartesi herkes ıcın buyk gün desenize bende gidicem cinsıyetı öğrenicez inş.ben bebegimin haraketlerini hissediyorum artık cnm benım kelebek kanatlanıomus gıbısıye değişik bişi hayırlısyla bıde kucagımıza alsak.mıde bulantılRIMDA gecti şükürler olsun aliascım cınsıyetı beraber ogrenıcezya hemen yazalım buraya merak ederım sımdı ben bu arada bısıler yemene sevındım ınan dusunuyorum senı hastanede yattınya bısı yıyemıodun dua edıomdum sana tatlım :nazar::nazar:

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
porter321.deneme5eylül11haziran:nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziran2kgErkek:nazar:
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
nimessay15eylül:nazar:
myra272.deneme17eylül24haziranErkek:nazar:
elon311.deneme22eylül28haziran:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül:nazar::nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
sevinç85261.deneme1ekim7temmuz:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek:nazar:
son_ece302.deneme10ekim16temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzErkek:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuz:nazar:
breshka18ekim24temmuzErkek:nazar:
CARMENNN302.deneme26ekim:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
lilyum401kasım7ağustos1kg:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustos:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustos-2,5kg:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustos1,5kg:nazar::nazar:
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos:nazar:
brnyns32mucize23kasım29ağustos:nazar:
erva64301.deneme25kasım:nazar::nazar:
poyraz18251.deneme:nazar:

Kızlar benide listeye ekleyim ..
2. deneme..
Tahmini doğum tarihi 11 agustos ..
Şimdiye dek aldığım kilo 2 kilocuk :)
Yaş 24 ..
Sat 6 kasım..

Merhaba kızlar ...
Maşallah ne güzel sohbet ediyorsunuz , ben cepten girdiğim için yetişemiyorum sizlere ..
Yoksa hep gelmek yazmak isterim ..
Kyr ne güzel ikimizinde 30 ocak , inşallah çok güzel çıkar sonuçlarımız

Kızlar göbüşeri büyüttünüz , bebeişleri hissediyorsunuz , cinsiyetleride öğreniyorsunuz yavaş yavaş ne güzel ..
Rabbim hep böyle devam ettirsin ..
Darısı başımıza..
Benim en çok istediğim bir an önce karnımın çıkması ..
O kadar heves ediyorum ki..
Rabbim evlatlarımıza sağlık versin..
Bebeğimide çok özledim 11 gün kaldı görmeye ..
Çarçabuk geçsin inşallah günler..

Merhaba kızlar ...
Maşallah ne güzel sohbet ediyorsunuz , ben cepten girdiğim için yetişemiyorum sizlere ..
Yoksa hep gelmek yazmak isterim ..
Kyr ne güzel ikimizinde 30 ocak , inşallah çok güzel çıkar sonuçlarımız

Kızlar göbüşeri büyüttünüz , bebeişleri hissediyorsunuz , cinsiyetleride öğreniyorsunuz yavaş yavaş ne güzel ..
Rabbim hep böyle devam ettirsin ..
Darısı başımıza..
Benim en çok istediğim bir an önce karnımın çıkması ..
O kadar heves ediyorum ki..
Rabbim evlatlarımıza sağlık versin..
Bebeğimide çok özledim 11 gün kaldı görmeye ..
Çarçabuk geçsin inşallah günler..

merhaba canım kyr senin ve benim doğum tarihlerimiz aynı bebişler aynı zamanda geliyo benim de 31 ocak randevum bebişimi görücem bende çok öslediimmm :)

Canlarım slm
Eve sali gunu geldim cok sukur
Ölmeyecek kadar yiyorum tabi herseyi değil .soganli yemekleri hala ağzıma bile alamıyorum
Makarna pilav haslama et ve tavukla idare ediyoruz
Yeni yeni meyve yemeğe de başladık arada kusmalar da devam ediyor ama buna cok sukur
Hala kilo alamadım :KK43: ama vermiyorum da artık
Kızlar dün ilk defa bebeğimi hissettim o kadar güzel bı his ki hemen actım karnımi bı tarafa toplanmış duruyor
Sanırım onu hissetmek tüm acılara deger

bunada sükür aceleye gerek yok....hala soğanlı yemek ağzıma sürmüyorum diyorsun ben hiç kusmadım bugune kadar ara ara hafif bulantılar hissettim ama sizin yanınızda lafı bile edilmez ona rağmen soğan kokusuna tahammülüm yok alt komşum yemek yaparken bile rahatsız ediyor beni ki 4 yıldır hiç duymamıştım komsuların yemeklerinin kokusunu...

kızlar kasıklarımda ağrı ve yanma var normal mi....

bnmde ara ara kasıklarım ağrıyor ama yanmayı bilmiyorum yanman idrar yolu enf.olabilir mi??

kızlar az önce dr.um aradı ikili testin sonuçları geldi herşey normal 3 hafta sonra kontrole gel dedi...ama değerleri kaç bilmiyorum artık sonucu alınca bakarızz...darısı diğer bekleyen arkadasların basına inşallah...

ben bugun 12 hafta 1 günlük oldum 3 ayım bitmiş mi oldu yani şimdi???yoksa haftaya mı bitecek..gerçi çizelge hala 3 ayı gösteriyor ama herkes 4e geçtin diyor

Son düzenleme:
kızlar az önce dr.um aradı ikili testin sonuçları geldi herşey normal 3 hafta sonra kontrole gel dedi...ama değerleri kaç bilmiyorum artık sonucu alınca bakarızz...darısı diğer bekleyen arkadasların basına inşallah...

ben bugun 12 hafta 1 günlük oldum 3 ayım bitmiş mi oldu yani şimdi???yoksa haftaya mı bitecek..gerçi çizelge hala 3 ayı gösteriyor ama herkes 4e geçtin diyor

canım gözün aydın darısı bizim basımıza inşallah bizde güzel haberler alırız bu arada cinsiyeti belli oldumu

cumartesi herkes ıcın buyk gün desenize bende gidicem cinsıyetı öğrenicez inş.ben bebegimin haraketlerini hissediyorum artık cnm benım kelebek kanatlanıomus gıbısıye değişik bişi hayırlısyla bıde kucagımıza alsak.mıde bulantılRIMDA gecti şükürler olsun aliascım cınsıyetı beraber ogrenıcezya hemen yazalım buraya merak ederım sımdı ben bu arada bısıler yemene sevındım ınan dusunuyorum senı hastanede yattınya bısı yıyemıodun dua edıomdum sana tatlım :nazar::nazar:

Cnm bnm Allah razı olsun
Cok sukur daha iyiyiz biraz biraz yiyoruz
Biz haftaya Çarşamba gidiyoruz doktora sen benden önce öğreneceksin o zaman cnm. Cloudly Cumartesi gidecek kontrole
Bebeğini demek sen de hissettin ne güzel bı duygu değil mı?Rabbim her isteyen kadına bu duyguları nasip etsin insallah
Cok öptüm seni ve kelebeğini cnm

Gozunaydin, allahım sonuna kadar saglikla devam ettirsin. Sen tam 3aylik hamilesin, 4.ayindan 1gun aldın bugün, yani 4.ayina yeni girdin:KK66:))

merhaba canım kyr senin ve benim doğum tarihlerimiz aynı bebişler aynı zamanda geliyo benim de 31 ocak randevum bebişimi görücem bende çok öslediimmm :)

Evet cnm görünen dogum tarihlerimiz aynı ama Rabbim bebeklerimi bana bagislarsa sonuna kadar ben sizden erken doğuracağım büyük ihtimalle. İkiz kuzular biraz erken doğuyorlar malum. Aman sağlıklı olsunlar da ne zaman hayirliysa onlar icin o zaman gelsin bebeklerimiz:KK66:) benim de 30ocak bir sonraki bulusma gunum, allahım hepimize güzel haberler nasip etsin.

X