Allahım sonuna kadar keyfini daim etsin cnm. Hissediyorum demişsin cok heyecanlandim)) ne güzel bir duygudur. Bir şey daha soracaktım sana cnm yakslamisken, ben sırt üstü yattığımda kasığımda elime gelen bir sertlik, sislik var. Bunun büyümeye başlayan rahim olduğunu düşünüyorum, yalnız benim bu sislik sag tarafıma doğru daha belirgin, senin bilgin var mı bu durumla ilgili?
evet canım o büyüyen rahim bence çünkü bende elimle baktığımda benimkindede var.birinin daha belirgin olması biri tam yerinde diğeri onun yanına gelince daha belirgin hissedersin 12 haftalıktan sonra yan yana oluyorlarmış.
herkese merhaba
arkadaşlar mide bulantısından dolayı 5 kilo vermiş biri olrak iyi gelen şeyler limon suyu, turşu ve suyu, armut ve ayva., tuzlu leblebi.
coraspin konusuna gelince tüp bebek doktorum kan pıhtılşama sorunum olmadığı halde 22. haftaya kadar kullanılmasını önerdi bana. bende devam ediyorum.
bugün Allahın izniyle 20. haftama girdim. doktorum beni riskli gebelikler doktoruna yönlendirdi. bu haftasonu Ankarada riskli gebelik doktorunda muayene olacağım. tüp bebek hastaları gidiyormuş bu doktora. bu doktorun vereceği rapor çok önemliymiş kızlar. hamileliğim için olabilecek tüm risklikleri belirliyormuş. Şu ana kadar bir sorunumuz yok inşaalah doktorun vereceği raporda temiz ve güzel çıkar.
merhaba canlarıım nasılsınızz ya ben size birşey sormak istiyorum tüp bebek tedavilerinde doğumlar hep sezaryen lemi oluyor gerçi normal doğumdan korkan biriyiim ama sezeryanı da çok tavsiye etmiyo etrafımdakiler ne olacak bilmiyorumm o anki durumamı bağlı oluyo yoksa tüp bebekte hep sezeryanlamı oluyo doğum
merhabalar
ikili test için kan verdim. cuma alıcam sonucumu umarım bişey çıkmaz.(tedirgindim ikili test için ama doktorum ikan etti)
3 hafta sonra gördüm bebişimi
allahım ne kadarda belirginleşmiş hatları. 49.5 mm olmuş
burnunu bile gördüm
ense kalınlığı gayet iyi dedi.
sıkıntı yok allahıma çok şükür.
crinone jeli 14. haftaya kadar kullan dedi.
birde demir ilacım vardı mide ağrısı yapmıştı.
KOMFERFOL şurup şeklinde verdi bakalım o nasıl olucka.
artık 16. haftada yı beklemekten başka çare yok
Hayırlı sonuclar alırsın inşallah cnm, maşallah bebisine kocaman olmuş. Benim de kan hapiyla sorunum oldu, bana bıraktırdı doktorum. Şurup yapmaz mı dedi doktor midede sıkıntı. Ben de sorayım, ilacı birakinca ben de pekmeze, kuru üzüme dadandim.[/QUOT
kanın düşük müydü de verdi sana hapı?? ben sadece elevit içiyorum ne kan hapı ne demir hapı vermedi gerçi elevitin içinde var ama...acaba eksik mi içiyorum ben ayy herşeyi takmaya başladeım artık
Hayırlı sonuclar alırsın inşallah cnm, maşallah bebisine kocaman olmuş. Benim de kan hapiyla sorunum oldu, bana bıraktırdı doktorum. Şurup yapmaz mı dedi doktor midede sıkıntı. Ben de sorayım, ilacı birakinca ben de pekmeze, kuru üzüme dadandim.
evet canım karnım çıktı pantlonlar sıkmaya başladı bende kıyafet aldım.hafif hareketlerini hissediyorum eğer oturuşum düzgün değilse karnımı sıkıştırıyorsam karnımda hafif seyrime hissediyorum.bende çok rahatım inş.böyle devam eder ve çocuklarımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız.
ohh maşallahh cnm zaten ense kalınlığı ölçümü çıkacak kan sonucuna az bucuk fikir veriyor..kaç çıktı kalınlık sende?? 3 mm e kadar normalmiş....
bu arada bende 11+3 de gittim senden 2 gün önce bnmkide 48 mm.di:)) beraber büyüyor bizim kuzular:))
Sukurler olsun ağrım sıkıntım yok, ama sisligin tek tarafta belirgin olması biraz tedirgin etmişti beni, coook sagol vallahi icime su serptin. Bunu hiç düşünmedim, internette bakmadığım yer kalmadı, hiç buna benzer bir yorum okumadım, sagol cnm.
normal doğuma yasak yok aslında ama dr.lar zaten tüp bebek hiçbirşeyi riske atmaya gerek yok sezeryan daha iyi diyor...son güne kadar beklemek istemiyorlar.,,zaten yalvarsalar ben normal doğuramam :))
kanın düşük müydü de verdi sana hapı?? ben sadece elevit içiyorum ne kan hapı ne demir hapı vermedi gerçi elevitin içinde var ama...acaba eksik mi içiyorum ben ayy herşeyi takmaya başladeım artık
banada doktorum dedi 12 haftalıktan sonra yan yana oluyorlar dedi.bence çok kafana takma böyle şeyleri.sıkıntı yapma çocukların şuan senin ne hissettiğini anlıyor pozitif ol.
merhabalar:)))ya saçma ama bişi sorucam saçımı kestirmek istiyorum ama herkes hamişken saç kestirirlmez dio batıl inanç ama yinede tereddüt içinde kaldım yaaa napsam acaba??
merhabalar:)))ya saçma ama bişi sorucam saçımı kestirmek istiyorum ama herkes hamişken saç kestirirlmez dio batıl inanç ama yinede tereddüt içinde kaldım yaaa napsam acaba??
canım nasılsın çıktınız mı hastaneden nasıl oldun ?
Cloudly de yazmış, bu gun kulaklarını çınlattık. Nasılsın? Evine geldin mı? Kontrolün vardı bebisini gördün mü?
Oh cok şükür evine gelmissin, yemeğe de başlamışsın yavaş yavaş, bundan sonra daha da iyi olacak inşallah. Ayrıca sevincin harika, nasıl bir his anlatsana, ne hissettin?Canlarım slm
Eve sali gunu geldim cok sukur
Ölmeyecek kadar yiyorum tabi herseyi değil .soganli yemekleri hala ağzıma bile alamıyorum
Makarna pilav haslama et ve tavukla idare ediyoruz
Yeni yeni meyve yemeğe de başladık arada kusmalar da devam ediyor ama buna cok sukur
Hala kilo alamadımama vermiyorum da artık
Kızlar dün ilk defa bebeğimi hissettim o kadar güzel bı his ki hemen actım karnımi bı tarafa toplanmış duruyor
Sanırım onu hissetmek tüm acılara deger
Canlarım slm
Ölmeyecek kadar yiyorum tabi herseyi değil .soganli yemekleri hala ağzıma bile alamıyorum
Yeni yeni meyve yemeğe de başladık arada kusmalar da devam ediyor ama buna cok sukur
Kızlar dün ilk defa bebeğimi hissettim o kadar güzel bı his ki hemen actım karnımi bı tarafa toplanmış duruyor
ayy mükemmell hem evde olmak hemde hissetmek yaşasınn:))Canlarım slm
Oh cok şükür evine gelmissin, yemeğe de başlamışsın yavaş yavaş, bundan sonra daha da iyi olacak inşallah. Ayrıca sevincin harika, nasıl bir his anlatsana, ne hissettin?
hadi gözün aydın canım kısa zamanda kilo almayada başlarsın inş. ben 1-1,5 kilo kadar aldım şükürler olsun
ne güzel bebeğini hissetmişin nasıl bir his nasıl hissettin derlerya kelebek uçuşu gibimiydi? çok merak ediyorum ben daha hissetmiyorum ama dört gözle bekliyorum o günleri
ayy mükemmell hem evde olmak hemde hissetmek yaşasınn:))
canım bana da söylediler aynı şeyi ama ben dinlemedim ve kestirdim hiç bir şey olmaz , korkmamerhabalar:)))ya saçma ama bişi sorucam saçımı kestirmek istiyorum ama herkes hamişken saç kestirirlmez dio batıl inanç ama yinede tereddüt içinde kaldım yaaa napsam acaba??
Canlarım slm
Ben midem az bulaninca doktora bebegime birsey mi oldu mide bulantilarim azaldi demistim ,doktor zayıfsin hissetmeye baslamissindir demişti ama ben hiç birsey hissetmiyordum
Dün gece ablamlar karnımı severken bnm minik rahatsız oldu sanırım :)birden sag tarafı şişti karnımın ilk defa dışardan yerini değiştirdiğini gördük ama hareketi yine hissetmemistim
Bı iki saat sonra minik minik seyirme hissttim karnımda iki defa oldu annemle actık karnımı Sag taraf yine daha şişti sola göre
Gercekten minik bı kelebek icinde uçuyor karnına kanatları değiyor gibi. Cok heyecan verici
Geceden beri bekliyorum ama tık yok bnm kinde
Gece ilk defa beyaz çikolata yemiştim bı parça ona mı hareketlendi acaba diyorum
canım çok büyük geçmiş olsun, yavaş yavaş yemeğe de başlamışsın bu çok güzel bir haber işallah çok daha iyi olacaksın.
maaşallah haftana göre hissetmişsin bebeiğini erkenden , ayyy ne güzel yarabbim.
çikolata bebeği hareket ettiren bir şey, internette okumuştum. bebeğinizin tekmelemeye başladığında bir kaç hareket etmediğini görürseniz endişelenmeyin bir parça çikolata yiyin ve bekleyin diyordu
bu arada ben ce alias senin prensesin olacak gibi geliyor bana :)