2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

evet canım o büyüyen rahim bence çünkü bende elimle baktığımda benimkindede var.birinin daha belirgin olması biri tam yerinde diğeri onun yanına gelince daha belirgin hissedersin 12 haftalıktan sonra yan yana oluyorlarmış.

Sukurler olsun ağrım sıkıntım yok, ama sisligin tek tarafta belirgin olması biraz tedirgin etmişti beni, coook sagol vallahi icime su serptin. Bunu hiç düşünmedim, internette bakmadığım yer kalmadı, hiç buna benzer bir yorum okumadım, sagol cnm.

bana hiç böyle birşeyden bahsetmedi dr.um acaba herkes mi gidiyor da benim haberim yokk..

normal doğuma yasak yok aslında ama dr.lar zaten tüp bebek hiçbirşeyi riske atmaya gerek yok sezeryan daha iyi diyor...son güne kadar beklemek istemiyorlar.,,zaten yalvarsalar ben normal doğuramam :))

ohh maşallahh cnm zaten ense kalınlığı ölçümü çıkacak kan sonucuna az bucuk fikir veriyor..kaç çıktı kalınlık sende?? 3 mm e kadar normalmiş....
bu arada bende 11+3 de gittim senden 2 gün önce bnmkide 48 mm.di:)) beraber büyüyor bizim kuzular:))

teşekkürler canım. şurup fazla yapmaz dedi ama onunda tadı çokkkk kötü. ama mide ağrısından iyidir. sende bir danış bakalım.

artık karnımdan benimde pantalonlarımda sıkmaya başladı. düğmeleri açık giyiyorum bende :) okulda biraz garip oluyor ama

teşekkür ederim canım. 2 dedi canım. gayet iyiymiş.
benim ultrasonda 11+5 göründÜ ama 11+3 de gittim.

birde doktorum dedi tüp bebeklerde erken doğum riski daha fazlaymış. umarım sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebişlerimizi

banada doktorum dedi 12 haftalıktan sonra yan yana oluyorlar dedi.bence çok kafana takma böyle şeyleri.sıkıntı yapma çocukların şuan senin ne hissettiğini anlıyor pozitif ol.

Ben de tup bebekte normal dogum yapmıyorlar diye biliyorum. Ben cok isterdim normal dogumu ama ikiz doğumda zaten hiç imkanım olmaz sanırım))
Bana 8.haftada kan, idrar testi yaptırdı doktorum. Kanım cok az dusuk çıkınca takviye olsun diye verdi sma benim midemi tariş etti, gecen hafta resmen kan çıkardım saatlerce, doktor kan hapı yapabilir bırak dedi. Ben de elevit iciyorum suanda, bir de ecoprin baska birsey yok.

banada doktorum dedi 12 haftalıktan sonra yan yana oluyorlar dedi.bence çok kafana takma böyle şeyleri.sıkıntı yapma çocukların şuan senin ne hissettiğini anlıyor pozitif ol.

Sagol cnm, dünden beri daha rahatladım) cok stresli biri değilim şükür, olumlu bakıyorum herseye, iyi kötü ne yaşayacağımızı Allah biliyor, yatıp kalkıp hakkımızda iyi yazılar yazmış olsun diye dua ediyorum. Herseyimle Allah'a emanetim
Senin randevu hafta sonu değil mı? Cok meraktayim bebislerinin cinsiyeti icin. Hep ikiz tup bebek bir kız, bir erkek olur diyorlar. Senin de öyle olacak mı diye meraktayim)) malum benim daha 1ayim var

Son düzenleme:
merhabalar:)))ya saçma ama bişi sorucam saçımı kestirmek istiyorum ama herkes hamişken saç kestirirlmez dio batıl inanç ama yinede tereddüt içinde kaldım yaaa napsam acaba??

merhabalar:)))ya saçma ama bişi sorucam saçımı kestirmek istiyorum ama herkes hamişken saç kestirirlmez dio batıl inanç ama yinede tereddüt içinde kaldım yaaa napsam acaba??

kestir gitsin canım,ben kestirdim bişicik olmuyo.

Bence de ne var sac kestirmekte, kestir tabii ki. Takılma böyle laflara

Cloudly de yazmış, bu gun kulaklarını çınlattık. Nasılsın? Evine geldin mı? Kontrolün vardı bebisini gördün mü?

Son düzenleme:
canım nasılsın çıktınız mı hastaneden nasıl oldun ?

Cloudly de yazmış, bu gun kulaklarını çınlattık. Nasılsın? Evine geldin mı? Kontrolün vardı bebisini gördün mü?

Canlarım slm
Eve sali gunu geldim cok sukur
Ölmeyecek kadar yiyorum tabi herseyi değil .soganli yemekleri hala ağzıma bile alamıyorum
Makarna pilav haslama et ve tavukla idare ediyoruz
Yeni yeni meyve yemeğe de başladık arada kusmalar da devam ediyor ama buna cok sukur
Hala kilo alamadım ama vermiyorum da artık
Kızlar dün ilk defa bebeğimi hissettim o kadar güzel bı his ki hemen actım karnımi bı tarafa toplanmış duruyor
Sanırım onu hissetmek tüm acılara deger

Oh cok şükür evine gelmissin, yemeğe de başlamışsın yavaş yavaş, bundan sonra daha da iyi olacak inşallah. Ayrıca sevincin harika, nasıl bir his anlatsana, ne hissettin?

hadi gözün aydın canım kısa zamanda kilo almayada başlarsın inş. ben 1-1,5 kilo kadar aldım şükürler olsun
ne güzel bebeğini hissetmişin nasıl bir his nasıl hissettin derlerya kelebek uçuşu gibimiydi? çok merak ediyorum ben daha hissetmiyorum ama dört gözle bekliyorum o günleri

ayy mükemmell hem evde olmak hemde hissetmek yaşasınn:))

Oh cok şükür evine gelmissin, yemeğe de başlamışsın yavaş yavaş, bundan sonra daha da iyi olacak inşallah. Ayrıca sevincin harika, nasıl bir his anlatsana, ne hissettin?

Ben midem az bulaninca doktora bebegime birsey mi oldu mide bulantilarim azaldi demistim ,doktor zayıfsin hissetmeye baslamissindir demişti ama ben hiç birsey hissetmiyordum
Dün gece ablamlar karnımı severken bnm minik rahatsız oldu sanırım :)birden sag tarafı şişti karnımın ilk defa dışardan yerini değiştirdiğini gördük ama hareketi yine hissetmemistim
Bı iki saat sonra minik minik seyirme hissttim karnımda iki defa oldu annemle actık karnımı Sag taraf yine daha şişti sola göre
Gercekten minik bı kelebek icinde uçuyor karnına kanatları değiyor gibi. Cok heyecan verici
Geceden beri bekliyorum ama tık yok bnm kinde
Gece ilk defa beyaz çikolata yemiştim bı parça ona mı hareketlendi acaba diyorum

canım bana da söylediler aynı şeyi ama ben dinlemedim ve kestirdim hiç bir şey olmaz , korkma

canım çok büyük geçmiş olsun, yavaş yavaş yemeğe de başlamışsın bu çok güzel bir haber işallah çok daha iyi olacaksın.
maaşallah haftana göre hissetmişsin bebeiğini erkenden , ayyy ne güzel yarabbim.

çikolata bebeği hareket ettiren bir şey, internette okumuştum. bebeğinizin tekmelemeye başladığında bir kaç hareket etmediğini görürseniz endişelenmeyin bir parça çikolata yiyin ve bekleyin diyordu

bu arada ben ce alias senin prensesin olacak gibi geliyor bana :)

:) cnm bnm cok tsk ler
Haftaya çars aksamı sait hocaya gideceğiz 7. Haftadan beri Ege de yattığım icin asistanları baktı hep bebeğe
İnsallah 4 ayı bitirmiş olacağız belki gösterir bebeğim cinsiyetini.
Ama bende beyaz çikolata seven bı prenses gelecekmiş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…