arkadaşlar merhaba,
ben bugün 15. haftaya girdim ama 2 haftadır bulantılarım aşırı derecede arttı, ya artık azalması gerekmezmiydi????
dra söyledim ilaç olarak meptamid verdi geçen afta geçmezse pzts tekrar konuşalım dedi ama ben daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum, yazık günah yavruma sonuçta bu ilaçlar plesentadan geçiyo, ama dayanamıyorum da bukadar bulanmasına , kimyasal olmayan tavsiyeleriniz nedir nolur birşeyler söyleyin...
çok geçmiş olsun bende bulantılardan çok çektim ve 8 kilo verdim hala devam ediyor tuzlu bisküvi benım bulantıları hiç bastırmadı ben hep limonla idare ettim yarım limonun suyunu sıkıp su ve çok az şekerle karıştırıp içtim bastırırdı birde ekşi elma ben 2 ay sadece limon ve marul yiyebildim anca onlar bastırıyordu bulantıları doktor banada ilaç verdi 2 gün içtim başka içmedim zateb yararınıda görmedim ilaçalrın
bu arada sabah bir kalktım çenem komple uçuklamış akşam hafif kızarıklık ve kaşıntı vardı ben sivilcedir diye önemsememiştim
Cnm
Sen sen de bendensin desene
Bnm de 10 kilo oldu verdigim
Dualarim hepimiz icin bı an önce gecer insallah
Neyse inşallah hepsi gelmiş geçmiş olsun, bundan sonrası sorunsuz, sıkıntısız geçsin inşallah. İkiz senin de o yüzden ayrı bir takipteyim seni:))) Benim pek sıkıntım olmadı ama inan bunu demeye korkar oldum, ne zaman şükür iyiyim desem birşey oluyor:)
Allahım ne yaşarsak yaşayalım, sağlıkla kucağımıza nasip etsin yavrularımızı.
kızlar günaydın,
bende tüp bebek yöntemi il hamile kaldım 6+4 haftalık hamileyim geçen hafta bebeklerin ikiz olduğunu öğrendim. ikiz olduğunu öğrendiğimden beri korkuyorum hamilelik nasıl geçecek, erken mi dğacaklar, doğum nası olacak diye? aranızda ikiz bekleyen var mı
slm hanımlar,ben geldim,bugün ilk dr randevumuza gittil,şükür herşey yolunda cıktı,büyük haber ikiz annesi oluyorum:))kalp atışlarınıda duyduk:))bi ay sonra gitcez.dr bana CORASPİN VERDİ,İÇİNİZDE KULLANAN VARMI MERAK ETTİM?NE İŞE YARIYCAK BEBİŞLERE DAHAMI İYİ KAN GİTCEK?KANAMA YAPAR KORKUSUYLA İÇMEK İSTEMİYORUM ASLINDA..BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..SEVGİLER..
kızlar boynum tutulmuş çok fena bi gece geçirdimmm. sıcak su krem falan biraz daha iyiyim çok şükürr
Ben hicbirsey almadım, son aya kadar da almayı düşünmüyorum. Zaten alışverişden nefret ederim, etrafa da emirler yağdırıyorum, sakin almayın giydirmem üzülürsünüz diye)) herkese birsey almak istiyorsaniz yeni doğan boyu bez alın diyorum )) şimdiden buyuk boy 2paket bezim oldu ))
Saka bir yana alışverişe pek hevesim yok, lüzumlu seyleri son ay alırım diye düşünüyorum, bir de ikiz beklediğimiz icin ekstra almamayı düşünüyorum, allahım korusun hersey olabilir erken davranmak istemiyorum. Yatak bile tek alacağım ilk basta. Esim de mantıklı buldu, sonuçta bir kac ay beraber yatarlar bir yatakta)) allahım ikisini de nasip eder, koynumuza verirse zamanla eksikler tamamlanır zaten.
günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişey sormak istiyorum benim iki hafta sonra doktorum ikili test için gel dedi kabuslar görmeye başladım test sonucu kötü çıkacak ödüm kopuyo yaptırmamayı bile düşünmeye başladım ne yapacam bilmiyorum bana bi akıl verinn niye böyle oldumm yaaa
arkadaşlar merhaba,
ben bugün 15. haftaya girdim ama 2 haftadır bulantılarım aşırı derecede arttı, ya artık azalması gerekmezmiydi????
dra söyledim ilaç olarak meptamid verdi geçen afta geçmezse pzts tekrar konuşalım dedi ama ben daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum, yazık günah yavruma sonuçta bu ilaçlar plesentadan geçiyo, ama dayanamıyorum da bukadar bulanmasına , kimyasal olmayan tavsiyeleriniz nedir nolur birşeyler söyleyin...
Kizlar masallah bebekleriniz iyi sanirim..pinarcim cinsiyeti kesinlestimi..kayinvaldem bende ne kadarda kalicak bilmiorum..onun yattigi yerde bilgisayar..cepten yaziorum o yuzde...kyr cim senin fistiklarinda iidir ins..gecmisi okuyamadim..diger hamislere de hayirli dogumlar nasip etsin allah..gorusmek uzere .kendinize ii bakin..
Sen benden 1,5ay kidemlisinsaol canım bende seni takip ediyorum yakından durumun nasıl diyeçok şükür iisin.inş bundan sonra hepimiz hamileliği ii geçer.
canım bende ikiz hamileliği yaşıyorum 16 haftalık hamileyim hiçbir şeye kafanı takma herşeyi zaman gösterecek.sadece dikkatli ol ikiz hamilelik riskli geçer diyor doktorlar.
canım doktorlar özellikle veriyor coraspirini çünkü kan dolaşımını daha ii sağlıyormuş.eğerkanında pıhtılaşma varsa düzeliyor.o yüzden sakın bırakma ben daha kullanıyorum.
geçmiş olsun canım.bu arada hayırlı olsun oğlun oluyormuş.allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
canım bende doğum olduktan sonra çoğu şeyi almak istiyorum.sana katılıyorum bu konuda.
ufff kızlarr ya sıkıntıdan patlamak üzereyim tedaviye başladığımızdan beri dışarı bir tek iğne için çıkıyorum çok sıkıldımtv internet kitap hepsi bi yere kadar zaten şimdilerde dışarı çıkacak halim yok hemen yoruluyorum eskiden süslenip püslenip dolaşırdım şimdi ne bulursam üstüme geçirmeye başladım bana neler oluyor sizdede böyle durumlar oldumu hiç hee bide pul pul dökülüyorumda kendimden coook sıkıldım depresyonamı girdim ben şimdi
kızlar bizgeldik ikili sonuçlarımız çok şükür iyi çıkmış doktor %90 erkek dedihayırlısı tabi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama kocamın tavırlarını görmenizi isterdim bu günümüze binlerce kere şükürler olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin en kısa zamanda da bu uğurda uğraşan emek veren dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu inş(amin)
cnm ben uc ay boyunca hıc bısı yıyemedım bulantı yuzunden sımdı bıraz geçti ben oğleden sonra cekırdek cıtlatıom mıdemı rahatlatıo bıraz bıde armut yıyorum oda rahatlatıo bıraz onemlı olan az az yıyıp 6 öğün yemek mıdem hıc bos kalmaması lazımmıs doktorum ole demıstı bıde tuzlu bıskuvı al yatarken başucuna koy gece wcye kalktıgında falan agzına at sabah yataktan kalkmadanda at agzına ii gelicek ınşş bide benim sey oluo sabah kalktıgımda mıdem bulanıosa yatana kadar gecmıo yemek yıyemıom ozamn ıns hayırlısyla gecer
cnm elma ve armut yiyebilirsin özellikle sabahları bi kaç gün dene bak çok ii gelicek ben ilk hamileliğimde doğuma giderken bile kusuyodum o kadar kötüydü yani elma ve armut yemek sabahları ii geliyodu inşlh geçer bi an önce
çok geçmiş olsun bende bulantılardan çok çektim ve 8 kilo verdim hala devam ediyor tuzlu bisküvi benım bulantıları hiç bastırmadı ben hep limonla idare ettim yarım limonun suyunu sıkıp su ve çok az şekerle karıştırıp içtim bastırırdı birde ekşi elma ben 2 ay sadece limon ve marul yiyebildim anca onlar bastırıyordu bulantıları doktor banada ilaç verdi 2 gün içtim başka içmedim zateb yararınıda görmedim ilaçalrın
bu arada sabah bir kalktım çenem komple uçuklamış akşam hafif kızarıklık ve kaşıntı vardı ben sivilcedir diye önemsememiştim
Cnm cok uzuldum ;(
Allahım yardımcın olsun
Ben 3 gündür iyiyim cok azaldı bulana bulana yiyebiliyorum
Metpamid bende bı gram ise yaramadı,largactil diye igne vurdular kesildi bulantım ama popom hala ağrıyor igne biraz ağır
Ben başka türlü geçiremedim
Çeken bilir ,bol bol dua edeceğim sana tatlım
Kızlar söylemiş ben de tekrar edeyim)) armut beni de cok rahatlatıyor, benim bulantilarim hep aksam oluyor, umarım seninki de biran önce gecer.[/QUOT
cok saol tavsiyen için evet kızlar armutu tavsiye etti ben akşamları yiyordum artık sabahları da yiyeceğim... benim bulantılar hep akşam oluyordu, şimdi hem sabah başlayıp akşama kadar sürüyor hem de şiddetini arttırdı...
kızlar eşim çok hasta grip onunla ilgileniyorum sizi unuttum sanmayın herkesi öptüm kocaman:))