2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Cnm cok uzuldum ;(
Allahım yardımcın olsun
Ben 3 gündür iyiyim cok azaldı bulana bulana yiyebiliyorum
Metpamid bende bı gram ise yaramadı,largactil diye igne vurdular kesildi bulantım ama popom hala ağrıyor igne biraz ağır
Ben başka türlü geçiremedim
Çeken bilir ,bol bol dua edeceğim sana tatlım

Cnm
Sen sen de bendensin desene
Bnm de 10 kilo oldu verdigim
Dualarim hepimiz icin bı an önce gecer insallah

saol canım bende seni takip ediyorum yakından durumun nasıl diyeçok şükür iisin.inş bundan sonra hepimiz hamileliği ii geçer.

canım bende ikiz hamileliği yaşıyorum 16 haftalık hamileyim hiçbir şeye kafanı takma herşeyi zaman gösterecek.sadece dikkatli ol ikiz hamilelik riskli geçer diyor doktorlar.

canım doktorlar özellikle veriyor coraspirini çünkü kan dolaşımını daha ii sağlıyormuş.eğerkanında pıhtılaşma varsa düzeliyor.o yüzden sakın bırakma ben daha kullanıyorum.

kızlar boynum tutulmuş çok fena bi gece geçirdimmm. sıcak su krem falan biraz daha iyiyim çok şükürr

geçmiş olsun canım.bu arada hayırlı olsun oğlun oluyormuş.allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

canım bende doğum olduktan sonra çoğu şeyi almak istiyorum.sana katılıyorum bu konuda.

Cnm elbette insan korkuyor kötü seyler yaşamaktan, bence yine kendinde çözüm. Benim de 2hafta sonra ikili taramam var, ikizlere kan testi yapamıyorlar sadece ölçüm yapacaklar, gercekten hiç takmıyorum kafama, tabii ki ara ara sagliklilar mı diyorum, bunu dediğim anda da dua edip Rabb'ime bırakıyorum, o hakkımızda en doğrusunu bilen. Bir de sen neden korkarsa bilinçaltı onu yaşatıyor rüyalarda, ben ikiz olduğunu öğrenince doktorum defalarca uyardı, cok hayal kurma ikiz degisktir, herhangi hersey olabilir, biri gidebilir diye, kalp atışlarını görene kadar her gece rüyamda kolllarimda iki bebek ve ben onları düşürüyorum. İyi duşun canım, aklına kötü seyler geldiginde Allah'a dua et cok rahatlatıyor. Benden minik bir tavsiye...

Kızlar söylemiş ben de tekrar edeyim)) armut beni de cok rahatlatıyor, benim bulantilarim hep aksam oluyor, umarım seninki de biran önce gecer.

Cnmmm sagolasin iyiyiz sukurler olsun, miniklerim de iyidir sanırım)) siz nasilsiniz?Defne nasıl?

Son düzenleme:
Sen benden 1,5ay kidemlisin)) Ben rahatım sukurler olsun, inşallah böyle gider.allahım hepimizin bebislerine ömür, saglık versin. Karnın nasıl çıktı mı? Senin hissettiğin birsey var mı bebislerle ilgili?

ufff kızlarr ya sıkıntıdan patlamak üzereyim tedaviye başladığımızdan beri dışarı bir tek iğne için çıkıyorum çok sıkıldımtv internet kitap hepsi bi yere kadar zaten şimdilerde dışarı çıkacak halim yok hemen yoruluyorum eskiden süslenip püslenip dolaşırdım şimdi ne bulursam üstüme geçirmeye başladım bana neler oluyor sizdede böyle durumlar oldumu hiç hee bide pul pul dökülüyorumda kendimden coook sıkıldım depresyonamı girdim ben şimdi

bunlarda amilelik belirtilerinden en sık görüleni :)) şimdiden pes etme daha 9. ayı var :) vee sonra bebek gelicek daha tuvalete gitmeye vakit ayıramıycaksın tadını çıkar :)))
şaka bi yana kuzu sıkılman canının bişey istememesi ve bunalıma girmen normal ve tabiiki kuruluklar döküntüler ben bir haftadır kendimi paraladım ve diğer arkadaşlarda öle kuruluk yüzünden çoğumuz aynı duurmları yaşıyoruzdur bende aynı ne giyinesim ne süslenesim nede gezinesim var evde canımı sıkıyo bi süre sonra alışınca hele bide o tekmeler ve kıpırtıları hissetmeye başlıyınca geçicek endişelenme

Öncelikle ikilinin sonuçlarına sevindim gözün aydın. Bu arada sanırım Nilu'nun oğlanlar bana kalmış :) Demek erkek geliyor. Sağlıkla gelsin küçük bey.

cok teşekkürler cnm inşallah benim de geçecek...

allaahııımmmmm inşallah doğuma kadar sürmez yaaaa ama armut ben de seviyorum bundan sonra sabahları da yiyecegim. saol canım tavsiyn için

limon o kadar çok içmiştim ki şimdi iğreniyorum limondan da bence de ilaç fayda etmiyo içmeyeceğim artık boşuna kimyasal alıyorum...

amin canım çok saol, senin de allah yardımcın olsun bir an önce mutlu ve sağlıklı hamilelere dönüşelim inşallah...

Günaydın kızlar ..
Herkes iyidir inşallah ..
Benimde yaklaşık 1 haftadır baya bi bulantılarım azaldı sadece akşamları arada bir gelip yokluyor ..
Bebeğimde çok şükür iyi, 9+5'te 2, 81 cm di ..
Rabbim sağlıcakla büyümlerini nasip etsin ..
Artık sabırla 30 ocakta 2 li taramayı bekliyorum ..
İnşallah sağlıcakla kucaklarız kızlar ..

kızlar eşim çok hasta grip onunla ilgileniyorum sizi unuttum sanmayın herkesi öptüm kocaman:))

günaydın kızlar nasılsınız,biz anne kız çok tembeliz bu sabah daha yataktan çıkamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…