2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

çok çok kötüyüm ön dişimin(kaplamadır kendisi) üzerindeki et şişti hamile kalmadan önce dr.antibiyotik verdi eğer geçmezse kaplamayı çıkarıp bi bakarız ne var diye demişti...ilaç işe yaramamıstı sonrasında tedavim başladı ve gidemedim dra. zaten üstünede hamile kaldım...

sabah acıyla uyandım damağımda şişmiş tam o dişin arkası...çok acıyor diş etlerim...napabilirim karbonat sürsem bi zararı olur mu sonuçta ilaç değil....ya da başka bir öneriniz var mı??

çok çok kötüyüm ön dişimin(kaplamadır kendisi) üzerindeki et şişti hamile kalmadan önce dr.antibiyotik verdi eğer geçmezse kaplamayı çıkarıp bi bakarız ne var diye demişti...ilaç işe yaramamıstı sonrasında tedavim başladı ve gidemedim dra. zaten üstünede hamile kaldım...

sabah acıyla uyandım damağımda şişmiş tam o dişin arkası...çok acıyor diş etlerim...napabilirim karbonat sürsem bi zararı olur mu sonuçta ilaç değil....ya da başka bir öneriniz var mı??

canım geçmiş olsun,hamileliğimin ilk haftasından itibaren aynı sıkıntıyı yaşıyorum.hep şiş hep ağrı hep kanama,bu aylarda ilaç önermemişti benim doktorum tuzlu suyla gargara yap ve günde 5 defada olsa fırçala demişti,15.haftama kadar öyle idare ettim,sonra dişçi için izin verdi doktorum.dişçimde ilaçlık bişiş değil tamamen gebelikle ilgili deyip diş taşlarımı temizleyip yollamıştı.sanada tavsiyem tuzlu suyla gargara ve her zamankinden daha fazla bakım.

canım geçmiş olsun,hamileliğimin ilk haftasından itibaren aynı sıkıntıyı yaşıyorum.hep şiş hep ağrı hep kanama,bu aylarda ilaç önermemişti benim doktorum tuzlu suyla gargara yap ve günde 5 defada olsa fırçala demişti,15.haftama kadar öyle idare ettim,sonra dişçi için izin verdi doktorum.dişçimde ilaçlık bişiş değil tamamen gebelikle ilgili deyip diş taşlarımı temizleyip yollamıştı.sanada tavsiyem tuzlu suyla gargara ve her zamankinden daha fazla bakım.

tuzlu suyu hemen deniyorumm...teşekkür ederim

herkese merhaba
arkadaşlar mide bulantısından dolayı 5 kilo vermiş biri olrak iyi gelen şeyler limon suyu, turşu ve suyu, armut ve ayva., tuzlu leblebi.

coraspin konusuna gelince tüp bebek doktorum kan pıhtılşama sorunum olmadığı halde 22. haftaya kadar kullanılmasını önerdi bana. bende devam ediyorum.

bugün Allahın izniyle 20. haftama girdim. doktorum beni riskli gebelikler doktoruna yönlendirdi. bu haftasonu Ankarada riskli gebelik doktorunda muayene olacağım. tüp bebek hastaları gidiyormuş bu doktora. bu doktorun vereceği rapor çok önemliymiş kızlar. hamileliğim için olabilecek tüm risklikleri belirliyormuş. Şu ana kadar bir sorunumuz yok inşaalah doktorun vereceği raporda temiz ve güzel çıkar.

geçmiş olsun eşine ilgilen ama fazlada yaklaşma sen hastalanırsan olmaz:26:
sağol canım yanındayım ama inş bişey olmazzz

günaydın kızlar nasılsınız,biz anne kız çok tembeliz bu sabah daha yataktan çıkamadık:KK9:
ohh sefanız olsun:))

geçmiş olsun canım, ilgilen tabi ama uzaktan sakın hasta olayım deme kendine dikkat et oldu mu tatlım :)
sağol canım benim inş olmam hasta:))

hamilel,ik maalesef dişleri vuruyo çok geçmiş olsun tatlım

herkese merhaba
arkadaşlar mide bulantısından dolayı 5 kilo vermiş biri olrak iyi gelen şeyler limon suyu, turşu ve suyu, armut ve ayva., tuzlu leblebi.

coraspin konusuna gelince tüp bebek doktorum kan pıhtılşama sorunum olmadığı halde 22. haftaya kadar kullanılmasını önerdi bana. bende devam ediyorum.

bugün Allahın izniyle 20. haftama girdim. doktorum beni riskli gebelikler doktoruna yönlendirdi. bu haftasonu Ankarada riskli gebelik doktorunda muayene olacağım. tüp bebek hastaları gidiyormuş bu doktora. bu doktorun vereceği rapor çok önemliymiş kızlar. hamileliğim için olabilecek tüm risklikleri belirliyormuş. Şu ana kadar bir sorunumuz yok inşaalah doktorun vereceği raporda temiz ve güzel çıkar.
hayırlısı olsun canım yalnış hatırlıyorsam lütfen düzelt bebeğinin suyuyla ilgili bir sorundan bahsetmişmiydin tatlım yoksa ben yalnış hatırlıyosam kuusuruma bakma ltf...
acaba bizimde gitmemiz gerekiyomu bu doktora...

ufff kızlarr ya sıkıntıdan patlamak üzereyim tedaviye başladığımızdan beri dışarı bir tek iğne için çıkıyorum çok sıkıldım:KK43:tv internet kitap hepsi bi yere kadar zaten şimdilerde dışarı çıkacak halim yok hemen yoruluyorum eskiden süslenip püslenip dolaşırdım şimdi ne bulursam üstüme geçirmeye başladım bana neler oluyor sizdede böyle durumlar oldumu hiç hee bide pul pul dökülüyorumda kendimden coook sıkıldım depresyonamı girdim ben şimdi:KK43:
canım sakin ol o denli uğraştığımız bebeklerimiz göbüşlerimizde tabi sıkılmışsındır ama birazcık sabır ilk 3 ay geçsin sonra sokaklar yine senin:))

Öncelikle ikilinin sonuçlarına sevindim gözün aydın. Bu arada sanırım Nilu'nun oğlanlar bana kalmış :) Demek erkek geliyor. Sağlıkla gelsin küçük bey.
sağol karamelcim.evet caanımm oğlanlar sana kaldım ama senin kızlarıda ben boş bırakmam ona göreee:))

Kizlar masallah bebekleriniz iyi sanirim..pinarcim cinsiyeti kesinlestimi..kayinvaldem bende ne kadarda kalicak bilmiorum..onun yattigi yerde bilgisayar..cepten yaziorum o yuzde...kyr cim senin fistiklarinda iidir ins..gecmisi okuyamadim..diger hamislere de hayirli dogumlar nasip etsin allah..gorusmek uzere .kendinize ii bakin..
canımm valla doktor bu gün %95 erkek dedi yinede biraz yanılma payı var dedi kısmet ama ben başladım maiş maviş alış verişi :))
defneciğin napıyo okudum kayınvalideni Allah yardımcın olsun:))

geçmiş olsun canım.bu arada hayırlı olsun oğlun oluyormuş.allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
.
aminn hepimizinkini inş..

merhaba canlarıım nasılsınızz ya ben size birşey sormak istiyorum tüp bebek tedavilerinde doğumlar hep sezaryen lemi oluyor gerçi normal doğumdan korkan biriyiim ama sezeryanı da çok tavsiye etmiyo etrafımdakiler ne olacak bilmiyorumm o anki durumamı bağlı oluyo yoksa tüp bebekte hep sezeryanlamı oluyo doğum

hayırlısı olsun canım yalnış hatırlıyorsam lütfen düzelt bebeğinin suyuyla ilgili bir sorundan bahsetmişmiydin tatlım yoksa ben yalnış hatırlıyosam kuusuruma bakma ltf...

canım yazı da yazdım ama bugüne kadar hiç ne su nede başka bişeyle ilgili bir sorunum olmadı. yani yanlış hatırlıyorsun.
tüp bebek olanlar gidiyormuş bu riskli gebelik uzmanına. ben biraz araştırdım. internetten de. ama sizin doktor önerir mi bilmem.
benim doktorumun hocası olduğu için daha ilk muayeneden beri seni göndereceğim diyordu. ben birazda çok hassas bir anne adayıyım. doktoruma asla randevu zamnında gitmedim. hep erkenden gittim. hamileleiğimin herşeyini çok sorguluyorum. gidersem kafam rahat olacak eminim.

merhabalar
ikili test için kan verdim. cuma alıcam sonucumu umarım bişey çıkmaz.(tedirgindim ikili test için ama doktorum ikan etti)
3 hafta sonra gördüm bebişimi :KK1:
allahım ne kadarda belirginleşmiş hatları. 49.5 mm olmuş :KK1:
burnunu bile gördüm :KK1: :nazar:
ense kalınlığı gayet iyi dedi.
sıkıntı yok allahıma çok şükür.
crinone jeli 14. haftaya kadar kullan dedi.
birde demir ilacım vardı mide ağrısı yapmıştı.
KOMFERFOL şurup şeklinde verdi bakalım o nasıl olucka.
artık 16. haftada yı beklemekten başka çare yok :KK1:

merhabalar
ikili test için kan verdim. cuma alıcam sonucumu umarım bişey çıkmaz.(tedirgindim ikili test için ama doktorum ikan etti)

canım benim biizde atlatsak bebişimle şu ikili testi hemencik. ya ne kadar büyümüş maşallahh rabı biim kucağına almayıda nasip etsin :)testinde inşallah çok güzel çıkarr dualarım seninle:)

canım benim biizde atlatsak bebişimle şu ikili testi hemencik. ya ne kadar büyümüş maşallahh rabı biim kucağına almayıda nasip etsin :)testinde inşallah çok güzel çıkarr dualarım seninle:)

canım çok teşekkür ederim.
benimde korkularım vardı. halada var.
umarım bir sıkıntı çıkmadan atlatırsın sende.

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
porter321.deneme5eylül11haziran:nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziran2kgErkek:nazar:
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
nimessay15eylül:nazar:
myra272.deneme17eylül24haziranErkek:nazar:
elon311.deneme22eylül28haziran:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül:nazar::nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
sevinç85261.deneme1ekim7temmuz:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek:nazar:
son_ece302.deneme10ekim16temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzErkek:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuz:nazar:
breshka18ekim24temmuzErkek:nazar:
CARMENNN302.deneme26ekim:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
lilyum401kasım7ağustos1kg:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustos:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustos-2,5kg:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustos1,5kg:nazar::nazar:
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos:nazar:
brnyns32mucize23kasım29ağustos:nazar:
erva64301.deneme25kasım:nazar::nazar:
poyraz18251.deneme:nazar:

merhaba canlarıım nasılsınızz ya ben size birşey sormak istiyorum tüp bebek tedavilerinde doğumlar hep sezaryen lemi oluyor gerçi normal doğumdan korkan biriyiim ama sezeryanı da çok tavsiye etmiyo etrafımdakiler ne olacak bilmiyorumm o anki durumamı bağlı oluyo yoksa tüp bebekte hep sezeryanlamı oluyo doğum
yo tüp bebek yapıp normal doğum yapaan çok duydum ama ben asla tabi şartlar ne olur bilemiyorum ama normal doğum düşünmüyorum

canım yazı da yazdım ama bugüne kadar hiç ne su nede başka bişeyle ilgili bir sorunum olmadı. yani yanlış hatırlıyorsun.
tüp bebek olanlar gidiyormuş bu riskli gebelik uzmanına. ben biraz araştırdım. internetten de. ama sizin doktor önerir mi bilmem.
benim doktorumun hocası olduğu için daha ilk muayeneden beri seni göndereceğim diyordu. ben birazda çok hassas bir anne adayıyım. doktoruma asla randevu zamnında gitmedim. hep erkenden gittim. hamileleiğimin herşeyini çok sorguluyorum. gidersem kafam rahat olacak eminim.
yok canım yazdığını biliyoum riskli gebelik uzmanı deyince karıştırdım myra arkadaşımızmış o umarım oda kuzusuda iyidir tekrar pardon

arkadaşlar bakın buda benim minik kelebeğimmm:)
maaşallah kuzucuğuna:))

Günaydın kızlar ..
Herkes iyidir inşallah ..
Benimde yaklaşık 1 haftadır baya bi bulantılarım azaldı sadece akşamları arada bir gelip yokluyor ..
Bebeğimde çok şükür iyi, 9+5'te 2, 81 cm di ..
Rabbim sağlıcakla büyümlerini nasip etsin ..
Artık sabırla 30 ocakta 2 li taramayı bekliyorum ..
İnşallah sağlıcakla kucaklarız kızlar ..

Slm cnm, maşallah bebisin iyi, bizim ikili taramamız aynı günmüş. Rabbim saglık haberlerini nasip etsin.

merhabalar

Hayırlı sonuclar alırsın inşallah cnm, maşallah bebisine kocaman olmuş. Benim de kan hapiyla sorunum oldu, bana bıraktırdı doktorum. Şurup yapmaz mı dedi doktor midede sıkıntı. Ben de sorayım, ilacı birakinca ben de pekmeze, kuru üzüme dadandim.

Sen benden 1,5ay kidemlisin:KK66:)) Ben rahatım sukurler olsun, inşallah böyle gider.allahım hepimizin bebislerine ömür, saglık versin. Karnın nasıl çıktı mı? Senin hissettiğin birsey var mı bebislerle ilgili?

evet canım karnım çıktı pantlonlar sıkmaya başladı bende kıyafet aldım.hafif hareketlerini hissediyorum eğer oturuşum düzgün değilse karnımı sıkıştırıyorsam karnımda hafif seyrime hissediyorum.bende çok rahatım inş.böyle devam eder ve çocuklarımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız.

evet canım karnım çıktı pantlonlar sıkmaya başladı bende kıyafet aldım.hafif hareketlerini hissediyorum eğer oturuşum düzgün değilse karnımı sıkıştırıyorsam karnımda hafif seyrime hissediyorum.bende çok rahatım inş.böyle devam eder ve çocuklarımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız.

Allahım sonuna kadar keyfini daim etsin cnm. Hissediyorum demişsin cok heyecanlandim:KK66:)) ne güzel bir duygudur. Bir şey daha soracaktım sana cnm yakslamisken, ben sırt üstü yattığımda kasığımda elime gelen bir sertlik, sislik var. Bunun büyümeye başlayan rahim olduğunu düşünüyorum, yalnız benim bu sislik sag tarafıma doğru daha belirgin, senin bilgin var mı bu durumla ilgili?

X