Kuruluk benim icin de facia durumda, üstündekilere yapışıyor kuru dökülen deriler. Resmen deri değiştiriyorum)) ben henüz kreme başlamadım. Tuylenmeden korkuyorum, bir de hemen emilen bir krem bulmam lazım, yağlı hissi hiç sevmem. Bir daha gittiğimde soracağım doktora.
valla ne bileyim benimde hatur hutur kaşınıyo her yerim pul pul oldum kırmızı kırmızıben sormuştum dr. ama yapacak bişey yok hormanel dedi nemlendirici sür dedi o kadar bişey önermiyolar
doktorum genetik demişti,yani anneniz,ablanı çatlamışsa sizinde vücudunuz müsaitse ne yaparsanız yapın çatlıyomuşen ucuz çatlak kremi 35 tl,ben o parayla kuzuma bi cici daha alırım çünkü benin vücudum çok müsait,belimde önceki kilo alışımdan kalma çatlaklarımda var zaten.vasrlinin kakao yağlısını aldım hem çabuk emiyo hem güzel kokuyo hem kaşıntımı azaltıyo,en olmadı doğum sonrası estetik yaptırırız
kızlar ben bugun farkettim ki göbek belli oluyor sizde durumlar nasıl yavaş yavaş kilo alımları başladı herkeste ama gözle görülen göbişler var mı?? bende mi erken çıktı 11+4 üm bugun
kızlar ben bugun farkettim ki göbek belli oluyor sizde durumlar nasıl yavaş yavaş kilo alımları başladı herkeste ama gözle görülen göbişler var mı?? bende mi erken çıktı 11+4 üm bugun
aayy o göbek bende mecur hele akşamları koskocaman oluyo çok yemekten sanırım:))evet canım dışarıdan bakıldığında hamileolduüumu kimse anlamaz ancak, ben tepeden karnıma bakınca göbeiğimn çıktığını far ediyorum :))) ve mutlu oluyorum tabi kiii
canım aşağı yukarı hepimiz yaşadık aynı korku kabusları çok şükür şu ana kadar bir sorun yaşamadık.Allahın izni ile sendede yaşamayacağız bir sorun sakin olup olumsuz düşünceleri atmaya çalış aklında bol bol dua et tatlımgünaydın arkadaşlar nasılsınız size bişey sormak istiyorum benim iki hafta sonra doktorum ikili test için gel dedi kabuslar görmeye başladım test sonucu kötü çıkacak ödüm kopuyo yaptırmamayı bile düşünmeye başladım ne yapacam bilmiyorum bana bi akıl verinn niye böyle oldumm yaaa
günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişey sormak istiyorum benim iki hafta sonra doktorum ikili test için gel dedi kabuslar görmeye başladım test sonucu kötü çıkacak ödüm kopuyo yaptırmamayı bile düşünmeye başladım ne yapacam bilmiyorum bana bi akıl verinn niye böyle oldumm yaaa
sağol canımm daha iyiyim şimdi çok şükür ama o gece kabus gibiydi...Cnmmm cok gecmis olsun, o cok feci bir ağırdır bilirim;((( sen ve esın cok daha iyi bilirsiniz ama ben cok fayda gördüğüm bir kremi onereyim, tyoflex önce, üstüne de voltren inanılmaz ise yarıyor. Ben de boyun fıtığı var, boynum, sırtım tutulduğunda kurtarıcım bu ikisi.
günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişey sormak istiyorum benim iki hafta sonra doktorum ikili test için gel dedi kabuslar görmeye başladım test sonucu kötü çıkacak ödüm kopuyo yaptırmamayı bile düşünmeye başladım ne yapacam bilmiyorum bana bi akıl verinn niye böyle oldumm yaaa
canım lütfen testini ihmal ettirme mutlaka yaptır, biz de yaşadık aynı korkuları ancak çok şükür iyi çıktı sonuçlar, hiç korkma allahın izniyle kötü çıkmaz ....
offf bende cmt verdim kanımı 1 hafta sonra cıkacak dediler daha bugun pzt nasıl gececek günler bilmiyorum ama bende senin gibiydim ama kacarı yok yaptırmamakta çözüm değil bence
günaydınn cnm.. açıkcası hiçbir test kesin sonuç vermiyor bildiğin gibi ama adet olmuş yapılmadan da olmuyor.. pınarın dediği gibi ne kabuslar ördük bizde.. hele ki sonucu öğreneceğim günün gecesi 5 tane kabus.. sabah kalktığımda tamam dedim bundan sonra olumlu birşey çıkmaz.. ama çok şükür ki herşey iyidi.. seninde öyle olucaktır inşallah.. ben 4lü de yaptırdım ona gerek yoktu sanki.. 2liyi yaptır bence 4lü sana kalsın 2li iyi çıkarsa için rahat edecekse yaptırmazsın..
aayy o göbek bende mecur hele akşamları koskocaman oluyo çok yemekten sanırım:))
canım aşağı yukarı hepimiz yaşadık aynı korku kabusları çok şükür şu ana kadar bir sorun yaşamadık.Allahın izni ile sendede yaşamayacağız bir sorun sakin olup olumsuz düşünceleri atmaya çalış aklında bol bol dua et tatlım
sadace kan verildiği için ben hiç tereddütte kalmadım nasılsa bi zararı yok...ama sen bilirsin
arkadaşlar merhaba,
ben bugün 15. haftaya girdim ama 2 haftadır bulantılarım aşırı derecede arttı, ya artık azalması gerekmezmiydi????
dra söyledim ilaç olarak meptamid verdi geçen afta geçmezse pzts tekrar konuşalım dedi ama ben daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum, yazık günah yavruma sonuçta bu ilaçlar plesentadan geçiyo, ama dayanamıyorum da bukadar bulanmasına , kimyasal olmayan tavsiyeleriniz nedir nolur birşeyler söyleyin...
arkadaşlar merhaba,
ben bugün 15. haftaya girdim ama 2 haftadır bulantılarım aşırı derecede arttı, ya artık azalması gerekmezmiydi????
dra söyledim ilaç olarak meptamid verdi geçen afta geçmezse pzts tekrar konuşalım dedi ama ben daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum, yazık günah yavruma sonuçta bu ilaçlar plesentadan geçiyo, ama dayanamıyorum da bukadar bulanmasına , kimyasal olmayan tavsiyeleriniz nedir nolur birşeyler söyleyin...
arkadaşlar merhaba,
ayy ikiz hamişlik çok zor belki ama mutlulukları iki kat ne güzel iki cinsiyet iki alışveriş iki isim herşey çifter çifter ne güzel:))