2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar ben bugun farkettim ki göbek belli oluyor sizde durumlar nasıl yavaş yavaş kilo alımları başladı herkeste ama gözle görülen göbişler var mı?? bende mi erken çıktı 11+4 üm bugun

Kuruluk benim icin de facia durumda, üstündekilere yapışıyor kuru dökülen deriler. Resmen deri değiştiriyorum:KK66:)) ben henüz kreme başlamadım. Tuylenmeden korkuyorum, bir de hemen emilen bir krem bulmam lazım, yağlı hissi hiç sevmem. Bir daha gittiğimde soracağım doktora.

valla ne bileyim benimde hatur hutur kaşınıyo her yerim pul pul oldum kırmızı kırmızı :KK43: ben sormuştum dr. ama yapacak bişey yok hormanel dedi nemlendirici sür dedi o kadar bişey önermiyolar

valla ne bileyim benimde hatur hutur kaşınıyo her yerim pul pul oldum kırmızı kırmızı :KK43: ben sormuştum dr. ama yapacak bişey yok hormanel dedi nemlendirici sür dedi o kadar bişey önermiyolar

doktorum genetik demişti,yani anneniz,ablanı çatlamışsa sizinde vücudunuz müsaitse ne yaparsanız yapın çatlıyomuşen ucuz çatlak kremi 35 tl,ben o parayla kuzuma bi cici daha alırım çünkü benin vücudum çok müsait,belimde önceki kilo alışımdan kalma çatlaklarımda var zaten.vasrlinin kakao yağlısını aldım hem çabuk emiyo hem güzel kokuyo hem kaşıntımı azaltıyo,en olmadı doğum sonrası estetik yaptırırız:KK76:

doktorum genetik demişti,yani anneniz,ablanı çatlamışsa sizinde vücudunuz müsaitse ne yaparsanız yapın çatlıyomuşen ucuz çatlak kremi 35 tl,ben o parayla kuzuma bi cici daha alırım çünkü benin vücudum çok müsait,belimde önceki kilo alışımdan kalma çatlaklarımda var zaten.vasrlinin kakao yağlısını aldım hem çabuk emiyo hem güzel kokuyo hem kaşıntımı azaltıyo,en olmadı doğum sonrası estetik yaptırırız:KK76:

cnm evet çatlak oluşması genetikte olabiliyo yapıdanda olabiliyo ama çok şükür ben 2 çocuk doğurdum bende hiç bi yerimde çatlak olmadı annemdede yok ama kardeşimin belli bölümlerinde var şöle bi örnek vereyim
benim eltimle ilk çocuklarımızın arası 28 gündü eltim kullanmadığı krem kalmadı ama ne yapsada çatladı bende almıştım ilk zamanlar ama çok pahalı die boşverdim zaten belli bi süre sonra bir tüp yetmiyo benim hiç bi yerim çatlamadı eltimin çok oldu doğru sölüyosun ne yaparsan yap çatlağı önlüyemiyosun bu arada ben kuruluktan bahsederken benim yüzümde kuruluklar kızarıklar ve sivilceler oluştu kaşınıyo normaldede zaten benim bütün vücudum kurudur şu andada yüzümde yoğun bi şekilde yaşıyorum ama bu gün biraz hafifledi

kızlar ben bugun farkettim ki göbek belli oluyor sizde durumlar nasıl yavaş yavaş kilo alımları başladı herkeste ama gözle görülen göbişler var mı?? bende mi erken çıktı 11+4 üm bugun

canım ya göbek belli olması ne demek benim bildigin 6 aylık haile gibi göbeğim çıktı :)

evet canım dışarıdan bakıldığında hamileolduüumu kimse anlamaz ancak, ben tepeden karnıma bakınca göbeiğimn çıktığını far ediyorum :))) ve mutlu oluyorum tabi kiii

günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişey sormak istiyorum benim iki hafta sonra doktorum ikili test için gel dedi kabuslar görmeye başladım test sonucu kötü çıkacak ödüm kopuyo yaptırmamayı bile düşünmeye başladım ne yapacam bilmiyorum bana bi akıl verinn niye böyle oldumm yaaa

evet canım dışarıdan bakıldığında hamileolduüumu kimse anlamaz ancak, ben tepeden karnıma bakınca göbeiğimn çıktığını far ediyorum :))) ve mutlu oluyorum tabi kiii
aayy o göbek bende mecur hele akşamları koskocaman oluyo çok yemekten sanırım:))

günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişey sormak istiyorum benim iki hafta sonra doktorum ikili test için gel dedi kabuslar görmeye başladım test sonucu kötü çıkacak ödüm kopuyo yaptırmamayı bile düşünmeye başladım ne yapacam bilmiyorum bana bi akıl verinn niye böyle oldumm yaaa
canım aşağı yukarı hepimiz yaşadık aynı korku kabusları çok şükür şu ana kadar bir sorun yaşamadık.Allahın izni ile sendede yaşamayacağız bir sorun sakin olup olumsuz düşünceleri atmaya çalış aklında bol bol dua et tatlım

günaydınn cnm.. açıkcası hiçbir test kesin sonuç vermiyor bildiğin gibi ama adet olmuş yapılmadan da olmuyor.. pınarın dediği gibi ne kabuslar ördük bizde.. hele ki sonucu öğreneceğim günün gecesi 5 tane kabus.. sabah kalktığımda tamam dedim bundan sonra olumlu birşey çıkmaz.. ama çok şükür ki herşey iyidi.. seninde öyle olucaktır inşallah.. ben 4lü de yaptırdım ona gerek yoktu sanki.. 2liyi yaptır bence 4lü sana kalsın 2li iyi çıkarsa için rahat edecekse yaptırmazsın..

Cnmmm cok gecmis olsun, o cok feci bir ağırdır bilirim;((( sen ve esın cok daha iyi bilirsiniz ama ben cok fayda gördüğüm bir kremi onereyim, tyoflex önce, üstüne de voltren inanılmaz ise yarıyor. Ben de boyun fıtığı var, boynum, sırtım tutulduğunda kurtarıcım bu ikisi.
sağol canımm daha iyiyim şimdi çok şükür ama o gece kabus gibiydi...

offf bende cmt verdim kanımı 1 hafta sonra cıkacak dediler daha bugun pzt nasıl gececek günler bilmiyorum ama bende senin gibiydim ama kacarı yok yaptırmamakta çözüm değil bence

canım lütfen testini ihmal ettirme mutlaka yaptır, biz de yaşadık aynı korkuları ancak çok şükür iyi çıktı sonuçlar, hiç korkma allahın izniyle kötü çıkmaz ....

canım lütfen testini ihmal ettirme mutlaka yaptır, biz de yaşadık aynı korkuları ancak çok şükür iyi çıktı sonuçlar, hiç korkma allahın izniyle kötü çıkmaz ....

offf bende cmt verdim kanımı 1 hafta sonra cıkacak dediler daha bugun pzt nasıl gececek günler bilmiyorum ama bende senin gibiydim ama kacarı yok yaptırmamakta çözüm değil bence

günaydınn cnm.. açıkcası hiçbir test kesin sonuç vermiyor bildiğin gibi ama adet olmuş yapılmadan da olmuyor.. pınarın dediği gibi ne kabuslar ördük bizde.. hele ki sonucu öğreneceğim günün gecesi 5 tane kabus.. sabah kalktığımda tamam dedim bundan sonra olumlu birşey çıkmaz.. ama çok şükür ki herşey iyidi.. seninde öyle olucaktır inşallah.. ben 4lü de yaptırdım ona gerek yoktu sanki.. 2liyi yaptır bence 4lü sana kalsın 2li iyi çıkarsa için rahat edecekse yaptırmazsın..

aayy o göbek bende mecur hele akşamları koskocaman oluyo çok yemekten sanırım:))

canım aşağı yukarı hepimiz yaşadık aynı korku kabusları çok şükür şu ana kadar bir sorun yaşamadık.Allahın izni ile sendede yaşamayacağız bir sorun sakin olup olumsuz düşünceleri atmaya çalış aklında bol bol dua et tatlım

canlarım çok teşekkür ederim sizlere içimi rahatlattınız inanın yaptırmamak çözüm değil doğru kötü düşünmemeye çalışıyorum rüyalarım boş durmuyo bugün doğum yaptığımı görüyorum çocuğun yüzü gözü koca koca benler var ağlamaktan öldüm rüyamda kendimi okutacam sonunda :) heralde sonucu alana kadar rahat edemicem

sadace kan verildiği için ben hiç tereddütte kalmadım nasılsa bi zararı yok...ama sen bilirsin

ben çok tereddütteyim ya kötü çıkarsa diye o yüzden kararsızım.
bakalım yarın kontrolüm var doktorada ne düşündüğümü söylicem.
bana bırakırsa büyük ihtimal yaptırmıcam.

cildi kuruyan arkadaşlar nemlendirici ayrıca bepanten öneririm.
benimde burun kenarlarım bir bir iki aydır kuru.
bepanteni her gece yatmadan önce sürünce çok daha iyi geliyor.

carmen göbişe gelince benim belli olmaya başladı 3-4 gündür farındayım.yani erken değil :KK1:

arkadaşlar merhaba,

ben bugün 15. haftaya girdim ama 2 haftadır bulantılarım aşırı derecede arttı, ya artık azalması gerekmezmiydi????
dra söyledim ilaç olarak meptamid verdi geçen afta geçmezse pzts tekrar konuşalım dedi ama ben daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum, yazık günah yavruma sonuçta bu ilaçlar plesentadan geçiyo, ama dayanamıyorum da bukadar bulanmasına , kimyasal olmayan tavsiyeleriniz nedir nolur birşeyler söyleyin...

arkadaşlar merhaba,

ben bugün 15. haftaya girdim ama 2 haftadır bulantılarım aşırı derecede arttı, ya artık azalması gerekmezmiydi????
dra söyledim ilaç olarak meptamid verdi geçen afta geçmezse pzts tekrar konuşalım dedi ama ben daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum, yazık günah yavruma sonuçta bu ilaçlar plesentadan geçiyo, ama dayanamıyorum da bukadar bulanmasına , kimyasal olmayan tavsiyeleriniz nedir nolur birşeyler söyleyin...

cnm ben uc ay boyunca hıc bısı yıyemedım bulantı yuzunden sımdı bıraz geçti ben oğleden sonra cekırdek cıtlatıom mıdemı rahatlatıo bıraz bıde armut yıyorum oda rahatlatıo bıraz onemlı olan az az yıyıp 6 öğün yemek mıdem hıc bos kalmaması lazımmıs doktorum ole demıstı bıde tuzlu bıskuvı al yatarken başucuna koy gece wcye kalktıgında falan agzına at sabah yataktan kalkmadanda at agzına ii gelicek ınşş bide benim sey oluo sabah kalktıgımda mıdem bulanıosa yatana kadar gecmıo yemek yıyemıom ozamn ıns hayırlısyla gecer

Kizlar masallah bebekleriniz iyi sanirim..pinarcim cinsiyeti kesinlestimi..kayinvaldem bende ne kadarda kalicak bilmiorum..onun yattigi yerde bilgisayar..cepten yaziorum o yuzde...kyr cim senin fistiklarinda iidir ins..gecmisi okuyamadim..diger hamislere de hayirli dogumlar nasip etsin allah..gorusmek uzere .kendinize ii bakin..

arkadaşlar merhaba,

cnm elma ve armut yiyebilirsin özellikle sabahları bi kaç gün dene bak çok ii gelicek ben ilk hamileliğimde doğuma giderken bile kusuyodum o kadar kötüydü yani elma ve armut yemek sabahları ii geliyodu inşlh geçer bi an önce

arkadaşlar merhaba,

çok geçmiş olsun bende bulantılardan çok çektim ve 8 kilo verdim hala devam ediyor tuzlu bisküvi benım bulantıları hiç bastırmadı ben hep limonla idare ettim yarım limonun suyunu sıkıp su ve çok az şekerle karıştırıp içtim bastırırdı birde ekşi elma ben 2 ay sadece limon ve marul yiyebildim anca onlar bastırıyordu bulantıları doktor banada ilaç verdi 2 gün içtim başka içmedim zateb yararınıda görmedim ilaçalrın

bu arada sabah bir kalktım çenem komple uçuklamış akşam hafif kızarıklık ve kaşıntı vardı ben sivilcedir diye önemsememiştim

X