2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar bizgeldik ikili sonuçlarımız çok şükür iyi çıkmış doktor %90 erkek dedihayırlısı tabi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama kocamın tavırlarını görmenizi isterdim bu günümüze binlerce kere şükürler olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin en kısa zamanda da bu uğurda uğraşan emek veren dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu inş(amin)

kızlar günaydın,

bende tüp bebek yöntemi il hamile kaldım 6+4 haftalık hamileyim geçen hafta bebeklerin ikiz olduğunu öğrendim. ikiz olduğunu öğrendiğimden beri korkuyorum hamilelik nasıl geçecek, erken mi dğacaklar, doğum nası olacak diye? aranızda ikiz bekleyen var mı

cnm senı cok merak eedıodum yaa ıyı olunda bebısle sen gerısı onemlı degıl bıısıler yemene baslamanada cok sevındım bende yıyorum ıste dun ılk defa bı parcacık tavuk yedım ay nasıl mutlu oldum bılemezsın et yememız lazımmıs doktr ole demıstı senın cınsıyetı ne zamn bellı olcak

Hey allahım cnmmm yaaa sen hala hastanede misin? Neyseki yemeye başlamışsın, ne denir bu durumda; insalllah geçmiştir, biranince yuvana kavuşur rahat rahat keyfini sürmeye başlarsın hamileliğin. Kimse mide bulantım var demesin valla, senin gibi çekmedikten sonra. Ben baslarda cok fenaydim sonra senin halini öğrenince utandım fenayim demeye. Cnmmm yürekten diliyorum bu son olsun

Ahhhh pasa geliyor maşallah, tamam kabul biraz üzdü ama annesi değmedi mı? Allahım bugünlere binlerce şükür, dileyen herkese ve bizlere de sağlıklı evlatlar ver ya Rabbim. Test icin de gözünüzaydin cnm bnm, kucağınıza da alın inşallah saglikla vakti zamanında

Hosgeldin, hayırlı uğurlu olsun bebeklerin. Korma bence olan buysa vardır bir hayri. Ben de ikizlerime gebeyim, sayfamızda benden de kıdemli 2 ikiz annesi adayı daha var. Benim 9+5 oldu, şimdilik hiçbir ekstra sıkıntım yok rabbime binlerce şükür. Rahat ol gercekten önemli, neyin üstünde coook durursan bir süre sonra yaşadığın oluyor. Allahım sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Sorularına kısaca cevap vereyim; evet muhtemelen erken be dusuk kilolu doğacaklar, ama bu hep böyle oluyor, bir sürü kadin, bir sürü ikiz doğuruyor ve hepsi de saglikla büyüyor. Doguma gelince zaten tup bebekler sezeryanla doğuyor, bizim icin tek fark süre)) tek dogum 10 dakikayasa bizim ki 20 dakika olacak))) şimdiden bunlarla yorma beynini, rahat ol ki rahat büyüsün bebeklerin.

Cnm bnm
Gecti ins kötü günler
Oglusun saglikla gelsin insallah bizimki inatçı göstermiyor
Bakalım ne kadar saklayabilecek :)

gözünaydın canım çok sevindim, pipi de tescillenmiş haydi bakalım hayırlısı olsun testlerde güzel çıkmış, daha ne isterki insan , kociş çılgına dönmüştğr herhalde, onun da allah kalbine göre vermiş :)))) kendine çok ii bak teyzoşu öptüm

canım merak etmiştim seni, hatta geçmiş sayfalarda yazmıştım, hala hastanede misin kıyamam sana çok geçmiş olsun işallah bir daha yatmak zorunda kalmazsınız, bebeiğin ii olsun da yeter ki, işallah sen de bu günleri atlatırsın...

grip için de çok geçmiş olsun , yavaş yavaş yemek ymeğe de başlamışsın toparlarsın kendini, kendine çok ii bak sevgiler

Cnm bnm sukur iyiyim
Henüz yararlı seylere başlamadık biz.pilav makarna,birde bamya yemeği
Bir de kilo aldiran mamalar varmış onlardan iciyorum
Doktor kurumuşsun sen resmen sadece yemekle kilo alamazsın dedi
Mamalar hızla kilo aldırırmış
Bakalım :)
Bnm minik saklıyor cnm cinsiyetini 25 Ocak a randevumuz var belki o zaman gösterir
Seninki erkek miydi ?

Cnm bnm Allah razı olsun
İnsallah son olur dediğin gibi
Cok cok kötü günler geçirdim. Ama cok sukur Allahıma bitti insallah. Keske ikiz olsaydı bnm de aynı anda bitseydi. İkinci hamilelikten cok korkuyorum ama nasip

Senin minikleri cok öpüyorum :) havalar ısınsın gobisler buyusUn buluşalım. nasılsa bende yıyıp icebiliyorum artık

Cnm görmedim mesajini sanırım
İllaki Cvp yazardim
İnsallah çıkacağız az kaldı. bu günüme binlerce sukur diyorum

Gribim iyice azdı ama bu da gecer insallah
Minigini ve seni öpüyoruz :)

Biz cloudlyle açılışı yaptık, heyecanla seni ve pınarı bekliyoruz. Gobusluler olarak bulunup yıyıp iceceğiz inşallah. İkinci hamilelikten hiç korkma hepsi farklı oluyormuş. Birinci ile ikinci birbirine benzer diye birsey yok inşallah senin bununla gecmis olacak. Cok yakın bir arkadasım ilkini coook rahat geçirdi, ikinci de 3ay yemek yiyemedi. Korkma sen sıranı ilkinde savdin inşallah.

canımm çok şükür herşey yolunda.. erkekler kervanına hoşgeldiniz.. biz izmirde değiliz ama biraz büyüsün yavruşlar buluşuruz inşallah tanışsın paşalar inşallahhh..

aliascım cnm çok geçmiş olsn yaa inşallah bundan sonrası rahat geçer.. Allah şifa versin cnm.. göstermiyorsa kız derler ama bakalım prenses mi geliyor nedir?

Cnm cok tsk ederim,simdilik cok cok sukur daha iyiyim
Allah daha büyük dertler vermesin insallah hiçbirimize
Valla ben de minik prensesim geliyor gibi hissediyorum .hayirli sağlıklı olsun ins
İnsallah hepimiz de yüz yüze tanisiriz cnm

tebrik ederim pınarcım demek oğluşun geliyormuş rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler göstersin size

slm hanımlar,ben geldim,bugün ilk dr randevumuza gittil,şükür herşey yolunda cıktı,büyük haber ikiz annesi oluyorum:))kalp atışlarınıda duyduk:))bi ay sonra gitcez.dr bana CORASPİN VERDİ,İÇİNİZDE KULLANAN VARMI MERAK ETTİM?NE İŞE YARIYCAK BEBİŞLERE DAHAMI İYİ KAN GİTCEK?KANAMA YAPAR KORKUSUYLA İÇMEK İSTEMİYORUM ASLINDA..BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..SEVGİLER..

kızlar bu gün kontrolüm vardı çok şükür bebeğimde bende çokiiyiz ama 7 haftalıkmışız ya geç döllenme olmuş yada 1 ayda 2 kere yumurtlamışım tüp bebekten sonra 23 de başlayıp 3 aralığa kadar süren bi kanamam olmuştu önemsememiştim bu ayı o yüzden işler karıştı bebeğin durumuna göre dr.la adet tarihi belirledik şu anda 7 haftalığız çok şükür 4 gün önce randevumda 4 mm di şimdi 7.2 mm olmuş bebeğim :))) herşey gayet yolunda ama malesef bu sabah bi kalktım bütün yüzüm kıpkırmızı sivilceler kuruluklar ve kızarılıklar ( dr. çok kötü olmuşsun dedi ama normalmiş hamilelikten dedi

hadi hayırlı olsun yavruşların cnm..sağlıkla büyüsünler inşallah..banada lekelenme yaşadığımda coraspin verdi ama ben 1 kere içtim devam etmedim açıkcası niye verdiğini de sormamıştım sonra aklıma takıldı hamilelerde kullanılması iyi değil filan yazıyordu ama doktor verince de içmek lazım geliyor. velhasıl ben içmedim.. kanı sulandırdığını biliyorum bir tek. pıhtılaşma sorunları olanlar içiyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…