Herkese merhaba
İkili testi iyi çıkan tüm arkadaşlara gecmis olsun :)
Bizim bugun hastanede 34.gunumuz
Ama mutluyum iki gündür az da olsa yemek yesem de kusmuyoruz
İnsallah bitmiştir artık
Bu durumda pzt insallah evimize çıkarız
Huyum kurusun hiç bı hastalık sezonunu kaçırmam. Hastanede olmama rağmen grip olmayı başardım:2:
Cok oksuruyoruz ama ilaç vermiyorlar serum fizyolojik dısında
Buna da sukur diyorum
En azından yemek yiyebilmek dunyanın en büyük nimeti.cok sukur Allahıma
Öptük hepinizi
Hey allahım cnmmm yaaa sen hala hastanede misin? Neyseki yemeye başlamışsın, ne denir bu durumda; insalllah geçmiştir, biranince yuvana kavuşur rahat rahat keyfini sürmeye başlarsın hamileliğin. Kimse mide bulantım var demesin valla, senin gibi çekmedikten sonra. Ben baslarda cok fenaydim sonra senin halini öğrenince utandım fenayim demeye. Cnmmm yürekten diliyorum bu son olsunHerkese merhaba
İnsallah bitmiştir artık
Huyum kurusun hiç bı hastalık sezonunu kaçırmam. Hastanede olmama rağmen grip olmayı başardım:2:
Buna da sukur diyorum
Öptük hepinizi
kızlar bizgeldik ikili sonuçlarımız çok şükür iyi çıkmış doktor %90 erkek dedihayırlısı tabi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama kocamın tavırlarını görmenizi isterdim bu günümüze binlerce kere şükürler olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin en kısa zamanda da bu uğurda uğraşan emek veren dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu inş(amin)
kızlar günaydın,
bende tüp bebek yöntemi il hamile kaldım 6+4 haftalık hamileyim geçen hafta bebeklerin ikiz olduğunu öğrendim. ikiz olduğunu öğrendiğimden beri korkuyorum hamilelik nasıl geçecek, erken mi dğacaklar, doğum nası olacak diye? aranızda ikiz bekleyen var mı
kızlar ben kuzucuğumu görmeye gidiyorumm dua edin bize:))
sağol canımm gördüm oğluşumun pipisini:))
sağol arkadaşımm sanada çok güzel bi haftasonu olsun:))
ayy kuzum sen hastanedemisin hala kıyamam ya çok çok geçmiş olsun çok ükür bişeyler yemeye başlamışsın inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir biçimde kavuşursun evine canımm
kızlar bizgeldik ikili sonuçlarımız çok şükür iyi çıkmış doktor %90 erkek dedihayırlısı tabi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama kocamın tavırlarını görmenizi isterdim bu günümüze binlerce kere şükürler olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin en kısa zamanda da bu uğurda uğraşan emek veren dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu inş(amin)
Herkese merhaba
İnsallah bitmiştir artık
Buna da sukur diyorum
Öptük hepinizi
cnm senı cok merak eedıodum yaa ıyı olunda bebısle sen gerısı onemlı degıl bıısıler yemene baslamanada cok sevındım bende yıyorum ıste dun ılk defa bı parcacık tavuk yedım ay nasıl mutlu oldum bılemezsın et yememız lazımmıs doktr ole demıstı senın cınsıyetı ne zamn bellı olcak
Hey allahım cnmmm yaaa sen hala hastanede misin? Neyseki yemeye başlamışsın, ne denir bu durumda; insalllah geçmiştir, biranince yuvana kavuşur rahat rahat keyfini sürmeye başlarsın hamileliğin. Kimse mide bulantım var demesin valla, senin gibi çekmedikten sonra. Ben baslarda cok fenaydim sonra senin halini öğrenince utandım fenayim demeye. Cnmmm yürekten diliyorum bu son olsun
canım merak etmiştim seni, hatta geçmiş sayfalarda yazmıştım, hala hastanede misin kıyamam sana çok geçmiş olsun işallah bir daha yatmak zorunda kalmazsınız, bebeiğin ii olsun da yeter ki, işallah sen de bu günleri atlatırsın...
grip için de çok geçmiş olsun , yavaş yavaş yemek ymeğe de başlamışsın toparlarsın kendini, kendine çok ii bak sevgiler
Cnm bnm Allah razı olsun
İnsallah son olur dediğin gibi
Cok cok kötü günler geçirdim. Ama cok sukur Allahıma bitti insallah. Keske ikiz olsaydı bnm de aynı anda bitseydi. İkinci hamilelikten cok korkuyorum ama nasip
Senin minikleri cok öpüyorum :) havalar ısınsın gobisler buyusUn buluşalım. nasılsa bende yıyıp icebiliyorum artık
canımm çok şükür herşey yolunda.. erkekler kervanına hoşgeldiniz.. biz izmirde değiliz ama biraz büyüsün yavruşlar buluşuruz inşallah tanışsın paşalar inşallahhh..
aliascım cnm çok geçmiş olsn yaa inşallah bundan sonrası rahat geçer.. Allah şifa versin cnm.. göstermiyorsa kız derler ama bakalım prenses mi geliyor nedir?
slm hanımlar,ben geldim,bugün ilk dr randevumuza gittil,şükür herşey yolunda cıktı,büyük haber ikiz annesi oluyorum:))kalp atışlarınıda duyduk:))bi ay sonra gitcez.dr bana CORASPİN VERDİ,İÇİNİZDE KULLANAN VARMI MERAK ETTİM?NE İŞE YARIYCAK BEBİŞLERE DAHAMI İYİ KAN GİTCEK?KANAMA YAPAR KORKUSUYLA İÇMEK İSTEMİYORUM ASLINDA..BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..SEVGİLER..