2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar bu gün kontrolüm vardı çok şükür bebeğimde bende çokiiyiz ama 7 haftalıkmışız ya geç döllenme olmuş yada 1 ayda 2 kere yumurtlamışım tüp bebekten sonra 23 de başlayıp 3 aralığa kadar süren bi kanamam olmuştu önemsememiştim bu ayı o yüzden işler karıştı bebeğin durumuna göre dr.la adet tarihi belirledik şu anda 7 haftalığız çok şükür 4 gün önce randevumda 4 mm di şimdi 7.2 mm olmuş bebeğim :))) herşey gayet yolunda ama malesef bu sabah bi kalktım bütün yüzüm kıpkırmızı sivilceler kuruluklar ve kızarılıklar :KK43:( dr. çok kötü olmuşsun dedi ama normalmiş hamilelikten dedi

çizelgene göre 4 günlük bir gecikme var. o normal zaten cnm + - 5 gün oynayabiliyormuş ultrasonla sat arasında.. sivilceler bende de olmuştu heralde kız geliyor dedik ama prensimiz geliyormuşşşş inşallah :KK9: heralde cilt bozuklukları hamileliğin yanında kullandığımız ilaçlardan da olabiliyor.. meleğin sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah hepimizin..

slm hanımlar,ben geldim,bugün ilk dr randevumuza gittil,şükür herşey yolunda cıktı,büyük haber ikiz annesi oluyorum:))kalp atışlarınıda duyduk:))bi ay sonra gitcez.dr bana CORASPİN VERDİ,İÇİNİZDE KULLANAN VARMI MERAK ETTİM?NE İŞE YARIYCAK BEBİŞLERE DAHAMI İYİ KAN GİTCEK?KANAMA YAPAR KORKUSUYLA İÇMEK İSTEMİYORUM ASLINDA..BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..SEVGİLER..:nazar::nazar:
gözün aydın canım,sağlıkla gelsin kuzuların inşallah.benim tedavimin başlangıcından beri hala kullanıyorum coraspini,hatta geçenlerde doktoruma sordum 30.uncu haftalara kadar kullandırıyoruz dedi,normalde pıhtılaşma sorunum yok ama tüp bebeklere her türlü önlem alındığı için veriyorlar diye tahmin ediyorum,tek kötü tarafı diş etlerimin,burnumun ve bi yerin kesilse çok kanıyo olması o kadarınada kuzum için katlanıyorum :)

kızlar bu gün kontrolüm vardı çok şükür bebeğimde bende çokiiyiz ama 7 haftalıkmışız ya geç döllenme olmuş yada 1 ayda 2 kere yumurtlamışım tüp bebekten sonra 23 de başlayıp 3 aralığa kadar süren bi kanamam olmuştu önemsememiştim bu ayı o yüzden işler karıştı bebeğin durumuna göre dr.la adet tarihi belirledik şu anda 7 haftalığız çok şükür 4 gün önce randevumda 4 mm di şimdi 7.2 mm olmuş bebeğim :))) herşey gayet yolunda ama malesef bu sabah bi kalktım bütün yüzüm kıpkırmızı sivilceler kuruluklar ve kızarılıklar :KK43:( dr. çok kötü olmuşsun dedi ama normalmiş hamilelikten dedi

maşallah hep iyi haberler alırsın inşallah,benim cildim normalde de kuru ama hamilelikle dahada kurusu,kiminin cildi yağlanıyo kimininki kuruyo,bol bol nemlendir canım.senin haftalarında üst dudağım komple uçuklamış,cüzzamlılara dönmüştüm.:KK1:

ben geldimmmmmmmmmmm........2-3gündür apartmanda internet bağlantısı gitti ay ne fenaymış nete girememek eskiden napıyormusuz acaba???bugun kontrolüm vardı kan verdim ikili test için haftaya kadar beklemekten baska çarem yok inşallah hayırlı haberleri alırım cmt günü.......onun dışında bebeğim iyiymiş 48 mm olmuş cinsiyet dedim kızdı dr.galiba uzun süre öğrenemeyecğim:))

Hepinize merhaba..yeni sayfamız hayırlı olsun ben biraz geç keşfettim epeyce paylaşımlar olmuş ne güzell...sayfadan haberdar ettiğin için teşşekkürler kyracım..herkese sağlıklı huzurlu bir hamişlik dönemi nasip etsin rabbim sağlıcakla alalım kuzularımızı kucaklarımıza inş...bizde bugun 6+6 olduk haftaya cuma tekrar kontrolmuz var inş ilk 3 ayımız korkulardan uzak gecer..ben estofrem dısında tum ılaclarıma devam ediyorum corasprın crınone jel elevit ve folık asıt gunluk ıgnelerım ıcın doktor ıstersen haftalık verelım kalp atısından sonra genelde oyle yapıyoruz dedı sız neyı tavsıye edıyosunuz dıyınce o 10.haftaya kadar gunluk ıgne taraftarı oldugunu soyledı mecburen bır ay daha ıgnelere devam edıcem aman napıım alıstım artık zaten yeterkı bebısıme bısı olmasın:KK16:biide yumurtalarımın hala cok buyuk oldugunu soyledı bı anlam veremedım ılk bebıs ıcın gıdısımız oldugundan ben sadece kese ve kalp atımına odaklandım onun neden oldugunu bıle sorma ıhtıyacı hıssetmedım yumurtalarımı gorunce kocaman kocaman eyvahh dedım bı an kese yok sanırım dıcek dıye nefesım kesıldı allahım bıze bu surecte her zamankınden daha cok yardım etsın inş...

banada aynısını söylemişti 2.ayda farkettim ki 2 kilo vermişim sordum dr.a hiç kusmam yok gayet iyi yiyorum neden kilo verdim diye ilaçlardan dolayı oluşan şişlikti onlar yumurtalıkların bile kocamandı şimdi daha yeni normale dönüyor dedi...hiç bir sıkıntı yok sadece sancın olur hafif hafif korkma bebeğinin keyfine bak.

mrb canım tşkr ederim listeye ekledigin için canım benim pc bozulmuştu o yüzden uzun bi süre giremedim bundan sonra inşallah kısmetse gelecegim bu arada kızlar bugün benim 2 li test günümdü drbebegimin gelişimin güzel oldugunu o yüzden testte gerek olmadıgını 3 lü test yapılacagını söyledi şaşırdım kaldım ya sizde böyle bişeyle karşılaştınız mı

bak şimdi bnmde kafam karıstı benden istedi bugun kan verdim acaba şüphe mi duydu??

Herkese merhaba

İkili testi iyi çıkan tüm arkadaşlara gecmis olsun :)

Bizim bugun hastanede 34.gunumuz
Ama mutluyum iki gündür az da olsa yemek yesem de kusmuyoruz
İnsallah bitmiştir artık :KK66:
Bu durumda pzt insallah evimize çıkarız
Huyum kurusun hiç bı hastalık sezonunu kaçırmam. Hastanede olmama rağmen grip olmayı başardım:2:
Cok oksuruyoruz ama ilaç vermiyorlar serum fizyolojik dısında
Buna da sukur diyorum
En azından yemek yiyebilmek dunyanın en büyük nimeti.cok sukur Allahıma

Öptük hepinizi

inan sürekli aklımdasın çok mutlu oldum cnm..inşallah bitmiştir...bnm dr.um ilk 3 ay depodan besleniyorsunuz bulantın olursada üzülme o besleniyor demişti...acele etme sadece midene iyi gelenleri ye bence sadece

Hosgeldin, hayırlı uğurlu olsun bebeklerin. Korma bence olan buysa vardır bir hayri. Ben de ikizlerime gebeyim, sayfamızda benden de kıdemli 2 ikiz annesi adayı daha var. Benim 9+5 oldu, şimdilik hiçbir ekstra sıkıntım yok rabbime binlerce şükür. Rahat ol gercekten önemli, neyin üstünde coook durursan bir süre sonra yaşadığın oluyor. Allahım sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Sorularına kısaca cevap vereyim; evet muhtemelen erken be dusuk kilolu doğacaklar, ama bu hep böyle oluyor, bir sürü kadin, bir sürü ikiz doğuruyor ve hepsi de saglikla büyüyor. Doguma gelince zaten tup bebekler sezeryanla doğuyor, bizim icin tek fark süre:KK66:)) tek dogum 10 dakikayasa bizim ki 20 dakika olacak:KK66:))) şimdiden bunlarla yorma beynini, rahat ol ki rahat büyüsün bebeklerin.

ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce özel bir hastaneede çalışıyordum hasta yatış-taburculuk bölümünde..o kadar cok hamile yatısı yaptım ki..annelerin yanında küveze yattacak bebeklerinde yatısı yapılır..ben yatırdığım bebekleri merak eder yoğum bakıma girer bakardım arada ne durumdalar diye....evet ikizler erken geliyor ama hiç dert etmeyin artık yoğun bakımlar çok iyi maşallah hiçbirine bişicik olmuyor anne karnında gibi günlerini doldurup taburcu oluyor minikler...450 gr. bebeğiimiz yasadı bizim hastanede onlar çok dayanıklı..

slm hanımlar,ben geldim,bugün ilk dr randevumuza gittil,şükür herşey yolunda cıktı,büyük haber ikiz annesi oluyorum:))kalp atışlarınıda duyduk:))bi ay sonra gitcez.dr bana CORASPİN VERDİ,İÇİNİZDE KULLANAN VARMI MERAK ETTİM?NE İŞE YARIYCAK BEBİŞLERE DAHAMI İYİ KAN GİTCEK?KANAMA YAPAR KORKUSUYLA İÇMEK İSTEMİYORUM ASLINDA..BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..SEVGİLER..:nazar::nazar:

verdiyse vardır bi bildiği hele bi başla bakalım gidişata göre bi daha değerlendiri zaten dr.un

oyy maşallah gayet iyi haftasına göre..bende bugun gittim 48 mm.:))

ben geldimmmmmmmmmmm........2-3gündür apartmanda internet bağlantısı gitti ay ne fenaymış nete girememek eskiden napıyormusuz acaba???bugun kontrolüm vardı kan verdim ikili test için haftaya kadar beklemekten baska çarem yok inşallah hayırlı haberleri alırım cmt günü.......onun dışında bebeğim iyiymiş 48 mm olmuş cinsiyet dedim kızdı dr.galiba uzun süre öğrenemeyecğim:))

banada aynısını söylemişti 2.ayda farkettim ki 2 kilo vermişim sordum dr.a hiç kusmam yok gayet iyi yiyorum neden kilo verdim diye ilaçlardan dolayı oluşan şişlikti onlar yumurtalıkların bile kocamandı şimdi daha yeni normale dönüyor dedi...hiç bir sıkıntı yok sadece sancın olur hafif hafif korkma bebeğinin keyfine bak.

bak şimdi bnmde kafam karıstı benden istedi bugun kan verdim acaba şüphe mi duydu??

inan sürekli aklımdasın çok mutlu oldum cnm..inşallah bitmiştir...bnm dr.um ilk 3 ay depodan besleniyorsunuz bulantın olursada üzülme o besleniyor demişti...acele etme sadece midene iyi gelenleri ye bence sadece

ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce özel bir hastaneede çalışıyordum hasta yatış-taburculuk bölümünde..o kadar cok hamile yatısı yaptım ki..annelerin yanında küveze yattacak bebeklerinde yatısı yapılır..ben yatırdığım bebekleri merak eder yoğum bakıma girer bakardım arada ne durumdalar diye....evet ikizler erken geliyor ama hiç dert etmeyin artık yoğun bakımlar çok iyi maşallah hiçbirine bişicik olmuyor anne karnında gibi günlerini doldurup taburcu oluyor minikler...450 gr. bebeğiimiz yasadı bizim hastanede onlar çok dayanıklı..

verdiyse vardır bi bildiği hele bi başla bakalım gidişata göre bi daha değerlendiri zaten dr.un

evet kuzuma mşlh :nazar::nazar::nazar: dr. aynısını söledi :) daha 4 gün önce o kadar miniktiki şaka gibi 4 gün önce kesenin en sağında nokta gibi duruyodu bu gün kesenin ortasına doğru yol almış :) ve yatar pozisyon da gibi geldi bana sanki şekil almış :)))
gözün aydın canım,sağlıkla gelsin kuzuların inşallah.benim tedavimin başlangıcından beri hala kullanıyorum coraspini,hatta geçenlerde doktoruma sordum 30.uncu haftalara kadar kullandırıyoruz dedi,normalde pıhtılaşma sorunum yok ama tüp bebeklere her türlü önlem alındığı için veriyorlar diye tahmin ediyorum,tek kötü tarafı diş etlerimin,burnumun ve bi yerin kesilse çok kanıyo olması o kadarınada kuzum için katlanıyorum :)

maşallah hep iyi haberler alırsın inşallah,benim cildim normalde de kuru ama hamilelikle dahada kurusu,kiminin cildi yağlanıyo kimininki kuruyo,bol bol nemlendir canım.senin haftalarında üst dudağım komple uçuklamış,cüzzamlılara dönmüştüm.:KK1:

amin arkadşım çok kötü oldu bu cilt benim yaa sivilceler kuruluklar kızarıklar dudaklarda kötü benimde uçuk değil ama sanki sahra çölünde susuz kalmışım gibi kocaman yarıklar var ve konuşamıyorum bile :KK43: ama geçicek inşlhhh

ya benim bu çizelgemide düzeltmem gerekiyo

inan sürekli aklımdasın çok mutlu oldum cnm..inşallah bitmiştir...bnm dr.um ilk 3 ay depodan besleniyorsunuz bulantın olursada üzülme o besleniyor demişti...acele etme sadece midene iyi gelenleri ye bence ))

Cnm cok sagol
Cok sukur daha iyiyiz ,bebek icin endişeli değilim gercekten benim depolarimdan alarak o gelişimine devam etti cok sukur
Herseyi yiyemiyorum tabi ama zamanla artacak yiyebildiklerim
Buna da sukur Rabb'ime
Hep dua ediyorum Allah düşmanıma bile vermesin böyle bulanti

Senin minik de büyümüş annesi maşallah . Allahim korusun kuzularımızı :nazar:

evet kuzuma mşlh :nazar::nazar::nazar: dr. aynısını söledi :) daha 4 gün önce o kadar miniktiki şaka gibi 4 gün önce kesenin en sağında nokta gibi duruyodu bu gün kesenin ortasına doğru yol almış :) ve yatar pozisyon da gibi geldi bana sanki şekil almış :)))

amin arkadşım çok kötü oldu bu cilt benim yaa sivilceler kuruluklar kızarıklar dudaklarda kötü benimde uçuk değil ama sanki sahra çölünde susuz kalmışım gibi kocaman yarıklar var ve konuşamıyorum bile :KK43: ama geçicek inşlhhh

ya benim bu çizelgemide düzeltmem gerekiyo

canım benim doktorum dudak yaralarım için %100 bitkisel olan Hametan'ı önermişti,ve ben evimden eksik etmiyorum demişti.hakikaten mucizevi bişi,ben şimdi bi yerimde ufacık bişi olsa hemen sürüyorum.doktoruna bi sor istersen çünkü dudak hassas ve çok acır.

bu arad hepinize günaydın kızlar,güzel bir haftasonu diliyorum.ben kızıma daha bişi almadım korkudan ama bugün dayanamayıp çıkıcam galiba,sizler ne durumdasınız varmı alış veriş yapan aranızda

Son düzenleme:
canım benim doktorum dudak yaralarım için %100 bitkisel olan Hametan'ı önermişti,ve ben evimden eksik etmiyorum demişti.hakikaten mucizevi bişi,ben şimdi bi yerimde ufacık bişi olsa hemen sürüyorum.doktoruna bi sor istersen çünkü dudak hassas ve çok acır.

bu arad hepinize günaydın kızlar,güzel bir haftasonu diliyorum.ben kızıma daha bişi almadım korkudan ama bugün dayanamayıp çıkıcam galiba,sizler ne durumdasınız varmı alış veriş yapan aranızda

günaydınn cnm.. bende henüz bişi almadım ablam bi battaniye almıştı sadece o var şimdilik.. heralde uzun bi süre de almam.. pek dışarda dolaşmıyorum bebek mağazalarına bakmıyorum görsem dayanamam heralde..

hamileliğiniz hayırlı olsun öncelikle...inşallah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza aldığımızı görmek hepimize nasip olur....

coraspin konusunda yazmak istedim..ben daha hamile kalmadan 1 ay önce başladım kullanmaya..şu anda 37.haftam bitmek üzere ve hala kullanıyorum..bu coraspin kanın sulanmasını sağladığı için pıhtılaşma olmasını engelliyor bebeğin gelişimine katkı sağlıyor...bence doktorunuzu dinleyin..istanbulda ankaraya taşınma yüzünden birkaç doktor değiştirdim hepsi özellikle kullanmamı söylediler tüp bebek olduğu için sanırım daha bi hassasiyet gösteriyorlar..sorunsuz güzel bir hamilelik diliyorum :nazar::KK49:

AYY O DUDAKATAKİ VUCUTTAKİ KURULUK BENDEDE VAR NEMLENDİRİCİLERLE ZOR DÜZELTTİM . ben zaten öncesindede almıştım şimdide 2 gündür bi sürü şeyler aldım oğluşuma maviş maviş:))
herşeyin hayırlısıni dileyip Rabbime güveniyo inanıyorum biz sağlıkla alacağız kuzucuklarımızı kucağımıza:))
hamileliğiniz hayırlı olsun öncelikle...inşallah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza aldığımızı görmek hepimize nasip olur....

coraspin konusunda yazmak istedim..ben daha hamile kalmadan 1 ay önce başladım kullanmaya..şu anda 37.haftam bitmek üzere ve hala kullanıyorum..bu coraspin kanın sulanmasını sağladığı için pıhtılaşma olmasını engelliyor bebeğin gelişimine katkı sağlıyor...bence doktorunuzu dinleyin..istanbulda ankaraya taşınma yüzünden birkaç doktor değiştirdim hepsi özellikle kullanmamı söylediler tüp bebek olduğu için sanırım daha bi hassasiyet gösteriyorlar..:nazar::KK49:
ayy maaşallah sağlıklı doğumlar dilerim inşallah bizde bu haftaları görüp alırız kuzucuklarımızı kucağımıza.
topiğimize sık sık uğrayın inanın umudumuz artıyor:))
tebrik ederim pınarcım demek oğluşun geliyormuş rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler göstersin size
sağol canımm sağlıkla huzurla gelsin inş hepimizin kuzucukları

kanamam olmadığı dönemlerde bende içiyorum korkacak bir şey yok canım doktorun söylediyse güven kanama anlarında bıraktırıyo zaten doktorun. benim öyle olmuştu.

ohh maaşallah kurumalar hepimizde mevcut bol bol nemlendirici sür tatlımm

maaşallah bebeğine içine kurt düşmesin istisnalar hariç bir çok doktorun tercihi ikili test bu test temiz çıkarsa diğerlerine çokta gerek duymuyorlar. testin gerekliliği ve güvenirliliği için kan mutlaka veriliyor. benimde ulrtasonda herşey çok iyi çıkmasına rağmen yaşım genç olmasına rağmen kan istedi o nedenle tatlım için ferah olsun :))

Son düzenleme:
kızlar boynum tutulmuş çok fena bi gece geçirdimmm. sıcak su krem falan biraz daha iyiyim çok şükürr

günaydınn cnm.. bende henüz bişi almadım ablam bi battaniye almıştı sadece o var şimdilik.. heralde uzun bi süre de almam.. pek dışarda dolaşmıyorum bebek mağazalarına bakmıyorum görsem dayanamam heralde..
bizimde babaannemiz bi yelek örmüş birde uyku tulumu almış onları yolladı,birde primadan gelen ilk hediyemiz var,amcamızın hediyesi beşiğimiz var,birde ben tedaviye başlarken 2 bebe çorabı almıştım şans getirsin diye:) onlar dışında bizim aldığımız bişi yok henüz.geçen lcw'de çok güzel kırmızı pabuçlar vardı keşke alsaymışım şimdi baktım bitmiş:KK43: aslında 7.aya kadar pek bişi almak istemiyorum ama öyle güzel şeyler varki insanı dürtüyo resmen.

coraspin konusunda yazmak istedim..ben daha hamile kalmadan 1 ay önce başladım kullanmaya..şu anda 37.haftam bitmek üzere ve hala kullanıyorum..bu coraspin kanın sulanmasını sağladığı için pıhtılaşma olmasını engelliyor bebeğin gelişimine katkı sağlıyor...bence doktorunuzu dinleyin..istanbulda ankaraya taşınma yüzünden birkaç doktor değiştirdim hepsi özellikle kullanmamı söylediler tüp bebek olduğu için sanırım daha bi hassasiyet gösteriyorlar..sorunsuz güzel bir hamilelik diliyorum :nazar::KK49:
sen bitirmişsin canım maşallah,hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah,bizde kazasız belasız o haftaları görürüz umarım.benim 3 doktorumda coraspin konusunda seninkilere benzer şeyler söylediler,içiyorum bende.

AYY O DUDAKATAKİ VUCUTTAKİ KURULUK BENDEDE VAR NEMLENDİRİCİLERLE ZOR DÜZELTTİM . ben zaten öncesindede almıştım şimdide 2 gündür bi sürü şeyler aldım oğluşuma maviş maviş:))
herşeyin hayırlısıni dileyip Rabbime güveniyo inanıyorum biz sağlıkla alacağız kuzucuklarımızı kucağımıza:))

kuruluklara bepanthen,nemkendirici filan sürüyorum sürekli,benim bu ara en büyük sıkıntım göbeğim,evde yağlı pehlivan gibi geziyorum resmen,bebe yağı,vaselin vs vs ama yine kuruyorum yine hatır hutur kaşınıyorum.:KK19:

Maşallah bebislerine, ayyy bir ikiz annesi daha:KK66:)) açıkcası yalnız olmayacağım icin seviniyorum, malum ikiz gebeliği ayrı riskli değerlendiriyor doktorlar. Allahım hepimizin yavrularını saglikla büyütsün.
Cnm ben de deneme başlamadan 1ay önce başladım ecoprine, son zamanlarda sabahları burun kanamalarım oldu hafif, doktor 2gunde 1al dedi. Bıraktırmadı, kan sulandirici, tüm doktorlar içiriyor anladığım kadarıyla. Benim hiç kanamam olmadı, kanamanın ecoprine alakası yok sanırım olan kanama varsa durmasını zorlaştırıyor. Kanaması olanlar ara veriyor çünkü icmeye.

Kuruluk benim icin de facia durumda, üstündekilere yapışıyor kuru dökülen deriler. Resmen deri değiştiriyorum:KK66:)) ben henüz kreme başlamadım. Tuylenmeden korkuyorum, bir de hemen emilen bir krem bulmam lazım, yağlı hissi hiç sevmem. Bir daha gittiğimde soracağım doktora.

kızlar boynum tutulmuş çok fena bi gece geçirdimmm. sıcak su krem falan biraz daha iyiyim çok şükürr

Cnmmm cok gecmis olsun, o cok feci bir ağırdır bilirim;((( sen ve esın cok daha iyi bilirsiniz ama ben cok fayda gördüğüm bir kremi onereyim, tyoflex önce, üstüne de voltren inanılmaz ise yarıyor. Ben de boyun fıtığı var, boynum, sırtım tutulduğunda kurtarıcım bu ikisi.

Ben hicbirsey almadım, son aya kadar da almayı düşünmüyorum. Zaten alışverişden nefret ederim, etrafa da emirler yağdırıyorum, sakin almayın giydirmem üzülürsünüz diye:KK66:)) herkese birsey almak istiyorsaniz yeni doğan boyu bez alın diyorum:KK66:)) şimdiden buyuk boy 2paket bezim oldu:KK66:))
Saka bir yana alışverişe pek hevesim yok, lüzumlu seyleri son ay alırım diye düşünüyorum, bir de ikiz beklediğimiz icin ekstra almamayı düşünüyorum, allahım korusun hersey olabilir erken davranmak istemiyorum. Yatak bile tek alacağım ilk basta. Esim de mantıklı buldu, sonuçta bir kac ay beraber yatarlar bir yatakta:KK66:)) allahım ikisini de nasip eder, koynumuza verirse zamanla eksikler tamamlanır zaten.

Ben hicbirsey almadım, son aya kadar da almayı düşünmüyorum. Zaten alışverişden nefret ederim, etrafa da emirler yağdırıyorum, sakin almayın giydirmem üzülürsünüz diye:KK66:)) herkese birsey almak istiyorsaniz yeni doğan boyu bez alın diyorum:KK66:)) şimdiden buyuk boy 2paket bezim oldu:KK66:))
Saka bir yana alışverişe pek hevesim yok, lüzumlu seyleri son ay alırım diye düşünüyorum, bir de ikiz beklediğimiz icin ekstra almamayı düşünüyorum, allahım korusun hersey olabilir erken davranmak istemiyorum. Yatak bile tek alacağım ilk basta. Esim de mantıklı buldu, sonuçta bir kac ay beraber yatarlar bir yatakta:KK66:)) allahım ikisini de nasip eder, koynumuza verirse zamanla eksikler tamamlanır zaten.

canım benim teyzeminde ikizleri var onlar da tüp bebek şuan 2 buçuk yaşındalar. teyzemde başta tek yatak almıştı ama bebekler hiç birlikte uyumak istemediler hatta aynı odada bile uyumadılar. 2 yatakla 2 ayrı oda da uyuttu hala da öyle uyuyorlar.biri uyanınca diğerini uyandırıyor aynı anda uyuyup uyanmadıkları için birlikte uyutmak zor. hatta bizim cadılar o kadar farklılar ki biri ayakta sallanarak uyumayı seviyor diğeriyse yanına yatınca ancak uyuyor sallanmayı sevmiyor. ikizde olsalar da onlar iki farklı birey oldukları için herşeyleri farklı. bunları hazırlıklı ol diye yazıyorum ben yakinen tanık olduğum için yazmak istedim.

:) çok teşekkür ederim :) inşallah hayırlısıyla ve sırasıyla sizlerde bu güzel haftaları görürsünüz...her aşaması ayrı heyecanlı ayrı güzeldi...son kısım doğum kaldı kısmetse onuda hayırlısıyla atlatırsam maratonu bitirmiş gibi hissedecem darısıda sizlerin başınıza inşallah....aklınıza takılan sormak istediğiniz bişeyler olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım girebildiğim sürece tabii ki :) hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum..:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

bebişlerinde sizlerinde iyi olmanıza sevindim.
Bazılarınız tekrar görmüş bebişlerin.
bende salı gününü iple çekiyorum..
erva coraspirini bende yumurta toplamadan beri yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.
düşük riski için. tüp bebekteki doktorlarım 3. ay bitene kdar demişlerdi.
kadın doğum doktorumda aynı şeyi söyledi.
doktorunun tavsiyesine uy derim bende.

birde arkadaşlar 2 li testi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım ne yapsam bilmiyorum.

canım benim teyzeminde ikizleri var onlar da tüp bebek şuan 2 buçuk yaşındalar. teyzemde başta tek yatak almıştı ama bebekler hiç birlikte uyumak istemediler hatta aynı odada bile uyumadılar. 2 yatakla 2 ayrı oda da uyuttu hala da öyle uyuyorlar.biri uyanınca diğerini uyandırıyor aynı anda uyuyup uyanmadıkları için birlikte uyutmak zor. hatta bizim cadılar o kadar farklılar ki biri ayakta sallanarak uyumayı seviyor diğeriyse yanına yatınca ancak uyuyor sallanmayı sevmiyor. ikizde olsalar da onlar iki farklı birey oldukları için herşeyleri farklı. bunları hazırlıklı ol diye yazıyorum ben yakinen tanık olduğum için yazmak istedim.

Cnm cok sagolasin, usenmeden anlatmissin diline saglık, ben yine de önce bir yatak alayım, ikisi de saglikla dogunca hemen alırım ikinciyi:KK66:)) ne bileyim herkes ikiz riskli son ana kadar hiçbir şey belli olmaz diyor, ben de hazırlık yapıp üzülmeyelim diye öyle düşünüyorum. Allahım saglikla kavuştursun inşallah, hersey olur.

bende daha başlamadım zaten cinsiyetimizde belli değil ama ordan burdan gelmeye başladı ufak tefek hediyeler küçük bir torbamız oldu ama herkese bende almayın diye bağırdığım için korkuyorlar da teyzeler yengeler harıl harıl örgüye başladı ona müdahale edemedim:))

bencede mantıklı zaten minicikler sığarlay beraber:)) eğer istemezlerse beraber yatmayı o zaman alırsın hemen 2.yi..

bebişlerinde sizlerinde iyi olmanıza sevindim.
Bazılarınız tekrar görmüş bebişlerin.
bende salı gününü iple çekiyorum..
erva coraspirini bende yumurta toplamadan beri yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.
düşük riski için. tüp bebekteki doktorlarım 3. ay bitene kdar demişlerdi.
kadın doğum doktorumda aynı şeyi söyledi.
doktorunun tavsiyesine uy derim bende.

birde arkadaşlar 2 li testi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım ne yapsam bilmiyorum.

sadace kan verildiği için ben hiç tereddütte kalmadım nasılsa bi zararı yok...ama sen bilirsin

X