2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

ya kızlarr bu listede bende vardımmmm neden sildiniz beniiii eklerseniz sevinirim 2 deneme ama ilk transferimdi ilk tedavim yarım kalmıştı neyse 16 temmuz allahın iznile ile dogum tarihim yaş 30 sat 10 ekim

merhaba kızlar hepinize sorunsuz,sağlıklı bir hamilelik diliyorum. listeye benide eklerseniz sevinirim.sat 9 eylül-2.deneme-yaş 32-beklenen doğum tarihi 15 haziran

evet cnm benim ilk değil hikaye baya uzun :)) benim 3. olucak kısmetse ama çok zorluklarla olan bi 3. bu miniğim 2 oğlum var 15 ve 13 yaşlarında onlar ilk evliliğimden küçük yaşta anne olunca hiç bişey anlamamıştım kısmetse bu bebeğimde yaşıycam inşlh :) onlarada büyüdü gerçi beraber büyüdük alıp kucağa sevilmiyolar artık benim 2 katım oldular mşlh :))

canım benim ilk 3 ayım çok sıkıntılıydı.daha yeni rahatım o yüzden çok sıkma kendini.inş haftaya gittiğimizde öğrenecez cinsiyetlerini.inş sağlıklı hamileliğimiz olur ve çocuklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

ayy ikiz hamişlik çok zor belki ama mutlulukları iki kat ne güzel iki cinsiyet iki alışveriş iki isim herşey çifter çifter ne güzel:))

benıde eklememıssınız sat 1ekım 7 temmuzda dogum inşallah. yaş 26, 1 deneme

Son düzenleme:
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziran
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek
nec86251.deneme8eylül13haziran2kgErkek
ayzan322.deneme9eylül15haziran
aymutu294.deneme14eylül20haziran
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
nimessay15eylül
myra272.deneme17eylül24haziranErkek
elon311.deneme22eylül28haziran
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız
nili_fer262.deneme29eylül
pele301.deneme29eylül18haziran
sevinç85261.deneme1ekim7temmuz
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekim
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuz
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzErkek
Beren_Berat3014ekim20temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
mucociko312.deneme17ekim23temmuz
breshka18ekim24temmuzErkek
CARMENNN302.deneme26ekim
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
lilyum401kasım7ağustos1kg
Lotus834.deneme4kasım10ağustos
Masideaydn6kasım11ağustos-2,5kg
kyr313.deneme8kasım13ağustos1,5kg
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos
brnyns32mucize23kasım29ağustos
erva64301.deneme25kasım
poyraz18251.deneme

Son düzenleme:

Neyse inşallah hepsi gelmiş geçmiş olsun, bundan sonrası sorunsuz, sıkıntısız geçsin inşallah. İkiz senin de o yüzden ayrı bir takipteyim seni:))) Benim pek sıkıntım olmadı ama inan bunu demeye korkar oldum, ne zaman şükür iyiyim desem birşey oluyor:)
Allahım ne yaşarsak yaşayalım, sağlıkla kucağımıza nasip etsin yavrularımızı.

ohhhh maşallah sana, valla helal olsun bu yaşa neler sığdırmışsın:) Bak dah biz ilkleri alamadık kucağımıza. Şaka bir yana Rabbim gönlüne göre versin, oğullarına uzun ömür, bebeğine de sağlık versin inşallah. Ama şu bir gerçek ki sen hepimizden kıdemlisin maşallah.

Kızlar listeyi elden geçirdik, kimse uğramıyordu ilk zamanlar, bizde kimler gelirse onları yazalım dedik. Aramıza katılıp, paylaşımda bulunan ve listede olmak isteyen herkesi ekleriz seve seve. Buralarda bizimle olacağınızı umut ederek tekrar yazdım sizleri.

Merhaba arkadaşlar,ben aslında zaman zaman girip sizleri takip ediyorum ama yazacak vakit bulamıyorum.
kyr listeyi görünce diğer topikteki günleri anımsadım tekrar,ve tekrar şükrettim:)
benim bidişim şuan 16 haftalık ,ikili test sonuçlarımız iyi çıktı maşallah.
Henüz cinsiyeti öğrenemedik,yrn kontrolumuz var,eğer gösterirse öğrenicez bakalım:)

Doktorum 26 Haziranda doğumu bekliyor

Hepinizi teker teker tebrik ediyorum,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı diliyorum.:):)

Peki isim önerileri konsu için erken mi?Bunları da listeye ekleyebiliriz belki...

kızlar ikili test sonuçlarınız nasıl çıktı?Benim age 1:720 down 1:910 çıktı.drum çok az risk var aminio gerekmez dedi ama yinede morelim biraz bozuldu

saol canım hepımızınkı hayırlı olsun ıns ben opudan beri progestan iğne oluyorum dahada 3 haftam var tabi 10.haftada son derse:44:yumurtaları duyunca eyvah dedım ya bısı olurda kanamam falan baslarsa neyse sanırım ılaclardan sonra normal bı durummuş uff yaa inş giderde kuzuma zarar vermez

sayfamızın en taze anneciğide geldi hoş geldin canım sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri konuşuyo olacağız Allahın izni ile:))

amin pınarcım sen yolu epeyce yarıladın sanırım rabbim bizleede nasip etsin inşşbide gittiğimde bebişimin 6+3 olduğunu e 2mm oldugunu soledı arastırdımda epeyce kucuk geldı sımdı acaba anormal bi durummu varkı allah korusun..:18:

ya aslında rahatsız etmiyolar beni alıştıgım için sanırım bugun 7 haftam ama benım bulantılarım falan yok bı yerde bulantıların ıyıye ısaret oldugunu okumustum bide bebişim 2 mm di o an bısı bılmedıgım ıcın ustunde duramadım evde bakınınca bıraz kucuk oldugunu dusunmeye basladım doktorumu arasam zaten ne sorsam cok pmpırıklısın dıo sınırlerımı tepeme cıkarak yıne

mrb canım tşkr ederim listeye ekledigin için canım benim pc bozulmuştu o yüzden uzun bi süre giremedim bundan sonra inşallah kısmetse gelecegim bu arada kızlar bugün benim 2 li test günümdü drbebegimin gelişimin güzel oldugunu o yüzden testte gerek olmadıgını 3 lü test yapılacagını söyledi şaşırdım kaldım ya sizde böyle bişeyle karşılaştınız mı

slm canım... yazmasamda hergün girip okuyorum yazılanları:) bu topik baya sakin bizim diyer topikte sayfalar uçup gidiyo ama bizim topikte grip salgını var bende iki gündür telef oldum, şuan sehpanın üzerine sümüklü mendillerimden kocaman bi tepecik oluşturdum hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum..

kızlar ben kuzucuğumu görmeye gidiyorumm dua edin bize:))
aaayy ne güzel bizim daha 2 haftamız var kuzumu görmeye,hayırlı ve güzel haberler alırsın inşallah canım.

günaydın kızlar nasılsınız,güzel bir haftasonu diliyorum hepinize.

Herkese merhaba

İkili testi iyi çıkan tüm arkadaşlara gecmis olsun :)

Bizim bugun hastanede 34.gunumuz
Ama mutluyum iki gündür az da olsa yemek yesem de kusmuyoruz
İnsallah bitmiştir artık
Bu durumda pzt insallah evimize çıkarız
Huyum kurusun hiç bı hastalık sezonunu kaçırmam. Hastanede olmama rağmen grip olmayı başardım:2:
Cok oksuruyoruz ama ilaç vermiyorlar serum fizyolojik dısında
Buna da sukur diyorum
En azından yemek yiyebilmek dunyanın en büyük nimeti.cok sukur Allahıma

Öptük hepinizi

cnm dualarım senınle ıns hayırlısıyla gıder gelırsın gör pipisini gel mınnığın
sağol canımm gördüm oğluşumun pipisini:))

aaayy ne güzel bizim daha 2 haftamız var kuzumu görmeye,hayırlı ve güzel haberler alırsın inşallah canım.

günaydın kızlar nasılsınız,güzel bir haftasonu diliyorum hepinize.
sağol arkadaşımm sanada çok güzel bi haftasonu olsun:))

ayy kuzum sen hastanedemisin hala kıyamam ya çok çok geçmiş olsun çok ükür bişeyler yemeye başlamışsın inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir biçimde kavuşursun evine canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…