2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Ağrını hiç bilmiyorum cnm, canını sıkacak kadarsa doktoruna sor mutlaka. Benim kan hapım ferro sanol dueodenol.

bulantılarınız ne zaman başladı sizin? ben normalde midesi çok hassas ve rahatsız bi insanım çok çabuk midem bulanır. ama 8+1 oldum bugün itabarıyla ama bulantım yok sizce bu normalmi?

Takılma hiç bulantı yaşamayan bur cok anne var, ne güzel rahatsin, çünkü bulantı cok garip, hiç olmaması daha iyi)

Ohhh maşallah size, rahatsin demek cok sevindim, ben de yatıyorum sürekli, herkes riskli riskli deyince korktum birsey olur suçlu hissederim diye yat dedim kendi kendime. Rabbim korusun, ayyy cok heyecanlı dımı sen kuzularının cinsiyetlerini öğreneceksin demek. Rabbim sağlıklı evlatlarını gönlüne göre nasip etsin.

Hepinize merhaba..yeni sayfamız hayırlı olsun ben biraz geç keşfettim epeyce paylaşımlar olmuş ne güzell...sayfadan haberdar ettiğin için teşşekkürler kyracım..herkese sağlıklı huzurlu bir hamişlik dönemi nasip etsin rabbim sağlıcakla alalım kuzularımızı kucaklarımıza inş...bizde bugun 6+6 olduk haftaya cuma tekrar kontrolmuz var inş ilk 3 ayımız korkulardan uzak gecer..ben estofrem dısında tum ılaclarıma devam ediyorum corasprın crınone jel elevit ve folık asıt gunluk ıgnelerım ıcın doktor ıstersen haftalık verelım kalp atısından sonra genelde oyle yapıyoruz dedı sız neyı tavsıye edıyosunuz dıyınce o 10.haftaya kadar gunluk ıgne taraftarı oldugunu soyledı mecburen bır ay daha ıgnelere devam edıcem aman napıım alıstım artık zaten yeterkı bebısıme bısı olmasınbiide yumurtalarımın hala cok buyuk oldugunu soyledı bı anlam veremedım ılk bebıs ıcın gıdısımız oldugundan ben sadece kese ve kalp atımına odaklandım onun neden oldugunu bıle sorma ıhtıyacı hıssetmedım yumurtalarımı gorunce kocaman kocaman eyvahh dedım bı an kese yok sanırım dıcek dıye nefesım kesıldı allahım bıze bu surecte her zamankınden daha cok yardım etsın inş...

bulantılarınız ne zaman başladı sizin? ben normalde midesi çok hassas ve rahatsız bi insanım çok çabuk midem bulanır. ama 8+1 oldum bugün itabarıyla ama bulantım yok sizce bu normalmi?

canım benim 10dan sonra başldı ama çok ağır olmadı hiçbir zaman.. hala haftada 1-2 kere bulantım oluyor.. bende başta Allah Allah niye olmuyor dedim doktorum etrafımdakiler ne güzel işte dediler.. ama insan az da olsa istiyor belirti diye.. ama olmaması da normalmiş olmazsa stres yapma cnm..

poyrazcımm hoşgeldin canmm hayırlı olsun inşallah hepimiz tamamına erdiririz.. ne iğnelerine devam ediyorsun cnm ben iğne kullanmadım progestan ise o yüzden bilemiyorum hangisi daha iyi.. yumurtalar bende de vardı boyutlarını bilmiyorum küçük gözüküyorlardı ama sonraki kontrollerimde gitmiştiler başta stres yaptım tabi ya büyürlerse ya çatlarlarsa kanama filan yaparmılar diye ama çok şükür onlarla ilgili sıkıntı yaşamadım. kendiliğinden küçülüp yok oluyorlarmış.. inşallah seninde öyle olur..

canım ben sadece elevit kullanıyorum o yaparmiki acaba:26: artık çarşamba günü kontrolum var o zaman sorarım dr

topik çok güzel ilerlemiş, eylül- ekim topiktekiler hamile kalınca buraya geldiler ne güzel..Pınar, kyr, ve diğer arkadaşlar nasılsınız? okuduğum kadar hamişlik güzel gidiyor. şnşlh en kısa zamanda bende hamile kalırım ve buraya transfer olurum
valla sizleri çok özlemişim. Rabbim bebişlerinizi kucağınızada almayı nasip etsin inşlh...

Herkee selamlar öptümmmm

canım ben sadece elevit kullanıyorum o yaparmiki acaba:26: artık çarşamba günü kontrolum var o zaman sorarım dr

Cnm hiç korkma eleviti 3aydir iciyorum bana hiç dokunmadı. Benim midem cok hassas olsa bana olurdu kesin, duşun kan hapı 1haftada mahvetti midemi. Elevit konusunda icin rahat olsun.

herkese selam
bende mayıs aynda TÜP tedavisine başlayacağız inşallah
TÜP BEBEK İÇİN ŞİMDİDEN İLAÇ MI KULLANIYORSUNUZ....?
hayırlısı olsun inş ama ben sorunu anlayamadım.
canım benim en kısa zamanda sende bu sayfada olacaksın Allahın izni ile içini ferah tut biz seni bekliyoruz:))

sayfamızın en taze anneciğide geldi hoş geldin canım sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri konuşuyo olacağız Allahın izni ile:))

evet ya benimde az az olan bulantılarım 10. haftadan sonra daha bir gösterdi kendini yine öyle abartılacak şekilde değil ama sabaha karşı bulanıyo midem :))

kızlar nasılsınız ? kimseler yok bu sabah bi karın ağrısıyla uyandım normalde hiç ishal olmam ama bu gün olmuşum galiba karnım öle ağrıyoki millet kabız olur ben tam tersi gerçi buna şükür
yarın kontrolümüz var bebeğimle tekrar görüşcez bakalım :))

BU ARADA BULANTILAR İÇİN ELMA YİYİN BANA ÇOK İİ GELİRDİ

Geçmiş olsun cnm, benim anladığım kadarıyla ilk aylar bütün sıkıntılar musallat oluyor insana, kabızlık, ishal, mide sorunları, vücut ciddi caba harcıyor uyum sağlamak için. Hakkımızda hayırlısı. Bneim anladığım senin ilk çocuğun değil dimi, kardeş olacak, Allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah.

Bizler iyiyiz şükür cnm, alışmaya çalışıyoruz hamileliğe. Sen nasılsın? Ne zaman düşünüyorsun tekrar? Biz de seni aramızda görmekten çok mutlu oluruz, sağlıkla, hayırla, biran önce katıl inşallah aramıza.

Hoşgeldin cnm, rica ederim, amaç paylaşmak, yolumuz uzun paylaşak çok şey olacak inşallah. İlaçlarını bence doktorun nasıl dediyse öyle kullan, sonuçta onlar hepimizin nelere ihtiyaç duyduğunu biliyor. Yumurtalıkların konusunda da endişe etme, bana da ilk zaman aynı şeyi söyledi, hatta çok dikkatli davran ani hareketler yapma yumurtalıkların çok büyük, başımıza iş açmasınlar dedi, bu çok normal bir durummuş, bizler tedavi ile sahip olduğumuz için bebeklerimize ilaçlar neden oluyor, 3ay dolunca onlarda yok olur dedi doktorum. Ben sırtüstü yattıgımda iki kasığımda da yumurtalıklarım görünüyor kocaman düşün:))) Korkma cnm, kendiliğinden inermiş onlar.

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziran
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek
nec86251.deneme8eylül13haziran2kgErkek
aymutu294.deneme14eylül20haziran
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
nimessay15eylül
myra272.deneme17eylül24haziranErkek
elon311.deneme22eylül28haziran
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız
nili_fer262.deneme29eylül
pele301.deneme29eylül18haziran
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekim
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
cloudly281.deneme13ekim19temmuz
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzErkek
Beren_Berat3014ekim20temmuz
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz
mucociko312.deneme17ekim23temmuz
breshka18ekim24temmuzErkek
CARMENNN302.deneme26ekim
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
lilyum401kasım7ağustos1kg
Lotus834.deneme4kasım10ağustos
Masideaydn6kasım11ağustos-2,5kg
kyr313.deneme8kasım13ağustos1,5kg
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos
brnyns32mucize23kasım29ağustos
erva64301.deneme25kasım
poyraz18251.deneme

Tadını çıkarmaya çalışıyorum cnm, inşallah sen de en kısa zamanda buralarda olacaksın. Kalbimden ettiğim her duada sizleri de ekliyorum, Rabbim isteyen, dileyen, bekleyen kimseyi bu haberden uzak bırakmasın, biran önce kavuştursun evlatlarına. Tüm kalbimle senin için de diliyorum arkadaşım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…