ayyyyyy dün evde temizlik vardı birgün giremedim meraktan öldüm kızlar napıyor diye neyse genel olarak herkes iyiymişş... mide yanması bulantısı olanlar allah yardımcınız olsunn...
kyr kan hapı demişsin ya hangi ilacı kaullanıyorsun cnm??
bende dün folik asiti bıraktım elevite geçtim acaba günün hangi saatinde içmek daha iyi dün kahvaltıdan sonra içmiştim bugun az önce kalktım hala içmedimm....
kızlar bişey da soracam iki gündür benim değişik bir ağrım oluyor anlma veremiyorum ne olduğuna dair..şöyle tarif edeyim göbeğinize parmagınız koyun ve o hizada yukarı doğru azıcık ilerleyin orda bi gerilme var sağa sola dönerken acıyor,bebek desek o daha aşşağıdadır:)) neden olabilir sizce??
bulantılarınız ne zaman başladı sizin? ben normalde midesi çok hassas ve rahatsız bi insanım çok çabuk midem bulanır. ama 8+1 oldum bugün itabarıyla ama bulantım yok sizce bu normalmi?
benimde çok şükür iyi gidiyor.15 haftalık olduk karnım yuvarlak olmaya başladı.haftaya doktor kontrolüm var inş cinsiyetlerini öğrenirim o gün.bana doktorum 12 haftalıktan sonra normal hayata dön dedi şimdi yavaş yavaş temizlik yapıyorum sende canını sıkma 3 ay bitince sanada der.kiloyu kafana takma bende senin gibi ilk başlarda çok taktım ama şimdi hareketlendim korkma.
bulantılarınız ne zaman başladı sizin? ben normalde midesi çok hassas ve rahatsız bi insanım çok çabuk midem bulanır. ama 8+1 oldum bugün itabarıyla ama bulantım yok sizce bu normalmi?
Hepinize merhaba..yeni sayfamız hayırlı olsun ben biraz geç keşfettim epeyce paylaşımlar olmuş ne güzell...sayfadan haberdar ettiğin için teşşekkürler kyracım..herkese sağlıklı huzurlu bir hamişlik dönemi nasip etsin rabbim sağlıcakla alalım kuzularımızı kucaklarımıza inş...bizde bugun 6+6 olduk haftaya cuma tekrar kontrolmuz var inş ilk 3 ayımız korkulardan uzak gecer..ben estofrem dısında tum ılaclarıma devam ediyorum corasprın crınone jel elevit ve folık asıt gunluk ıgnelerım ıcın doktor ıstersen haftalık verelım kalp atısından sonra genelde oyle yapıyoruz dedı sız neyı tavsıye edıyosunuz dıyınce o 10.haftaya kadar gunluk ıgne taraftarı oldugunu soyledı mecburen bır ay daha ıgnelere devam edıcem aman napıım alıstım artık zaten yeterkı bebısıme bısı olmasınbiide yumurtalarımın hala cok buyuk oldugunu soyledı bı anlam veremedım ılk bebıs ıcın gıdısımız oldugundan ben sadece kese ve kalp atımına odaklandım onun neden oldugunu bıle sorma ıhtıyacı hıssetmedım yumurtalarımı gorunce kocaman kocaman eyvahh dedım bı an kese yok sanırım dıcek dıye nefesım kesıldı allahım bıze bu surecte her zamankınden daha cok yardım etsın inş...
Cnm bana yıllar önce de olmuştu, o zaman apranax yapmıştı, ilaç icmem hiç normalde. Doktorum da kan hapının öyle bir etkisi olabilir midene dedi. Senin var mı içtiğin ilaç, doktoruna sor aman dokunmasın, mide yarası kötü birsey yiyemiyor insan. Sana da cok gecmis olsun cnm, inşallah tekrar yasamayız.
canım ben sadece elevit kullanıyorum o yaparmiki acaba:26: artık çarşamba günü kontrolum var o zaman sorarım dr
hayırlısı olsun inş ama ben sorunu anlayamadım.herkese selam
bende mayıs aynda TÜP tedavisine başlayacağız inşallah
TÜP BEBEK İÇİN ŞİMDİDEN İLAÇ MI KULLANIYORSUNUZ....?
canım benim en kısa zamanda sende bu sayfada olacaksın Allahın izni ile içini ferah tut biz seni bekliyoruz:))topik çok güzel ilerlemiş, eylül- ekim topiktekiler hamile kalınca buraya geldiler ne güzel..Pınar, kyr, ve diğer arkadaşlar nasılsınız? okuduğum kadar hamişlik güzel gidiyor. şnşlh en kısa zamanda bende hamile kalırım ve buraya transfer olurum
valla sizleri çok özlemişim. Rabbim bebişlerinizi kucağınızada almayı nasip etsin inşlh...
Herkee selamlar öptümmmm
sayfamızın en taze anneciğide geldi hoş geldin canım sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri konuşuyo olacağız Allahın izni ile:))Hepinize merhaba..yeni sayfamız hayırlı olsun ben biraz geç keşfettim epeyce paylaşımlar olmuş ne güzell...sayfadan haberdar ettiğin için teşşekkürler kyracım..herkese sağlıklı huzurlu bir hamişlik dönemi nasip etsin rabbim sağlıcakla alalım kuzularımızı kucaklarımıza inş...bizde bugun 6+6 olduk haftaya cuma tekrar kontrolmuz var inş ilk 3 ayımız korkulardan uzak gecer..ben estofrem dısında tum ılaclarıma devam ediyorum corasprın crınone jel elevit ve folık asıt gunluk ıgnelerım ıcın doktor ıstersen haftalık verelım kalp atısından sonra genelde oyle yapıyoruz dedı sız neyı tavsıye edıyosunuz dıyınce o 10.haftaya kadar gunluk ıgne taraftarı oldugunu soyledı mecburen bır ay daha ıgnelere devam edıcem aman napıım alıstım artık zaten yeterkı bebısıme bısı olmasınbiide yumurtalarımın hala cok buyuk oldugunu soyledı bı anlam veremedım ılk bebıs ıcın gıdısımız oldugundan ben sadece kese ve kalp atımına odaklandım onun neden oldugunu bıle sorma ıhtıyacı hıssetmedım yumurtalarımı gorunce kocaman kocaman eyvahh dedım bı an kese yok sanırım dıcek dıye nefesım kesıldı allahım bıze bu surecte her zamankınden daha cok yardım etsın inş...
evet ya benimde az az olan bulantılarım 10. haftadan sonra daha bir gösterdi kendini yine öyle abartılacak şekilde değil ama sabaha karşı bulanıyo midem :))canım benim 10dan sonra başldı ama çok ağır olmadı hiçbir zaman.. hala haftada 1-2 kere bulantım oluyor.. bende başta Allah Allah niye olmuyor dedim doktorum etrafımdakiler ne güzel işte dediler.. ama insan az da olsa istiyor belirti diye.. ama olmaması da normalmiş olmazsa stres yapma cnm..
kızlar nasılsınız ? kimseler yok bu sabah bi karın ağrısıyla uyandım normalde hiç ishal olmam ama bu gün olmuşum galiba karnım öle ağrıyoki millet kabız olur ben tam tersi gerçi buna şükür
yarın kontrolümüz var bebeğimle tekrar görüşcez bakalım :))
BU ARADA BULANTILAR İÇİN ELMA YİYİN BANA ÇOK İİ GELİRDİ
topik çok güzel ilerlemiş, eylül- ekim topiktekiler hamile kalınca buraya geldiler ne güzel..Pınar, kyr, ve diğer arkadaşlar nasılsınız? okuduğum kadar hamişlik güzel gidiyor. şnşlh en kısa zamanda bende hamile kalırım ve buraya transfer olurum
valla sizleri çok özlemişim. Rabbim bebişlerinizi kucağınızada almayı nasip etsin inşlh...
Herkee selamlar öptümmmm
Hepinize merhaba..yeni sayfamız hayırlı olsun ben biraz geç keşfettim epeyce paylaşımlar olmuş ne güzell...sayfadan haberdar ettiğin için teşşekkürler kyracım..herkese sağlıklı huzurlu bir hamişlik dönemi nasip etsin rabbim sağlıcakla alalım kuzularımızı kucaklarımıza inş...bizde bugun 6+6 olduk haftaya cuma tekrar kontrolmuz var inş ilk 3 ayımız korkulardan uzak gecer..ben estofrem dısında tum ılaclarıma devam ediyorum corasprın crınone jel elevit ve folık asıt gunluk ıgnelerım ıcın doktor ıstersen haftalık verelım kalp atısından sonra genelde oyle yapıyoruz dedı sız neyı tavsıye edıyosunuz dıyınce o 10.haftaya kadar gunluk ıgne taraftarı oldugunu soyledı mecburen bır ay daha ıgnelere devam edıcem aman napıım alıstım artık zaten yeterkı bebısıme bısı olmasınbiide yumurtalarımın hala cok buyuk oldugunu soyledı bı anlam veremedım ılk bebıs ıcın gıdısımız oldugundan ben sadece kese ve kalp atımına odaklandım onun neden oldugunu bıle sorma ıhtıyacı hıssetmedım yumurtalarımı gorunce kocaman kocaman eyvahh dedım bı an kese yok sanırım dıcek dıye nefesım kesıldı allahım bıze bu surecte her zamankınden daha cok yardım etsın inş...
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | +KAÇ KİLO | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | ||||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | |||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | 2kg | Erkek | ||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | ||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
nimessay | 15eylül | |||||||
myra | 27 | 2.deneme | 17eylül | 24haziran | Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | ||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | |||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | |||||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | ||||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | |||||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | ||||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | ||||
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | Erkek | |||
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | |||||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | ||||
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | ||||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | |||||
CARMENNN | 30 | 2.deneme | 26ekim | |||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | ||||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | |||||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | ||||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | 1kg | |||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | |||||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | -2,5kg | |||||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | 1,5kg | |||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 22ağustos | ||||
brnyns | 32 | mucize | 23kasım | 29ağustos | ||||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | |||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme |
canım benim en kısa zamanda sende bu sayfada olacaksın Allahın izni ile içini ferah tut biz seni bekliyoruz:))
canım çok saol Allah razı olsun arkadaşım inşlh en kısa zamnda bend gelirim. bende sizler ile olmak için dört gözle bekliyorum inan...Rabbim bu cuma günün hürmetine hepimizin duaları kabul eder.en sevdiği kulunun hürmetine(amin)
Bizler iyiyiz şükür cnm, alışmaya çalışıyoruz hamileliğe. Sen nasılsın? Ne zaman düşünüyorsun tekrar? Biz de seni aramızda görmekten çok mutlu oluruz, sağlıkla, hayırla, biran önce katıl inşallah aramıza.
canım iyi olduğunuza okadar seviniyorum ki çünkü oralara gelmek için ne savaşlar veriyoruz bunu bizden iyi bilemez. tadını çıkar hamileliğin inşlh sorunsuz kucaklarınıza alırsınız.canım bende 2 veya 3 ay sonra düşünüyoruz.biliyosun ben dondrulmuşlar ile yapmıştım geçen ay olmadı geride 9 tane dond. var fakat aynı merkezde yapmak istemiyorum başka dr. arayıştayım enine boyuna araştırlmak istiyorum, aklımda histereokopi var. iyi bi dr. bulursa istiycem. dualarının yanında benide hatırlarsan çok sevinirim. en kısa zamnada sizler ile olmak ümidi ile
canım iyi olduğunuza okadar seviniyorum ki çünkü oralara gelmek için ne savaşlar veriyoruz bunu bizden iyi bilemez. tadını çıkar hamileliğin inşlh sorunsuz kucaklarınıza alırsınız.canım bende 2 veya 3 ay sonra düşünüyoruz.biliyosun ben dondrulmuşlar ile yapmıştım geçen ay olmadı geride 9 tane dond. var fakat aynı merkezde yapmak istemiyorum başka dr. arayıştayım enine boyuna araştırlmak istiyorum, aklımda histereokopi var. iyi bi dr. bulursa istiycem. dualarının yanında benide hatırlarsan çok sevinirim. en kısa zamnada sizler ile olmak ümidi ile
merhaba canlarıım nasılsınızzz bebişlerr nasıllar bakalım :)