2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Gozunaydin, bebegini de gormussun masallah kuzuna, allahim sonuna kadar saglikla nasip etsin. Cnm cok gecmis olsun, midene dikkat et aman, gecen gece bana da oldu aynısı, kan hapı yapabilir dedi doktor. Şimdi cok ağrıyor midem muhtemelen yara var o kanadı. Sen de dikkat et aman, idrar icin de ilaç istemiyorsan cok cok su iç, temizlensin, su cok önemliymiş, tuvaletinin hep cok açık renkte olması gerekiyor, bu suyu yeterli içtiğin anlamına geliyor.

canımmm maşallahh yavruşun sağlıkla büyüsün inşallah hepimizin melekleri de.. idrar yolu enfeksiyonu değilde bende akıntıdan bahsettim doktoruma vajinal fitil ve antibiyotik verdi. tabi ben antibiyotik deyince bi durakladım anladı merak etme zarar vericek birşey değil dedi. ama ben yinede kullanmadım aldım ama kullanmıyorum.eğer artarsa o zaman kullanırım insan tedirgin oluyor ilaç kullanmaya. ama idrar yolu enfeksiyonu antibiyotiksiz normal bir ilaçla geçebilir belki. kyrnın dediği gibi bol su iç ama enfeksiyonda devam ederse doktoruna söyle cnm çünkü ileri boyutunun riskleri olabiliyormuş inşallah gerek kalmaz kullanmanada

oyyyyy ne güzelll desene biraz büyüyüp hareketlerini hissetmeye başlıyınca geceleri bile uyutmuycak seni :)))
cnm benimde ilk oğlumda kusmaktan artık midede bişey kalmadığı için sabahları kan geliodu ilk olduğunda çok korkmuştum acaba veremmi oldum dedim
dr. çok güldü boğazımda tahriş olmuştu meğerse faranjitimden dolayı damarlar zedelenmiş o yüzden zorlandıkça kan geliyomuş
2. oğlumdada burnumdaki kılcal damarlar kanıyodu zorlanmaktan düşün inşlh bi an önce geçer

cnm benımde havıv yanmam oluodu doktor sordum tek caren bol su içmen dedi.sımdı gectı sende cnm gunde 2bucuk lıtre su iç geçecegıne emınım

ayyyyyy dün evde temizlik vardı birgün giremedim meraktan öldüm kızlar napıyor diye neyse genel olarak herkes iyiymişş... mide yanması bulantısı olanlar allah yardımcınız olsunn...

kyr kan hapı demişsin ya hangi ilacı kaullanıyorsun cnm??

bende dün folik asiti bıraktım elevite geçtim acaba günün hangi saatinde içmek daha iyi dün kahvaltıdan sonra içmiştim bugun az önce kalktım hala içmedimm....

kızlar bişey da soracam iki gündür benim değişik bir ağrım oluyor anlma veremiyorum ne olduğuna dair..şöyle tarif edeyim göbeğinize parmagınız koyun ve o hizada yukarı doğru azıcık ilerleyin orda bi gerilme var sağa sola dönerken acıyor,bebek desek o daha aşşağıdadır:)) neden olabilir sizce??

cnm benımde havıv yanmam oluodu doktor sordum tek caren bol su içmen dedi.sımdı gectı sende cnm gunde 2bucuk lıtre su iç geçecegıne emınım

cevap veren arkadaşlar tşk ediyorum bol su içmeye çalışıyorum ama bulantılardan dolayı pek mümkün değil günde en fazla 1 lt.
carmen ben eleviti akşam kullanıyorum kahvaltıdan sonra içtiğim zaman rahatsız ediyor beni doktorumda ya yatarken yada akşam yemekten sonra al demişti

bu haftalarda ağrı olması çok normal canım endişe etme benimde olmuştu çok aşırı değilse korkmana gerek yok rahim gerildiği ve büyüdüğü için bu ağrılar..

çok teşekkür ederim arkadaşlar. ama dün ömrümden ömür gitti. ne kadar paniktim anlatamam.
sorasında ağr yer değiştirince anladım ki neymiş gazzz :)

geçmiş olsun canım.
idrar yolları enfeksiyonu olan bir arkadaşım vardı oda 12. haftadan sonra ilaç kullanmaya başladı. umarım ilaca gerek kalmadan geçer.

ben 2 haftadır içiyorum eleviti akşamları tok karna içiyorum az ağrı yapıyor sadece.
muhtemelen midendir :) elevittente olabilir...

Merhaba kızlar ..
Herkes iyidir inşallah ..
Ben iyiyim çok şükür , inşallah minik kuzumda iyidir ..
Yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüşüz..
Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin..

:) amin canım inşallah rabbim hepsine sağlık versin kucağımıza alalım bi an önce:) ben cinsiyetini çok merak ediyorum 12 haftalıkken belli oluyoömu acaba

benım 11 haftalıken erkek dedı ama tam bellı deıl demıstı bu ayın sonunda gıdıcem ozamn bellı olcak bakalım hayırlısı

benım 11 haftalıken erkek dedı ama tam bellı deıl demıstı bu ayın sonunda gıdıcem ozamn bellı olcak bakalım hayırlısı

ayy bak heyecanlandım şimdi cmt banada bi tahmin yapar belki...gerçi erkek diyeceğine o kadar eminim ki:))) yani ilk günden beri erkek diyorum ama bakalım..

ayy bak heyecanlandım şimdi cmt banada bi tahmin yapar belki...gerçi erkek diyeceğine o kadar eminim ki:))) yani ilk günden beri erkek diyorum ama bakalım..

cnm kızsa gostermıo zaten erkekse bı ihtımal soluyolar goruolar ama tam emın olamıyorlar hayırlısı cnm busene erkek patlması yasıyoruz maşallah... bizim topic hap berber yaparız sunnetlerini inş

bulantılarınız ne zaman başladı sizin? ben normalde midesi çok hassas ve rahatsız bi insanım çok çabuk midem bulanır. ama 8+1 oldum bugün itabarıyla ama bulantım yok sizce bu normalmi?

bulantılarınız ne zaman başladı sizin? ben normalde midesi çok hassas ve rahatsız bi insanım çok çabuk midem bulanır. ama 8+1 oldum bugün itabarıyla ama bulantım yok sizce bu normalmi?

cnm ılla bulantın olcak dıe bısı yok bazılarında olmuo benım 7 haftamdA basladım hıc bısı yıyemedım 3kılo verdım 2 ayda sımdı gectı ALLAHIMA sukur ııyıym cnm senın olmaz ıns

bulantının olmaması bence güzel herkeste olacak diye bir kaide de yok benım 4.haftada başladı 10.hafta bitecek hala ara ara devam ediyor ve çok kilo kaybım oldu

cnm ılla bulantın olcak dıe bısı yok bazılarında olmuo benım 7 haftamdA basladım hıc bısı yıyemedım 3kılo verdım 2 ayda sımdı gectı ALLAHIMA sukur ııyıym cnm senın olmaz ıns

bulantının olmaması bence güzel herkeste olacak diye bir kaide de yok benım 4.haftada başladı 10.hafta bitecek hala ara ara devam ediyor ve çok kilo kaybım oldu

teşekkür ederim arkadaşlar.. ben maşallah hızla kilo alıyorum:)))

benimde çok şükür iyi gidiyor.15 haftalık olduk karnım yuvarlak olmaya başladı.haftaya doktor kontrolüm var inş cinsiyetlerini öğrenirim o gün.bana doktorum 12 haftalıktan sonra normal hayata dön dedi şimdi yavaş yavaş temizlik yapıyorum sende canını sıkma 3 ay bitince sanada der.kiloyu kafana takma bende senin gibi ilk başlarda çok taktım ama şimdi hareketlendim korkma.

çok geçmiş olsun cnm.

cnm vücudun hamileliğin ilerleyen dönemine hazırlık yapıyor bence ondan.çünkü hamilelikte rahim çevresindeki organlar üste kayıyor.korkma.

canm endişelenme ben 10 haftadayım benimde daha hiç bulantım olmadı dr söledim herkeste olmaz dedi. anneme sordum onunda bulantısı olmazmış. bi sorun yok rahat ol. hem bence sevin ben çok rahat geçiriyorum sende rahat geçirirsin bence. eğer bulantı olacaksa zaten daha baştan belli oluyormuş eğer rahat başlamışsa hamilelik öyle devam ediyormuş.

evet canım dediğin gibi Allah 9 ay demişse var bi hikmeti mutlaka. bende öyle filmdeki gibi olmasını asla istemezdim. 9 ay anneliğe hazırlanıyoruz belkide o sabırla bir ömür insan çocuğu ne yaparsa yapsın vazgeçemiyor kıyamıyor kuzucuğuna. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah. isteyen herkese de hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…