günaydın rkadaşlar,
salı günü kontrolumuz vardı bebeğimi gördüm kalp atışını duydum içimde kıpır kıpır hareket ediyor dr.çok hareketli bebek olacak dedimigrenım tuttu 2 gün habire çıkarıp durdum birde geçen gece safrayla birlikte kan kustum doktora sordum midemde olan bir problemden olabileceğini söyledi ülser olduğu için pekte üstünde durmadım.
çok aferdisiniz ama idrarımı yaparken çok yanma oluyor bunu doktoruma söylemedim idrar yollarında enfeksiyonmu oldu acaba ilaç kullanmak istemiyorum siz bu durumda neler yaptınız.
günaydın rkadaşlar,
salı günü kontrolumuz vardı bebeğimi gördüm kalp atışını duydum içimde kıpır kıpır hareket ediyor dr.çok hareketli bebek olacak dedimigrenım tuttu 2 gün habire çıkarıp durdum birde geçen gece safrayla birlikte kan kustum doktora sordum midemde olan bir problemden olabileceğini söyledi ülser olduğu için pekte üstünde durmadım.
çok aferdisiniz ama idrarımı yaparken çok yanma oluyor bunu doktoruma söylemedim idrar yollarında enfeksiyonmu oldu acaba ilaç kullanmak istemiyorum siz bu durumda neler yaptınız.
günaydın rkadaşlar,
günaydın rkadaşlar,
Gozunaydin, bebegini de gormussun masallah kuzuna, allahim sonuna kadar saglikla nasip etsin. Cnm cok gecmis olsun, midene dikkat et aman, gecen gece bana da oldu aynısı, kan hapı yapabilir dedi doktor. Şimdi cok ağrıyor midem muhtemelen yara var o kanadı. Sen de dikkat et aman, idrar icin de ilaç istemiyorsan cok cok su iç, temizlensin, su cok önemliymiş, tuvaletinin hep cok açık renkte olması gerekiyor, bu suyu yeterli içtiğin anlamına geliyor.
canımmm maşallahh yavruşun sağlıkla büyüsün inşallah hepimizin melekleri de.. idrar yolu enfeksiyonu değilde bende akıntıdan bahsettim doktoruma vajinal fitil ve antibiyotik verdi. tabi ben antibiyotik deyince bi durakladım anladı merak etme zarar vericek birşey değil dedi. ama ben yinede kullanmadım aldım ama kullanmıyorum.eğer artarsa o zaman kullanırım insan tedirgin oluyor ilaç kullanmaya. ama idrar yolu enfeksiyonu antibiyotiksiz normal bir ilaçla geçebilir belki. kyrnın dediği gibi bol su iç ama enfeksiyonda devam ederse doktoruna söyle cnm çünkü ileri boyutunun riskleri olabiliyormuş inşallah gerek kalmaz kullanmanada
cnm benımde havıv yanmam oluodu doktor sordum tek caren bol su içmen dedi.sımdı gectı sende cnm gunde 2bucuk lıtre su iç geçecegıne emınım
ayyyyyy dün evde temizlik vardı birgün giremedim meraktan öldüm kızlar napıyor diye neyse genel olarak herkes iyiymişş... mide yanması bulantısı olanlar allah yardımcınız olsunn...
kyr kan hapı demişsin ya hangi ilacı kaullanıyorsun cnm??
bende dün folik asiti bıraktım elevite geçtim acaba günün hangi saatinde içmek daha iyi dün kahvaltıdan sonra içmiştim bugun az önce kalktım hala içmedimm....
kızlar bişey da soracam iki gündür benim değişik bir ağrım oluyor anlma veremiyorum ne olduğuna dair..şöyle tarif edeyim göbeğinize parmagınız koyun ve o hizada yukarı doğru azıcık ilerleyin orda bi gerilme var sağa sola dönerken acıyor,bebek desek o daha aşşağıdadır:)) neden olabilir sizce??
bu haftalarda ağrı olması çok normal canım endişe etme benimde olmuştu çok aşırı değilse korkmana gerek yok rahim gerildiği ve büyüdüğü için bu ağrılar..
benimde öyle ağrılarım var ara ara oluyor ama korkulacak bişey değil. senin kaç haftalık bilmiyorum ama benim 10 haftalık oluyor öyle ağrılar çocuk büyüdüğü için ayrıca rahimde değişiyor sonuçta ondan
günaydın rkadaşlar,
ayyyyyy dün evde temizlik vardı birgün giremedim meraktan öldüm kızlar napıyor diye neyse genel olarak herkes iyiymişş... mide yanması bulantısı olanlar allah yardımcınız olsunn...
bende dün folik asiti bıraktım elevite geçtim acaba günün hangi saatinde içmek daha iyi dün kahvaltıdan sonra içmiştim bugun az önce kalktım hala içmedimm....
kızlar bişey da soracam iki gündür benim değişik bir ağrım oluyor anlma veremiyorum ne olduğuna dair..şöyle tarif edeyim göbeğinize parmagınız koyun ve o hizada yukarı doğru azıcık ilerleyin orda bi gerilme var sağa sola dönerken acıyor,bebek desek o daha aşşağıdadır:)) neden olabilir sizce??
:) amin canım inşallah rabbim hepsine sağlık versin kucağımıza alalım bi an önce:) ben cinsiyetini çok merak ediyorum 12 haftalıkken belli oluyoömu acaba
Sagol cnm bnm.
Valla sağlıklı olsun gerisi boş kız erkek farketmez
benım 11 haftalıken erkek dedı ama tam bellı deıl demıstı bu ayın sonunda gıdıcem ozamn bellı olcak bakalım hayırlısı
ayy bak heyecanlandım şimdi cmt banada bi tahmin yapar belki...gerçi erkek diyeceğine o kadar eminim ki:))) yani ilk günden beri erkek diyorum ama bakalım..
bulantılarınız ne zaman başladı sizin? ben normalde midesi çok hassas ve rahatsız bi insanım çok çabuk midem bulanır. ama 8+1 oldum bugün itabarıyla ama bulantım yok sizce bu normalmi?
bulantılarınız ne zaman başladı sizin? ben normalde midesi çok hassas ve rahatsız bi insanım çok çabuk midem bulanır. ama 8+1 oldum bugün itabarıyla ama bulantım yok sizce bu normalmi?
cnm ılla bulantın olcak dıe bısı yok bazılarında olmuo benım 7 haftamdA basladım hıc bısı yıyemedım 3kılo verdım 2 ayda sımdı gectı ALLAHIMA sukur ııyıym cnm senın olmaz ıns
bulantının olmaması bence güzel herkeste olacak diye bir kaide de yok benım 4.haftada başladı 10.hafta bitecek hala ara ara devam ediyor ve çok kilo kaybım oldu
evet cnm ben de ilk defa p.tesi aldım nasihatlarıdoktor senin dediğin gibi ikizin riskli guruba girdiğini, tatil yapar gibi geçirmelisin hamileliğini dedi. Ne yapayım yatıyorum ben de kuzularım iyi olsun yeter bana. Senin nasıl gidiyor, nasıl geçiyor günlerin?
Maşallah bebisine, ben p.tesi gördüm, biri 2.38, digeri 2,55di. Ne muhtesemler ya Rabbim mucizelerine akıl ermiyor)) endişe etme hiçbir şey olmaz, ben dün cok kötü bir gece geçirdim,bulantim cok oldu aksam kusarken midemden kan gelmeye basladi, epeyce kan kustum. Kostur kostur acile gittik, acildeyken doktoru aradım. Korma midende yara vardır dedi muhtemel kan hapı yapmış. İçmiyorum artık. Ama kansiz çıktım bebekler dedim, korkma onlar besinsiz kalmaz dedi. Yani korkma cnm, o kiloları geri alacaksın önümüzdeki aylarda ))
Maşallah cnmmm, Allah saglikla büyütsün, gecer cnm gecer 9 ay gecer, bebislerimiz gelir az biraz sabir))
Gecen gun bir yabanci dizide kadin hamile kalıyor, ileri teknolojilere kadının hamileliğini hizlandirip 1-2saat icinde doguma hazır hale getiriyorlar. İzlerken düşündüm cok çekici görünse de cok facia birsey olurdu. Düşünsene onu 9 ay sabırla taşıyıp, duayla beklenen bir bebek gibi olabilir mı hiç hislerin. Ben istemezdim şahsen, Rabb'imin düzeni öyle kusursuz ki 9 ay demişse vardır elbet bir bildigi))
Aksam saati filozof kesildim)) sen kusuruma bakma