kızlar ilk defa cumartesi dr a gitcez,yarın 7 haftalık olcaz,bi aksilik varsa şimdiye belli olurmuydu?yani kalp atışları falan başlamıştır dimi?başlamasaydı bi kan,leke bişey olurmuydu?korktum size bi sorayım dedim..:26:şimdiden teşekkürler..
bu haftalarda ağrı olması çok normal canım endişe etme benimde olmuştu çok aşırı değilse korkmana gerek yok rahim gerildiği ve büyüdüğü için bu ağrılar..arkadaşlar öğleden beri göbeğimin alt kısmında sağ tarafa doğru ağrım var.
ilk defa ağrım oluyor. hani böyle birşey batar gibi. şiddetli değil ama.
çok korkuyorum
arkadaşlar öğleden beri göbeğimin alt kısmında sağ tarafa doğru ağrım var.
ilk defa ağrım oluyor. hani böyle birşey batar gibi. şiddetli değil ama.
çok korkuyorum
kızlar dün dr. gittim bebişim büyümüş eller kollar oluşmuş kıpır kıpırdı.dr hareket etmeye başlamış bu güzel dedi. 2 hafta önce kalp atışını dinlemeye gitmiştik. 2 haftada bu kadar büyümesine şaşırdım ne kadar çabuk büyüyorlar inanamadım. bu kadar hızlı olduğunu bilmiyordum. hareket ederken gördüm ya gözümün önünden gitmiyor. sabırsızlanıyorum 2 hafta sonra tekrar gidecez bana zaman o kadar uzun geliyorki ne zaman 9 ay bitcek diyorum. çok heyecanlı bişey ya Allah isteyen herkese nasip etsin[/QUOTE
maaşallah kuzucuğuna öle çok çabuk büyüyolar gerçekten mucize inanamıyorum hala cd ler var onları izliyorumm bense en son gittiğimde baş aşağı poposu yukarıda duruyodu kuzummmm.benim ki tam fırlama:))Allahım kucağımıza almayı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin(amin) olmayanlarada en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşatsın inş(amin)
kızlar ilk defa cumartesi dr a gitcez,yarın 7 haftalık olcaz,bi aksilik varsa şimdiye belli olurmuydu?yani kalp atışları falan başlamıştır dimi?başlamasaydı bi kan,leke bişey olurmuydu?korktum size bi sorayım dedim..:26:şimdiden teşekkürler..
kızlar dün dr. gittim bebişim büyümüş eller kollar oluşmuş kıpır kıpırdı.dr hareket etmeye başlamış bu güzel dedi. 2 hafta önce kalp atışını dinlemeye gitmiştik. 2 haftada bu kadar büyümesine şaşırdım ne kadar çabuk büyüyorlar inanamadım. bu kadar hızlı olduğunu bilmiyordum. hareket ederken gördüm ya gözümün önünden gitmiyor. sabırsızlanıyorum 2 hafta sonra tekrar gidecez bana zaman o kadar uzun geliyorki ne zaman 9 ay bitcek diyorum. çok heyecanlı bişey ya Allah isteyen herkese nasip etsin
kızlar dün dr. gittim bebişim büyümüş eller kollar oluşmuş kıpır kıpırdı.dr hareket etmeye başlamış bu güzel dedi. 2 hafta önce kalp atışını dinlemeye gitmiştik. 2 haftada bu kadar büyümesine şaşırdım ne kadar çabuk büyüyorlar inanamadım. bu kadar hızlı olduğunu bilmiyordum. hareket ederken gördüm ya gözümün önünden gitmiyor. sabırsızlanıyorum 2 hafta sonra tekrar gidecez bana zaman o kadar uzun geliyorki ne zaman 9 ay bitcek diyorum. çok heyecanlı bişey ya Allah isteyen herkese nasip etsin
Gozunaydin cnm, biz seninle aynı günleri, aynı zamanlarda sayacağız)) bebisin iyiymis sukurler olsun Rabb'ime. Rüyalara takılma cnm, cok normalmiş, biz zor hamile kalmış bayanlariz o yüzden bilinçaltı boş durmuyor. Kötü rüya görünce dua okuyorum ben bol bol. Rabbim tüm hamileleri korusun
canım benim çok sağol bebişim 3 santim olmuş boyu o kadar tuhaf bi duyguki yaa . canım bide cinsiyetleri aynı olursa bebişlerimizin baya şeyler paylaşırız nasipse gerçi topikte erkek patlaması var ama:) bugün doktorum da öyle dedi zor bulunan gebelik sizinki o yüzden daha dikkatli olmakta fayda var . bu rüyaları heralde doğuma kadar göreceğizz :). canım bu arada bende 2.5 kilo vermişim doktorm endişelenme dedi ama tedirgin oldm işte:)
Maşallah bebisine, ben p.tesi gördüm, biri 2.38, digeri 2,55di. Ne muhtesemler ya Rabbim mucizelerine akıl ermiyor)) endişe etme hiçbir şey olmaz, ben dün cok kötü bir gece geçirdim,bulantim cok oldu aksam kusarken midemden kan gelmeye basladi, epeyce kan kustum. Kostur kostur acile gittik, acildeyken doktoru aradım. Korma midende yara vardır dedi muhtemel kan hapı yapmış. İçmiyorum artık. Ama kansiz çıktım bebekler dedim, korkma onlar besinsiz kalmaz dedi. Yani korkma cnm, o kiloları geri alacaksın önümüzdeki aylarda ))
Maşallah bebisine, ben p.tesi gördüm, biri 2.38, digeri 2,55di. Ne muhtesemler ya Rabbim mucizelerine akıl ermiyor)) endişe etme hiçbir şey olmaz, ben dün cok kötü bir gece geçirdim,bulantim cok oldu aksam kusarken midemden kan gelmeye basladi, epeyce kan kustum. Kostur kostur acile gittik, acildeyken doktoru aradım. Korma midende yara vardır dedi muhtemel kan hapı yapmış. İçmiyorum artık. Ama kansiz çıktım bebekler dedim, korkma onlar besinsiz kalmaz dedi. Yani korkma cnm, o kiloları geri alacaksın önümüzdeki aylarda ))
canım benimde midem çok yanar sabahları hep safra çıkartırım ama dün gece safrayla birlikte bolca kan geldi çok korktum ama internetten araştırdığım kadarıyla tahriş olduğu için olurmuş sen dr aramışsın birşey olmaz demiş nese benimde içim rahatladı korkuyodum çünkü :18::18: sanada geçmiş olsun canım
yerim ben onların boylarını yaa :):)
ya canım neler çekmişsin öle çok geçmiş olsun kusmalar zorluyo seni demekki bende kusma olmuyo ama bulantım çok fazla ya bişeyden zevk alamıyorum iştahsuızımm düzelir inşallah bebişler iyi olsunda rabbim yardımcımız olsun
Sagol cnm, tekrari olmaz insallah. Ben ters kadinim artik herkes inandi buna, bulantilarim aksam oluyor, kanamam usten oluyor))) allahim devamini guzel eylesin ))Ben de iştah vardı, 2 haftadır pek kalmadı, takılma valla cnm geçecek hepsi, 1-2 haftaya düzelir inşallah. Ben yaşadıklarıma olumlu bakmaya çalışıyorum hep, akşamları oluyor bulantım ama ben hep gülüyorum, bebislerim oradaki bulandırıyorlar diye
:) amin canım inşallah rabbim hepsine sağlık versin kucağımıza alalım bi an önce:) ben cinsiyetini çok merak ediyorum 12 haftalıkken belli oluyoömu acaba