Biz de bugün gittik doktora, 9haftamiz bitti. Artık normal kadin dogumcuma gidiyorum. Epey konuştuk, kendisi ikiz gebelikten pek hoşlanmadığı halde cok iyi buldu bebisleri, cok rahatladım. Boyları poslari yerindeymis)) 30ocak ikili tarama gunümüz, ikizlerimin herbir yerini olcecekmis doktorcum, ama kan testi yok bize... Allahım hayırlı haberlerini nasip etsin.
Aklımdaki tüm soruları sordum rahatladım. En son spor demiştim ya kızlar, sordum maalesef bana izin yok. Sen doğur sonra yaparsın sporunu dedi)) ikiz gebelik her koşulda riskli gebelik sınıfına giriyormuş, sen hamileliğini tatil gibi geçir dedi. Benim sportif hamilelik hayalleri de böylece uçtu gitti ))
Kısaca biz kuzularımla iyiyiz, allahım hepimize hayırlı yazılar yazsın, hepimizi saglikla bebislerimize kavuştursun.
cevap veren arkadaşlar hepinize çok teşekkürler,
sonunda druma ulaşabildim çok şükür herşey normalmiş :)
darısı teste girecek herkesin başına, allah bebişlerimize ve bize sağlık versin...
sevgiler hepinize...
Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın gün içinde bakıcam hepsine
Bizde dün ikili testimizi yaptırdık ultrasonda herşey güzel çıktı çok şükür cuma günü de kan sonularımızı alıcaz inşallah o da güzel çıkarBu arada doktor büyük ihtimal erkek dedi Benim de paşam geliyo sanırım
Kızlar valla benim artık aklım sıırım ermiyo dün kontroldeydim herşey gayet iidi alttan muayene etti biraz acı olmuştu bu sabah kalktım kahve renkli lekelenme olmuş hemen progestan aldım vajinal yattım tekrar kalktığımda lekelenme biraz daha fazla oldu ve sulu( anlamıyorum ben yaaa dr. Aradım hemen düşük tehdidi dedi tabii moralim yerle bir iğne söledi proluton depot die varmı kullanan
çok sağol canım hayırlı olur inşallahcanım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.
canım rahim baskı yaptığı için çok sık gidiyorsun wc ye ben geceleri 4 kez falan kalktığımı biliyorum ama şimdi biraz azaldı 2 kez kalkıyorumMerhaba kızlar ..
Herkes iyidir umarım ..
Kyr canım benimde 2'li tarama 30 ocakta , bizede cinsiyet tahmini yaparlar mı acaba :)
Gerçi benim kontrole gittiğim devlet hastanesinde 18-20. haftalarda cinsiyet söylüyolarmış ...
Ben özelede gidiyorum 2 tane dr'um var artık umudum ona kaldı ..
Hayırlısıyla gelsinlerde bekleriz ne yapalım ..
Kızlar size bişey soracağım ..
Bende 10. haftamın içindeyim ..
Çok sık idrara çıkıyorum , biraz tutsam sancımaya başlıyor ..
Sizlerde de oldu mu ? Ara sıra bel ve kasık ağrısı , göbek ve meme ucu kaşıntısıda var ..
Bunları çok önemsemiyorum ama idrara sıkışıklık yada sancıması ile ilgili bilgisi olan varsa çok sevinirim ..
çok sağol canım hayırlı olur inşallah
canım rahim baskı yaptığı için çok sık gidiyorsun wc ye ben geceleri 4 kez falan kalktığımı biliyorum ama şimdi biraz azaldı 2 kez kalkıyorumo da akşam yatadan yarım saat 1 saat önce su içmeyi kesiyorum ondan sanırım .. Bende bir gün işyerinde tutmak zorunda kaldım toplantımız vardı çok sancım olmuştu geldiyse git hemen tutma sakın
rica ederim canım ne demek gayet normal bide ayaklarını üşütmemeye dikkat etCanım çok sağol cevabın için .. Demekki bu dönemlerde normal ..
Bende gece 2-3 kez kalkıyorum .. Dediğin gibi yatmadan 1 saat önce suyu kesmek lazım ..
Bebişlerimiz büyüyor çok şükür ..Yapsınlar annelerine baskı ne yapalım .. Canları sağolsun..
Merhaba kızlar ..
Herkes iyidir umarım ..
Kyr canım benimde 2'li tarama 30 ocakta , bizede cinsiyet tahmini yaparlar mı acaba :)
Gerçi benim kontrole gittiğim devlet hastanesinde 18-20. haftalarda cinsiyet söylüyolarmış ...
Sizlerde de oldu mu ? Ara sıra bel ve kasık ağrısı , göbek ve meme ucu kaşıntısıda var ..
Bunları çok önemsemiyorum ama idrara sıkışıklık yada sancıması ile ilgili bilgisi olan varsa çok sevinirim ..
İnşallah cnm, tertemiz çıkar inşallah. Ben bu 4lu test nedir desem cok mü komik olur bilemedim. İkiliyi ogrendim ama 4lu testte ne yapılıyor hiç bilmiyorum;(
Kızlar valla benim artık aklım sıırım ermiyo dün kontroldeydim herşey gayet iidi alttan muayene etti biraz acı olmuştu bu sabah kalktım kahve renkli lekelenme olmuş hemen progestan aldım vajinal yattım tekrar kalktığımda lekelenme biraz daha fazla oldu ve sulu( anlamıyorum ben yaaa dr. Aradım hemen düşük tehdidi dedi tabii moralim yerle bir iğne söledi proluton depot die varmı kullanan
Merhaba kızlar ..
Herkes iyidir umarım ..
canım sana bu yüzden dikkatli ol demiştim.benim doktorumda ikiz gebelik çok sorunlu olacağı için çoğu şeyi yasakladı dikkatli ol dedi.bu arada kilonu düşünme kaç olursa olsun hamilelikten sonra veriliyormuş hemen sen bunlara canını sıkma.
canım çok sevindim bende merakla senin sonucunu bekliyordum çok sevindim
canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.
canım o iğneyi bende kullandım 3 ay düşük tadevisinde kullandım.canını sıkma benim 2 gün adet görür gibi kanamam olmuştu sıkma canını.herşey şimdi çok normal çok şükür.
kızlarr nerdesiniz yahuuu ben doktora gidiyorum dua edin bana nolurr heyşey yolunda olsunnnn
cnm neden panik yapmışsın böle geçmişte bişeymi kaçırdım inşlh güzel haberlerle dönücen gelir gelmez yaz bak merak etmiyelim bari
canım geldim doktordan herşey yolunda dedi bebişimi gördüm içim rahatladı kap atışlarınıda duyduk 3 hafta sonra ikili test için çağırdı ben nasıl sabredicem o güne kadarrrr :) u
ya niye panik yaptım kötü kötü rüyalar gördüm bu gece bişe çıkacak diye ödüm koptu çok şükürki herşer yolunda:)
peki sen iğnni haftada birmi oldun ve iğne olduktan sonra dr. sanada devam et dedimi progestana bana çok mantıksız geldi hem iğne hem ilacı almak
ya kızlar bu iğne ne fena bişeymiş öldüm sol bacağım sanki iğne yapılan yerde kaldı ağrıyo acıyo((
bide kesin benim bu leke gelmesi progestana bağlıyorum çünki şu anda ne gelen var ne giden aynı sizlerin dediği gibi arada bi lekelenme gibi akıntı gelicek sanırım
Çok sağol canım inşallah öyle olur :)
Sağol canım inşallah diğer sonuçları da bi alalımda o zaman içim daha da rahatlayacak bide bizde kan uyuşmazlığı var onun için de test yapıldı dönem dönem yapılacakmış bu :18: . Seninkiler de kız bizimkilerde kesin erkek olursa fena mı sana bir sürü damat adayı çıktı
merhaba arkadaşlar.
iki tarama sonucunu alan arkadaşlar bebişlerin iyi olmasına sevindim.
acaba kaçıncı haftada yapılıyor 2 li tarama.
brnyns umarım daha iyisindir.
kyr listeye baktımda sen 2.5 kilo mu aldınnnn daha çok erken eğil mi
evet cnm ben de ilk defa p.tesi aldım nasihatlarıcanım sana bu yüzden dikkatli ol demiştim.benim doktorumda ikiz gebelik çok sorunlu olacağı için çoğu şeyi yasakladı dikkatli ol dedi.bu arada kilonu düşünme kaç olursa olsun hamilelikten sonra veriliyormuş hemen sen bunlara canını sıkma.
canım geldim doktordan herşey yolunda dedi bebişimi gördüm içim rahatladı kap atışlarınıda duyduk 3 hafta sonra ikili test için çağırdı ben nasıl sabredicem o güne kadarrrr :) u
ya niye panik yaptım kötü kötü rüyalar gördüm bu gece bişe çıkacak diye ödüm koptu çok şükürki herşer yolunda:)
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | +KAÇ KİLO | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | ||||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | |||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | 2kg | Erkek | ||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | ||||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | |||
nimessay | 15eylül | |||||||
myra | 27 | 2.deneme | 17eylül | 24haziran | Erkek | |||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | ||||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | |||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | |||||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | ||||