- 26 Ocak 2011
- 318
- 2
Biz de bugün gittik doktora, 9haftamiz bitti. Artık normal kadin dogumcuma gidiyorum. Epey konuştuk, kendisi ikiz gebelikten pek hoşlanmadığı halde cok iyi buldu bebisleri, cok rahatladım. Boyları poslari yerindeymis)) 30ocak ikili tarama gunümüz, ikizlerimin herbir yerini olcecekmis doktorcum, ama kan testi yok bize... Allahım hayırlı haberlerini nasip etsin.
Aklımdaki tüm soruları sordum rahatladım. En son spor demiştim ya kızlar, sordum maalesef bana izin yok. Sen doğur sonra yaparsın sporunu dedi)) ikiz gebelik her koşulda riskli gebelik sınıfına giriyormuş, sen hamileliğini tatil gibi geçir dedi. Benim sportif hamilelik hayalleri de böylece uçtu gitti))
Kısaca biz kuzularımla iyiyiz, allahım hepimize hayırlı yazılar yazsın, hepimizi saglikla bebislerimize kavuştursun.
canım sana bu yüzden dikkatli ol demiştim.benim doktorumda ikiz gebelik çok sorunlu olacağı için çoğu şeyi yasakladı dikkatli ol dedi.bu arada kilonu düşünme kaç olursa olsun hamilelikten sonra veriliyormuş hemen sen bunlara canını sıkma.
cevap veren arkadaşlar hepinize çok teşekkürler,
sonunda druma ulaşabildim çok şükür herşey normalmiş :)
darısı teste girecek herkesin başına, allah bebişlerimize ve bize sağlık versin...
sevgiler hepinize...
canım çok sevindim bende merakla senin sonucunu bekliyordum çok sevindim
Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın gün içinde bakıcam hepsine
Bizde dün ikili testimizi yaptırdık ultrasonda herşey güzel çıktı çok şükür cuma günü de kan sonularımızı alıcaz inşallah o da güzel çıkar Bu arada doktor büyük ihtimal erkek dedi Benim de paşam geliyo sanırım
canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.
Kızlar valla benim artık aklım sıırım ermiyo dün kontroldeydim herşey gayet iidi alttan muayene etti biraz acı olmuştu bu sabah kalktım kahve renkli lekelenme olmuş hemen progestan aldım vajinal yattım tekrar kalktığımda lekelenme biraz daha fazla oldu ve sulu ( anlamıyorum ben yaaa dr. Aradım hemen düşük tehdidi dedi tabii moralim yerle bir iğne söledi proluton depot die varmı kullanan
canım o iğneyi bende kullandım 3 ay düşük tadevisinde kullandım.canını sıkma benim 2 gün adet görür gibi kanamam olmuştu sıkma canını.herşey şimdi çok normal çok şükür.