2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

:nazar:HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR:nazar:
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİ+KAÇ KİLOCİNSİYETİSİM:emir_bebek:
porter321.deneme5eylül11haziran:nazar:
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek:nazar:
nec86251.deneme8eylül13haziran2kgErkek:nazar:
aymutu294.deneme14eylül20haziran:nazar:
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek:nazar::nazar:
nimessay15eylül:nazar:
myra272.deneme17eylül24haziranErkek:nazar:
elon311.deneme22eylül28haziran:nazar:
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız:nazar:
nili_fer262.deneme29eylül:nazar::nazar:
pele301.deneme29eylül18haziran:nazar:
perla1344.deneme4ekim10temmuz:nazar:
AliasBlue301.deneme5ekim:nazar:
sesiler1.deneme10ekim18temmuz:nazar:
cloudly281.deneme13ekim19temmuz:nazar:
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzErkek:nazar:
Beren_Berat3014ekim20temmuz:nazar:
bbeydam301.deneme15ekim21temmuz:nazar:
mucociko312.deneme17ekim23temmuz:nazar:
breshka18ekim24temmuz:nazar:
CARMENNN302.deneme26ekim:nazar:
nihall241.deneme27ekim2ağustos:nazar:
enteresann1.deneme27ekim4ağustos:nazar:
ermer301.deneme29ekim4ağustos:nazar:
lilyum401kasım7ağustos1kg:nazar:
Lotus834.deneme4kasım10ağustos:nazar:
Masideaydn6kasım11ağustos:nazar:
kyr313.deneme8kasım13ağustos2,5kg:nazar::nazar:
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos:nazar:
brnyns32mucize23kasım29ağustos:nazar:
erva64301.deneme25kasım:nazar:

listeye baktım da ikizler dışında bir tane kız var diğerleri erkek, bu sene erkek yılı herhalde :)))) ya da tüp bebeklerin çoğu erkek mi oluyor acaba???

Kızlar valla benim artık aklım sıırım ermiyo dün kontroldeydim herşey gayet iidi alttan muayene etti biraz acı olmuştu bu sabah kalktım kahve renkli lekelenme olmuş hemen progestan aldım vajinal yattım tekrar kalktığımda lekelenme biraz daha fazla oldu ve sulu :KK43:( anlamıyorum ben yaaa dr. Aradım hemen düşük tehdidi dedi tabii moralim yerle bir iğne söledi proluton depot die varmı kullanan

Gözünüzaydin cnm, ölçüler iyiyse, kan iyi gelir hayırlı haberler inşallah. Yalnız inanamıyorum bu sayfa tamamen erkekle doluyor:KK66:)) maşallah pasalariniza:KK66:) ben şimdi ikizlerin ikisi de kızsa bunca erkeğin arasında ne yaparız diye düşünmeye başladım:KK66:))))))
hahaha bizim oğlanlarda yer senin kızları çıtır çıtır ayy çok heyecanlıııı:))

Kızlar valla benim artık aklım sıırım ermiyo dün kontroldeydim herşey gayet iidi alttan muayene etti biraz acı olmuştu bu sabah kalktım kahve renkli lekelenme olmuş hemen progestan aldım vajinal yattım tekrar kalktığımda lekelenme biraz daha fazla oldu ve sulu :KK43:( anlamıyorum ben yaaa dr. Aradım hemen düşük tehdidi dedi tabii moralim yerle bir iğne söledi proluton depot die varmı kullanan
canım o kahve lekelenmelerden hiç korkma fitille beraber gelmesi normal bende hala var ben iğne kullanıyrum proluton. sıkma canını yat ve sakin ol hiç irşey olmaz Allahın izni ile..

hahaha bizim oğlanlarda yer senin kızları çıtır çıtır ayy çok heyecanlıııı:))

canım o kahve lekelenmelerden hiç korkma fitille beraber gelmesi normal bende hala var ben iğne kullanıyrum proluton. sıkma canını yat ve sakin ol hiç irşey olmaz Allahın izni ile..

pınarcım verdiğin cvp içim rahatlamadı değil ama bide kanama olmadı henüz ondanda biraz içim rahatladı progestan kullananlarda sanırım böle lekelenme oluyomuş işte yinede insan korkuyo sen iğneni her haftamı oluyosun

geçmiş olsun,
hiç korkma sakin ol ben 10 haftalık oldum hala ara ara geliyor kahverengi lekeler pruluton depot iğnede kullandım 2 günde 1 yaptrıdım düşük önleyici bir iğne bol bol dinlenmen gerekiyor ben hala daha yatıyorum çok hareket ettiğim zaman hemen lekelenme oluyor

lütfen dert etme kendine aynı şey bende de olmuştu (6-7 hafta arasında ), çoğumuzun başına geliyor, dinlen bir kaç gün hepsi geçecek, benim kıpkırmızı kanamam bile oldu yeterki bebek iyi olsun kalbi atsın, hele ki kahverengi lekelenmeden hiç korkma sadece dinlen , ben progestan fitili bıraktım hafta sonu ama hala aradabir kahverengi damarımsı bir akıntı geliyor...
senin hamileliğin daha başı olduğu için daha hassas davranman lazım sadece.. dinlen ve pozitif düşün...
ayrıca drunu da anlamadım nasıl hemen düşük tehdidi diyor pat diye moral vereceği yerde!!!

hadi hayırlı olsun cnm kan testinde güzel çıkar inşallah.. yaz bebekleri erkek geliyorrrrr işimiz daha kolay olcak paylaşımlarımız ortak olunca..
Çok sağol canım inşallah öyle olur :)

Gözünüzaydin cnm, ölçüler iyiyse, kan iyi gelir hayırlı haberler inşallah. Yalnız inanamıyorum bu sayfa tamamen erkekle doluyor:KK66:)) maşallah pasalariniza:KK66:) ben şimdi ikizlerin ikisi de kızsa bunca erkeğin arasında ne yaparız diye düşünmeye başladım:KK66:))))))
Sağol canım inşallah diğer sonuçları da bi alalımda o zaman içim daha da rahatlayacak bide bizde kan uyuşmazlığı var onun için de test yapıldı dönem dönem yapılacakmış bu :18: . Seninkiler de kız bizimkilerde kesin erkek olursa fena mı sana bir sürü damat adayı çıktı :KK1:

yine mi erkek, tebrik ederim:))))) aaa çok komik ya herkesin oğlu oluyor :)))))))))))))))))))

:KK1: Kesin değil dedi doktor ama bugüne kadar da hiç yanılmamış bakalım hayırlısı Allahtan sağlıklı olsun yeter . Haftaya kesinleşir ama senin ufaklık fena tekme atıyo gücünden kuvvetinden de belli erkek olduğu dedi :KK1::nazar::emir_bebek::nazar:

lütfen dert etme kendine aynı şey bende de olmuştu (6-7 hafta arasında ), çoğumuzun başına geliyor, dinlen bir kaç gün hepsi geçecek, benim kıpkırmızı kanamam bile oldu yeterki bebek iyi olsun kalbi atsın, hele ki kahverengi lekelenmeden hiç korkma sadece dinlen , ben progestan fitili bıraktım hafta sonu ama hala aradabir kahverengi damarımsı bir akıntı geliyor...
senin hamileliğin daha başı olduğu için daha hassas davranman lazım sadece.. dinlen ve pozitif düşün...
ayrıca drunu da anlamadım nasıl hemen düşük tehdidi diyor pat diye moral vereceği yerde!!!

geçmiş olsun,
hiç korkma sakin ol ben 10 haftalık oldum hala ara ara geliyor kahverengi lekeler pruluton depot iğnede kullandım 2 günde 1 yaptrıdım düşük önleyici bir iğne bol bol dinlenmen gerekiyor ben hala daha yatıyorum çok hareket ettiğim zaman hemen lekelenme oluyor

kızlar nasıl içimi rahatlattınız anlatamam çok sağolun sölediklerinizi yapıcam nede olsa siz daha deneyimlisiniz tekrar tekrar tşlker

Canım kendini kasma sakın kahve rengi lekeden korkma yat dinlen biraz iğneyi hiç bilmiyorum ama progestan işe yarar inşallah :KK54:

pınarcım verdiğin cvp içim rahatlamadı değil ama bide kanama olmadı henüz ondanda biraz içim rahatladı progestan kullananlarda sanırım böle lekelenme oluyomuş işte yinede insan korkuyo sen iğneni her haftamı oluyosun
3 GÜNDE 1 YAptıryorum

canımilk haftalarda normal sanırım ama doktora sor bence

teşekkür ederim canım sağol

canım kasık ağrıları benimde ara ara oluyor ama çok yoğun değil.. bi de ben magnezyum kulanıyorum o da kasılmaları ağrıları azaltıyor doktoruna sor istersen belki de bir sonraki gidişinde sana da verir.. bende keseyi gördükten sonra tüp bebek doktorum kendi doktoruna git dedi ondan sonra kendi doktoruma devam ettim.. zaten tüp bebek doktorları kese ve genelde kalp atışından sonra normal hamilelik seviyesine gelince gönderiyorlar jinekologlara..

yarın kontrolüm var söyliyeyim o zaman . benim doktorum da yarın der belki kendi doktoruna git ama ben buralarda yeniyim bildiğim iyi bi kadın doktoru yok ne yapıcam bilemiyorum doktordan yardım istiycem belki birini tavsiye eder cevap verdiğin için teşekkürler canım

merhaba arkadaşlar.
iki tarama sonucunu alan arkadaşlar bebişlerin iyi olmasına sevindim.
acaba kaçıncı haftada yapılıyor 2 li tarama.
brnyns umarım daha iyisindir.
kyr listeye baktımda sen 2.5 kilo mu aldınnnn daha çok erken eğil mi :KK1:

Biz de bugün gittik doktora, 9haftamiz bitti. Artık normal kadin dogumcuma gidiyorum. Epey konuştuk, kendisi ikiz gebelikten pek hoşlanmadığı halde cok iyi buldu bebisleri, cok rahatladım. Boyları poslari yerindeymis:KK66:)) 30ocak ikili tarama gunümüz, ikizlerimin herbir yerini olcecekmis doktorcum, ama kan testi yok bize... Allahım hayırlı haberlerini nasip etsin.

Aklımdaki tüm soruları sordum rahatladım. En son spor demiştim ya kızlar, sordum maalesef bana izin yok. Sen doğur sonra yaparsın sporunu dedi:KK66:)) ikiz gebelik her koşulda riskli gebelik sınıfına giriyormuş, sen hamileliğini tatil gibi geçir dedi. Benim sportif hamilelik hayalleri de böylece uçtu gitti:KK66:))

Kısaca biz kuzularımla iyiyiz, allahım hepimize hayırlı yazılar yazsın, hepimizi saglikla bebislerimize kavuştursun.

sen zaten bebkler doğunca 2 taneyle birden ilgillenmekten kilo kalamacak mı sanıyorsun,bnm arkadasımın da ikizleri oldu resmen yuvarlanıyordu son zamanlar...kızlar 10 aylık oldu arkadasım kurudu...:))

kızlar ikili test sonuçlarım çıkmış, çok şükür her şey normal, çok sevindim. darısı test sonucu bekleyen ve yaptıracak olan arkadaşlarımın başına

gözün aydın cnm...bende cmt.yi iple çekiyorumm birazda tedirginim açıkcası...

merhaba canım arkadaşlarım iyi akşamlarr herkeze nasılsınız bakalım bebişler nasıllarr uslu duruyolarmı göbüşlerdee :). benim çok fazla kasık ağrım oldu bugeceden beri beni uykumdan uyandırdı yani bu normalmi korkuyorum yaa çarşamba günü kontrolum var inşallah bişe yoktur . arkadaşlar bide bişe sorcam siz hala tüp bebek doktorunuzdamı muayene oluyosunuz ben öyleyimde değiştiren varmı . yani doktormu değiştiriyo yoksa kendi tercihimizmi . cevap veren arkadaşlara teşekkürlerr.

ben 7. haftada bıraktım keseyide kalp atısınıda duyunca gerek kalmıyor artık tüp bebek dr.una ....

cevap veren arkadaşlar hepinize çok teşekkürler,

sonunda druma ulaşabildim çok şükür herşey normalmiş :)

darısı teste girecek herkesin başına, allah bebişlerimize ve bize sağlık versin...

sevgiler hepinize...

ohh çok şükür ...darısı bizim başımıza inşallah.......

Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın gün içinde bakıcam hepsine :KK34:
Bizde dün ikili testimizi yaptırdık ultrasonda herşey güzel çıktı çok şükür cuma günü de kan sonularımızı alıcaz inşallah o da güzel çıkar :KK16: Bu arada doktor büyük ihtimal erkek dedi :KK1: Benim de paşam geliyo sanırım :KK16:

çok şükür gözün aydın ikili testle beraber cinsiyetler yavas yavas basladı belli olmaya...yani mi erkek diyecem ama bende erkek hissediyorumm lendi adıma aslında kızlara ayrı bir hayranlığın var ama oğluş da gelirse basımın tacıı yerim ben onları:))

kızlar bişe olmaz diyor bak onlarında basına gelmiş ama nolursun artık işini gücünü bırak yatt lütfen sen kendini çok yoruyorsun iş yapacam diye bak sonra stres oluyorsun

merhaba arkadaşlar.

11 ile 14. haftada yapılıyor genelde herkes 12.hafta gitmiş ama ben 11+3 de gidiyorum yani dr. öle çağırdı..

11 ile 14. haftada yapılıyor genelde herkes 12.hafta gitmiş ama ben 11+3 de gidiyorum yani dr. öle çağırdı..

canım teşekkür ederim cevabın için
herkes farklı bir tarih söyleyince merak ettim.
ee sende 12. haftada gidiceksin işte :KK1:
bende haftaya yani 12. haftada gidicem bakalım :nazar:

Son düzenleme:
Sagol cnm, hiç aklıma gelmezdi oldu valla ben de şaşkınım, yatıp kalkıp rabbimden saglık diliyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Tabii ikiz bekleyenlerin 2kere:KK66:))

Kayracım merhaba. Baştan sona az çok mesajlarını okumaya çalıştım. Hamile olmana çok sevindim. Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah. Benim hikayem biraz sana benziyor. Endometriyozis ameliyatı geçirdim ve iki tüp bebek denememi ege üniversitesinde erol hocayla yaptık. ikincinin sonucunu 6 ocakta öğrendim, malesef başarısız. Şimdi biraz ara vermek istiyorum. Bu arada nasılkarar vereceğimi düşünmek istiyorum. sen üçüncüyü de erol beyle mi yaptın? Nasıl bir yol izledin? Bana ne önerirsin? gerçekten kafam çok karışık. Bu bekleme evresinde kendimi hazırlamak için sence neler yapmalıyım? Çok korkuyorum,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar.
11-14 hafta arasında yapılıyor canım ben 12+1 de yaptırdım cinsiyet tahmini de yaptılar :KK1:

çok şükür gözün aydın ikili testle beraber cinsiyetler yavas yavas basladı belli olmaya...yani mi erkek diyecem ama bende erkek hissediyorumm lendi adıma aslında kızlara ayrı bir hayranlığın var ama oğluş da gelirse basımın tacıı yerim ben onları:))

Çok sağol canım darısı başınıza inşallah :KK16: Hayırlısı olsun kız erkek hiç farketmez ben şimdilik oğlum diye sevemiyorum çünkü birçok arkadaşımın 18-20 haftalarda değişti cinsiyetler erkek dedikleri hep kız çıktı :KK1:

X